JDEME DO TOHO ještě jednou !! V Mostě.

Na základě četných žádostí našich čtenářů a příznivců - a posléze i s nadšeným souhlasem vedení Strany zdravého rozumu, za kterou p. Fiala kandidoval již v říjnu na Nymbursku a Jičínsku - JDEME DO TOHO JEŠTĚ JEDNOU !!      

A sice v opakovaných senátních volbách v Mostě.  

 Naprostá většina volebních specialistů považuje volební výsledek p. Fialy za malý zázrak - na to, že jsou informace o něm do velkých médií přísně cenzurovány, ba vylučovány, na to, že za ním nestála žádná parlamentní strana a na to, že měl prostředky na kampaň jen ty ze sbírek svých čtenářů a sympatizantů...

Když došlo k vyhlášení opakovaných senátních voleb v Mostě, tlak spřízněné veřejnosti na předsedu K 213 ještě zesílil, neboť ta se nehodlala smířit s tím, že s tímto politickým potenciálem a jistou skupinou voličů prakticky po celém státě (neboť jeho program nikdy nebyl vázán na konkrétní region) nebude jeho hlas slyšet v žádné ze zákonodárných komor, neboť v oblasti justice, vězeňství a policie  je jeho  reforma, kterou zde hodlá prosazovat na základě vlastních bohatých zkušeností s těmito složkami a jejich současným stavem, nenahraditelnými a jinak neuskutečnitelnými vizemi.

Přitom bez zdravého fungování právě těchto mocenských složek nemůže demokratický stát nikdy prosperovat, natož dobře a ke spokojenosti svých občanů plně fungovat.

Skupina lidí, která by ráda viděla tyto reformy v praxi, zdá se, roste den ze dne - úměrně nabývání zkušeností s justicí a její současnou praxí.

Dnešního dne navštívili p. Hannig s p. Fialou statutární město Most a na zdejším magistrátě Stranu zdravého rozumu do těchto voleb rovněž řádně zaregistrovali.

Nelze rozhodně přehlédnout, že rychlou registraci p. Fialy umožnila i díky jeho volebnímu výsledku již vrácená senátní kauce z Jičína.

Obracíme se nyní na naše čtenáře a podporovatele - logicky - se žádostí a prosbou o maximální pomoc a podporu, zejména pak u lidí, kteří v dané oblasti - okresu Most - bydlí, mají své známé nebo příbuzné - aby je o této skutečnosti uvědomili a požádali je o součinnost a spolupráci. Ta může mít - jako již v minulosti - mnoho forem a podob - od pomoci při roznosu letáků, přes informování dalších známých a přátel - potenciálních voličů - až po možnosti vyvěšení banerů, plakátů a poutačů na plotech, zdech a veřejných prostranstvích.  

Přiložte s námi ruku k dílu !! Stálo a stojí to za to - a minulá senátní kampaň na Jičínsku a Nymbursku, ač ji p. Fiala absolutně nevyhrál, přinesla nemalé výsledky - v podobě výrazného zvýšení sledovanosti stránek, zvýšení povědomí a respektu k našemu sdružení a jeho cílům - a konečně i v šíření povědomí o tom, že tady problém justice existuje, že ho nikdo neřeší a že v současnosti jediným, kdo rázné a fungující řešení nabízí, je právě sdružení K 213 a jeho předseda - jehož program pro oblast justice Strana zdravého rozumu bezvýhradně převzala a dala mu na starost.

 

 

 _____________________

 Minuta 1:12 - 1:40 - specifikuje nově zaregistrované kandidáty - na celkový počet 9 !!

Dnes zaregistrovaly své kandidáty Strana zdravého rozumu, hnutí ANO a TOP 09. Kdo je již osvědčeným kandidátem Strany zdravého rozumu, není nejmenších pochyb...  

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1178166846-zpravy/216411017301212/

 

http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/do-voleb-jde-na-mostecku-nove-top-09-dernerova-pod-jinou-stranou/1426393

____________________

                   

____________________

____________________

Comments  

0 # Saxána 2016-12-12 19:43
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-12 19:44
Názor p. Jakla :

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-12 19:46
To gratuluju a přeji mnoho  úspěchů. Kéž jednoho dne i český volič vezme své právo pořádně do ruky a praští s mainstreamem a vším levicovým.

Je to jak vidět trend i v USA, i  v Evropě.  Jak se ukazuje, vítězství levicových a komunistických stran v zemích západní Evropy se dosahuje hlavně hlasy muslimů, to je trend v Německu, Rakousku, Holandsku, Francii,  Británii…  Aby si udrželi pozici, podporují dovoz hlavně těch negramotných... :sad:

Jak vidět, dokonce i Klaus se začíná míchat do odporu proti muslimům na Západě. Na vystoupeních např. Alternativy pro Německo bývalo vidět i Klause, ale i komunistku Vičanovou….

www.manuscriptum.de/voelkerwanderung.html
 
Freeeurope :-)
0 # Saxána 2016-12-12 19:51
Opakované senátní volby se na Mostecku uskuteční 27. a 28. ledna 2017.

Kandidátem hnutí ANO bude nyní litvínovský radní Roman Ziegler, o hlasy voličů se dále budou ucházet hokejista Jiří Šlégr za ČSSD, Josef Nétek za KSČM, Libuše Hrdinová za ODS, Jiří Biolek za STAN, Jiří Maria Sieber za Řád národa a stavební inženýr Zbyněk Vodák, jehož nasadí TOP 09,
a aktivista Jiří Fiala, kterého do boje vysílá Strana zdravého rozumu.

zdroj regiony.impuls.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-12 20:11
Ta paní Dermerová je vystajlovaná, ráno hodinu a půl malování výrazu na hlavu, a večer půl hodiny odstraňování. V noci se probudíš vedle albína. Kurnik šopa taky jsem to měl doma. O. :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-12 20:14
Ceny Stella rozdány : :-)

opět byli vyhlášeni vítězové každoroční Ceny Stelly
rukojmi.cz/.../...

www.stellaawards.com
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-12 20:15
Bagrista čeká nálezné za milionový poklad. My ho viděli první, tvrdí úředníci

rozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-12 20:17
Policie chce být vidět !, říká Tuhý ...

Policie získá přes stovku nových motorek. Chceme být vidět, říká Tuhý
zpravy.idnes.cz/.../...

__________

A my bychom zase rádi viděli nejen policii, ale i nějaké obhajitelné výsledky její práce... :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-12 20:17
Před lety Tuhý vyhodil policistku, načež spor coby šéf policie posuzoval

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-12 20:17
Děti hladoví ve školách, stovky milionů od státu se k nim ale nedostanou

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-12 20:18
Kde je hranice opilosti? Poslanci ve zmatku nechali v protikuřáckém zákoně absurditu

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-14 18:33
Ahoj Jirko,
 
 
držím Ti palce. V daném obvodu nemám žádné kontakty a zázemí, proto nemohu nijak pomoci.
Určitě i tam však budou občané terorizovaní ze strany justice a policie. Budeš mít  nějaké zástupce ve volebních komisích?
 
Jistě dobře víš, díky jakému svinstvu a podvodu volební zmocněnkyně se právě tam poprvé opakují senátní volby. 
 
Jak je vidět,  dřívější poražení se ochotně chopili šance na reparát.  Neměl by ses od nich aspoň nějakým prohlášením odlišit? Přeju Ti, aby výsledek splnil Tvoje očekávání a posunul Tě dále.
 
M.  :-)

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.