Rumták : Amorální spodina se dere k moci - v Olomouci.

 "Chudáček exekutor", co se nemůže ani uživit, si "vydělal" na galerii a volební kampaň. Tím nejodpornějším způsobem. 

 

 Vzpomínáte, jak zhruba před dvěma roky Pejsáček ustoupil od záměru srazit naprosto nemravné odměny exekutorů, tvořící často stanásobky vymáhané částky ? S odůvodněním, že by pak exekutora nechtěl nikdo dělat, že se nemohou uživit ? 

Tak tady máte jednoho, co se "tak tak uživí..." 

Za dvanáct let v centru exekutorské mafie u amorálního zvrácence a evidentního zločince Vrány v Přerově si "vydělal" na soukromou galerii obrazů v hodnotě stovek milionů korun - a teď chce investovat další "desítky milionů" do volební kampaně a ovládnout krajské město. Olomouc. 

Vláda nejhorší spodiny a amorální lůzy se tak stává reálnou a hmatatelnou hrozbou. 

Konečně - když to vyšlo mafiánu Babišovi, proč by to nemohlo vyjít jeho mladšímu napodobovateli, Rumtákovi ? 

Je to totéž jakoby ve volbách kandidovali velitelé (bývalí či ještě stále fungující) koncentračních táborů - pro "prokazatelné manažerské úspěchy a schopnosti při řešení židovské otázky", případně pro tytéž úspěchy při "efektivním řešení třídního boje a potírání vnitřního nepřítele."

Občany Olomouce před touto zrůdou co nejdůrazněji varuji, vřele doporučuji, aby se probudili, než bude pozdě - a současně je potřeba jim také sdělit, že v případě, že by prokázali, že podstatná část z nich je natolik zvrácená, že v honbě za ziskem je schopna trhat nehty dětem a lámat babičkám palce u ruky a takové představitele města si dobrovolně zvolí, bude nezbytné na to pro zbytek země náležitě reagovat. A to : 

Zrušením rychlíkové zastávky v Olomouci. 

Důrazným upozorněním při všech vstupech do města, na nádražích a zastávkách, že návštěvníci či turisté vstupují do města ovládaného amorální exekutorskou mafií, a že tak činí výhradně na vlastní nebezpečí a za případné újmy tam způsobené státní orgány nemohou ručit, ani tyto újmy vyšetřovat. 

Konečně, potrvá-li tento stav delší dobu, oplocením města jakožto život ohrožující nebezpečné džungle a propouštěním jeho obyvatel do ostatních částí země jenom proti propustce s potvrzením, že s tam vládnoucí mafií nemají nic společného. 

Z kdysi krásné moravské metropole se tak během jediného volebního období stane skanzen amorální zvrácenosti a muzeum hrabivosti a ziskuchtivosti, sloužící jako odstrašující příklad pro zbytek světa, aby věděl, kam se může dostat, pokud se zcela odchýlí od křesťanské morálky a zdravého rozumu a nechá se ovládnout bezcitnou a bezohlednou amorální pakáží. 

 https://olomouc.idnes.cz/olomouc-komunalni-volby-robert-runtak-nova-strana-spolecne-pl2-/olomouc-zpravy.aspx?c=A180320_390512_olomouc-zpravy_stk

 

__________________

__________________

 

K tématu rovněž : 

www.k213.cz/JOOMLA/2820-mohyla

__________________

__________________

Comments  

0 # Tomáš Jadlovský 2018-03-22 12:17
Trocha humoru od jedné zasvěcené paní. Vyjít to 1. dubna, řekl bych, že je to veselá šprýmařka. danielakovarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=655185
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-22 13:33
Obávám se, že číst jakékoliv výtvory téhle psychopatky, která ve funkci ministryně snila o tom, jak ji někdo ohne přes křeslo a udělá jí to na místě - a ona pak o tom napíše knížku, je ztrátou času.

Ta se k Pavlové a spol. nehodí náhodou... Spolu s Uváčikovou - Chovankyně psychiatrických ústavů.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-22 13:34
wpolityce.pl/.../...

I Polákům zabývajícím se pohledem za hranice už ČR ....připomíná spíše Ukrajinu či Moldávii....

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-22 21:28
Odporné, chamtivé tlusté prase má za to, že je vše v pořádku, nic se nestalo a je vlastně vzorem ctonsti.
Proto je potřeba ty lidi veřejně a příkladně trestat, protože to jsou hovada, absolutně postrádající vlastní sebereflexi, natož svědomí...

Prý stál v čele jen formálně ...

ceskapozice.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-22 21:35
wpolityce.pl/.../...

Vražda investigativního novináře Jána Kuciaka na Slovensku odkryla oligarchickou dimenzi tamní politiky. Demokratické struktury se ukázaly jako fasáda postkomunistického komplotu, vyrostlého na dotyku politiky, byznysu a světa zločinu.

Ve sloupcích „W sieci“ slovenský publicista Jaroslav Daniška přiznal, že jeho země – v porovnání s Maďarskem či Polskem – se vyznačuje vyšší úrovní korupce a také větším vlivem byznysmenů na politický život. Je příznačné, že většina vůdců největších tam v úvahu přicházejících stran jsou podnikatelé.

Avšak ještě větší stupeň oligarchizace politického života můžeme dnes zpozorovat u jiného primuse Střední Evropy, totiž v České republice. Tato země je často stavěna za vzor jiným státům našeho regionu jako opora zdravého parlamentarismu. Zatím tam po několik let pozorujeme u tradičního systému stran krizi.
Poslední volby v r. 2017 přinesly triumf dvěma oligarchy založeným a řízeným stranám: ANO 2011 Andreje Babiše dostalo téměř 30% hlasů, a SPD Tomia Okamury – skoro 11%. Obě formace připomínají spíše strany ukrajinské či moldavské, než polské nebo maďarské, protože jsou seskupeny ne tak na politické idei, jako kolem osoby vlivného a bohatého podnikatele.
.
Návdavkem na třetí sílu v parlamentě dnes vyrostla nepředvídatelná Česká Strana Pirátů (téměř 11%), a své poslance vlastní dál – co nemá v Polsku či v Maďarsku analogii, za to ji má např. v Moldávii nebo v Rusku – KSČM (přes 7%).
Na tomto pozadí se nezvykle rachiticky prezentují seskupení, která po transformaci zřízení byly považovány za hlavní pilíře politického řádu České republiky: ODS a ČSSD.

Do posledních parlamentních voleb v r. 2017 vycházeli všichni premiéři ČR jedině z těchto dvou formací (nepočítaje dočasné technické vlády, řízené nestranickými odborníky). Dnes jsou obě seskupení stíny sebe samých z dob před lety. První z nich získala přes 11% hlasů – druhé necelých 7%.
Premiérem ČR (a současně nejpopulárnějším tamějším politikem) je oligarcha Andrej Babiš, jenž začínal svou kariéru za časů komunismu jako pracovník centrály zahraničnícho obchodu, a ten nyní kontroluje největší zemědělský, potravinářský a obchodní holding v zemi, a také nejmocnější mediální skupinu.
Polsko či Maďarsko snad nemá v současné době tak často západními elitami chválené elity jako ČR nebo ještě před měsícem Slovensko, avšak oligarchizace politiky je u nás (rozuměj v Polsku) menší, a transparentnost veřejného života – większa.

Napsal Gregorz Górny, reportér, eseista, publicista, režisér, filmový a televizní producent. Zakladatel a šéfredaktor čvrtletníku „Fronda“ (w letech 1994-2005 a 2007-2012). Spoluator a producent někoklika televizních cyklů pro televize TVP1, TVP2, TVP Polonia, TVP Historia, TV Plus a TV Polsat. V letech 2005-2006 šéfredaktor týdeníku „Ozon“. Autor více než 30 knih, které se dočkaly 19 zahraničních vydání v jazycích: anglickém (4 knihy v USA), španělském, francouzském, německém, chorvatském a bulharském. Laureát mnoha novinářských, filmových i knižních cen (mj. Grand Press, Feniks a cena Svazu Polských Novinářů J. Zieleńského). Vyznamenaný Rytířským Krížem za Zásluhy od maďarského prezidenta. Stálý publicista týdeníku "W sieci" a portálu wpolityce.pl. Vede pořad Klub Trojki na 3. Programu polského rozhlasu /PR3).

Freeeurope

P.S: Poláci - hlavně čím více daleko od hranice s ČR - si často myslí, že ČR je země, kde je všechno lepší než v Polsku. Mnoho z nich spíše vnímá Čechy a Slováky spíše jako Československo než jako dva státy. Nejeden nechce věřit, že korupce a bezpráví jsou takového rozsahu, že existují takové případy - i když na druhé straně to vše znají z vlastní zkušenosti, novum to pro ně není. Na rozdíl od ČR si zvolili vládu, která rázně šmejd (post)komunismu vymetá. Vražda Jána Kuciaka a jeho snoubenky se dočkala v Polsku rovněž rozsáhlé publicity, a do jisté míry probouzí kritičtější pohled.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-22 21:24
Bures poskytl rozhovor pro nemecky Die Welt.
Toto rekl:
"Ale možná je něco i na tom, že komunistické režimy u nás na východě dodnes působí na náš postoj."
Muze mi to nekdo prelozit, kdo ze to ma dnes vliv na komunistu-estebaka?
Z.
zahranicni.eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-23 07:36
Polsko a zadostiučinění za škody způsobené hitlerovským Německem ....

Tolik jsou Němci dlužni Polákům – obětem války! Padla konkrétní kvóta - opravdu značná

niezalezna.pl/.../

Dnes (22.03.2018) se v Sejmu (parlamentu) konalo další zasedání týmu pro odhad výše odškodnění, příslušící Polsku od Německa za škody způsobené během II. světové války. Tým vede poslanec Arkadiusz Mularczyk. Poslanec určil, jaká je odhadovaná kvóta individuálních odškodnění Poláků, poškozených následky II. světové války. Je to doopravdy značná suma.
Vedoucí týmu Arkadiusz Mularczyk (PiS) informoval, že podle expertizy z r. 1990 „bylo v Polsku hitlerovským Německem během druhé světové války přímo poškozeno celkem 13 milionů 315 tisíc osob.“ Mezi nimi, – se nacházely mj. osoby vyvezené na nucené práce do Německa, civilní invalidé, vězňové koncentračních táborů a také vdovy a sirotci po obětech lágrů či popravách, vysídlenci, a také „osoby, které onemocněly následkem podmínek okupace tuberkulózou“.
Mularczyk krom toho sdělil, že suma odškodnění, které by se tyto osoby mohly na Německu domáhat, se tehdy odhadovala na 284 mld dolarů.
- To byla kvóta v roce 1990. Pokud bychom dnes tuto kvótu valorizovali, pak podle parity kupní síly dolaru v roce 2017 vychází kvóta 1 bilion 984 mld zlotých. Pokud jde o dolary, je to kvóra 543 mld – řekl Mularczyk.
Zasedání týmu se zúčastnili členové posiedzeniu zespołu udział wzięli członkowie Sdružení Nevidomých Civilních Obětí Války, kteří představili svoje doklady, a také vypovídali o individuálních snahách, jaké podnikli s cílem získat od Německa odškodnění. Sdělili, že většina z jejich snah skončila odmítnutími, která německá strana odůvodňovala absencí právních důvodů pro vyplacení požadavků.
Mularczyk prohlásil, že „odškodnění polským občanům patří právem“.
- Rozhodující většina poškozených osob už nežije; většina z nich nikdy nedostala od německého státu ani „zlámanou“ marku, dolar nebo zlotku – poznamenal Mularczyk.
Také poznamenal, že kvóty příslušejících individuálních odškodnění Polákům „nejsou pojaty v požadavcích, nazvaných všeobecně válečnými reparacemi, a které cý jednotlivým woty należnych Polakom indywidualnych odszkodowań " – podle něho - přísluší polskému státu od německého státu“.

Ujistil, že shromážděné údaje na toto téma budou zveřejněny na sejmové podstránce parlamentního týmu a také budou zohledněny ve zprávě, týkající se reparací, která se připravuje.

Freeeurope

P.S.: 6 milionů mrtvých! 200 tisíc mrtvých jen Varšavské povstání 1944 (nemluvě o obraně Varšavy hned na začátku války). Do milionu (?) ovšem jdou oběti ze strany druhého útočníka - SSSR. Jsou to popravy, deportace na Sibiř - dodnes nevyjasněné. Genocidní vražda v Katynském lese byla jen "pár desítek tisíc" - ovšem polské elity. Nebyla to jediná vražda. Němci se za II. světovou válkou omluvili - na rozdíl od Rusů. Ti se dodnes prohlašují za osvoboditele a protestují, jestliže Poláci odstraňují sochy a symboly sovětské okupace, zbudované za komunistické PLR. Vnímat s koncem války Rusy jako osvoboditele bylo logicky pro polské obyvatelstvo nemožné: Protože ve XX. století zažili už dvě ozbrojené sovětské agrese spojené s vyvražďováním civilního obyvatelstva, rabováním, znásilněními...Proto v nich viděli akorát výměnu ponížení - hitlerovského za sovětské.
0 # Tomáš Jadlovský 2018-03-23 17:00
Čtenáři, tipujte. Proč se syn s otcem nestýkal? Jen více takových synů.
olomouc.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-23 21:37
Ištvánovo státní zastupitelství se chová jako divize Agrofertu :

forum24.cz/.../

forum24.cz/.../

To jsou titíž, kteří před lety účelově vykonstruovali soudní proces proti Vladimíru Hučínovi původně za tzv. „šíření poplašné zprávy“. Co bylo jejím obsahem? Vladimír Hučín jako člen Občanských komisí Obč. Fóra měl přístup k určitým informacím – jejich résumé bylo poukázání na určité osoby tamní justice, spojené s StB a dále se jednalo o vlivové osoby ze zázemí KGB atd. Čili něco, o čem se píše o tolika letech dnes, a bije se na alarm. (Nedej Bože, aby to bylo s křížkem po funusu? )
To jsou titíž, kdož inscenovali proces proti poslanci KDU-ČSL Čunkovi
To jsou titíž, kdož vyslali speciální komando na Nečase (nic na tom nemění, že to byl politik naprosto neschopný, ovládaný mimomanželskou milenkou. Byl to ústavní činitel.

To jsou titíž, kdož dnes konají ve prospěch Babiše.

Není toho přespříliš? V právních systémech jiných států by už jen na základě účelově vykonstruovaného pocesu proti Vladimíru Hučínovi vyletěli natotata z justice. A za pořizování falešných důkazů asi také i do basy.

Situace ve státě jen utvrzuje myšlenku, že pořádek do ruky musí vzít armády, uvést stát v ústavně-právní pořádek a připravit nové volby, jak předpisuje Ústava. Justice v Olomouci musí být za výše uvedené případy vyšetřována a stejně tak Zeman a Babiš za přípravu či provádění puče!!! Dříve, než bude pozdě.

Dnes tomu napomáhá Bohužel neschopná EU, což dobře popsáno např. na pravyprostor.cz/.../#comment-653665

(Ovšem i přesto o stoprocentní věrohodnosti tohoto portálu pochybuji ptoto, že v reakci na hodnotné články připouští hromadné útoky komunstických a ruských trolů. )

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-23 22:05
Stát je pro lemply dojnou krávou. Největší hovada jsou v řadách policie a justice.
J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-24 14:18
Tomasz Komenda byl odsouzen po výpovědi prostitutky! Tabloid "Fakt": Uvěřili jí, neboť obcovala s vratislavskými soudci, prokurátory i policajty.

wpolityce.pl/.../...

Tomasz Komenda byl odsouzen k dlouholetému vězení po výpovědi prostitutky, která obncovala s vratislavskými soudci, prokutároty a policajty – plyne ze zjištění „Faktu“.
Dorota P., která bydlela vedle babičky Tomasze Komendy, v listopadu 1999 informovala poliici, že muž z paměťového portrétu, že to je právě on. Uvěřili jí, poněvadž prostitutka byla vyšetřovatelům známa.
Na akcích v jejím bytě bývali policajti a prokurátoři.
— vzpomínají Dorotu P. v rozhovoru s „Faktem“ sousedi.
P. také vypovídala, že den před zločinem si od ní Tomasz Komenda půjčil peníze na cestu do Miłoszyc, kde byla 15-letá Małgosia znásilněna a zavražděna. Nikdo její výpověď neověřil. V r. 2003 soud odsoudil za vraždu a znásilnění 15-leté dívky Tomasze Komendu k 15 letům odnětí svobody. V r. 2004 soud druhého stupně trest zvýšil na 25 let.
Tabloid píše, že ženská si vymýšlela různé lži. Muže, u něhož bydlela, obvinila z napadení. Prokuratura věc odložila.
ems/ „Fakt”

Freeeurope

_____________

Holt "kamarádka" policajtů...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-24 14:22
Jak to je s tou reformou polské justice a EK - samozřejmě, že ČT je jako vždy na straně kompromitované minulosti

ceskatelevize.cz/.../...

Doopravdy se měnit na reformě nic nebude, protože nemusí. Úpravy budou jen u některých formulací v odvolávání soudců. Tam nebude akorát rozhodovat jen a výlučně ministr spravedlnosti. Čili: Úpravy jsou vysloveně rázu technického, jinak na smyslu a cíli se nemění vůbec nic. Po reformě totiž (jak čtenáři znalí anglického jazyka se mohli dočíst v "Bílé knize polské justice", na níž jsem nedávno na tyto stránky poslal link) bude totiž celý systém identický se systémem v západoevropských zemích (v té "Bílé knize je především srovnání výsledného polského systému se systémem západoevropských zemí). Pomalu a jistě totiž vychází na světlo, že především místopředseda EK Timmermns výlučně a jen jednostranně převzal nepravdivá tvrzení kompromitovaných soudců, a dále o elaboráty - Jourové estébáka Bureše, která je komisařkou v EK pro spravedlnost (čili kozel zahradník do slova a do písmene). Jenže Jourová už byla úředně pokárána za jednostranné zastávání Bureše - jehož kauzu dotací na Čapí Hnízdo nyní EK šetří. Timmermans pak akorát může obhajovat svou nezměrnou ješitnost - podobně jako polský prokurátor, který před sotva týdnem přesto, že byl usvědčen a je souzen pravý pachatel, řekl do televize, že Tomasze Komendu obžaloval právem, a že se diví, že byl (po 18 letech vězení - nevinný) propuštěn.
Navíc na stranu Polska se po prostudování materiálů postavily vedle Maďarska další země, především baltské, a Rumunsko. Zkrátka prosazení sankcí hrozí Timmermansovi a fiaskem. Proto EK ustupuje.
O objektivitě zpravodajsetví ČT o Polsku jsem na těchto stránkách už pověděl své, netřeba se opakovat.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-24 14:33
Ruská ambasáda :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-24 14:34
Katalánsko :

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.