Bakalářův vzkaz

z nebes :  

 Je tenhle : 

 

Clivie profesora Bakaláře nádherně rozkvetla... 

Dá se říci, že se na nás původní majitel shůry spokojeně usmívá... 

__________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-15 14:52
Návrat nežádoucí...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-15 19:00
Před 79 lety byl obsazen zbytek Čech a Moravy nacistickým Německem, o den později vznikl Protektorát Čechy a Morava :

novinky.cz/.../...
0 # Tomáš Jadlovský 2018-03-16 19:43
Velmi doporučuji tuto četbu - o polské justici, která potřebuje personální reformu jako prase drbání. lucieamaliesulovska.blog.idnes.cz/.../
0 # Tomáš Jadlovský 2018-03-16 19:45
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-16 21:04
Škoda že se toho nedožil Karel Berka :

ekolist.cz/.../...

____________

Jo, Karla je škoda po mnoha stránkách. Stejně, jako Bakaláře. A není za ně náhrada. Ani po letech. A ani za jednoho.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-16 21:09
Tomasz Komenda (42) strávil 18 let ve vězení za vraždu nezletilé, byl nevinný

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-16 21:10
Soudce Elischer :

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-16 21:20
Soud přezkoumává rozsudky obviněného soudce Elischera, sám je ale nezvrátí

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-16 21:21
"Bullshiter" opet provokuje obcany a koleduje si o dalsi demonstraci.
Z.

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-16 21:28
Za podlý boj o syna má žena na krku už čtyři obvinění

novinky.cz/.../...
0 # Kedul 2018-03-16 21:48
A kdopak za to muze ze se hned zacne vysetrovat "uchylka" domneleho "pachatele" misto toho aby byl prvne bezpecne zjisten skutkovy stav tak jak to rika trestni rad?
Kdyby se chlapec neprokecl ze to je lez tak tata skoncil ve vezeni na 10 let zabaven vsechen majetek a pote rovnou do ustavu kde by ho dozivotne "lecili" sarlatani co si rikaji psychiatri .... protoze zadny uchyl neni tak by samozrejme porad hledali diagnozu a nikdy by se ji nedobrali ... navic by mohlo vyjit najevo, pokud by jej propustili z lecebny, ze tito "znalci" vedi uplne prd a pro penize klidne znici cloveku zivot hur nez kdyby jej zabili ...
Zneuzivani psychiatrie fizlokracii je svinstvo ktere musi skoncit jednou pro vzdy a to okamzite ... pokud ma clovek duseni poruchu a chce se timto zpusobem obhajovat necht si rekne pravnikovi o posudek ... vyroba "dukazu" fizlama posudkem dusevniho stavu je zneuziti pravomoci...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-16 21:36
forum24.cz/.../

V ČR zkrátka je natolik rozvrácen právní systém, nejen právní, ale i ústavní! Že situace vyžaduje výjimečná opatření. Stávky a demonstrace (jakkoliv s nimi souhlasím, a kdybych byl nyní ČR, zúčastnil bych se) nestačí, na ty bude každá diktatura kašlat. Pokud se nepodaří vytáhnout vojsko, aby vzalo do ruky prozatímní vládu, která vrátí zemi ÚSTAVNĚ PRÁVNÍ pořádek a dovede zemi k novým volbám (rovněž dle toho, co káže Ústava). Pokud to neudělají příslušní generálové (se souhlasem a konzultací s NATO, dle litery NATO zase NATO nemá nečinně přihlížet), nepovolají zvláštní prokurátory a soudy (které by měly Zemana a Babiše šetřit za pokus o puč a následně obžalovat, u Zemana ještě i vlastizrada, pokud by důkazní řízení jednoznačně potvrtilo spolupráci s cizí mocností...), pak až budou mít Zeman s Babišem v rukou vedle všehoschopné justice všechny silové složky - tj. vnitro a velení armády, a speciální služby, bude pozdě! Pak by klidně proti demonstrantům a stávkujícím vyslali třeba i tanky. A EU dnes je zřejmě natolik rozvrácená, že by se zmohla jen na nějakou kritickou slovní floskuli. (Neb jak vidět, EU nevadí ani Erdogan, té vadí nejvíce očista justice od komunistů v Polsku a Maďarsku a trestání komunistických zločinů!). A pokud by došlo k nepokojům a destabilizaci Německa? Jsou určité indicie k tomu, že Merkelové otevření hranic záplavě muslimů odevšed není žádným projevem kajícniství Německa za WWII, ale etapa realizace dávného Andropovova plánu. To se musí odrazit jednoho dne na ekonomica - a vést k projevům odporu obyvatelstva. A nedej Bože, kdyby Rusové užili území ČR k v poskytnutí "internacionální pomoci" již rozhašenému Německu!!! Dnes to zní jako černá vize, ale stačí se dívat, co se děje po světě! ČR i SR musí být demokratickými stabilizovanými zeměmi, které spolu s Polskem, Maďarskem a baltskými státy a balkánskými státy budou pevnou stabilní hrází proti něčemu takovému! To je koncepce, v Polsku nazývaná "Trojmoří".

Freeeurope
______________

Nejhorší je, že s tím debilem z GIBS má Babiš pravdu, GIBS nefunguje a Murín musí být extra grázl, i když to není vidět.
Ale : Když dva dělají totéž, není to bohužel ani zdaleka totéž.
Protože Babiš ho neodvolává proto, aby ten útvar správně fungoval, ale proto, aby ho nahradil jiným - svým - mafiánem. A to je sakra rozdíl.
V pozadí samozřejmě je zastavení jeho trestního stíhání, čehož - jako předseda vlády - snadno dosáhne.
Ty debily, co volí Babiše, by měli nahnat a zavřít do sběrných táborů a zbavit je volebního práva, aby nemohli dále škodit.
0 # Kedul 2018-03-16 21:53
Jak by mohl fungovat organ plny bejvalych spolupracovniku, kteri ty svinstva delali take ... pokud by byl gibs slozeny vyhradne s nepolicajtu, kteri by dostavali carky a sluzebi postup a zvyseni platu za kazdeho odsouzeneho fizla ci prokuratora, ktereho pristihnou s porusovani zakona, trestniho radu a podobne pak by to mohlo fungovat ... nevim proc by vysetrovani verejneho cinitele trestneho jednani behem vykonu sluzby melo byt neverejne???
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-16 21:45
Soudce Elischera usvědčují soukromé maily i štěnice

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-16 22:51
Na 25 let, soudí dodnes! Ukázali jej večer i v televizi. Nechtěl se vyjadřovat. Další ze soudců už je po smrti, a jeden v důchodu. Neutuchá medializace, Tomáše Komendu a jeho rodinu vidělo celé Polsko včera v televizní reportáži. Případ se probírá i ve veřejnoprávní polské televizi (TVP) i shodně v mediích stojících na straně destruktivní opozice (hlavně TVN, opatrněji Polsat) byť ty se musí dnes mírnit (samozřejmě, že to neznamená, že by byla cenzura, jak dezinformují levičácká západní media, prostě těmto komerčním televizím nezbývá, než brát v úvahu názor i náladu společnosti - potřebují reklamy, a především si nemohou proto dovolit ztratit diváky). TVP i ty největší komerční televize TVP i Polsat o případě Tomasze Komendy hovoří tentokrát jedním hlasem.
Je to samozřejmě obrovská kompromitace justice. Policajty i prokurátory i soudce čeká vyšetřování, stát bude muset Tomáše odškodnit, což bude suma, která i ve zlotých bude vynášet miliony - a ty stát bude nucen zavést proti viníkům regres. Před veřejností něco takového zamést pod koberec vysoce pravděpodobně nepůjde.
Pokud jde o konání OČTŘ, podobá se tento případ značně i také české kauze Nečesaný.

Freeeurope
_______________

No - akorát ne tím pobytem v base. Tam si Nečesaný, ve srovnání s tímhle, pobyl chvilinku...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-16 22:57
Z polské justiční skříně začínají vypadávat kostlivci...

Tomasz Komenda není jediný případ. Jiným případem, kompromitující hlavně polské OČTŘ z dob postkomubnistické „III. Řečpospolité“ (tj. období 1989-2015), je bestiální vražda 18leté dívky Iwony Cyganové (je to takové příjmení, s Romy nic společného nemá) z městečka Szczucin v Malopoksku (Krakov). Tam se jednalo o krytí drogové mafie ze strany OČTŘ. Následuje navíc několik podivných smrtelných nehod či nevyšetřených vražd (mj. i policisty). To je případ opět starý 19 let. Leta si pachatel beztrestně žil v Rakousku. Údajně má jít o příbuzného bývalé (naštěstí) premiérky Ewy Kopaczové. viz www.youtube.com/watch?v=M4zL5yoQg5I
Případ byl široce medializován ke konci roku 2017, a také neulehl zapomnění.

Freeeurope

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.