NEPŘEHLÉDNĚTE !! Reportéři - a KSZ

V závalu jiných informací a událostí vřele doporučuji : NEPŘEHLÉDNĚTE poslední díl Reportérů ČT - a to hlavně jeho poslední část : O ukradeném letadle. 

Protože to je - o státním zastupitelství. 

 

 

 Samozřejmě, že je zajímavá i první část - o agentu Burešovi - a jenom detailně specifikuje, co tyto stránky tvrdí dávno : Že je to komunistický agent a vždycky byl, bezskrupulozní grázl schopný všeho - s jedinou výjimkou : Čestného a rovného jednání. To skutečně neví, co to je - a nic mu to neříká. 

Nepřehlédněte ale ani poslední reportáž, která - řekl bych - je ještě důležitější, ač tak na první pohled nevypadá. 

Jedná se totiž o ukradené letadlo - do Mongolska. 

Mluví tam bývalí vyšetřovatelé - oba chtěli zahájit trestní stíhání konkrétní osoby - a oba tak nikdy neučinili - protože jim to bylo "nedoporučeno". 

A - kým ?? Tehdejším krajským státním zástupcem Zbyňkem Žďárským, který - a to si zvláště bedlivě povšimněte - v zápětí šel rovnou na NSZ, tedy na Nejvyšší státní zastupitelství (pro urychlení : čas - 6:20 - a dále). 

To aby bylo všem jasno, co to NSZ vlastně je : Ústředí lupičské bandy, která kryje - nebo přímo organizuje - tu nejhorší a nejrozsáhlejší trestnou činnost, jakou krádež letadla (byť relativně malého) bezesporu je. 

Co pak chcete po OSZ nebo KSZ, co pak chcete po Bradáčové - a lidi, kteří v ní vidí nějakou "spravedlivou spasitelku", jsou tak na zbavení svéprávnosti. 

A ještě jednu věc nepřehlédněte ! Totiž to, KDE se to všechno odehrává. 

Kde ? V Přerově ! A v Olomouci. A kdo má sídlo v Přerově ? 

Největší a nejhorší exekutorský grázl, bývalý Vrána, dnes Jícha, což je v bleděmodrém totéž. A víte, proč to tam je a proč je možné, aby takto fungoval (tedy jako mohutná, organizovaná a státem krytá loupeživá banda) ?? 

Protože "někdo" doslova topí stovky naprosto odůvodněných a podložených trestních oznámení na tuto loupežnickou pakáž, oznámení, podle kterých by každý jiný dávno seděl v base minimálně na 10 let. 

A kdo je tak asi může topit, že ? - když vyšetřování trestné činnosti spadá nejprve pod státní zastupitelství, zde to v Přerově - a s odvoláním (či stížností) do Olomouce. 

Kdyby tam nezavírali nad loupeživými přepady Vrány, a později Jíchy, obě oči, tenhle "exekutorský úřad" by dávno přestal existovat. A že to není zadarmo - to si pište !! A o jaké peníze asi jde, to nám výmluvně sdělil jeden z exekutorských pomocníků, bývalý kulisák z olomouckého divadla, který si za 10 let u Vrány "poctivě vydělal" - prý díky geniální smlouvě, kterou s ním měl - 100 milionů korun !!! 

Stačí pouhopouhý desáteček, aby příslušní státní zástupci "neviděli a neslyšeli". Jak nám také denně předvádějí. 

A TOHLE je jen další třešnička na dort. 

 

 www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/218452801240007/video/601758

____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-20 19:37
V téhle zemi se ani není čemu divit :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-20 21:09
insolvenční správce Sisák a soudy v Prase


www.ceskatelevize.cz/.../598108

Free CZ
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-20 22:19
Div divoucí, že se výjimečně dostala do ČT reportáž, hovořící o tristním stavu spravedlnosti v ČR. V zemi panuje dlouhodobě bezprávní stav, je to situace zralá na to, aby se chopila moci armáda...než dojde k základní konsolidaci poměrů.
Bohužel takové vyhlídky mohou být za současné situace realistické, s pomocí demokratrických vlasteneckých sil ze zahraničí, neboť česká společnost se nachází v hluboké duchovní i intelektuální...a i morální krizi, která je nakonec pro onen bezprávní stav jen živnou půdou.

Na prvním místě je zapotřebí nezávislého media značného společenského dosahu, podobně jak tomu bylo za studené války ...kdy fungovaly Svobodná Evropa, Hlas Ameriky, BBC, Deutsche Welle/Deutschlandfunk z Německa tehdy ještě Západního...to jen z celé plejády dalších stanic ať dalších západních států anebo také Vatikánu a několika náboženských katolických i exangelických misijních radií. Dnes však potřebuje něco takového Západ i pro sebe!
Po roce 1989 můžeme sáhnout na tomto poli pro inspiraci - zrovna v Polsku, byť jde o fenomén poznamenaný výslovně polskými specifiky, leč tvořící i přesto inspiraci nadmíru hodnotnou: Radio Maryja, jehož hlas se poprvé ozval v éteru 9. prosince 1991, nejprve jako stanice lokální, v Toruni. V březnu už to bude 25 let, co začalo vysílat ze satelitu s dosahem na celou Evropu i část Ruska, a o rok později také na více než jen Severní Ameriku. A 10. června 2003 se k Radiu Maryja přidale sesterská televizní stanice TV TRWAM.
Pokud jde o finance, největším mecenášem byl polský podnikatel pan Kobylański se sídlem v Uruguai, stanici financovali hodně zahraniční Poláci - ovšem těch jen v samotné Severní Americe je více než 10 milionů, a mezi nimi mnoho zámožných podnikatelů, mnoho vědců, byznysmenů...tedy velmi silný potenciál pro znovuvybudování hospodářsky i duchovně silné země. Radio Maryja provozuje varšavská provincie řádu redemptoristů, TV TRWAM wrocławská nadace Lux Veritatis (český "Světlo Pravdy"), založená r. 1998. S tímto dnes už mediálním komplexem je sdružena toruňská Vysoká Škola Mediální Kultury, vychovávající po léta celou garnituru novinářů atd.
A také denník "Nasz Dziennik", vlastenecký, katolický deník, ovšem jinak obsahově krom církevní tematiky se zprávami a komentáři ze světového dění i dění v zemi politického, kulturního, společenského, občanského jako každé noviny - podobně jako Radio Maryja i TV TRWAM. Tolik pro inspiraci.
Dle úředních odhadů sledovanosti zaujímá TV TRWAM 20% z celkového portfolia medií tohoto druhu v zemi). Tedy spoluangažuje se Církev (která byla nakonec i prvotním inspirátorem projektu). Příkladné je i obratné sdružovaných velkého množství zdrojů financování fakticky z celé zeměkoule (čili podíl na přispěvatele se jeví únosným, jinak by nemohla nakonec tato stanice fungovat tolik let!) A navíc přemáhat v zemi všemožné úřední překážky a podrazy komunistů, převlečených za členy liberálních stran atp. Samozřejmě, že přispívají i občané ve vlasti, je ovšem jasné, že na provoz celého výše uvedeného mediálního komplexu by jejich příspěvky sotva mohly stačit.
Bez těchto medií by v r.2005 nezvítězila ve volbách strana Právo a Spravelnost, byť tehdy nezískala většinu, byť její vláda měla jen dvouleté trvání, než se následně - a zejména po smolenském atentátu 10.04.2010 a smrti prezidenta Lecha Kaczynského stačil postkomunistický vládnoucí establishment totálně zdiskreditovat a než mu národ udělil volbami 25.10.2015 - k nelibosti komunistů i západních neomarxistů - definitivní těžký výprask.
Rozbouráním monopolu mainstreamových medií bakalistánu a babišistánu především potřebnými pravdivými informacemi i představením odpovědných kandidátů do voleb, reprezentujících koherentní programy obnovy země (pokud ještě v ČR nějaké volby budou) musí vše začít.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-20 22:29
reflex.cz/.../...

Nemají vyhnutí, věčně udržovat stará klišé o Polsku může tak snad leda ČT...kdo nebude sedět za pecí, pro toho cestovat do Polska je dnes velice snadné a při troše šikovnosti ve vyhledávání vhodné dopravy ani ne drahé, a jazyková bariéra ...no, ono to není tak jednoduché, jak se to na první pohled zdá, protože řada výrazů znějících polsky stejně jak česky, má jiný význam, ten může být někdy i opačný...ale kdo si toho je vědom, dorozumí se. Co český člověk v Polsku potká? Přátelské lidi, fungující všudypřítomné ochotné služby, obchody a tržiště plné všeho nač si člověk vzpomene (od veteše přes opravdu jakostní kvalitní zboží, a pokud jde o potraviny - až oči přechází), čisto, kulturně, barvy, květiny...Infrastruktura - před pár lety místy i skansen, ale učinila obrovský pokrok a dnes už začíná předstihovat rozvoj české (ovšem investice do ní jsou impozantní)...A pokud červen-červenec zaznamená tropická horka? Pak je dovolená na polském Baltu primissima! Ten se do začátku srpna zahřeje i na těch 20° C (více sice obvykle ne, ale pokud to není méně, je to už fajn! V červenci ještě bývá přece jen chladnější, prostě ta volba termínu je kvůli teplotě moře opravdu kritická) - doporučuji ty první dny srpna (dokud ještě je delší den). Pláže jsou kvalitní, písčité, široké - a místa: Władysławowo, Jastarnia - Hel městečko na samém konci tohoto dlouhého úzkého poloostrova, s výlety třeba do Trojměsta (Gdaňsk - Sopoty - Gdyně) či na křižácký hrad Malbork...Tak to je ta východní (gdaňská) část pobřeží. Mívá totiž oproti západní (štětínské) část především stabilnější počasí... Z Varšavy rychlíkem do Gdyně něco přes 3 hodiny, (ale ještě před pár lety se jelo 6, z Vratislavi slabých 6, v dvouhodinové frekvenci)...Dobře opatrované české pivo tam samozřejmě také nechybí. I lidské společenské prostředí jinak velmi příjemné, o hudbu a společenskou zábavu není nouze ať pro dospělé ať pro rodiny s dětmi, na ty se zvlášť pamatuje...

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-21 10:08
Průtahy a pochybení. Ministr zbavil funkce soudkyni z Blanska

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-21 10:09
Co Rusove (KGB) neudelali, tak to udelali Cechoslovaci (StB)!
Je CR (vedene Estebakem) jeste drivejsi samostatny stat, nebo se z CR postupne stava "druhy Krym"?
Z.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-21 12:30
Soudce Novák a advokát Doucha :

novinky.cz/.../...

F.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-21 12:31
Je CR (vedene Estebakem) jeste drivejsi samostatny stat, nebo se z CR postupne stava "druhy Krym"?

Eventuálně ještě něco horšího: I třeba nástupištěm k poskytnutí "internacionální pomoci" svým agentům ve vedení státu na Západ od ČR, pokud by jeho občané se eventuálně rozhodli s jejich vládou skoncovat. (Např. s Merkelovou, která se bude držet v takovém případě u moci za každou cenu). Snaha ruské dezinformace snažící stůj co stůj přesvědčit obyvatelstvo ČR o potřebě vystoupení ČR z NATO i z EU není samoúčelná: Je právě zaměřena na cíl "odstřihnout" ČR od spojeneckých závazků z příslušných mezinárodních smluv vůči ČR vyplývajících. Netřeba poznamenat, že v takovém případě by se Západ snažil odvrátit útok pokud možno mimo své území - anebo Rusové nuceni ustupovat, by pálili za sebou mosty.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-21 12:32
Bezcharakterni lumpove:

Je to pravda odveka
CHARAKTER dela cloveka
kdo ceka, ze se ESTEBAK zmeni
ten se naceka.

Podle "CAPAKU"
se vladni krize v CR meri
ZLODEJI na miste premiera
ZKORUMPOVANY VSZ uveri.

Je to pravda odveka
charakter dela cloveka
a kdo ceka, ze se LUMPOVE zmeni
ten se naceka.
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-21 14:07
Nemůžeme si přivést své lidi, stěžují si ministři a mění služební zákon

zpravy.e15.cz/.../...

________________

Tady zákony zjevně platí jen do příští vlády ...

Když se nám nelíbí, tak si je změníme, aby nám vyhovovaly...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-02-21 17:06
Plod Prognosťáku...

novinky.cz/.../...


Plod Prognosťáku: Syntéza novodobého Beneše a Gottwalda.
Pokud nechtějí být voliči prognosťácké kanálie vyvrheli dějin přinejmenším vlastního národa (pokud nejde o notorické blbce a la Pepek Vyskoč), ať poprosí spoluobčany za odpuštění za svůj volební omyl (byl-li to omyl, jaký masová hloupost může přinášet), a v první řadě převezmou iniciativu v akcích občanského odporu. V senátních volbách na podzim nesmí dostat ANO, KSČM či SDP a ČSSD jediný hlas - tak jak jej voliči polští voliči nadali levičákům v parlamentních a senátních volbách 25.10.2015, nebo předtím maďarští voliči socanům neobolševika Gyurcsányiho....
Na propagandistický pořad Moravce a podobné jiné neobjektivní a nevyvážené relace ČT masově vypnout televizory a vyjít do ulic... (činívali tak např. Poláci ke konci osmdesátých let, zviditelňovali tak v posledních měsících PLR masový bojkot režimních večerních zpráv o půl osmé...). Podobně je na místě bojkot zemanovskou TV Barrandov.

Freeeurope
0 # profile 2018-10-31 16:33
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.