Pejsáček - výraz čirého zoufalství

Před volbami - názorná ukázka, jak nemá ministerstvo, a zejména ministr (zde spravedlnosti) nikdy vypadat. Obraz naprostého zoufalství a rozvratu.

 Za nic neručíme, žádné normy na nic nemáme (takže jsme je ani nevytvořili, aby nebylo možno nikomu nic vytknout), staré dobré zvyklostí dávno neznáme a nikdy jsme je neznali (jako třeba odpovídat ve lhůtě na dopisy nebo povinnost sepsat o úředním jednání řádný zápis, který obě strany podepíší - a tedy i odsouhlasí - jsme prostě stále - a pořád dokola - v bodě nula - protože ministerstvo vede naprostý idiot, který vůbec neví, co má dělat, co se od něj očekává, jak má vést podřízené, jaká pravidla jim vytvořit a jak je vyžadovat, co je předmětem nejzákladnějšího vzdělání každého, kdo chce u státu - natož při výkonu spravedlnosti - pracovat) - prostě jsme tupé stádo ovcí motajících se pořád dokola - bez užitku, beze směru, bez efektu.

S Pejsáčkem, potažmo s ANO, budeme v bodě nula vždy a navždy. Protože podobnou pologramotnou chátru nikde jinde nenajdete.

 

 

 

 

 

Pokud Vás v minulosti naším jménem a s naším pověřením někdo okradl, tak se s tím asi budete muset smířit, protože my za nic neručíme a za nic neneseme odpovědnost - a starost máme o jediné - o svoje platy.

Může se takovádle chátra vydávat za státní orgány ? Za výkon státní moci ?

Pusťte si je do baráku - banda lupičů, za kterou nikdo nenese žádnou, ani sebemenší odpovědnost - a které také nikdo žádná, ani ta nejzákladnější, pravidla nevytvořil...

A tomu se říká - státní aparát ?? Státní zaměstnanci ? Nebo dokonce "úřední osoby", co požívají ochrany zákona ?

___________________

___________________

 

MSp – odbor exekučního dohledu

 

Mgr. Viktor Jahoda

 

                                                                                                                                     K č.j. MSP-336/2016-OED

 

 

 

Vážený pane,

 

               Váš dopis ze dne 1. června je mnohem závažnější, než by se na první pohled mohlo zdát. Svědčí totiž o naprosté dezorganizaci, ba anarchii na MSp a následně pak v celé justici, čehož jsme denně svědky. Bohužel.  

 Víte, podle čeho se pozná státní úřad a čím se liší od prosté skupiny občanů či dokonce zločinecké bandy ?

 Tím, že odpovídá ve lhůtě na dotazy, tím, že je o osobním jednání schopen pořídit a sepsat vzájemně odsouhlasený záznam a tím, že nese odpovědnost za svou předchozí činnost bez ohledu na to, kdo ten úřad personálně momentálně zastával nebo v současnosti zastává.

Vrána tady loupil jako soukromý loupežník ? Nebo jako úřední osoba pověřená a chráněná MSp, tedy státem ?

 Kde berete tu drzost mi napsat, že s ním dneska nemáte nic společného ?

 Je vůbec v celé justici jediná osoba, která má alespoň základní povědomí o státní službě a jejím výkonu ? Protože Vy to tedy rozhodně nejste. Stejně jako zatím nikdo, koho jsem na MSp potkal.

Jak je možné, že dodneška nemáte tak základní předpisy, jako jak se sepisuje úřední záznam, a to zvláště za situace, kdy evidentně máte 99% personálu těsně nad hranicí gramotnosti, bez zcela základní představy o výkonu státní služby a odpovědnosti za ni ?

 K čemu je na MSp celý jeden organizační odbor, když dodneška nemáte ani ty nejzákladnější předpisy, jak postupovat v nejběžnějších situacích ?

 To už ani nelze nazvat neschopností, to už je jedině sabotáž, a to velkého rozsahu – a její organizátor – současný ministr – osobou, která své jediné působení může najít ve vězení, kde si pak může vzdělávat osazenstvo v právu, jestli mu o to bude stát – s tím, že výsledek bude přibližně stejný jako na MSp v současnosti.

 

S pozdravem

 

                                                                                                                                     Ing. Jiří Fiala

 

 

__________________

__________________

http://www.k213.cz/JOOMLA/2701-msp-nejhorsi-soucasne-ministerstvo-i-ministr-2

 

__________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-06-06 13:48
Proč byl Zemanův muž v policejním BMW? Tuhý: Malého chlapečka bychom také svezli  Více na

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-06-06 17:24
Kontrolovat klid v Praze může každý, uniformu ranařů sežene na Facebooku

praha.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-06-06 17:53
Do Vietnamu Češi vyváží téměř desetkrát méně než dováží. Překážkou jsou korupce a nefunkční soudy, Zemanova návštěva může pomoci

zahranicni.ihned.cz/.../

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.