ČB : Čůzy vždy na straně čůzy

Následující článek výstižně popisuje převažující stav opatrovnické justice a chátry, která ji ovládá.

A protože vrána vráně oči nevyklove, jsou justiční čůzy vždy na straně svých kolegyň - tedy jiných čůz, mimo justici.

Kdo si ten článek přečte, snadno tam identifikuje hned několik zcela zásadních vad, řekněme jim ZARÁŽKY (protože člověka se zdravou morálkou to stále ještě nemálo zarazí...), které jsou sice v rozporu s morálkou, ba i se zákonem - ale protože justiční chátra usoudila, že tento stav je ten, co jí plně vyhovuje - tak se stal převládajícím ...

Zarážka první : Matka vypověděla dohodu - a na otce, který měl u sebe dceru, poslala policajty...

Á propós, policajti jsou nesvéprávní debílci, že neví sami, co mají dělat ?? Že je někam pošle nějaká - už na první pohled drzá - čůza, a oni tam slepě jdou a dělají, co si čůza přeje ?? Pokud ano - pak je na to jediná odpověď : Okamžitý vyhazov, testy netesty, můžou běhat jako srnci. Protože i srnec musí mít základní inteligenci, aby se vyhnul nástrahám, a jen rychlý běh mu nestačí. Stejně tak policajt nemůže být jen ten, kdo uběhne stovku pod deset - protože pokud má v hlavě nasráno, tak ať jde dělat raději poslíčka, tam tu rychlost běhu může naplno a bezproblémově uplatnit.

Tedy : Nejen selhání, ale přímo zneužití pravomocí policie - což výmluvně svědčí o jejím stavu. Za přepadnutí otce, který měl u sebe v dobré víře dceru, bych je okamžitě poslal do vazby - aby si to ostatní zatraceně rozmysleli.

Zarážka druhá : Českobudějovický soud ... rozhodl, že otec bude vídat dítě jen na asistovaných setkáváních... 

Připomeňme si předchozí děj : Dohodu porušila MATKA, svévolně ji vypověděla. Ještě neváhala zorganizovat tak stresovou situaci, jakou bezesporu je přepad otce a dcery policajty a její odvlečení k matce. A trestán je - OTEC.  Což je pro ty pizdy samozřejmé a normální, dané a běžné. Čili : Namísto, aby dítě odebrali matce, protože zjevně neskýtá sebemenší záruky mravního vývoje dcery, omezí OTCI  styk, aby jako zvíře pod dozorem trpěl, jak si z něho nějaké potrhlé feministické krávy dělají srandu a sepisují "argumenty" o tom, jak "styk nefunguje" - bodejť by fungoval - asi jakobyste chtěli, aby se někdo pod dozorem třetích osob, notabene protivných babizen, zamiloval - a nakonec je předložily soudu s návrhem na zákaz styku, protože co jiného, když nefunguje, že ??

Tak - pro pozornost : Právní stát bezpečně poznáte podle toho, že až nějaká justiční pizda zase něco podobného "rozhodne", tak ze soudu odejde v želízkách za zneužívání pravomoci - a rovnou do vazby (která je v Českých Budějovicích - naštěstí - hned vedle soudu).

Á propos, mě napadá - že asi proto je hned vedle soudu, že stavitelé předvídali správně, že tu jednou právní stát bude - tak aby to pak neměli soudružky soudkyně tak daleko.  A nevyhazovaly se zbytečně peníze za jejich eskorty.

 Zarážka třetí : Matka s dcerou rozebírá, kdo je a kdo není její otec.

Už jenom tenhle fakt je bohatě dostačující ke změně výchovy - protože to jsou záležitosti, které do dětského světa rozhodně nepatří a dokáží ho zcela zničit. Je to totéž jako když vám někdo před očima zničí dětství. Nevím, proč by ohrožováním mravní výchovy mládeže mělo být jenom osahávání či znásilnění - a proč ne třeba promiskuitní život chlípné matky, která nemůže pak následně vychovat nic jiného - než podobnou dceru. Jestliže na jedné straně stačí k uvěznění i to, že otec koupe dítě a "nevhodně se ho dotýká" - tak proč by nemělo stačit, že zjevná flundra střídá "tatínky" před očima dítěte jak se jí zlíbí a ještě mrzačí dítě povídačkami o tom, kdo je a kdo není jeho tatínkem...  

 

A mohl bych pokračovat.

Ale - zbytečně. I na tomto stručném úryvku je totiž velmi dobře vidět naprosto zásadní selhání dvou základních složek státní moci - totiž soudů a policie. Nutno dodat - že selhání typické, resp. že ti idioti ani jinak postupovat neumí, protože je to nikdo nenaučil. Jinými slovy : Zadarmo drazí.

A to jich ten hňup Babiš chce natahat do aparátu další 4 tisíce ... Takže bude o 4.000 hňupů, terorizujících slušné lidi, více..

Budete se cítit bezpečněji ?? Zejména - pokud žijete s malými dětmi, které vzorně vychováváte ??  

Lepší ukázku toho, kdo tvoří státní aparát a co ten za peníze daňových poplatníků dělá - bychom asi sotva kde našli...  Dodejme, že je to ukázka výmluvně typická a zcela běžná.

https://www.novinky.cz/domaci/423001-detem-rekla-ze-neni-jejich-otec-vyzivne-po-nem-ale-chtela.html

______________________

                 

_____________________

_____________________

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-08 21:34
Koukám na Jílkovou, dítě může mít v rodném listě dvě matky. Je mi z pořadu šoufl . O. :eek:

_______________

Za tyhle zhovadilosti vděčíme jedině lidskoprávnímu idiotovi Dienstbierovi, socanům a jejich letitému rozvracení rodiny, takže už dávno neví, co to rodina vlastně je... :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:01
Česká republika je prý intenzivně zapojena ...

Právě tenhle otec - stejně jako stovky dalších - by mohli podat věrohodné a doložené svědectví, jak to s ochranou lidských práv u nás skutečně je...

Prohlášení MZV ČR k mezinárodnímu dni lidských práv


mzv.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:02
Koaliční vláda v pátek Sněmovnou protlačila svůj reparát protikuřáckého zákona, který od konce května, světového dne bez tabáku, zakáže cigarety v restauracích a hospodách.
„Vyslali jsme důležitý signál, že to myslíme vážně se snahou zařadit ČR mezi civilizované státy, které chrání zdraví vlastních občanů,“
radoval se premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD).
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:02
Platy poslanců stoupnou o 7000 Kč
Krátce před Vánoci mají politici jasno, o kolik se zvýší jejich příjmy od začátku příštího roku. Poslanci, senátoři, členové vlády, prezident, ale také třeba členové NKÚ nebo Rady pro rozhlasové a televizní vysílání si přilepší o osm procent, soudci a státní zástupci o necelá čtyři procenta, píše Právo.
Znamená to, že základní plat poslance a senátora se od ledna zvýší ze současných 65.700 korun na 71 tisíc. Spolu s tím vzrostou také náhrady na dopravu, stravu a reprezentaci. Celkem si řadový poslanec měsíčně přilepší o sedm tisíc korun.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:03
soudcům a státním zástupcům stoupnou platy o necelá čtyři procenta ...

____________

Naprostá většina z nich : Zadarmo drazí... :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:06
Poslanci myslí na zadní vrátka ...

Dva typy věznic místo čtyř? Novelu odsouhlasila Sněmovna

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:06
Okradl 19 360 lidí, ostravský soud mu vyměřil šest let

novinky.cz/.../...
_______________

Peníze mu samozřejmě zůstanou...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:08
Podvodník napálil 20 tisíc lidí. Dostal šest let, o miliony nepřijde

ostrava.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:08
Praktiky ruské justice zaskočily i Putina. Podle soudce je trestní oznámení zločin :sad:

lidovky.cz/.../...

_______________

Zatímco praktiky české justice pana premiéra (Sobotku) nijak nezaskakují, proto si na MSp zaměstnal i manželku. Aby to zůstalo v rodině... :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:10
Soud nařídil test otcovství. K testu DNA však zatím nedokázal muže donutit

novinky.cz/.../...
______________

Myslím, že by k tomu testu ještě rád šel, kdyby mu v takovém případě vypálili výživné, jako by prokázaným otcem byl... :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:12
Komunista Bures sice vyhrava boj se stranami sdruzenymi v "koalicni smlouve" (CSSD, ODS, ...), ale jeho zdravi to tezce nese.
Zjistuje, ze politika v CR neni med.
Jedine "verni" Komunisti mu nedelaji problemy.
Bude pristi vlada slozena v 2017 z ANO a KSCM?
Z.
blesk.cz/.../...

___________

Ke cti české politiky nutno dodat, že problémy s očima i závratě musel mít Bureš ještě než podepsal spolupráci, jinak by ji sotva kdy podepsal... Tedy taková - nemoc z povolání... :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:15
Pohled zen - soudkyni na muze:

Neni divu, ze ty "cuzy" rozhoduji tak, jak rozhoduji.
Nejedne z nich rekne vecer manzel - chlap od rany:
" Me nezajimaji ty tvoje paragrafy, me ted zajimaji jen tvoje dudy a frnda".
Pak se u tech soudkyni nutne vykrystalizuje predstava, ze muze zajima na zene a budouci zene - dcera pouze jejich ukojeni "pedofilnich" choutek.
Jiste by jinak rozhodoval muz - soudce a otec dcery, nez takto naprogramovana zena - soudkyne.
Z.
_____________

Pokud si soudkyně vezme evidentního burana - což jsem zjistil, že je často skutečností - tak si podle něj vytvoří obrázek o všech mužích - a ty má pak za burany všechny.

Pokud si vezme násilníka - dtto + ještě k tomu si u soudu léčí komplexy z toho, že je doma pod pantoflem... A občas ještě nějakou schytá.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:16
Soudruzi a soudruzky - soudci:

Soudruzi a soudruzky - soudci nemohou soudit jinak, nez jak jim ukladaji nesmyslne komunisticke zakony. 
(Jak znamo, tak soudci sami v CR vytvareji zakony).
Zde je ukazka kontinuity komunistickych zakonu, ze zakona Ministra - buzeranta Pospisila c. 91/2012 - ZMPS:
§5

Obcházení zákona

Nepřihlíží se ke skutečnostem vytvořeným nebo předstíraným záměrným jednáním v úmyslu, aby se těch ustanovení tohoto zákona, od nichž se nelze odchýlit ujednáním stran, nepoužilo nebo aby se jich použilo jinak, než kdyby takto vytvořené nebo předstírané skutečnosti nebyly.

Jak muze soudce spravedlive soudit, kdyz mu paragraf zakona umoznuje, aby ten samy zakon OBCHAZEL?!
Zakon ma jasne napsat k cemu se prihlizi (ucinne Mezinarodni umluvy,...) a nikoliv pouze k cemu se neprihlizi.
Kazdy soudce si vyklada takovyto BLABOL Ministra po svem a podle toho ty rozsudky v CR vypadaji!
Zakony jsou vytvorene soudci komunisty na objednavku Justicni mafie!
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:17
Navedl mě šéf...

Jistě, ryba smrdí od hlavy, jinak by policie takhle vypadat nemohla...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:18
Nektere TCHYNE - matky jedine dcery pouzivaji k oblbovani provdane dcery nasledujici vetu:
"Tata je ten, kdo dite vychova".
Tim chteji dceri naznacit, aby si nasla nejakeho schopneho chlapa a hlavne aby se uz rozvedla, protoze snatkem ona - tchyne "prisla o dceru"!
Jak takove deti z rozvedenych manzelstvi vypadaji (syndrom odlouceneho rodice) uz zde bylo drive napsano.
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-09 16:19
Hasič pomohl zachránit topící se Štěpánku (9), nakonec ho odsoudili za těžké ublížení na zdraví

blesk.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.