Senátní konference : Pro rodinu - nebo proti ní ??

 Národní centrum pro rodinu chce uspořádat konferenci v Senátu. Z programu ale není vůbec jasné, jestli je smyslem konference (i činnosti tohoto Centra) rodiny podporovat a stabilizovat - anebo rozvracet. 

Když nevím - zeptám se. Základní zásada slušnosti.

Proto jsem organizátorům konference zaslal v této souvislosti následující mail, s podrobným dotazem ohledně toho, co je smyslem konference i celého jejich Centra. 

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                                                                                                                      25. března 2018 12:26

 

Konference 16. dubna v Senátu

 

Vážení, dobrý den ! 
 
Dozvěděl jsem se o vámi pořádané konferenci o rodinné politice v Senátu dne 16. dubna - a přihlásil se na ni. 
 
Současně jsem se seznámil s programem přednášek i přednášejících - a na jedno bych se rád zeptal ještě před tím, než na konferenci přijdu : 
 
Jaký je cíl činnosti vaší organizace a jaký je cíl a smysl této konference ? 
 
Rodiny podporovat a udržovat, nebo rozvracet ? 
 
Mně to totiž není vůbec jasné. 
 
Z názvu "Národní centrum pro rodinu" bych usuzoval, že máte zájem rodiny podporovat a že byste měli být přesvědčeni o nenahraditelnosti této základní společenské buňky, jejíž rozvrat přináší totální degradaci společnosti. 
 
Z programu přednášek ale usuzuji na pravý opak, protože hlavními přednášejícími jsou osoby jednoznačně spjaté se současným rozvodovým průmyslem, z tohoto průmyslu masivně těžící a na rozbíjení funkčních rodin si založivší nemálo výnosný - byť mravně a morálně odporný - byznys. 
 
Jako typickou představitelku tohoto byznysu lze uvést Danielu Kovářovou, hned úvodní přednášející, feministku a bývalou ministryni (ne)spravedlnosti, která za stav justice a její rozvodový průmysl nese nemalou část odpovědnosti, stejně jako za své pozdější feministické (=femonacistické)  aktivity.
 
Podotýkám, že tato osoba VEŘEJNĚ POPÍRÁ ROVNOST RODIČŮ PŘED ZÁKONEM, a tím i platnou ústavu ČR, o mezinárodních smlouvách, platných v ČR, ani nemluvě. 
 
Pokud vím, sdružení Unie otců na ni nedávno právě v této souvislosti podávalo trestní oznámení pro poškozování cizích práv a toto oznámení mělo důsledně podloženo argumenty. 
 
Paní Kovářová, ještě ve funkci ministryně, tvrdila, že jejím největším ministerským zážitkem je, když ji ve funkci někdo ohne přes opěradlo židle a na místě jí to udělá a psala o tom knížku. 
 
Tak by mě zajímalo, jestli tohle je typ osobnosti, který vyhledáváte k přednáškám na konferencích, jejichž smyslem - asi a snad - má být prorodinná politika a její podpora ?? 
 
Je to totéž jako si pozvat na přednášku o neonacismu a boji proti němu skupinu holých lebek potetovaných hákovými kříži odshora dolů a očekávat, že představí nějaký přínosný program - o tom, jak - proti sobě samým - účinně bojovat. 
 
Já jsem na tu přednášku, i celou konferenci poměrně zvědav, proto tam taky půjdu - ovšem musím předem jasně říci, že pokud budou za rodinu a její stabilitu bojovat takovéto osoby na takovýchto konferencích, pak se vůbec není co divit, že rodina u nás je v těžké krizi, ohrožována nejen komunistickými přežitky a sociální nestabilitou, ale také - a především - feministickými a femonacistickými bludy, vizemi - a především naprosto zvrácenou morálkou. 
 
Na druhé straně, mezi přednášejícími NENÍ VŮBEC NIKDO právě z organizací, které za rodinu a její udržení, případně znovuobnovení v praxi  denně skutečně bojují, často s nemalým osobním nasazením a drastickými oběťmi ať už hmotnými, ale hlavně osobními - a naši organizaci si mezi tyto spolky dovolím rovněž počítat. 
 
To mě naprosto zaráží a udivuje - a nutně se ptám : Jste jen nastrčené volavky, sloužící k zamaskování drastické skutečnosti a odvedení pozornosti od tohoto problému,  nebo jste jen tak neuvěřitelně neinformovaní, naivní, nezkušení - a - proč to neříci otevřeně - hloupí ? 
 
S pozdravem 
 
Ing. Jiří Fiala 
předseda o.s. K 213

___________________

___________________

 

 

___________________

___________________

Přejeme všem našim čtenářům krásné a spokojené Velikonoce, svátky jara a vzkříšení. A protože jsme o nich - jakož i o celém pašijovém (velkém) týdnu - již podrobně psali, jenom se na to odkážeme :

 

www.k213.cz/JOOMLA/2298-vesele-a-poklidne-velikonoce 

 

__________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-25 19:48
Hovada, se nudí ... A tak si vymýšlí obžaloby, aby dokazovaly vlastní důležitost...

Džus jako úplatek. U soudů přibývá banalit, zlobí se advokáti

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-25 19:48
Třetí nejmocnější muž USA Ryan už je asi v Praze. Sejde se s Babišem, Zeman není v programu

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-25 19:49
Vězeň nesměl poslat synovi sladkosti z kantýny. Chyba, říká ombudsmanka

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-25 19:49
Ruské mučení jsem vydržel jen čtvrt hodiny. Podepsal bych jim cokoliv, říká krymský anarchista

archiv.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-25 19:51
Pokut za urážení úředníků a policistů padlo už přes 450, jen v únoru téměř stovka. Častý terč jsou strážníci

domaci.ihned.cz/.../
0 # Kedul 2018-03-26 06:47
Na to
novinky.cz/.../...
mame jedno prislovi:
,Navrch huj, uvnitř fuj" .... i kdyz ja osobne preferuji misto slova fuj hnuj, ktere je priznacnejsi, nebot ten hnuj je potreba vykydat uz 30 let ... oni opravuji chlev a pak tam privezou ten stejny hnuj? Co je tohle za napady?

US ... jednovetne univerzalni a zcela neprezkoumatelne "oduvodneni" trestna cinnost je tak prokazovana vypovedi pana X, Y, Z, W, N, P, a dalsim materialem ze spisu... ("obzaloba" sakumprask prepsana uplne stejne) mu prislo zcela v souladu se zakonem a ustavou ... ackoliv se prokazalo nade vsi pochybnost, ze nikdo z tech lidi nic nevidel neslysel a nic nevi a krome lzi o udajnem neprebirani posty ve spise vubec ale vubec nic neni ... tedy krive obvineni zcela zjevne ze strany fizlu a prokuratora, ale bolsevickym smejdum to neprislo divne, ale jako naprosto std zpusob jak zahajit trestni stihani ...
0 # Kedul 2018-03-26 11:20
novinky.cz/.../...

3 lide znetvoreni se spoustou moznych nevylecitelnych komplikaci mozna do konce zivota dokonce slepi ... tedy horsi utrpeni nez vrazda nebot zrak je tim nejdulezitejsim smyslem ... pachatelka je stihana na svobode!!!
Pan Fiala za dodrzovani trestniho radu pronasledovan a krive odsouzen ... trojnasobny odporny pokus o vrazdu a udajne hrozi az 6 let a vysetrovana je na svobode!!!... Koho znetvori priste jeste pred soudem, kde jsou psychoposudky ktere se delaji i u naprostych netrestnich banalit?
Policie a statni zastupci a soudci CR = ostuda a rakovina spolecnosti .. slusne obcany v zadnem pripade nechrani a jak vidno neochrani...
Jestli nezasahnou policiti proti teto sprostote tak je tato spolecnost opravdu jiz nenavratne ztracena ... trestny cin nadrzovani kamaradce justice jak vysity ...
0 # Kedul 2018-03-26 14:57
novinky.cz/.../...
V opilosti naboural do vlaku....spachal jenom kazensky prestupek rozhodl GIBS ... jak jinak by rozhodnul fizl o fizlovy ... fizl prece neni trestne odpovedny stejne jako kazdy jiny psychopat ...
Bylo nebylo mile deti ... byl jednou jedna zem, kde platila ustava a v ni bylo napsano ze pred zakonem jsou si vsichni rovni ... jenze v tehle zemi ustava rovnala se rolce toaletniho papiru a tak v ni zili lide, kteri si byli tak nejak rovnejsi a zakon na ne neplatil....
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-26 18:30
Mají soudci hromadnými žalobami trestat společenské nepravosti? Už teď to odmítají

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-26 18:30
Ruský agent Z. uložil BIS pátrat po tom, zda byl na území ČR vyvíjen nebo skladován jed novičok

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-26 18:31
Za okradení seniora půjde advokátka Salačová na 6,5 roku do vězení

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-26 18:32
Pilný důchodce :

Důchodce Josef Rak denně napíše aspoň jeden dezinformační e-mail

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-26 18:34
Gratulace z USA nepřišla. Důvody, proč se vyhlídky Zemana na pozvání do Bílého domu zhoršují

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-26 18:35
Ruský agent Z. proti vyhoštění ruských špionů

hnonline.sk/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-26 18:41
zpravy.aktualne.cz/.../...

"...Pracovník ministerstva obrany například obhajoval sovětskou invazi do Československa slovy, že "až dnes, kdy máme osobní zkušenost s havlistickou svoločí, můžeme pochopit, že vojska Varšavské smlouvy tehdy opravdu přijela zabránit puči a převzetí moci těmito nechutnými krysami".....

" A safra, takhle nějak ještě loni vykřikoval nějaký oficír Mazgula, demonstrující proti vládě PiS - světe div se - spolu s Lechem Wałęsou! PLR zase nebyla tak zlá, Lech jediný svrhl komunismus, a ovšem dnes vládne Polsku svoloč - slovník onoho českého pracovníka MNO přeložený do polštiny? ....Tak samozřejmě, že jsou i Mazgula i LW trapní i směšní zároveň, vážně je nikdo nebere (pomalu už ani LW ne, i když ještě nejdeme některé, co si myslí, že komunismus svrhl on). Snad jen ještě část komunistických pohrobků v těle justice může být na téže straně - z úst jednoho talárového mudrce jsme slyšeli nedávno stavět Kaczynského na roveň přímo Hitlerovi! (Chudák, bude muset odejít z justice, pokud se už tak nestalo, a pojede si stěžovat snad opět do Bruselu...).

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-26 18:43
Státní zástupce se neodvolal

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-26 20:16
Zase nějaká koference :

Pan Bakalář říkával: těch ochránců dětí je již tolik, že je na místě se ptát, kdo ty děti ochrání před jejich ochránci. O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-27 14:17
Kdo umí, umí - kdo neumí nic, školí ostatní (neználky) :

novinky.cz/.../...

Bylo by bezesporu zajímavé zjistit, jak se tenhle na nic dobrý idiot k tomu školení dostal a co tam blábolí, když sám nic neví, nikdy u soudu nikoho nezastupoval a žádné praktické, ale ani teoretické zkušenosti z opatrovnictví nemá, ač se vehementně všude cpe....
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-27 19:55
Máme stejné zkušenosti. A jsem rád, že to neříkám jenom já, ale každý, kdo s MSp kdy přišel do styku :

Ministerstvo spravedlnosti označilo požadavek na nemajetkovou újmu za promlčený, náklady vynaložené na advokáty pokládá za neúčelné. Saletův právník to označil za cynismus a alibismus, úřad prý kličkuje před odpovědností „jako zajíc v poli“

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-03-28 20:17
Senátní konference :


Zažil jsem jich desítky - střídají se tam jen votlemenci, kteří bojují za dětská práva. Jejich prioritou je obhájit toky na jejich činnost. O.

_______________

To jistě. A hlavně : Nic na daném stavu neměnit... Aby to náhodou někoho mocného nenaštvalo. A neustřih´ jim přívody. J.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.