Ženy a (trestní) justice : Pozitivní diskriminace je samozřejmostí

Pro ty, kdo nemají čas v neděli ráno poslouchat rádio, si dovolím shrnout dvě důležité a zcela otevřeně řečené novinky z pořadu Host sestry Angeliky. Byla jí dnes ředitelka věznice ve Světlé, pí plk. Gabriela Slováková.

 Měla kultivovaný projev i jeho obsah a musím říci, že na ředitelku věznice mě rozhodně příjemně překvapila. Nebývám na takovou úroveň u jejích kolegů zvyklý. Mluvila věcně, zasvěceně, nestrojeně, má i hezký hlas - hezky se to poslouchalo.

Pokud to někdo neví, tak ve Světlé nad Sázavou je naše jediná ženská věznice (dříve byla i v Pardubicích nebo Opavě, ty časy jsou ale pryč) a má v současnosti - podle pí ředitelky - 950 vězenkyň.

Kdo zná poměry ve vězeňství, řekl by - standard. Běžná mužská věznice má "klientů" ještě více, v Kynšperku to bylo až 1300.  Pro paní ředitelku je to ale neúměrně mnoho, kapacita věznice je prý přetížena - na 130% !!

A teď ty dvě hlavní zprávy, které paní ředitelka bez obalu řekla - a díky jí za to : Kapacita věznice je přetížena i přesto, že ženy jsou samozřejmě u soudů pozitivně diskriminovány, jinými slovy, to už musí soudce pořádně naštvat, aby jim dal nepodmíněný trest ... když předtím vždy vyčerpal celou řadu podmíněných či alternativních trestů...

A druhá zpráva : Přesto že jsou ženy pozitivně diskriminovány, tak jejich kriminalita nemálo roste - viz přetížená a nedostačující věznice...

Není to HODNĚ  zajímavé ?!!

Není to tak náhodou zcela naruby to, co jsme až dosud z mainstreamu slýchali ??

Vzpomeňme například na přitroublá hesla - především socanů : Víc žen do politiky !!! (Mimo jiné prý proto, že nikdy nikdo neslyšel o podplácení ženou nebo ženy ve funkci (asi proto, že to ještě nikdo nenahlásil a pokud jich je tam o tolik méně než mužů, tak logicky i pravděpodobnost takové činnosti je mnohem menší - což se ale, jak jsme právě slyšeli, dramaticky mění - a nárůst vězenkyň je především v souvislosti s jejich HOSPODÁŘSKOU  kriminalitou (kam korupce samozřejmě patří především), kde se prý snaží vyrovnat mužům...

Takže :  otevřeně přiznaný pád jednoho mýtu za druhým :

ROVNOST OBČANŮ PŘED ZÁKONEM  je - podle paní ředitelky jediné ženské věznice - NAPROSTOU ILUZÍ, a to v trestním právu.

O rodinném právu ani nemluvě, o tom řeč tady sice nebyla - ale je - a denně - na těchto stránkách - a tam je samozřejmostí dávno, resp. jí nikdy za posledních 60 let nepřestala být. A nikdo se nad tím nepozastavuje.

Role žen coby svatoušků a příkladných organizátorů (a proto prý více do politiky !!) je falešnou iluzí jakbysmet - i to nám paní ředitelka otevřeně potvrzuje.

Přesto - vsadím se, že když půjdete udělat průzkum mezi obyvatelstvo, zjistíte, že těmhle bludům bude věřit 80% z nich.

Jak to ?? Kdo to do nich dostal ?? Kdo v nich ty falešné iluze vytvořil ??

No přece - letitá feministická propaganda, živená a placená státem i četnými bohatě sponzorovanými organizacemi - kdo jiný ??

A za téhle objektivně popsané situace mají tytéž feministické organizace tu drzost ještě vykřikovat o "nutnosti zrovnoprávnit ženy" a "kvótách žen do politiky" - a podobných nesmyslech... A feminismem zpracovaná společnost - jim to baští...

Viděli jste někdy v praxi úspěšnější model goebbelsovské propagandy nežli je tahle feministická ??

Podle výše řečeného by měly vznikat  - a být státem bohatě dotovány - desítky mužských spolků na obranu jejich zájmů - nejsou. Proč ? Protože by to přece znělo tak nějak divně, že ?! - že muži jsou hrubě diskriminováni prakticky ve všech oblastech společenského života, rodinou počínaje a řešením provinění před trestním soudem konče...

Každému (naivovi), co vykřikuje "více žen do politiky" - a myslí, že tím vyřeší korupci a všechno ostatní, prý spojené s mužským světem, odjakživa vřele doporučuji : Běžte se podívat do justice - ta feministická dávno je.

A je spravedlivá ?? A je funkční ??

Asi tak, jakoby by byla celá společnost v průběhu celé historie, kdyby se opírala o organizační a morální "přednosti" žen.

Jestliže je v poslední době hodně řeč o době Karla IV., stačí se podívat, jakou roli hrály ženy tam - a jak byla ta společnost na tehdejší dobu úspěšnou...

Ženy jistě mají svá místa, o tom žádná, ale u výkonu spravedlnosti, natož u řízení společnosti - je to jen málokdy. Čest světlým výjimkám.

Potvrzujícím ovšem jen pravidlo zcela opačné.

______________________

______________________

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Kedul 2017-04-30 09:45
cs.wikipedia.org/wiki/Misandrie

justice je takove stedre dotovane odkladiste blaznu zenskeho pohlavi (jak se dnes moderne evropsky oznacuji zeny) trpicimi touto poruchou ... ze pri sve seberealizaci ublizuji mnohym nevinnym je odpovednym naprosto jedno ...ze mimo otce ublizi i detem je jim tedy uprimne jedno ... jakto ze v tomto pripade nikdo nerve ze je potreba hlavne ochranit deti .. no .. holt dvoji metr je to nejvetsi svinstvo a ta nejvetsi ubohost ... zaplatpambu za opravdove normalni zeny .. hodne malo ale jeste se vyskytuji
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-30 14:15
Průměrný plat zaměstnance státu vzrostl na 28 393 korun

ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-30 16:50
Kdo si přečetl  defektory ze sovětských tajných služeb, hlavně Golicyna,  Litviněnka, a k tomu Mitrochinovy seznamy (dal bych to na střední škole za povinnou četbu) , tak ty ruské weby dost bezpečně rozpozná.

Problémy  českých obyvatel tkví Bohužel ve značně omezeném  rozsahu všeobecných znalostí, řekl bych, že generaci od generace to je horší. :sad:

Zjišťuji, že vědí málo o svém vlastním městě, okolí, kraji, natož něco o reáliích národů, dejme tomu těch, které jsou sousedy českých zemí.

O historii vlastní země a hlavních událostech evropské a světové historie, aspoň těch, které ovlivnily vývoj vlastního národa, vědí starou belu .  

Nehledě na dnešní dění doma i ve světě. Způsobuje to ovšem riziko: To, že takový sice nebude věřit mainstreamu, ale velmi pravděpodobně uvěří v jiné mimikry – právě i té pravicově se tvářící.

To, že východní rozvědky občas i mění garnituru svých agentů (odstraní staré, klidně zametou, nebo i oddělají), a nasadí nové, je skutečnost. Jeden rétorický slovní soubor , na který byl občan zvyklý a který se zprofanoval, nahradí  jiným.

Golicyn to vystihl titulem své první knihy:  Tak jak se vymění opotřebovaný nástroj (např. určitá ideologie) za nový, tak se vymění  již zprofanovaný slovní soubor za jiný, jenž zní  přitažlivě, a mnoho lidí mu i uvěří. Golicynovým titulem knihy, volně řečeno: Staré lži se nahradí novými lžemi. Nic víc, nic méně.
 
Základním pojmem je především chápání „revolucí“ 1989 ve Středo-Východní a Východní Evropě. To, že byly dlouhodobě připravovány v koordinaci všech komunistických tajných služeb pod vedení sovětských, potažmo ruských, že tyto si pěstovaly tzv. „kontrolovanou opozici“, do níž angažovaly různé umělce, vědce, literáty...i celebrity. Tedy: Zprofanovala se stalinská ideologie ...a nová lež za starou?

Předstírání liberalismu, předstírání svobody slova (někdo je svými opozičními projevy slavný – a ten opravdový opozičník, když už nejsou gulagy, je ničen existenčně, ostrakizován, pomlouvám, leckdo z rodiny uvěří kecům zasévaným estébáky mezi lidmi než vlastnímu rodinnému příslušníku atp....a vytlačen tedy na kraj společnosti).

Západní analytici to nepochopili, ti hledali rozpory mezi komunistickými stranami  - a to bylo jen divadlo. Cílem tohoto divadla bylo ukázat Západu, že komunismus není už to, co  býval, že se liberalizuje, že se s ním dá jednat.....a s přejmenovanými komunistickými stranami (pod heslem „demokratický socialismus“, působivý slovník československého experimentu 1968) pak mohou uzavírat koalice různí socialisté a levicoví liberálové Západu  (typické pro Francii. Itálii...).

Dnes je otázkou dokonce  i Madarsko,  zda-li nejde jen o výměnu upgradů, co se týká kádru osob v zemi, majících vliv na závažná rozhodnutí. V Polsku pak dochází ke střetům skutečné opozice a i té předstírané. Není to jen odstavování starých struktur, je to  boj i v té oblasti umění, literatury....akorát že dnes ta komunistickými tajnými službami leta vytvářená opozice (typicky Wałęsa) i část těch  kdysi rádoby opozičních umělců, vědců...dnes válčí proti současné vládě otevřeně ruku v ruce s komunisty a estébáky, či agenty oficíry ruské GRU (Dukaczewski a spol.), umělci typu Krytyna Janda (herečka, hysterická baba), nebo i „vědci“ (s titulem prof. od komunistů, klesnuvší tak hluboko, že pomlouvali ty, co se odvážili usvědčit technickými důkazy Rusy ze zakrývání skutečnosti, že ve Smolensku byl v prezidentském letadle výbuch ještě ve vzduchu, že byly dvě  nálože....profesoři soudruzi  psali expertizy, které popírají základní zákony fyziky....).

Tolik pro představu, jak může vypadat cesta nepředstírané dekomunizace. Je to zkrátka dění vícerozměrné....(vlastně i v ČR máme podobné jevy...)...

Dnes je cílem Rusů rozbít EU, a o to se přičiňují dnes jejich agentury uvnitř EU, rozbít EU zevnitř.   Brity chápu, i když jsem přesvědčen, že měli zůstat a válčit bok po boku s Poláky o vyčištění EU od levičáckých komunistoidních struktur. :sad:
 
Freeeurope :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-05-02 13:37
A pak chcete, aby zavřeli Rittiga ... Soudy jsou jeho prodlouženou rukou, suše zlikvidovaly ty, co ho oznámili, za "tunelování vlastní firmy..." :

ceskapozice.lidovky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.