KSZ - hlava organizovaného zločinu

A k tomu i výrazně hloupá. Hlava. Ale je skutečností, že od ní se zločinnost státních struktur odvíjí, z ní vychází a na ni navazuje. 

 Právě po roce přijal státní zástupce Martin Voráček trestní oznámení - v podstatě na sebe. I když prvotní označenou je státní zástupkyně Marie Kokešová, byl to právě Voráček, kdo byl přítomen odvolacímu jednání u KS v Praze 28.2. před rokem (2017) - a jehož povinností bylo zjevně nesmyslné trestní řízení nechat zastavit. A stáhnout obžalobu.  Udělal pravý opak. 

Teď se jim jaksi nedaří se z toho vylhat - přičemž znění zákona (trestního řádu) je zde naprosto jasné a žádný dvojí výklad nepřipouští. Jen si ho umět přečíst - a vyložit. 

Současně je ale také jasné, že podle tohoto - jednoznačného - výkladu jsem BYL ODSOUZEN ZA PŘÍKLADNÉ DODRŽOVÁNÍ TRESTNÍHO ŘÁDU, a to dokonce k dlouhému nepodmíněnému trestu, což je masové zneužití pravomocí několika soudců a státních zástupců - a že sankce, které by je neměly minout, by je velmi citelně bolely. A to hned několik vykonavatelů justiční zvůle, kteří namísto ochrany zákona cíleně terorizovali nevinného - a dnes se k tomu nějak nechtějí znát. 

Všechno odstartoval dopis Kokešové o tom, že prý trestní řád dokonce předvídá (!!!), že výzvy k nástupu trestu budou vystavovat vyšší soudní úřednice.

Protože jsme tam nikde nic takového nenašli, pojali jsme podezření, že státní zástupkyně Kokešová trpí bludy či utkvělými představami - a následně pak vidí něco, co vůbec neexistuje. A chtěli jsme se jí na to zeptat. 

Jako obvykle, když jde o hrubé porušování zákona státními institucemi - najednou byla skromnost sama - a na kameru objasnit tyto své vize a sdělit národu, jak má správně chápat trestní řád (a vidět v něm i její vidiny), rozhodně nechtěla. 

Prý se už vyjádřila v dopise. 

V dopise ovšem píše nesmysly zralé tak na psychiatrické vyšetření. 

A protože to vysvětlit nedokázala - a ani už nechtěla - podal jsem na ni trestní oznámení hned na místě. Pro nadržování a zločinné spolčení. 

Přičemž její pohádky o tom, kolik soudců už to vidělo - a všichni měli prý stejný - její - názor - mě opravdu srdečně nezajímají. 

________________

________________

Původní dopis Kokešové (str. 2 a 3) - s jejími geniálními vývody (vidinami), co prý trestní zákon předvídá... 

 

 

 

 

 

 A mail, kterým jsme ji oslovili a požádali o rozhovor (na ten nijak nereagovala, ač se tam výslovně uvádí, že pokud se jí to nehodí, má navrhnout jiný termín. Asi žádný termín nebyl na tyto její vývody o právu dostatečně způsobilý...)

 

Mgr. Marie Kokešová - rozhovor

 

podatelna <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>                                         12. března 2018 12:08

 

2 KZN 164/2017

 

Vážená paní, 

 

Váš názor, že "trestní řád dokonce předpokládá, že výzvu k nástupu trestu vyhotovuje vyšší soudní úředník" Vás požádám vysvětlit na kameru. Váš výklad zákona (trestního řádu) bude následně zveřejněn na dostupném médiu. 

 

Tedy : Jak jste na to přišla a z čeho dovozujete údajný předpoklad zákonodárce - a zejména pak, jestliže to zákonodárce předpokládá, proč to současně větou vloženou přímo vylučuje ("nestanoví-li zvláštní zákon jinak" - což tady zjevně stanoví). 

 

To je první okruh otázek. 

 

Druhým okruhem pak bude, jestli je normální, možné a běžné - a hlavně slučitelné s právním státem -, aby byl občan obžalováván a vězněn za to, že si přečetl zákon - podle Vás ho špatně pochopil - a následně se podle něj také choval a trval na jeho dodržování, na což státní orgány výslovně upozorňoval, ty však nijak nereagovaly.  

 

Tedy, i když připustíme, že občan je hlupák a neporozuměl - zjevně skrytému - záměru zákonodárce v jinak geniálně a jasně napsaném zákoně - tak zda je možné za nedovtípení se zatýkat a věznit lidi, a to zvláště za situace, kdy občan prý není povolán k výkladu zákonů, a tudíž si je vyložil tak, jak jim porozuměl - a jak také jsou napsány. 

 

K natočení rozhovoru, jehož (nemalým) cílem je zabránit věznění dalších neznalých - a zjevně nevinných - lidí, kteří jen nepochopili nikde nevyřčený záměr zákonodárce, se dostavíme  ve středu, 14. března v brzkých odpoledních hodinách. 

 

Pokud by se Vám to nehodilo, navrhněte jiný termín tento týden, kdy budete moci veřejnosti vysvětlit Vaše porozumění záměru zákonodárce - a také jeho závazný výklad - tak, aby nadále nedocházelo ke zbytečnému věznění nepochopivších občanů. 

 

S pozdravem 

Ing. Jiří Fiala 

 

 A TAKHLE  se s tím KSZ (a Kokešová) popralo (Kokešová jen po telefonu do vrátnice sdělila, že se vyjadřovat nebude, že se už vyjádřila písemně - viz výše...) :

https://youtu.be/pb5qR5fgSGM

_________________

_________________

A teď se ještě podívejme, co na to ŘÍKÁ ZÁKON - zde tedy především Trestní řád - a následně i Zákon o vyšších soudních úřednicích : 

 

Oddíl II. Trestního řádu

 

§ 321 Nařízení výkonu trestu

 

(1)    Jakmile se rozhodnutí, podle něhož se má vykonat nepodmíněný trest odnětí svobody, stalo vykonatelným, předseda senátu příslušné věznici zašle nařízení výkonu trestu a vyzve odsouzeného, je-li na svobodě, aby trest ve stanovené lhůtě nastoupil.

 

Stal-li se výrok o uložení trestu odnětí svobody vykonatelným rozhodnutím odvolacího soudu, nařídí výkon tohoto trestu u odsouzeného, který je ve vazbě, předseda senátu odvolacího soudu…

 

 

 

(2)   …může předseda senátu k nastoupení trestu poskytnout odsouzenému přiměřenou lhůtu, aby si mohl obstarat své záležitosti.

 

Odklad výkonu trestu

 

§ 322

 

(1)    Předseda senátu odloží na potřebnou dobu výkon trestu odnětí svobody, jestliže z lékařské zprávy o hospitalizaci odsouzeného v lůžkovém zdravotnickém zařízení nebo z jiných skutečností vyplývá, že by výkon trestu ohrozil jeho život nebo zdraví.

 


(2) Požádá-li odsouzený o odklad výkonu trestu odnětí svobody z důvodů uvedených v odstavci 1, avšak předseda senátu má za to, že takové důvody nejsou zřejmě dány, vyzve odsouzeného, aby nejpozději při nástupu výkonu trestu odnětí svobody předložil zprávu o svém zdravotním stavu příslušné věznici. Zjistí-li věznice, že zdravotní stav odsouzeného mu neumožňuje podrobit se výkonu trestu odnětí svobody, podle povahy navrhne soudu jeho odklad nebo přerušení.

_____________

Jak můžete sami vidět, zákon nezná nic jiného než výhradně předsedu senátu, který v podobných případech rozhoduje - o všem... A nikdo jiný.

Vize o tom, co prý zákon předvídá, patří skutečně k psychiatrické zátěži státní zástupkyně Kokešové - každý normální člověk by to v zákoně hledal marně... 

__________________

__________________

 

Následoval ZÁPIS TRESTNÍHO OZNÁMENÍ

 

 

 

 

___________________

___________________

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-14 21:25
Uz se rozjizdi vlna demonstraci i v CR. Obcane zacinaji chapat, ze za demokracii a svobodu slova se musi bojovat.
Vlada zvolila Komunistu, aby dohlizel na svobodu slova. Ten by mel skoncit stejne jako "mlaticka"!
Je nejvyssi cas dat vsem politikum a Zemanovi hlasite najevo, ze takto to dal nejde!
Z.
blesk.cz/.../...
0 # Kedul 2018-03-14 22:46
Svoboda slova - cesko 2018 pecina.cz/.../...
Zahajeni trestniho stihani nebojacneho obcana (vystrceny zadek na usackej konvoj), ktery jiz jednou nad justicni mafii vyhral, a ktery se nestydi za to byt vlastencem...

Jinak Kokesova .... predpokladam ze ji v hlave, stejne jako ostatnim justicnim grazlum v naproste vetsine, huci myslenka, ze zakonodace sice nic takoveho nedefinuje a neschvalil, ale urcite trestnim zakonem rekl ze co rekne prokurator fizl a soudce je svata pravda, ktera se musi uctivat .... a ze zakon je jen takova snuska slov ktere v podstate nemaji zadnou vypovidaci hodnotu a nejsou nijak pro justicni mafiany zavazna...
0 # Saxána 2018-03-15 06:26
Jistě brzy ÚS spravedlivě rozhodne, aby zas nebyla pro ČR ostuda ve Štrasburku.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-15 12:57
Řídil jsem se tím, co řekla sestra, brání se dozorce, kterého viní za smrt vězně kvůli podání metadonu

ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-15 15:08
Jen tunelem na druhou stranu budovy...

novinky.cz/.../...

A kdy ti ostatní ? Pankrác nebude stačit !!

Je potřeba rychle postavit aspoň jeden pracovní tábor. Konečně ty svině líný poznají, co to je poctivě pracovat.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-15 16:37
Bures na ceste komunisticko-estebackeho puce.
Bezpecnostni slozky musi nejdrive ovladat!
Z.
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-15 17:52
(Prodejní) soudci - popletové ??

ervinca.blog.cz/0903/omylni-soudci-popletove
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-15 17:59
Pozdě poznaná pravda, ovšem lépe aspoň pozdě než vůbec nikdy

info.cz/.../...

Pořád musí být nějaký kult, nyní Havla. Přitom to byl Havel, kdo v republice tvrdě odmítal lustrace, tvrdě odmítal potrestání komunistických zločinů, a později lamentoval nad blbou náladou. Zákaz KSČM je namístě. Jenže bolševici lety infiltrovali další politické strany a hnutí jako sepse. Svádět ovšem vše na Havla není také namístě, jakkoliv jedním z hlavních víníků "blbé nálady" je on sám. Bohužel ...kto tehdy promluvil bez emocí, avšak se zcela nezávislým pohledem na skutečnost, byl označen ihned za "sládkovce", za extremistu, za blázna, málem jak literární dr. Galén v Čapkově Bílé nemoci.
Dnes...to, za co se přimlouvá paní ve výše uvedeném článku paní N. Winkelmannová (včetně očisty justice, a má pravdu), činí Polsku. Se zpožděním, ale přec. Neboť lety po roce 1989 muselo dojít na ono biblické "po ovoci poznáte je....". Poláci poznali a konají. Snad možná i lidé v českých zemích poznávají, rozpačitě, přec...jen je otázka, zda rudá hniloba nezašla příliš daleko i hluboko Je slibné, že řada lidí v českých zemích i na Slovensku v nich vidí v Polsku dobrou inspiraci, ale kolik lidí o Polsku nejen neví nic, ale žije ještě v nesmyslných představách o něm, daných mnoholetou indoktrinací, o Polsku, o němž zatím jsem pravdu neslyšel ani z ČT, za níž se berou dnes v Praze demonstranti? Demonstrace v ČR samozřejmě jsou zapotřebí, a kdybych byl dnes v ČR, nezůstal bych stranou, ovšem jejich váha? Tu snižuje fakt, že doslova před pár týdny národ zvolil ty, proti kterým dnes protestuje...

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-15 18:53
Polsko dnes, o justici v polské televizi je dnes zase slyšet

Je po 18. hodině. V ČR i V Polsku. Před pár minutami v pravidelném zpravodajském pořadu "Panorama" na druhém programu veřejnoprávní televize (TVP) ukazovali onoho mladíka, odsouzeného na 25 let, jenž po 18 letech vězení byl dnes propuštěn, neboť se ukázalo, že je nevinen.

TVP ukazuje přijetí rodinou a četné komentáře...samozřejmě i výtky justici, neboť se ukazuje, že tehdy bylo více svědků i důkazů, že nebyl na místě činu (vraždy 15leté dívky).

Na obrazovce říká jeho tehdejší obhájce, že mladík vypovídal logicky a nepřiznal se. TVP říká, že důkaz neviny dala analýza DNA (ukázala jiného pachatele, jednalo se o otisk zubů!). Jenže metoda DNA existovala dávno před činem.

Ve zkratce zmiňují následně soudce, jak krade padesátizlotku na pultě stařence. Osvobozen. TVP připomíná Sobierajského v Krakově - tunel desítky milionů zlotých, falešné faktury...Iustitia se domáhá u institucí EU sankcí proti Polsku. Polská vláda s EU diskutuje. V řadě států by ovšem takovéto počínání soudců muselo být považováno za organizovanou vzpouru proti státu a....a "trafič do pierdla" (dostat se do basy).

I jiné téma spojené s justicí se v polských mediích od začátku týdne přetřásá: Zatčeni pachatelé vraždy Piotra Jaroszewicze a jeho ženy (komunistického vicepremiéra 1952-1970, divizní generál armády, 1970-1980 předseda rady ministrů a člen komise pro armádu ÚV komunistické strany PSDS, vražda byla spáchána 1. září 1992 v jejich vile ve Varšava-Aníně, tj. poměrně rozlehlé vilové čtvrti na jihovýchodním konci Varšavy na pravém břehu Visly, v prostředí otwockých lesů, ve velmi příjemném přírodním prostředí). Vražda byla (prý) loupežná (!!!????). Nic ukradeno, nic vyloupeno. Jaroszewicz nesl stopy dlouhého týrání, byl škrcen dušen (což ukazuje na to, že z něho chtěli vytlouci nějaké důležité informace, vědět mohl o zázemích afér s účastí polských estébáků - těch bylo ovšem více). Žena byla držena v jiné části vily, a zastřelena mužovou zbraní... Pachatelé byli karatisty, z oddílu, ve kterém trénovali karate také příslušníci zvláštních služeb... Co a jak se bude šetřit, nese stovky nezodpovězených otazniků.

Zprávy lze nalézt na www.tvp.pl

O čem všem Jaroszewicz věděl? Nestálo by mě to za tolik slov, kdyby byla 90letá vdova po posledním komunistickém ministru vnitra Kiszczakovi nesdělila novinářům, že celý šanon o dlouholeté udavačské estébácké činnosti Wałęsy dala IPN (Institut Pamięci Narodowej) proto, že NECHTĚLA SKONČIT JAKO JAROSZEWICZOVI!!!

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-16 10:13
A je to i tady !!


novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-16 10:15
„Za to, co se Tomaszovi stalo, jsou odpovědní konkrétní lidé – policisté, prokurátoři, soudci. Teď nastala doba, aby byli pohnáni k zodpovědnosti,“ napsal v pátek týdeník Polityka

A kolik takových u nás čeká na totéž ???

Při takovém obsazení justice, jaké dneska vidíme, to bude dobrá polovina...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-15 18:57
Síla reportáže (a veřejného mínění...) :
______________

Dobrý den,

dnes vynesl soud rozsudek a zprostil mne obžaloby s tím, že trestný čin se nestal. Státní zástupce se na místě odvolal. Jen pro info navrhoval trest 3 roky podmíněně na 5 let a 5.000.000,- Kč pokuty plus dohled a další.

S pozdravem


Ing. Martin Lang
LG system spol s r.o.
_______________

www.k213.cz/JOOMLA/2796-o-vstupu-na-valnou-hromadu
_______________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.