Když si počkáš, tak se i z EU (možná) dočkáš !

Třeba odpovědi pana Timmermanse, která přišla - po 4 měsících. Zato - ovšem (!!) - česky !

 

Byť od nějaké - černošsky znějící - asistentky. Můžete za domácí úkol hádat, co to je za jméno a které asi tak národnosti.

Je aspoň vidět, že tam tu armádu tlumočníků všech možných jazyků nezaměstnávají tak úplně na nic, že ? 

 

 

 

 

 

 Chybí jí (odpovědi) bohužel jedno podstatné - což je ovšem současně i podstata celé věci : Totiž - návod jak jinak se zbavit bývalé komunistické justice a jejích soudců, které nikdo nevolil, nemají žádný mandát od nikoho a většinou ani žádnou odbornou erudici - zato mají neobyčejnou drzost a neomalenost, obvykle spojenou s arogancí, povýšeností a hrabivostí - když je - podle EU - nesmí odvolat žádný politik, byť se 100% mandátem od voličů. 

Protože pak už zbývá jedině revoluce - se vším, co nese, včetně násilí a defenestrací. Neboť - jak správně říkal J.F. Kennedy : "Kdo činí pokojný vývoj nemožným, současně činí (násilnou) revoluci nevyhnutelnou". 

_____________________

 

 http://www.k213.cz/JOOMLA/2756-timmermans-prijedte-se-do-cr-podivat-na-vladu-prava

_____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-04-24 15:28
Za cernossky znejici asistentkou se zrejme skryva - Ceska Jourova!
Stejne jako Ceska nerozumi stavu v justici jednotlivych africkych statu, tak i Cernoska nemuze rozumet stavu v justici postkomunistickych statu Vychodni Evropy - v Polsku, Cesku,....
Cernosce muze byt tento nedostatek odpusten.
Jourova vsak v komunistickem CSSR vyrostla, a tak by ji tento nedostatek nikdo neodpustil. Proto si vzala na pomoc Cernosku.
U SdEU bude rozhodovat krome soudce z Polska tez soudkyne z CR - Pelikanova. Polska vlada jiste vi koho tam ma.
Nechme se prekvapit, jak tam rozhodnou. Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-04-24 15:30
Nióvi
www.name-doctor.com/.../

____________

Ringou Surname Distribution

forebears.io/surnames/ringou
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-04-24 15:41
Ta ježibaba, co napsala jménem Timmermanse, je Řekyně. Řekové mají v EU stádo bolševiků. Grafologa praští do očí podpis: Slizská velice elastická ale super-domýšlivá baba. Bolševička každým coulem. Stálo by za to zjistit, zda nejde o děcko komunistických emigrantů, kteří se uchýlili do normalizačního Československa poté, co 21.04.1968 tam vojái zabránili komunistickému převratu a hlavně taky bankrotu, do kterého Papadopulosova socanská vláda přivedla Řecko nakonec stejně.
Předal bych ten dopis Polákům, co Vy na to ?
____________

Samozřejmě - a nejlépe i s mou odpovědí, která bude bezprostředně následovat...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-04-24 15:46
Odpověď Timmermanse podceňuje čtenáře, zajímající se o pravdu o Polsku. Neboť dokud byla u moci garnitura Tuska a Komorowského, dnes nazývaná levicově-liberální, ale svým konáním zejména poté, co se stal k po katastrofě prezidentského letadla u Smolenska 10. dubna 2010 prezidentem Komorowski, jevilo se panu (soudruhovi) Timmermansovi v Polsku v pořádku všechno, co popisuje Bílá Kniha o reformě polské justice, kterou si na těchto stránkách mohli čtenáři stáhnout a přečíst, byť sice v angličtině, ale přec. Nebo aspoň podstatný výtah z Bílé knihy i z dalších zde reprodukovaných webů nakonec se čtenáři zde dověděli i v českém jazyce.
To co prováděl v Polsku bývalý režim Tusk - Komorowski českému pamětníku sovětské okupace Československa 1968 a následující "normalizace" mohlo způsoby konání až silně připomínat právě že období husákovské normalizace.
Pan Timmermans najednou odpovídá, že EK nemá pravomoc zasahovat do záležitostí členských států. Doufám, že mi redakce stránek dovolí představit také tuto korespondenci s panem (soudruhem) Timmermansem redakcím polských medií a také příslušným polským politickým představitelům. Protože pan Timmermans tak činí.
Pokud jde o nás, pak stojí za to se přímo pana (soudruha) Timmermanse zeptat na rovinu, jakou skutkovou podstatu narušení právního stavu v Polsku konkrétně specifikuje. Zatím ji nespecifikoval ani polským představitelům. Jen vznášel požadavky, dříve fakticky žádal udržet status quo. To samozřejmně už bylo přespříliš. Vadil také věk odchodu soudců do důchodu. Dobrá, to byla spíše nedůslednost - jistěže si tak nová vedoucí garnitura - morálním právem - přála zbavit rudých fosilií, které odsuzovaly ještě v 80. Letech do dlouholetého žaláře politickou opozici. Jistě, panu Timmermansovo se nejspíše nelíbí, že by musela odejít. Jistěže by tedy mělo smysl pracovat dále na zdokonalení reformy - i v tom smyslu, aby byly lépe v právu formulovány skutkové podstaty porušení práv, za které se sluší z justice propustit kohokoliv bez rozdílu věku. Nejen polské Urválky, ale i jejich další a generačně mladší pokračovatele. V tom již polská strana podniká úpravy.
Jenže nyní se pro změnu pan (soudruh) Timmermans zase domáhá zrušení institutu mimořádné stížnosti. Jde totiž svým obsahem o zcela normální institut "stížnost na porušení zákona", která existuje i v českém právu.
Pokud jde o prý zpolitizování polské justice? Je to opět nesmysl z hlav "totální opozice", jejíž tvrzení pan (soudruh) Timmermans nekriticky přejímá. Opět nespecifikuje na čem konkrétně ono zpolitizování spočívá. Na tom, že poprvé je určitá kontrola parlamentu? Jeho složení záleží totiž na voličích. A zřejmě se mu nelíbí polští voliči, že si zvolili ty, které si zvolili. Pro vysvětlení lze opět poukázat na Bílou Knihu.
Ve skutečnosti totiž ani tak nejde o právo jako o to, EU se dnes snaží vnucovat členským státu fakticky určitou ideologii.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-04-24 16:03
Odvolaný soudce Čonka opět míří k NSS: Kárné řízení bylo diskriminační, zasedli si na mě

ceska-justice.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.