Stíhejte policajty ...

Ačkoliv zákony platí pro všechny, jsou tzv. skupiny obyvatelstva, pro které jsou jen "nezávazným doporučením". Jsou to především ty skupiny obyvatel, jejichž zaměstnáním a povoláním je zákony vymáhat : Soudci, státní zástupci, policajti. 

 

A teď si názorně ukážeme, jaký nebetyčný rozdíl je mezi (šedou) teorií (která říká, že před zákonem jsme si všichni rovni) a (zeleným) stromem života, který říká, že pokud se trestných činů dopustí některá z tzv. "chráněných" osob, pak se samozřejmě nejedná o trestný čin, ale zásadně o "stížnost" - ta je následně posouzena jako nedůvodná (obvykle tím, proti komu směřovala) - a celé stíhání "odloženo".  

Takhle to tady funguje naprosto veřejně, masově, za všeobecného dozoru všech, co to mají na starosti (tedy především všech politiků) - a za tichého mlčení bezmocně většiny. 

A tomu se říká "PRÁVNÍ STÁT". Takový stát, co je s ním EU plně spokojena... a nemá námitek. Na rozdíl třeba od Polska nebo Maďarska. 

___________________

Krok 1 : Podáte - naprosto odůvodněné a podložené - trestní oznámení. Na policajty. To proto, že odmítli vyšetřovat naprosto jednoduchý a jednoznačný trestný čin, kde je navíc pachatel znám, škoda zadokumentována - a tudíž žádný problém. Pravda - vyjma osoby oznamovatele. Tou jsem já, tudíž, podle policajtů,  osoba krajně nepřátelská - a jí oznámená trestná činnost se zásadně nevyšetřuje, i kdyby šlo o vraždu. 

Teorie říká, že v každém kraji je jedno OSZ, specializované na trestnou činnost policajtů. Ve Středočeském kraji je to - údajně - OSZ pro Prahu - východ (alespoň tak jsem byl opakovaně poučen). Podáte tedy trestní oznámení na fízly tam. 

Rychlost, s jakou Vám státní zástupce Suska odpoví, Vám možná vyrazí dech. Ač je to o Vánocích, pan Suska je natolik bdělý, že během večera Vám dokáže napsat - asi předepsaný - dopis, ve kterém Vám sděluje, že Vaše podání nemá ty a ty náležitosti - a že je tudíž hází do koše. Pardon, nebude k němu přihlíženo a o výsledku nebudete vyrozumíván. 

Skutečnost, že mailem podané oznámení můžete do 3 pracovních dnů doplnit fyzickým podáním do podatelny, státní zástupce nebere v potaz a nepřihlíží k tomu. Věc má tudíž vyřízenu : Podání nesplňuje náležitosti (třeba podpis) - proto se šetřit nebude. 

A věc je ze stolu - nový roku může pan státní zástupce začínat s čistým štítem !! 

 

___________________

Krok 2 : Najdou se však takoví (nezmaři), kteří - vzdor jasnému upozornění, že se stejně nic šetřit nebude - nelení - a tzv. "vady" podání obratem odstraní. Tedy - dodají do podatelny OSZ, a to hned po Novém roce, vše, co je reklamováno. Včetně originálního podpisu a příloh. 

Kdo by se snad - naivně - domníval, že teď se rychle šetřit začne, hluboce by se mýlil. To by totiž nesměl být ve vysoce právně vyspělé České republice. 

Pravda, státní zástupce už Vám nemůže napsat, že pro vady podání nebude nic dělat (mimochodem, i kdyby tam ty vady byly - povinností státního zástupce je :ŠETŘIT VEŠKEROU TRESTNOU ČINNOST, O KTERÉ SE STÁTNÍ ZÁSTUPCE DOZVÍ (!!!!) A - dozvěděl se státní zástupce o trestné činnosti z podání, byť s formálními vadami, i kdyby je skutečně mělo ?? Ano, nebo ne ?? No - samozřejmě, že dozvěděl, takže už i ta původní námitka byla ryze nezákonnou výmluvou... 

A tak Vám - nenapíše - pro jistotu nic. Chvíli je ticho. To je mimochodem, velmi výmluvné znamení, obecně platné, že státní orgány - jsou v průseru - a dumají, jak z něj ven... To, že mlčí.

Ač by sakra bylo co vysvětlovat, nebo konat. 

A následuje - po chvíli - Krok č. 3 : Totiž - napíše Vám někdo úplně jiný, z úplně jiného úřadu. 

Asi jako když se na divadle jedna figura okouká a dojde jí řeč - tak se stáhne za scénu, a hbitě je nahrazena jinou... Zde - všeobecně uznávanou zametačkou KSZ Hronovou. 

Míčánky měly svého Bláznu pro boj s třídním nepřítelem, KSZ má Hronovou. Mou osobní dvorní blbku na KSZ. Všechno totiž zásadně končí u ní, jakmile je identifikováno moje jméno.  

Pokud by se někdo divil poněkud důvěrnějšímu jazyku následujícího dopisu, pak nechť vezme v úvahu, že jsme již "staří" a letití "známí" - KSZ bylo poprvé vyloučeno pro podjatost ze všech mých kauz již v r. 2010, tedy před 9-ti lety - a od té doby - přesto - stačilo napáchat škod, že by vám z toho šly oči z důlků. Protože - na ně holt nikdo nemá - a stěžovat si můžete leda na nákladovém nádraží. 

Pravda ale, na podobný tón nejsou soudružky prokurátorky zvyklé - a dokáže je - stále ještě - vytočit. Přál bych vám vidět už jen tu ženskou z podatelny, když si ten dopis přebírala... .

 

 

 

 

______________________

______________________

Dotaz ovšem bylo třeba vznésti i na předchozího státního zástupce, aby vysvětlil, jakými podivnými cestami původní oznámení k Hronové, na zcela jiný a věcně naprosto nepříslušný úřad doputovalo... Už poněkud úředněji...

 

 

__________________

Krok č. 4 : A když už jsme u té úředničiny : Celé to má na povel úřad Lenky Brádáčové, co ji média presentují málem jako Johanku z Arcu. Tak se schválně podívejte, co udělá a co má za podřízené a jaký mezi nimi pořádek a respekt...

 

_______________

 A výsledek : Samozřejmě - očekávatelný : K dnešku - velká NULA.  GRAND ZERO. 

A přitom nikdo z nich nebere za své "služby státu a spravedlnosti" pod sto táců měsíčně...

Takže jenom tenhle - naprosto klasický - pink- ponk - stál daňové poplatníky jenom na platech těchto strážců zákona už nějakých deset táců. A tohle číslo dál rychle poroste - aniž by se na výsledku cokoliv změnilo : Nikdo nic nevyšetřil a nevyšetří...

Už chápete, proč jsou "orgáni" při styku s vámi tak nebetyčně drzí ???

 

 

 

_________________

_________________

Comments  

0 # Kedul 2019-01-25 12:12
Klasika .....

Podano trestni oznameni pro podezreni ze spachani zlocinu krive vypovedi a podani kriveho znaleckeho posudku na NSZ v Brne. Dolozeno dokumenty a dalsimi primymy dukazy
Odpoved prokurator Hajda: Oznacuji to za soucast Vasi obhajoby a posilam to statni zastupkyni ktera tuto tretnou cinnost kreje.
Podano znova naprosto shodne na policejni stanici Havl Brod. toto zcela shodne trestni oznameni police kupodivu prijala, ale v rozporu s mistni prislusnosti postoupila k zahajeni trestniho stihani po seznameni se s dukazni situaci do Zdaru n. S. s tim, ze tam udajne byla vec zahajena, ackoliv se tam trestny cin nestal ani se tam pachatelka nezdrzuje.
Zdar vec pul roku nechal byt u ledu a pak s oduvodnenim, ze dukaz moji vypvedi povazuje za pouhe tvrzeni proti tvrzeni dalsi primi dukaz nebude brat v potaz a tresti dukaz ani nezohlednil a nevyjadril se k nemu s tim ...
0 # Kedul 2019-01-25 12:15
.... ze udajne by lrpstudovan trestni spis v uplne jine veci a ze jsme jiz tento dukaz pry udajne pouzil jako soucast obhajoby a ze to podani je taky shodne takze vlastne se nic nestalo a znalkyne zadny trestny cin vydanim kriveho posudk ua krive vypovedi nic nespachala at sito vyridim pred soudem a koukam se obhajit ... odlozeno ...
Tedy prokurator Hajda z NSZ minimalne tim ze neprijal trestni osznamenik, ktere tretnim oznamenim prokazatelne tedy podle policie statniho zastupitestvi bylo, spachal trestny cin zneuziti pravomoci a nadrzovani ... ato nade vsi pochybnost .. to ze nasledne policajti a prokurator spachali rovnez tento tretstny cin tim ze se snazili tim hloupim odlozenim celou vec ututlat a dokonce se domluvili se soudkyni na tom ze toto pouzije a odsoudi bez dukazu aby to cele zametla ... no tak to je prosim pravni stat la Zdar nad Sazavou ...a nejen tam ...
0 # Kedul 2019-01-25 12:20
co cekakt ve state od jsticni mafie kde soudkyne Ilona Mouckova klidne a verejne prohlasila, ze co je tretnym cinem tak o tom si rozhoduje justicni mafie sama a nikdo jiny .... tedy jasne poprela smysl delby zakonodarne vykonen a soudni a smysl pravniho statu kde zakon plati pro vsechny stejne a nikdo neni nad zakon.... justicni mafie zakonodarnou moc na nic nepotrebuje a uz vubec nepotrebuje jasne zneni zakona nebot pak by si to nemohla delat podle sebe jak ji napadne a prekrucovat pravo a zakony ku svoji vlastni potrebe a k uspokojeni svych vlastnich sadistickych deviaci...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-25 14:44
Další šťastná oběť policejně justiční mafie.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-25 14:46
EU a Pravni stat CR:

Jak by mohla mit EU namitky k "Pravnimu statu" CR, kdyz je tam Eurokomisarka pro justici - Jourova?
Ta tam preci vsechny "kauzy" zamete pod koberec a tak tam vycnivaji pouze Polsko a Madarsko! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-25 14:47
debilita českých úředníků :

Úřad průmyslového vlastnictví v roce 2002 přiklepl ochranné známky Radler a Radler CZ Královskému pivovaru Krušovice. V roce 2013 však úřad tyto ochranné známky prohlásil za neplatné již od počátku. Free

e15.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-25 14:48
Řadoví policisté nejsou tak nebezpeční, jako ti v civilu, detektivové

blisty.cz/art/94292-gruzie-dnes.html
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-25 16:43
Tlačil Mynář na soudce? Tak moc se zase nestalo, justice neselhala, tvrdí Vávra

(Justice selhává denně, takže se opravdu tolik zase nestalo...)

video.aktualne.cz/.../...

www.novinky.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-25 17:26
Rozdil mezi CR a SR:

Zatimco Kockovi v CR umoznil zkorumpovany soud dale ridit pote, co drive ridil pod vlivem alkoholu,
tak v SR soud rozhodl o DOZIVOTNIM ZAKAZU RIZENI!
Az bouracka v CR ukoncila Kockuv zivot. Bohuzel vyhasl i zivor ridice protijedouciho vozu.
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-25 19:03
Policisté jsou imunní i vůči dopravním přestupkům.

Většinou stačí vytáhnout placku. Ostatně to předvedli v plné parádě v Plzni. O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-25 19:08
Ideální kandidátka nebo špatný vtip ?

zpravy.tiscali.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-25 19:13
Přišel pozvat královnu k víře Alláhově :

Holandský národní orchestr se chystal hrát skladbu Gustava Mahlera.
V sále byla přítomna královna Beatrix, která pilně navštěvuje
koncerty. Toho využil *šéf orchestru, muslim*, který začal
vychvalovat "přednosti" islámu. Hudebníci se beze slov zvedli a s
nástroji opustili jeviště. Dirigenta odvedla bepečnostní služba. Před
očima panovnice předvedli, že už mají dost pýchy a muslimské arogance... !?!
Byla to opravdu mimořádná událost, a tohle video by mělo obletět
svět....

safeshare.tv/w/cqjiYhtiXs

_______________
Řekl bych, že dané video je především důkazem, kam vede bezbřehý liberalismus a uctívání "multikulti" ve vlastní zemi, kdysi křesťanské.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.