Zemanovo šokující stanovisko

k přijaté demisi Babišovců.

Pokud někdo chtěl vidět, jakého grázla máme v čele státu, tak dnes to tedy zrovna mohl vidět v přímém přenosu... 

 

Estébákovi Babišovi, při složení funkce vlády, tedy demisi - namísto aby ho pořádně zpražil, co je za debila, když neumí sestavit vládu, která má alespoň nějakou šanci na získání důvěry (mimochodem - jeho protěžovaný, všestranně šikovný politik se začíná jevit jako naprostý ňouma a neschopný náfuka, který není schopen vyjednat na politické scéně vůbec nic a jen všude cpát sám sebe...) - tak ještě klidně veřejně prohlásí, že nebude-li on sám zvolen, jmenuje estébáka i napodruhé a NEBUDE PO NĚM POŽADOVAT 101 HLAS  ve Sněmovně pro podporu své vlády !!! 

Já myslel, že snad špatně slyším. 

On, to prase ožralý, v podstatě říká : Když mě nezvolíte, tak vám všem ještě naposledy zasolím - a to tak, že na mě dlouho nezapomenete - a po mně se ani estébáka hned tak nezbavíte. 

Je tohle vůbec možné ?? Od prezidenta republiky?? Chápete, co za dobytka nám tady dodneška vládlo ?? 

To nelze označit jinak než jako vydírání občanů celé republiky - za situace, kdy Ožrala cítí, jak mu silně teče do bot - a veřejně začíná připouštět - i on sám - že ho veřejnost asi nezvolí, nebo-li že gulášoví a pivní pobudové nebudou asi stačit na to, aby přehlasovali to, čemu on říká "Pražská kavárna", což jsou obecně všichni - a to zdaleka nejen z Prahy - kdo se nebojí vzít život do vlastních rukou a neválet se v hospodě a nečekat, která vepřová hlava jim - za lístek do urny - zaplatí další guláš a pivo... 

Pokud jde o Zemana a jeho povahu, nelze si samozřejmě dělat iluze, v tom jsou si bezesporu s Babišem velmi podobní - samolibí, ješitní, nabubřelí egoisté - a Zeman to, konec konců, dával i v průběhu svých vlád okatě najevo vůči každému, kdo mu odmítal podlízat nebo i jen nesedl do oka - viz jeho nadávky novinářům obecně, ale třeba i urážky premiéra Sobotky před kamerami a na Hradě před celou světovou veřejností.

Co mě ale opravdu zaráží, je to, že se nestydí takto okatě prezentovat na veřejnosti svou samolibou ubohost, své vyděračství a svůj nezájem o stát i o funkci prezidenta - vlastně o cokoliv, vyjma sebe sama.

Opravdu odpudivé, ba odporné vlastnosti, za které by se každý právem styděl a snažil se je potlačit, jak se dá - tak Opilec klidně veřejně prezentuje.

Skoro mi to připadá, jako když Hitler vydíral v Berlíně Háchu s podpisem pod ustanovení Protektorátu a Göring mu otevřeně hrozil : Nepodepíšete-li, máme na letištích nastartováno 400 letadel - a do rána jsou nad Prahou a udělají z ní hromadu sutin..

Takového dnes máme prezidenta.

A nestydí se to - dokonce před volbami - veřejně prohlašovat...

 Ukazuje nám, že celý stát, nás všechny, mají v hrsti dva supergrázlové : On, spolu s estébákem Babišem....

______________________

______________________

 

 

 

 

 

 

_______________________

_______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-01-24 20:07
Po carovi Milosi I. nastoupi v CR na trun carevna Katerina I.
Ve ctvrtek ji narodu predstavi.
Jejich vekovy prumer je pouhych 50 let! Dedek nad hrobem se takto snazi omladit.
Z.

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-01-24 23:37
Tak to je velmi zajímavé - a divím se, že to Drahoš nešíří podstatně výrazněji... To svědčí nejen o dobrém původu, ale také o skromnosti. Samé chvályhodné vlastnosti.
Doufejme, že bude mít příležitost je zužitkovat pro stát.
0 # Petr 2018-01-25 16:47
0 # Petr 2018-01-26 09:08
to bylo tehdy, když Zeman ještě mluvil rozumně

www.youtube.com/watch?v=npdwj7MipjA

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.