Moje osobní dvorní blbka z KS. Maříková.

Králové mívali osobní šašky.

Doba pokročila. Pokud se k tomu propracujete - řekněme - jako VIP klient justice - můžete i Vy mít - svou osobní dvorní blbku na příslušném soudě. Jako já Maříkovou na KS v Praze. 

 Tomu se dá skutečně říci  osobní individuální péče o klienta. Tahle blbka mě natolik miluje a je mi natolik věrná, že už dobrých 10 let, sotva se na podatelně objeví podání s mým jménem, neváhá pádit dolů a okamžitě spis uchvátit, aby v něm mohla "rozhodnout". A to vcelku snadno předvídatelným způsobem. Vždy v rozporu se zákonem a vždy tak, aby škoda na mé straně byla co největší. 

Vzhledem k tomu, že se jí za to nikdy nic nestalo, a to ani když jí prakticky všechna rozhodnutí, která následně doputovala na Nejvyšší soud s dovoláními, tento soud zrušil - její sebevědomá drzost pokročila. Navíc, letos jde do důchodu, a tak si zjevně říká, že už se jí ani nic stát už nemůže. 

Já bych to osobně viděl na odchod bez pugétů, zato s náramky na rukou a namísto poklidného stáří na domácí zahradě tuto zahradu včetně domu obstavenou a následně zabavenou na náhradu škod. 

Pravda, pokud by kdy měla nahradit všechny škody, které  za svou smutně proslulou kariéru v justici způsobila, musela by mít zahradu přes celou republiku, a ještě by to dost možná nestačilo. 

 

__________________________

__________________________

 

 

 rozsudek byl pouze ze dvou let (!!!) snížen na rok (původně se mělo – podle Vávry – ano, toho, co dnes sedí na MS – jednat o přestupek).

 

Tenhle rozsudek téhle blbky zrušil až Nejvyšší soud v dovolání (3.11. 2011) – ovšem až poté, co jsem si celých 5 měsíců z tohoto trestu, který vlastně nikdy neměl nastat, odseděl.

 

Samozřejmě, že k tomu nemálo přispělo, že jsem nebyl ani u jednoho z jednání, ač jsem u nich být měl a chtěl – a řádně jsem se omluvil, proč to v daný okamžik nešlo.

 

Takže to už máme druhé úspěšné dovolání jenom ve věci, které vyřizovala tahle stvůra. A jsme v r. 2011.  Vezmeme-li v úvahu, že úspěšnost dovolání je asi 5%, pak se dá s jistou nadsázkou říci, že podstatnou část úspěšných dovolání proti rozsudkům krajského soudu představovaly právě moje kauzy.  Už tehdy bylo naprosto jasné, že si moje kauzy Maříková vybírá účelově, zcela mimo pořadí, aby mohla škodit – a že výsledky dovolání, které byly pro ni naprosto fatální, ji nijak nezajímají, ani o nich neví a o ne se nestará – a nic a nikdo ji k tomu nenutí.

 

Za tyhle zrůdnosti ji nikdo nepotrestal, náhradu škod za zrušené rozsudky po ní nikdo nechtěl. Proto jí ta drzost jedině narostla.

 

No – a jsme v r. 2014, na začátku, kdy se má řešit odvolání proti zcela excesivnímu rozsudku z Kladna, za údajné pohrdání soudem (na to si blbky z kladenského OSZ vzpomněly až rok a půl poté, co k němu mělo dojít – a hlavně poté, co mě propustil Nejvyšší soud z trestu v Novém Sedle – a blbky pochopily, že se jim pomsta zase nezdařila a že naopak opět hrozí soud o náhradu nemalé škody, kterou by případně po nich i někdo mohl chtít).

 

No – jak se říká – ať nejím – na koho tohle odvolání – zase čirou náhodou – vyšlo, že ?! No, pochopitelně že na tuhle exemplární blbku Maříkovou, na koho jiného. Na moji „osobní soudkyni“.

 

Vrchní soud žádnou podjatost neshledal – (jak by mohl (!) – jako ostatně vždycky (je mimochodem velmi zajímavé, že nikdy žádnou podjatost neshledá, načež jsem – těmito „nepodjatými a ryze nestrannými“ senáty -  odsuzován k trestům, které nikdo nikdy neviděl, ani o nich neslyšel, což nejen že řekli všichni pracovníci věznic, se kterými jsem následně přišel do styku, ale třeba naposledy i Ústavní soud ve svém usnesení právě k trestnému činu pohrdání soudem – viz 5 měsíců nepodmíněně) – takže blbka Maříková zase mohla „soudit“. A to dělá výhradně svým již proslulým způsobem : 5 dní předem oznámí soud – a následně jedná zásadně bez obžalovaného, ať se děje, co se děje. Protože riskovat s ním právní, natož pak slovní a věcný konflikt, si už dávno netroufá, z toho už jsem ji před notným časem vyléčil.  Jako samozřejmě i tady. Jednání proběhlo (23.7. 2014) i přesto, že jsem měl pár dnů po operaci oka – a nemohl se soudu zúčastnit, což právě nyní, v civilním řízení proti nemocnici na Bulovce, vyšlo najevo – a je to důvodem obnovy řízení, kterou právě Maříková – kdo jiný, neboť na ni to opět zázračně vyšlo – zamítla. Viz její usnesení č.j. 9 To 8/2018 ze dne 17. ledna t.r..

 

Je natolik hloupá, že už se ani nesnaží skrývat, že mi chce otevřeně škodit – a hlavně : Že rozhoduje ve věci, ve které je přímo osobně zaangažovaná, protože pokud by k obnově řízení došlo a ta prokázala, co prokázat má – odpovědnost za upření práva účasti na hlavním odvolacím líčení (veřejném zasedání) - pak nese pochopitelně – a výhradně – ona sama všechny důsledky, takže by ji náhrada škody – a dost možná i trestní stíhání – tentokráte už neminuly.

 

 

 

Chci Vás proto, na základě výše uvedeného, požádat o následující :

 

·        Především o zjištění, jakým způsobem se odvolání z Kladna ve věci obnovy řízení č.j. 5 T 52/2013 zase neomylně dostalo k téhle blbce Maříkové. O tom, že nezákonnou cestou, vůbec nepochybuji.

 

 

 

·        O vyvození kárné odpovědnosti za upření zákonného soudce a zmanipulování přidělování případů (počet pravděpodobnosti zcela vylučuje, aby mne prakticky stále dokola soudila táž zrůda) vůči soudkyni Maříkové, a to nejen za tenhle poslední případ, ale i za všechny případy předchozí, kdy o zmanipulování příchozích případů a jejich přidělení senátům nemůže být rovněž pochyb (prostý počet pravděpodobnosti zcela vylučuje, aby z nějakých 15 soudců to dostávala pořád dokola jenom Maříková, a to ať už přijde spis odkudkoliv – tedy z Kolína, z Kladna, všechno jedno).

 

 

 

·        Rovněž i o zjištění, proč spis ležel 3 měsíce v Kladně – protože odvolání bylo z konce září, tak je krajně podivné, proč spis doputoval na Krajský soud až začátkem tohoto roku.

 

 

 

·        Dohledání všech rozsudků Maříkové, které – i v kauzách jiných obžalovaných – zrušil dovolací soud – a  - za stát - požadavek náhrady škod, které tato neskutečně hloupá husa způsobila. Spolu s návrhem kárného řízení s cílem zbavení ji funkce soudkyně – a to s jednoduchým zdůvodněním, že je prostě tak blbá, že ani na naši justici už to není únosné – a nemůže nadále soudit (když už nějakým naprostým omylem se do justice vůbec kdy dostala).

 

 

 

Přeji Vám mnoho sil ke splnění úkolů, které před Vás postupující doba ještě postaví.

 

 

 

S pozdravem

 

 

 

                                                                                                                      Ing. Jiří Fiala

 

 

____________________________

____________________________

Nepřesluhuje už?

39.Božena Maříková, nar. 8.1.1948 (Krajský soud v Praze), zdroj

http://www.psp.cz/eknih/1990cnr/vybory/upv/zapis/zu122.htm

 

____________________________

____________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-17 16:08
Dnes jsem se zastavil ve Valdicích za McCraeem. Daří se mu dobře, všechny vás pozdravuje.

Bude mít brzy nárok na balík, tak se chci zeptat, jestli by se ho někdo nechtěl ujmout, případně na něj aspoň přispět, protože vypravit takový nárokový balík s jídlem a tabákem (ten je tam hlavně jako všeobecně přijímané směnné platidlo na všechno - především na jídlo ve věznici) může stát cca kolem dvou tisíc.

Je fakt, že balík s dopisem, napsaným něžnou ženskou rukou, v base potěší asi nejvíc. Každého.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-17 19:59
Hledá otce přes billboard :

novinky.cz/.../...

Něco podobného jsem zažil obráceně :

Otec, kterému matka odmítala předávat dítě podle vykonatelného rozsudku, oblepil její bydliště plakáty, hlásajícími : Zde bydlí matka mého syna, která již rok beztrestně porušuje vykonatelný rozsudek o předávání dítěte...

Co myslíte, kdo skončil v base ?? Matka, která porušovala vykonatelný rozsudek - anebo otec, který se ho tímto způsobem domáhal ??

Pro snazší řešení nápověda : Nebylo to v Mexiku, ale v Praze...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-18 10:40
Maříková odsoudila i pana S. za to že spal na své zahradě v bedně na nářadí.

Paní musí mít nějaké trauma, snad byla bolestivě deflorována či jinak poznamenána. O.

________________

Doplnil bych, že i tenhle rozsudek byl vzápětí - samozřejmě - zrušen Nejvyšším soudem v dovolání.

Jestliže úspěšnost dovolání je - prý - 5%, jak mi kdysi tvrdil místopředseda soudu - tak by mě zajímalo, kolik z těch 5% tvoří rozsudky Maříkové. Podle mě to bude blízko ke stovce.
A baba si dál klidně soudí, ani o tom neví, natož že by po ní někdo něco chtěl - třeba aspoň nahradit škody.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-18 20:08
Pan S. v tý bedně spal, neb do svého domu nemoh. Tam se pelešila jeho žena s mladým kolíkem. Peleška na něj povolala chrániče a ti jej převezli do Ruzyně. Tož tak to u nás chodí. O.

____________

Ano, známá story. Aneb : Z vazby domů - a zase - do 24 hodin - do vazby zpátky. Za nocleh na vlastní zahradě.

Dobře si pamatuju u soudu ty vykulený ksichty těch fízlů, když se jich Kutěj ptal, co vůbec dělali na cizí zahradě a proč dotyčného zatkli, když spal na - své vlastní - zahradě ve své vlastní bedně.

To už je ta drzá nabubřelost najednou rychle přešla.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-18 20:09
Mimochodem, ten článek tehdy měl čtenost jako hrom - a četli ho hlavně z MV.
Věčná škoda, že jsme přišli o předchozí stránky.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-18 21:38
Spal na své zahradě, ve své vlastní bedně, přesto jej zavřeli !

Ty tupé primitivní ksichty chráničů u soudu si dobře pamatuji. Je to neštěstí pro nás, že o naší bezpečnost mají dbát taková individua. O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-18 10:41
Restituční tečka na obzoru :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-18 17:36
Firmy mají o vězně stále větší zájem, jsou levní

novinky.cz/.../...

________________

Aby ne !! Kde asi tak seženete na tu nejhorší práci, kterou nikdo nechce dělat, ani Ukrajinci ne, na plný úvazek - lidi za čtyři a půl tácu měsíčně - za což by nikdo jiný ani nevstal z postele !!
0 # Kedul 2018-02-18 20:09
Proste lidi nejsou no .... za 10 tisic hrubo mesicne za drinu bez volna se neda dost lidi sehnat ... ale nejak je do te prace nazeneme .... ty 100 000 platy neroustou na strome ... ty musi justicni mafii nekdo nejdriv vydelat ...
Doufam ze az prijde nejaka ta revoluce tak si lidi vzpomenou kdo je tim hlavnim vinikem a zabou na prameni .... kdo tady zneuziva pravomoce e zakonem si vytira zadek a pritom se u toho tvari jako zastupce statu a zneuctuje kazdy den jmeno republiky ...
Prace za 4,5 mesicne = otroctvi .... vite proc nejsou vezni nahnani napriklad na nejaky ostrov aby si tam obstarali zivobyti mimo spolecnost, kdyz se maji od ni pouze izolovat aby nebyli pro ni udajne nebezpecni, ale nikdo jim do toho nekecal? No protoze by pak chtel do takoveho "vezeni", kde by byl vice svobodnym nez v tomhle radobypravnim prostredi, skoro kazdy... jak by se asi ta chamrad v uniformach a talarech uzivila?
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-18 17:40
Češi se do soudních sporů pouštějí častěji než Evropané

novinky.cz/.../...

_______________

Třeba i proto, že je tamní úřady k tomu nenutí - jako u nás OSPOD a podobná pakáž.

Matinka přijde na OSPOD, že jí expartner neplatí výživné - a první otázka těchto krav je : A už jste na něj podala trestní oznámení ??
(Aby měla justiční mafie co dělat a prakticky bezpracně posílala lidi do basy, pak je tam "sociálně léčila", když nic neprovedli - a na tom se živila celá armáda pijavic a otrapů, předstírajících nejrůznější "sociální" a "začlěňovací" programy, pobírajících na to stamilionové granty - když je předtím násilně ze společnosti vyčlenili, že ?? )
0 # Kedul 2018-02-18 20:22
Chranime ty deti no ....pred rodicovskou laskou, pred normalni vychovou, ... hlavne az nebude na lecbu nebo nejakou pomucku pro dite tak sbirejte vicka ... ze pouze jediny rocni plat takove zapskle pracovnice dalece presahuje takovou milionovou sbirku je prece fuk ... to nevadi ... na ty opravdu potrebne deti prece kali pes ... ty nikoho z urednicke mafie nikdy nezajimaly ... z tech prachy nekapnou ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-18 20:05
Babis, na usi si to zapis:

Z Estebaka maji vsichni strach a hruzu
se vsemi "demokraty" si pry vytres zadek
navic ve vlade mas sve lokaje a luzu
spokojen muze byt jen zkorumpovany dedek.
Předseda Senátu Milan Štěch chce navrhnout sjezdu usnesení, že by strana měla zůstat v opozici. „S takovým výsledkem nemáme co dělat ve vládě, byli bychom tam chudí příbuzní Andreje Babiše, vytřel by si s námi víte co,“ prohlásil.
„A já vám tvrdím, jestli vám někdo prohlašuje, že Andreje Babiše umí, tak ho nikdo neumí. Varuji, že spláčeme nad výdělkem a ztratíme další body. Když se prohrají volby, tak se odchází do opozice,“ uvedl.

Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-19 09:23
Rok 2018 - Obdobi vlady Babise v demisi.
Zde - Transparent pro Snemovnu:

Je to pravda odveka
charakter dela cloveka
a kdo ceka, ze se ESTEBAK zmeni
ten se roky naceka! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-19 09:24
Rychetský nechť se stará o Ústavní soud a jeho bezproblémové fungování a spravedlivé rozhodování :


novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-19 10:20
Sexualni orientace Burese:

Zda se, ze Buresovo sblizovani s politiky v CR zacina mit "intimni charakter"!
Kurev by on mohl mit plny harem. Presto se stalo neco neobvykleho.
Po zvoleni Zimoly mistopredsedou CSSD pry prohlasil:
Babiš se dozvěděl o výhře Hamáčka. Zimolu zmínil jako „fešného chlapa“ Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-19 12:47
Obcane drzte si klobouk (penezenku), Babis rozjizdi jizdu "z kopce"!
A vy jste mu verili a dali svuj hlas ve volbach?!
Je snad Babis vic nez USCR?
Kdo se komu podridi, jeho vlada rozhodnuti USCR nebo opacne?
Z.
novinky.cz/.../...

______________

Bureš začal rozhazovat ve velkém. Slibuje tisícovky k důchodům, aniž by se zajímal, kde je vezme. Podle zásady : Po nás potopa ! Dluhy, co naplácáme, ať si zaplatí příští vlády. Teď jde o to urvat moc - a to se nám furt jaksi nedaří. Proto - musíme podplatit (to je to jediné, co Bureš umí) = nakoupit si voliče. A pak už se nikomu zpovídat nebudem !!
0 # Allan 2018-02-19 17:55
Tento "hrozný dluh" by částečně vrátil důchodcům o co je Klaus okradnul. Komu asi tak vadí zvyšování nejnižších důchodů? Jenom asociálním politikům a spoluobčanům?
Nebo chcete vyšší důchody pro soudkyně a výsluhy pro ulhané policisty, co terorizovali i občana R.S.?

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.