Proměna země vládou ANO

by se mohla začít přirovnávat k proměně Československa počátkem 50. let : Respektovaná země Masarykovy demokracie, byť pošramocené poválečnými změnami a omezeními,  se začala rychle měnit v totalitní zemi koncentračních táborů, vyspělá tržní ekonomika v nefunkční státní dirigismus. 

To vše teď můžeme sledovat přímo před očima - a to ve Zprávách jediného (dnešního) dne : 

 Občané Králík a Tábora odmítají záměry justiční mafie proměnit jejich města ve vězeňské ubikace, přitahující kriminalitu a spodinu z celé republiky, ba i ze zahraničí. A ani se jim nelze divit : Na rozdíl od justiční mafie totiž ze stavby věznic žádné provize neberou - tak proč by si tam měli tuto vybranou společnost zvát, že ? 

Na rozdíl od justiční mafie - oni nejsou zainteresováni na co největším a nikdy nekončícím proudu vězňů - tak proč by ho měli hostit ? 

Jsem si jist, že vzhledem ke známému fyzikálnímu zákonu, totiž že každý tlak vyvolává stejně silný protitlak, je jen otázkou času, kdy se obyvatelé těchto měst začnou nahlas ptát, proč jsou vlastně nutné stále nové věznice a proč vůbec máme tolik vězňů, na počet obyvatel nejvíce v Evropě ? 

A věřím, že stejně rychle najdou i správné odpovědi : Protože v opačném případě by se rychle ukázalo, že dobrá polovina justiční mafie je už dnes jen uměle zaměstnaná a předstírá, že vůbec něco dělá - a pokud by někdo začal důkladně prověřovat, proč vlastně nemalá část vězňů sedí, a navíc na tak dlouho, zjistil by, že při uplatnění evropsky standardizovaných rozsudků a trestných činů by už dnes byla polovina justiční mafie nadbytečná, natož aby se každého čtvrt roku přijímaly davy dalších a dalších - soudců, státních zástupců, ale i policajtů a vězeňské služby. 

Při evropsky standardizované justici a vězeňství by pak tihle všichni rychle přišli o dobře placenou práci a stali se rychle nadbytečnými. 

Pak by se najednou ukázalo, že nejen že není potřeba žádnou další věznici stavět, a to ani v Králíkách, ani v Táboře, ale že naopak i ty stávající budou rychle poloprázdné - a budou naopak vypisovány soutěže, co s jejich volnými kapacitami udělat. 

Esem vlády ANO se pak bezesporu stává ministr dopravy Ťok, který nejprve zablokoval hlavní dálnici v zemi, D1 - a teď dokazuje, že není schopen zorganizovat jediný funkční konkurz a vybrat jedinou funkční firmu na stavbu dálnic dalších - a že tudíž D 11 u Hradce nemá zase kdo stavět. 

Asi Ťok shodí kvádro, vezme lopatu a kolečka - a pomaže k Hradci vykopnout základní kámen sám. 

Konečně, tím tempem, co se stavělo dosud, to zvládne každý, po kratším zácviku dost možná i - ťuk, ťuk - Ťok. 

 

 Králíky proti věznici : 

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10118379000-udalosti-v-regionech-praha/219411000140129-udalosti-v-regionech/video/671914

 

 Proti věznici jsou i v Táboře : 

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10118379000-udalosti-v-regionech-praha/219411000140129-udalosti-v-regionech/video/671915

 

Ťuk ťuk Ťok už natahuje - montérky

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10118379000-udalosti-v-regionech-praha/219411000140129-udalosti-v-regionech/video/671919

__________________

ANO,  vládnou nám ANO  odborníci. Tak nějak to tu řídí - jako firmu. 

Před krachem. 

__________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-30 09:10
Ve své podstatě totiž zavádělo duplicitní trest pro ty, kteří objektivně zákon porušovali, a poukazovalo tak na neschopnost státu vymáhat dodržování zákonů a napravit bývalé křivdy.

euro.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-30 11:50
Protipravni uvezneni v CR:

Vezeni jsou v CR plna protipravne uveznenych osob! Proc?
Protoze jsou uvezneni podle komunistickeho trestniho zakona a podle komunistickeho vykladu k "posrane" Listine ZLP, platne pouze v CR!
Vsude jinde v EU plati pouze UMLUVA ZLP s jednotnym demokratickym vykladem podle ESLP!!!

Neni proto divu, ze obce jako Kraliky odmitaji vznik novych veznic na svem uzemi. Takovymto pristupem starostu davaji obce vlade najevo svuj nesouhlas s dalsi demontazi demokracie a svobody.
Ten narust soudcu, policajtu,... je znameni, ze se jiz dnes pripravuji komunisticka 50. leta (minuleho stoleti) a uvezneni milionu "protirezimnich zivlu". Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-30 12:20
Zeman ma poteseni, kdyz muze urazet oponenty, kdyz muze vytvaret nepratelstvi.

A toto by se komunisticky neznaboh dozvedel od farare:

Víme, že jedinou cestou k míru je zničit nepřátelství, ne nepřítele. (Zahubíme snad polovinu lidstva, která není spokojena se svým uspořádáním? A jak určit nepřítele v terorismu?)
Jan Pavel II. v roce 1984 ke Světovému dni míru zvolil heslo: "Mír se rodí z nového srdce." Mír se vytváří postupně, je nutno začít od sebe a hned. Třeba jen stisknutím ruky, úsměvem, odpuštěním.

Kapky špinavé vody nevytvoří nikdy čistý oceán.

Lidé, kteří nemají pokoj v srdci, rodiny, v kterých není pokoj, nikdy nevytvoří lidstvo žijící v míru.

Ježíšova výzva: „Přinášíš-li tedy svůj dar k oltáři a tam si vzpomeneš, že tvůj bratr má něco proti tobě, nech tam svůj dar před oltářem a jdi se napřed smířit se svým bratrem, teprve potom přijď a obětuj svůj dar“ (Mt 5, 2324), ať se pro nás stane programem pro celý rok.

Pokusme se s Jeho pomocí zničit nepřátelství, nenávist, hněvy, rozčilování, závist, rivalitu, každou touhu vyrovnat si účty sami.

Ať mír se rodí z našeho „nového srdce“. Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-30 14:37
Justice (prý) funguje... Neptejte se, jak...

respekt.cz/.../...

_________
Obsah článku pochopíme mnohem lépe a rychleji, když ho budeme číst od konce. Resp. - od podpisu. Protože to, že tuhle podlízačskou krávovinu napsal státní zástupce, bychom měli vědět rozhodně napřed.

Obhajovat kauzu Nečesaný a dovozovat z ní, že "justice funguje", může jen naprostý dement, který ztratil poslední špetku soudnosti, i studu. Kauza Nečesaný je veřejnou demonstrací zvůle a války soudů mezi sebou, samozřejmě na úkor obžalovaného, jaká by v žádné civilizované zemi nebyla veřejně možná a dávno by musel resignovat ministr spravedlnosti - i vnitra.

Jenom kvůli ní.

To, že se to u nás neděje, a klidně, před veřejností, si soudy vyřizují účty mezi sebou, vzájemně sebou okázale pohrdají a hlavně : demonstrují okatou účelovost celého trestního řízení, včetně programového zmanipulování hlavních důkazů - a NIKOMU SE ZA TO NIC NESTALO - je nejlepším důkazem toho, jaká jsme právně rozvojová země, daleko za Afrikou či státy bývalého SSSR.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-30 14:38
Další ukázka, co znamená svěřit ANO ministerstvo financí :

Špion ve službách berňáku. Využil informací a vydíral podnikatele

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-30 16:16
Gerloch ústavním soudcem :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-30 17:31
Babiš uplácí svou klaku :

forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-31 18:42
Tzv. "fikce doručení...":

Desítky obálek skončily v koši na tříděný odpad, pošťačka se bála problémů

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-31 18:43
„Vynález“ minulé doby, tzv. fikce doručení, se díky dnešním zákonodárcům změnil v nezbouratelný pomník. Fikce doručení znamená, že písemnost je považována za doručenou, i když se adresát s písemností fakticky neseznámil, a to se všemi zákonem stanovenými důsledky. Tento doručovací režim vznikl za účelem doručování především rozsudků soudů emigrantům za nelegální opuštění tehdejšího Československa. Rozsudek o odnětí svobody a propadnutí veškerého majetku však nebylo možné emigrantům doručit. Socialistický svět proto zplodil právní zrůdu.

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-31 18:45
Jednání státní zástupkyně sice vykazovalo určité procesní nedostatky, které jsou aktuálně řešeny státním zastupitelstvím

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-31 18:45
Iniciativa šlápnout na lačné advokáty

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-31 18:46
Bonusy za poslušnost. Ty se dávají i u nás. Anebo - malusy za opak.

Instrukce z Kremlu a bonusy za poslušnost. Kameraman popsal praktiky v ruské televizi

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-01 11:19
Duka : Komunisté získali rozhodující hlas ve vládě :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-01 11:20
EET bezpečnostním rizikem ??

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-01 17:30
Obnoveni studene valky:

Rusko a USA se dohodly na obnoveni stareho poradku.
Je na obcanech CR na ktere strane barikady se ocitnou na dalsich 30 let.
Demonstrujte proti ANO a KSCM!
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-01 17:31
Dozorce sliboval fešácký kriminál za úplatek :

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-01 17:33
Odměny jsme si rozdělili, je třeba začít šetřit a zvýšit daně. ANO, bude líp! Někomu už je. J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Kedul 2019-02-02 09:44
novinky.cz/.../...

Pokud chcete aby prolhani policiste skoncili u soudu musite byt zlodej recidivista.
Pokud jste slusny nevinny clovek ktereho vydiraji a na kterem pachaji tito policajti trestne ciny i vcetne vasi rodiny, tak Vam jeste soud prida ...

Vysetrovatel Pohanka me vydiral ze kdyz se k necemu nepriznam tak skoncim u soudu a postara se o to abych byl odsouzenej a vsichni se to dozvedeli ... nerekl mi z ceho me podezira smejd ... vyhruzky s pomoci prolhaneho kolegy Moravce z Noveho Mesta na Morave splnil
Dalsi zmetek Micka z Jihlavy me pozdeji rovnez vydiral dokonce u me doma, kde mi jasne rekl ze je jedno ze nejsou dukazy ze si to proste zaridi a maji pod palcem soudce jak ve Zdare n.S. tak i u odvolacky v Brne...no a jak rekl tak splnil ze soukyne Ilono Mouckova ...dalsi prolhana smejdka ...
0 # Kedul 2019-02-02 09:47
.. hlavne ze kdyz Vas tu vykradou tak Vam rovnou tihle kovbojove reknou, ze to odlozi a nic delat nebudou .... proc by neco delali proti kradezim a zlodejum, kdyz muzou stihat za nicim neprokazane udajne 10 sekundovbe pozorovani osoby na verejne pristpnem miste udajne jinou osobou, kterou takhle osoba ani nevidela ze by ji pozorovala a jen si mysli ze ji natacela coz se neprokazalo vubec nicim a je to cele hovadina kterou si vymyslela fizlacka Blazkova z Noveho Mesta na Morave potom co ji rupla cevka z toho ze si z ni delaji ten den decka prdel hlasi vymyslene trestne ciny ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-02 11:03
Policisté tělem i duší. Odstaveni od dobrého bydla bolí nejvíc. JK

novinky.cz/.../...

_________
Dělají to denně - a nikdo je za to netrestá, že? - tak proč najednou ta přísnost ? Museli z toho být zcela na větvi...
Mimochodem, tady je vůbec otázka, kdo je zločinec a kdo vykonavatel zákona - a jaké v policii panují poměry : Vždyť tady to prokazuje, že to je ze 100% mafiánská banda !! Jedni ho zmlátili, druzí křivě svědčili - poctivě zákonu nesloužil nikdo z nich, ani jediný !!

O čem to asi tak svědčí ? Za tohle měl letět i ředitel policie v Brně a policejní president.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-02 14:07
Důchodový věk se musí zvýšit - a stát musí začít šetřit. I podle Bureše.

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-02 20:38
Příště možná přijedou i Alexandrovci.

forum24.cz/.../

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.