Babišova vláda a gratulace

k jejímu sestavení. Otevřený dopis předsedy K 213 estébáku Babišovi. 

 

Pane Babiši, 

               V den představení a jmenování vaší nové vlády, kterou nelze sledovat jinak než s nechutí, hraničící s nevolností a současnou hořkou pachutí v ústech, se na Vás obracím s naléhavým apelem. 

Sliboval jste voličům odborníky – kde je máte ?! 

Naše sdružení pracuje a nejčastěji do styku přichází s resortem spravedlnosti, ten vaše hnutí vede již 5 let  - a je to znát. 

Nejen že se nic k lepšímu nemění, právě naopak – a to už stav, který jste převzali, byl děsivý a šokující. Výrazně zhoršit takový stav během pouhých 5-ti let – to chce talent. Ovšem zcela opačný, než jste sliboval ve volbách občanům. 

Při pohledu na současnou ministryni spravedlnosti začínám chápat, proč Vám předchozí ministr Pelikán připadal jako intelektuál. 

Opravdu, uvnitř vašeho hnutí jím zjevně není těžké být i leckomu, kdo si sotva přečetl slabikář. 

S takovými lidmi myslíte, že pozvednete stát na úroveň, známou z Masarykových časů ? 

To není dobré ani jako vtip, natož jako vážně myšlená glosa při jmenování vlády. 

Rád bych Vás požádal, abyste si Masarykovo jméno, stejně jako srovnání s první republikou, nebral vůbec do Vašich úst. 

Z nich je to totiž urážka obou, a to tak závažná, že by Vám mohla rychle přestat procházet nejen u veřejnosti. 

Aby se sbírka společenského, intelektuálního a politického odpadu, posbíraného zjevně po všech možných i nemožných smetištích, srovnávala s mravní elitou národa, jež svou pevnost osvědčila léty pronásledování a nezištné, vysoce úspěšné práce pro vlast v emigraci, díky níž pak povstavší stát dokázal rychle zamířit na evropský Olymp, to nemá v politické historii nejen našeho národa, ale ani Evropy, srovnání a obdoby – snad vyjma Mussoliniho Itálie, která se také ráda odkazovala na antický Řím, jeho slávu a pověst, ač s ní měla stejně tak pramálo společného jako Vy s potenciálem českého národa, ke kterému (naštěstí) nepatříte a jehož se dovoláváte zcela falešně a cize. 

Pokud by Vám osud českého národa, případně jeho budoucnost, ležely skutečně na srdci – čemuž zajisté nevěříte ani Vy sám – pak pro něj můžete udělat jediné : Odejít ze scény, svou vládu rozpustit – a omluvit se voličům za volební podvod, kterému ti jednodušší z nich nekriticky naletěli – aby toho pak následně litoval – a cenu za to zaplatil – celý národ. 

Vámi sestavená vláda menších, ale většinou větších nul a lidského póvlu, jmenovaná rusofilním hradním agentem, navíc v den popravy Milady Horákové, je hozenou rukavicí všemu slušnému, vyspělému a následováníhodnému, na co se kdy tento národ vzmohl - a současně i urážkou všeho, na co může být právem hrdý a čeho se Vy tak věrolomně a falešně dovoláváte, včetně Masaryka, jeho republiky a jejího postavení v Evropě. 

Za člověka hovoří činy, ne slova – soudě podle současného stavu justice, její nové ministryně, jež nemá ani vzdělání, ani koncepci, ani zkušenosti, ani program, ani sebezákladnější představu o tom, jak dnes justice funguje – přišel jste ne pomoci národu na výsluní, na kterém kdysi byl, ale definitivně ho vyřadit ze spolku civilizovaných zemí a států, jež uznávají lidskoprávní hodnoty spolu s rodinným štěstím jako nedotknutelné a nejvyšší mety všeho, čeho zatím lidská společnost byla schopna dosáhnout. V tom jste zajedno i s rusofilním hradním agentem, zvoleným společenskou spodinou (stejně jako ve Vašem případě), jenž vyčlenění této země z historické Evropy již léta úspěšně praktikuje a uvádí do reality. 

To on Vám posvětil najmenování bezobsažných a bezcenných kašpárků a loutek do důležitých státních funkcí – ke škodě nás všech, přičemž dobře ví, že účet budeme platit my, ne on. 

Vaše vláda, udrží-li se u moci, bude jen mnohou z dalších Vašich ostud a proher, spolu s ní ztratí však bohužel i tento stát dalších 5 let bezvládím, kdy faktickou moc převezmou nevolení mafiáni – a vámi vedená justice je toho jasným a zářným příkladem. 

Jménem vyspělejší části společnosti a národa, jehož 70-ti procentní většina Vás nikdy nevolila a nezvolí, Vás proto naléhavě žádám : ODEJDĚTE -  dokud ještě můžete dveřmi. 

Právě jsme si připomenuli 400 let od události, kdy jiní zrádci už tuto možnost nedostali.  Pražský hrad pak opouštěli nedobrovolně okny. 

Když se tak rád dovoláváte tradic (pochopitelně raději ne těch vlastních), nezapomeňte ani na tuto. 

Vás se totiž může týkat daleko naléhavěji nežli pro Vás nedostižné vrcholky pomyslného evropského Olympu, ztrácejícího se nenávratně v mlhách. 

Přeji Vám do dalších dnů zdravější úsudek. 

Takový, co poslouží nezištně i Vašemu zdraví. 

S pozdravem

                                                                                                                      Jiří Fiala

                                                                                                                    za Klub 213

 

_________________

_________________

 

_________________

_________________

 

 https://www.novinky.cz/domaci/476337-pred-68-lety-byla-popravena-milada-horakova-lide-si-v-praze-pripomneli-jeji-odkaz.html

 

__________________

__________________

Rusofilní agent z Hradu sestavil spolu s estébákem - a následně najmenoval - vládu bezcenných nul, mravních vyděděnců, intelektuálních omezenců a politického odpadu : 

 

__________________

__________________

__________________

Nejnázornější - a současně nejilustrativnější - příklad bezcenné nuly, plagiátorky a amorální šmudly máme ZDE

 

Ovčí babička byla ve srovnání s tímhle výplodem intelektuální vědma a prvořadá mocnost, i na tupou feministku Kovářovou ještě můžeme - ve srovnání s TÍMHLE - vzpomínat. 

________________

________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-28 09:47
První matka za křivé obvinění otce dítěte před soudem. Říká : Policie si sama vyráběla trestnou činnost, já to chtěla jen prověřit.

novinky.cz/.../...
0 # Kedul 2018-06-28 12:38
Neni to tahle? novinky.cz/.../...

Kolik dostanu podminek za to ze znicim zivot par prolhanym fizlum co pachaji trestnou cinnost a zneuzivaji pravomoce na detech?

Chtit rovnost pred zakonem, to si dovoluju dost ze ..... to bude nejmin za 5 let natvrdo ... jako prvni "varovani" ...
0 # Saxána 2018-06-28 13:52
Laicky právně.
Pokud prezident jednoho z navržených ministrů nejmenuje nejpozději ke dni hlasování o důvěře vlády, mělo by se hlasovat o něčem jiném. O hrubém porušení Ústavy ve Sněmovně i Senátu. Tím by započalo hledání nového prezidenta.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-28 13:57
Nepočkáme radši, až tenhle natáhne bačkory ?

Nemůže to už dlouho trvat.
Aby se zbytečně neplýtvalo energií na něco, co vyřídí příroda sama.
0 # Saxána 2018-06-28 14:04
Až do soudného dne kohokoliv musíme po státu vyžadovat účast na spravedlnosti.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-28 16:06
A je to tady ! My se totiž v odhadech lidí nepleteme.

I díky dobrým nadstandardním informacím.

Nastupující šéfka justice Taťána Malá podle expertů opisovala v diplomové práci

irozhlas.cz/.../...

________________

Jinými slovy : Blbá - a ještě podvodnice.

Na jedné straně to může být i trochu výhoda, protože mezi současné soudce výborně zapadá, ale na druhé straně - TIHLE tady mají VYKONÁVAT SPRAVEDLNOST ??
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-28 16:09
Opisovala tak svědomitě, že opsala i hrubky.
J.K.
novinky.cz/.../...

__________

Representativnější blbku pro hnutí ANO asi těžko pohledat.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-28 20:30
Prostě tam dáme odborníky !

Nějaký bloger nazval ty odborníky Hvězdnou pěchotou a má recht. Inženýr s červeným diplomem z Košíku 91 je zcela opomenut. Patrně se mu příčí rektální alpinismus ? O.

__________________

Příčí se mi, pokud jde o Babiše, úplně všechno. A je mi z něj na zvracení.
V tomhle ánsámblu bych nevydržel ani 5 minut.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-28 20:31
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-28 20:31
Problémy nové ministryně spravedlnosti Malé: podezření z plagiátorství u ‚diplomky‘ a podivná koncipientská praxe

lidovky.cz/.../...

Free
_______________

… navíc dvakrát neprošla zkouškou na insolvenční správkyni.

Inu, hvězda prvního formátu. Právničkou je pouhých 5 let, v justici nikdy nic nedělala, diplomku opsala, koncipientskou praxí nemá - a pokud, tak v Dolním Kubíně, prdeli světa. Co se tam tak asi mohla naučit ?? Nemá tam spíš Babiš nějakou pobočku s právníkem, co mu potvrdí všechno, co momentálně potřebuje ?

Vzor Babišových "odborníků..."

Když posbíráte lidi z první křižovatky v Praze, budete mít - ve srovnání s Malou - vzorek intelektuálních velikánů.
0 # Kedul 2018-06-29 12:29
novinky.cz/.../...
Dcera je se svym tatou a mozna si zajeli na vylet do zahranici .. policie je oba hleda ...

Marne hledam v zakonech trestny cin nebo prestupek, ktery rika ze pokud je otec se svoji dcerou pak je potreba jej polici zacit hledat najit a nejspis i potrestat .... nalezam pouze k tomuto protipravnimu jednani ze strany policajtu a justicni mafie obecne trestny cin zneuziti pravomoci verejneho cinitele, zneuziti osobnich udaju (vystaveni fotek nezletileho ditete a jejiho otce v mediich) ..... doufam ze opravdovi policiste a statni zastupci proti temto trestnym cinum konkretnich policistu okamzite zasahnou a zabrani dalsimu pokracovani v protipravnim jednani ozbrojene a nebezpecne skupiny pachatelu ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-29 12:58
Vládní legislativec si měl za oddlužování účtovat dvakrát víc, než povoluje zákon

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-29 13:00
Diplomku na téma: úprava práv k nezletilému po rozvodu. To je náš člověk ! O.

novinky.cz/.../...

Chtěl si říct : nám dobře známá blbka od opatrovnických soudů, ne ?
0 # Kedul 2018-06-29 13:00
Co se male tyce .... myslim ze dluzite pejsackovi a buresovi omluvu za to ze jste psal ze to je ten nejhorsi, ktereho tato zeme mela ... bures vam totiz nade vsi pochybnost dokazal ze ma v zaloze vzdy vetsi a vetsi esa :D
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-29 15:57
Já jsem Burešovi už někdy před 3-mi roky napsal, že to, co předvedl, bohatě stačilo, že chápu, že těch pitomců má v zásobě ještě celou řadu - ale že je nemusíme nutně poznat všechny. :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-29 13:03
Další výsledky práce opatrovnické justice :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-29 16:01
Soud potrestal úředníky za přihlašování kradených aut... ...podmínkou

praha.idnes.cz/.../...

_______________

Samozřejmě jistě každý pochopí, že registrovat kradená auta - ve srovnání s dotazem na soudce stran jeho duševního zdraví - je naprostá banalita a společensky nijak nebezpečná prkotina. :cry:
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-29 16:15
Vložila se do toho škola. Ani oni nechtějí být za idioty.

novinky.cz/.../...

_____________

Nanejvýš na čase, aby se Bureš omluvil, Malou poslal mýt schody - a souhlasně přiznal, že na resort spravedlnosti prostě nikoho nemá.

O ostatních resortech se nebudeme šířit, ať se vyjádří ti, co s nimi mají své zkušenosti - ale máme za to, že to nebude o mnoho lepší, i když Malá, pokud jde o diletantství, bezesporu vede.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-29 17:56
Kam jsme došli, kdo ví … O.

dotyk.denik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-29 20:46
Za pět let ve státní správě na shledanou.
Možná další kandidáti na post ministra spravedlnosti. JK


novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-29 20:46
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-30 18:47
Když to dělá Trump, vidíme, jak je to zrůdné. Proč to nechceme vidět kolem sebe ??

penize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-30 18:49
Banda buzerantů se ozvala.
J.K.
parlamentnilisty.cz/.../.... milan brázdil&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

domaci.eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-30 18:59
Opravdu skvělá práce Policie ČR.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-30 19:00
Spravedlnost v podání Pejsáčka. Ke kause Lukáše Nečesaného mlčí.

blesk.cz/.../...

________________

Ke kauze Nečesaného to hovado dlouho tvrdilo, že je všechno v nejlepším pořádku a Nečesaný patří za mříže.
0 # Kedul 2018-07-02 07:46
Nekonecny pribeh zlocinneho vysoce nebezpecneho spolceni proti otcum.
novinky.cz/.../...

Pani soudkyne pro opakovany tresty cin znuziti pravomoci na vas uvalujem my slusni zakona dbali obcane vysetrovaci vazbu ... vas pripad a pripadne namitky a urazky a napadeni verejnych cinitelu, kterych se jiste dopustite az vas budou nakladat za mrize, budeme resit az po prazdninach jo ... do te doby mame my slunsni lide uz program totiz zajisten ...
0 # Kedul 2018-07-02 07:53
Jeste dodam ze to same plati pro ospodacky, vykutalenou matku krivoobvinovacku a dalsi justicnemafianske spolupachatele ...
Zarucuju vsem slusnym obcanum ze 2-3 pripady, kdy by obcane konecne prestaly v koute trpet tyhle zlocince a zavreli je nekam do chladku a zahodit klic sami podle platneho prava.. tak i ostatni prestanou tez s temito svinarnami radeji sami...

Uz chapete proc tak strasne trvaji na predvedeni krive obvinenych ke zkoumani kdyz se tito tomuto svinstvu brani... reknou ze tam byl takze "znalec" ktery vypracoval policejni krivy "posudek" proti obvinenemu ma vzdycky pravdu ... v pripade ze by mel obvineny pravo odmitnout jakoukoliv spolupraci (coz podle ustavy samozrejme ma spolu s pravem nevypovidat) tak by meli mafiani smulu .. protoze by si nemohli tak snadno vyrobit nejaky "dukaz" psychiatrickym "posudkem"...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-03 17:29
Koho ten debil asi tak může jmenovat ?
Stačí se podívat na ty, co už jmenoval.

Zeman jmenuje 40 nových soudců, čekal na výměnu ministrů spravedlnosti

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-03 17:31
Malá : Nečekala jsem (práce o králících)

novinky.cz/.../...

Ani my jsme nečekali, že na ministerský post může někdo vážně jmenovat hloupou, nevzdělanou husu bez jakýchkoliv zkušeností a ještě ji vydávat za odbornici… Na králíky.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-03 17:32
Ministryně spravedlnosti Malá odmítla dát rozhovor České televizi o svojich diplomových pracech a štáb ČT oproti zvyklostem vyvedla z budovy ministerstva spravedlnosti ochranka.

ct24.ceskatelevize.cz/.../...

_________

Jen ať se učí, blbečkové z ČT, co to je estébácká demokracie...

Když vyváděli z ministerstva nás, tak se jen smáli.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-03 17:33
Blbka non plus ultra - ideální kandidátka Babiše a Zemana :

Nová ministryně spravedlnosti Taťána Malá (ANO) opisovala i ve druhé diplomce

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-03 17:37
Počítat bobky, to by zvládla. J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-03 17:35
Příspěvek čtenáře - prý odporuje pravidlům …

U nás ale vyhovuje.
________________

Dobrý den,

dnes jsme vám na jeden den zablokovali přístup do názorového fóra na službách Novinky.cz a Sport.cz kvůli příspěvku:

"Nebylo by lepší takovouto policejní inspekci zrušit? Já jsem se na ni kdysi též obrátil, podával jsem TO na okresního policejního ředitele v Chrudimi. Inspekce vše zametala ze stolu, protokoly psala po mých odchodech, byl jsem záměrně přijímán na chodbě, do kanceláře jsem se dostal nedopatřením nebo se svým zmocněncem. TO jsem rozšířil na další členy zločinného spolčení za účelem rozbití kontaktu s tehdy moji dvanáctiletou dcerou. Policista inspekce mi odcizil koncepty klíčových TO, dopisy mne zastrašoval policejní rada Sládek, vše kryl tehdejší ředitel IMV a později IPČR Zdeněk Pelc. Více na www.K213 v rubrice Příběhy a na ley.cz/komarekTakových kauz jako Kajínek, Nečesaný, Gilbert Mc Cray, Jan Šafránek je více, jen se o nich nikde nepíše, neboť zločinecká vládnoucí mafie tohoto státu spolu s policejně justiční mafií má oficiální sdělovaci prostředky pod kontrolou."

Tento příspěvek odporuje pravidlům názorového fóra Novinky.cz.

S dodržováním těchto pravidel jste vyslovil/a souhlas při registraci.

Pokud budete i nadále vkládat příspěvky, které jsou v rozporu s pravidly, přístup do názorového fóra vám již nebude obnoven.

Hezký den
redakce
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-03 17:36
Zemřela Dagmar Burešová :

forum24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-03 17:42
Todleto Ovara nenapadne : O.

novinky.cz/.../...

_____________

Bodejť by ho to napadlo, když to jsou všechno jeho kámoši a držitelé.

Ale když už jsme u toho - všimli jste si něčeho ?

Nějak totiž zcela utichla evropská kampaň proti Polsku stran prý nedemokratických změn v justici...

Asi se evropským představitelům hodně špatně odpovídalo na dopisy tohoto typu :

k213.cz/.../...

www.k213.cz/JOOMLA/2848-kdyz-si-pockas

a nad jejich obsahem zůstali udiveně zírat.

A Poláci zatím - už v tichosti - poslali 40% současných soudců do důchodu.

Ať jsou v EU rádi, že je neposlali rovnou do vazby nebo do pracovních táborů (aby alespoň částečně odčinili, co za celý život napáchali).
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-03 17:45
Předsedkyně NS PR bude blokovat soud!

zpravy.idnes.cz/.../...

___________

Že by přeci za ostnatý drát - namísto do důchodu - tolik toužila ??
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-03 17:51
Kdy se začnou domluvou řešit vraždy ?

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-03 17:53
Slibovala nám přirozené právo : O.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-03 18:11
Taková jedna … spravedlivá a kvalifikovaná státní zástupkyně

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-03 19:27
Odbornice forum24.cz/.../... rodinné právo.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.