Istanbul - a změněné časy

Asi byste netušili, kdo se stal hlavním odpůrcem genderu a Istanbulské úmluvy. 

Doporučuji nejširší veřejnosti shlédnout následující dokument, výstižně shrnující hlavní argumenty proti Istanbulské úmluvě a jejímu přijetí Českou republikou. 

Všechny jsou zajímavé, platné a podložené. Ale to není ještě to nejzajímavější - i když hodně zajímavého v dokumentu zazní. 

To vůbec nejzajímavější totiž je, KDO  se do boje proti Istanbulu vehementně zapojil... 

Ano, bývalá genderová aktivistka, přední feministka a bývalá komunistka, shlédnuvší se v řeckém bohovi,  Daniela Kovářová. 

Co k tomu dodat ? 

Že jí přeskočilo ? 

Anebo že se větry mění ? 

Viděl bych to spíše na druhou možnost. Protože tahle paní nikdy nepopírala, že jí jde hlavně o prachy. O ty až v první řadě. 

Současně ale není natolik hloupá, aby nevěděla, kam se nálady a cíle společnosti ubírají. 

A jestliže ONA  přehodila kormidlo, pak to v praxi znamená jediné : Feminismu a feministek má společnost již plné zuby. Neustálé omílání o utiskování ubohých chudinek, které jsou ve skutečnosti automaticky preferovány, kdekoliv se objeví, už unavilo i jeho dřívější protagonistky, natož ostatní. 

Přestává být věrohodné - a přestává vynášet. 

To je rozhodně dobrou zprávou. 

Doporučuji nepřehlédnout ani velmi podloženou a věcnou argumentaci Romana Jocha : Istanbulská úmluva totiž není vůbec určena evropským zemím. Copak my tady obřezáváme dívky v dospívajícím věku ? A to je přitom podstata, proč celá úmluva vznikla - a proč také byla sepsána v Istanbulu, a ne třeba v Praze, nebo Bruselu. 

Vidět ovšem Danielu Kovářovou v roli bojovnice proti genderu a za zachování přirozené lidské identity - to si prostě nenechte ujít. 

Jak to říkal Karel Čapek ? Kdo mění víru, neměl žádnou... 

Vírou Daniely Kovářové jsou peníze, veřejně a otevřeně to prohlašuje. A proto skutečnost, že se přiklání k odpůrcům Istanbulu, je rozhodně dobrou zprávou : Peníze se začínají přelévat jinam, feminismus už netáhne - a přestává se vyplácet... 

Jóó - TIMES - THEY ARE RECHANGING  … 

https://www.youtube.com/watch?v=g_7pvZEBz3Y

 

___________

 

 Istanbulská úmluva - dokument, který budí vášně. (Octnou se muži jednotně na lavici obžalovaných ?)
https://www.youtube.com/watch?v=N0h2_89WoGU

 

____________

____________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-05 20:04
Chladit Iráčany se může prodražit …

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-06 14:43
Hrdinové dnešní doby. J.K.

denik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-06 14:54
Polák se pomstil justici. Uhradil soudní poplatek 30 kilogramy drobných

idnes.cz/.../...
0 # Kedul 2019-02-06 17:03
No to se moc nepomstil kdyz do toho nepridal i trochu toho hnoje a krve aby bylo jasno ze se tam perou spinave krvave penize.... kdyby tam neprijel policjt v uniforme ale jen zavolali nakyho toho policejniho urednika tak ten by to tem blbkam klidne i potvrdil .. prece urednici maji vzdycky pravdu ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-06 14:55
Je jednou z obětí tohoto režimu, který ve vzácné jednotě spoluvytvářejí také vyšetřovatelé, prokurátoři a soudci. Jejich činy vězí v obecné anonymitě mechanismu vlády mafie nad touto společností

hedvicek.blog.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-06 15:10
Istanbul a Kovarova:

Kovarova ted jedna jako kdysi Pasteur - zakladatel pasterovaneho mleka.
On na smrtelne posteli priznal, ze pasterizace je spatna, ze nici veskere zive latky v mleku!

Navic prave MLEKO je VINNE NA TRETIM POHLAVIi! Proc?
Protoze krava, stejne jako tehotna zena, jiz behem tehotenstvi pripravuje sve materske mleko tak, aby obsahovalo hormony urcene pro narozeneho potomka, jine hormony pro divku a jine pro kluka!!!

Kovarova Pasteura predstihla jen tim, ze meni svuj nazor dlouho pred umrtim. Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-06 15:28
Je libo bifteček ? Za tisícovku !? Ale zato - pravý, argentinský...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-06 17:39
„Sovětský svaz prohrál studenou válku, ale sovětskou propagandu nikdo neporazil a její kontinuální vliv nenarušil. Moderní dějiny prezentované ve školách jsou de facto sovětskou verzí moderních dějin a proruským panslovanstvím je do jisté míry zasažena i výuka českého jazyka, resp. literatury (národní obrození),“ uvedla kontrarozvědka.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-06 17:41
Pelta spal v posteli po vrahovi... Chudák malá !!

isport.blesk.cz/.../...
____________

Měl si podobné problémy když si vyfasoval kobku po pornokingovi? O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-07 11:47
Favorit na Ústavního soudce Gerloch :

ekonomicky-denik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-07 16:06
Gerloch nebo komunistcky Arschloch:

Gerloch byl clen KSC a to uz samo o sobe staci na zamitnuti jeho kandidatury na soudce USCR, aby tam dnes neobhajoval stare komunisticke pravo, ktere je v rozporu s demokratickym pravem zalozenem na Umluve ZLP a platnym vsude v EU na zapad od CR.
To, ze se o Gerlocha zajimala StB a chtela s nim spolupracovat, svedci o jeho vhodnem profilu na komunistckeho propagandistu v rezortu justice.
Dnes se vsak naskyta otazka, jestli Buresovi kamaradi z StB nemaji seznam "vhodnych" osob pro vedouci pozice, z ktereho vylovili prave Gerlocha!!!
Kdyz tam nepujde Gerloch, tak tam ANO s KSCM urcite navrhnou jineho komunistickeho aparatcika - Arschlocha (cesky curaka). Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-07 16:05
Úředníci prý mají hrabat sníh …

forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-07 16:07
Repka:

Ted bude zajimave sledovat, jak se zmeni odsouzeni na tvrdo na odsouzeni na meko!
Jiste se nejaky zkorumpovany soudce najde!
Z

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-07 16:08
Komunisti a voda:

Vlada premysli o zmene Ustavy tak, aby znemoznila vyvoz nebalene vody.
Nebylo by lepsi premyslet o zakonu, jak to udelat, aby destova voda zustala v pude a tim zabranovala vysychani krajiny?
Pak by bylo mozne vyvezt zlomek z takto akumulovane vody v prirode, aniz by to priroda pocitila!
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-07 17:28
Ad polský šunt :

A u nás je to lepší? Co třeba Babišův Agrofert - kostelecké uzeniny atd. J.K.

Špína a málo peněz :


forum24.cz/.../...

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-07 21:16
forum24.cz/.../...

Hlavně na obrázku závadného prý polského výrobku uvádí "Danish Choice", čili "Dánský výběr".

Je pravda, že triky s masem z nemocných krav těžce poškodily spoustu poctivých polských zemědělců i v samotném Polsku. Polské úřady jednaly bleskově: Okamžitě - doslova na hodinu - zrušily dotyčným firmám podnikatelské licence, řada odpovědných osob skončila ve vazbě, veterinář bude dohlížet na jatkách s okamžitou platností celých 24 hodin.
Co vlastně vedlo k tomuto "obchodu", který byl a je v Polsku nezákonný? Veterinární usmrcení smrtelně nemocné krávy injekcí a odvoz do kafilerie stojí 500 zlotých, zatímco odškodnění za úhyn činilo 300 zlotých. A machinace sféry obchodu? Toto maso skoupila levněji, a prodala proto s velkým ziskem. A to se samozřejmě končí!
Samozřejmě, že událost zneužívají postkomunisté k útoku na Polsko na domácí i zahraniční scéně. Není divu, že proti vládě to zneužívají estébácká media, a la televize TVN, nebo Gazeta Wyborcza. Pražskokavárenské Forum24 totiž jiná, než protipolská media necituje, ČT také.

Tentokrát se naštěstí nikdo neotrávil, zatímco 10 Poláků se otrávilo a zemřelo před časem po vypití českého metylalkoholového rumu. Takže: Ať si čeští soudruzi zametou před vlastním prahem.

Forum24 vystupuje sice velice kriticky proti Zemanovi a Babišovi, ale také trvale proti současné polské i maďarské vládě. Jeho antikomunismus si tímto činí nevěrohodným.

Freeeurope
____________
Já bych řekl, že je to tím, že informace od jiných než k vládě kritických polských médií zcela chybí - a proto je naprostá většina lidí ani vůbec nezná - ergo - neumí si ani nic jiného představit.
Polskou scénu přímo sleduje málokdo, resp. nikdo - a zahraniční zpravodajové ve Varšavě informují výhradně jedním tónem - až si občan zvykl podvědomě na to, že Polsko = vždycky nějaký problém, vždycky něco špatně - prostě, typický trouble maker mezi evropskými státy.
Musel by tam člověk žít nebo mít rodinu, aby měl i jiné zprávy - a takových lidí, mimo typicky pohraniční oblasti (Ostravsko, Těšínsko), je prostě hrstka. A tak lidé věří - aniž by příliš přemýšleli - tomu, co denně a pořád dokola slyší. Přesně podle osvědčené Goebbelsovy zásady.
Ona je to třeba taky pravda - ale taková, trochu jednostranná.
Asi jako když za komančů západní zpravodajové ČTK referovali ze svých zemí skoro výhradně o činnosti tamních komunistů - a kdo tam vyjel, tak - možná s úžasem - zjistil, že tam ve skutečnosti žádní nejsou a že celá tamní KS je maximálně jeden stůl štamgastů v nějaké knajpě čtvrté cenové skupiny, o kterých běžný občan nemá ani potuchy (zatímco z ČRo měl nutně pocit, že se to tam komunisty a nespokojenci jen hemží a daná země je málem před revolucí).
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-08 12:25
Než by nechali Burešovi potvrdit trest, tak raději zrušila Jermanová odbor...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-08 14:02
Mafian Bures:

Tak tomu se rika - ridit stat jako firmu.
Az pujde kauza Capi hnizdo k soudu, tak zrusi - slouci odvolaci soudy! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-08 20:55
Když si dacan v politice nahrabe za čtyři roky jako všichni současně odstavení od koryta za 30 let dohromady, tak to nasere.
Situaci nezachrání ani ODS ani forum.24 propagující ubohého novináře, slouhu současného režimu Petra Kmentu, který si ze psaní blábolů o kmotru Mrázkovi a Burešovi udělal výnosný byznys. /Vpravo nahoře/.
Na zveřejnění článku o týrání mé dcery matkou a jejími rodiči za asistence opatrovnické mafie v roce 2007 neměl odvahu, přitom jsem mu nabídl materiály na knihu. Odpověděl typicky, zbaběle.
Jen tak na okraj: Mrázek a Němcová měli něco společného. Oba za 1.totality pobírali invalidní důchod a tzv. sametová revoluce je uzdravila.
Forum.24 píše kriticky o Zemanovi a Burešovi, ale její krátkozrakost nemá vizi co dál, pokud vizí nejsou Kalousek, Benda, Pospíšil, Paroubek, Topolánek, Langer, Ruml a spol.
Nepíše o stavu prohnilé české justice a policie, natož o reformě polské justice. To je daleko, to se nás netýká, co je nám po ní.
My má co krýt tu naši prohnilou.
Vše je o penězích a tak mezi tu prohnilou chátru se slušný, nezávislý člověk nemá šanci dostat.
A pokud se o to jeden z mála statečných pokusí, skončí pro výstrahu všem, kteří by ho chtěli následovat v kriminále.

forum24.cz/.../

______________
ODS se ráda prezentuje jako ochránce živnostníků. Přitom kdo jiný tady zavedl exekutorskou mafii, jež živnostníky, kteří neměli to správné krytí, nekompromisně likviduje ... ?? Kdo tady toleroval a toleruje justiční mafii, jež si z podvodných konkurzů udělala zlatý důl ? A proti komu jinému než proti živnostníkům byly podvodné konkurzy namířeny ??
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-08 20:55
Asi obdržely od MPSV výměr zvýšeného důchodu. J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Saxána 2019-02-09 08:20
Najdeme v Ústavě pojistku proti převzetí státu? I po.

pirati.cz/.../...
reflex.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-09 13:29
Az budou pristi volby, tak se mohou obcane pripravit na specialitu od Burese.
Z

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-09 13:30
Kdypak se rozmnozi Pospisil? Buzerant asi nikdy.
Pokud si mysli, ze Bures prozrel, tak se myli.
Bures sice zakaze male mnozirny, ale zridi velkou mnozirnu v Capim hnizde.
Tam si v budoucnu budete moci koupit hafana za 10 tisic.
Z
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-09 13:31
Bures a exekuce:

Dosud se do exekuci dostavali vetsinou mali obcane. U nich vsak mnohdy nebylo co ukrast.
Ted to rozjizdi Bures proti zivnostnikum a tam uz je to jina pastva.
Miliardar si tak levne nakoupi od exekutoru! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-09 13:32
Duchodova reforma:

Kdyby vlada rozhodla o jednotnem duchodu (napr. 14000 pro lidi s odpracovanymi 35 lety a 7000 pro ostatni), tak by mela prehled o vydajich na duchody.
Ti, co dlouho pracovali, maji jiste nasetreno a tak by jim 14000 stacilo.
Ti, co tak dlouho nepracovali, tak by meli na preziti.
Nemuze se pak stat, ze v CR "roste armada duchodcu, kteri nemaji narok na duchod", jak se drive vyjadrovala ombutsmanka.
O duchodech zacne vlada jednat 22.2.19.
Z.

eurozpravy.cz/.../...
blesk.cz/.../...
0 # Kedul 2019-02-10 08:18
novinky.cz/.../...

Tady se nám někdo přiznal, že fízlové používají nelegální praktiky .... prosím kde je ceník? Rád bych se stal udavačem fízlů za tučné odměny a napráskám hned několik desítek státních zaměstnanců, kteří jednali a jendají v rozporu se zákonem a svojí povinností....
Ale o to nejspíš fízlům nikdy nešlo že ... oni mají strach že by si třeba někdo konečně všimnul, že je jich jaksi brutální nadstav při stále se konstatntně přes veškerou snahu snižující se uměle drženou kriminalitu a už nevědí co roupama proti nevinným a jaksi věčně tutlat zlodějiny, které naopak zásadně nestíhají a netrestají při takovém nadstavu tak úplně možné není .... no to takovej placenej "informátor" chceteli profesionální křivopřísežník spolu s přidáváním let jeho oběti a z nezákonně uložené mařenky máte najednou doživotí ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-10 18:24
Baxa chce vypovidat, ale "Zemanove" o to nestoji.
Z

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.