Advokátka pochybila...

… a já jsem přišel o možnost stížnosti do Štrasburku. 

Takže jsem si odseděl půl roku za přesné dodržování zákona (trestního řádu), který jsem, na rozdíl od idiota Rajma v Nymburce - znal,  Ústavní soud v tom žádné pochybení neshledal - jak by také mohl, když šlo o mě, že ? - a advokátka si nechala informaci pro sebe a nebýt toho, že jsem se po ní začal po více než půl roce pídit sám, tak jsem ji neznal asi dodnes ani já. 

Advokátka pochybila … A jak to, že je advokátkou někdo, kdo ani neví, že musí vyřízení ústavní stížnosti doručit klientovi ?? 

Aspoň, že to, debilové z ČAKu, uznali. 

Ještě by měli napsat, co udělají pro to, aby advokáti podobnými případy napříště "nepochybili" a věděli, co je podstatou jejich profese … 

 

 

Ale hlavně, že advokáti nemohou připustit, aby klienty  před soudy zastupovali "nějací nedokonalí a neznalí obecní zmocněnci", když oni jsou přece dokonalost sama, že ? 

Alespoň - podle cen, určitě. 

___________________

___________________

Comments  

0 # Kedul 2019-02-12 15:48
No vidite ... to rozhodl mocipan s razitkem a vy misto vdecnosti a libani rukou jeste mudrujete ..... holota nevdecna menecenna ...jo a kdyby se nekdo ptal tak tu maem samzorejme demokraci ia pravni stat kde jsou si vsichni pred zakonem rovni a kazdy ma moznost .... no nebudu to dale rozvadet chce se mi zvracet ... znam dobre znalosti a schopnosti advokatu ... za prvni pulrok i kdyz jsem mel velke deprese trestniho stihani jsem vedel o rad vice nez advokati se kterymi jsem mluvil ... a to jsem jen precetl trestni rad a trestni zakonik a nekolik judikatu ... al;e holt nemam razitko atak se se mnou nikdo nebavi a nebavil a maji me za nejakou polozku na svem seznamu smejdi soudni prokuratorsky a fizlovsky ... Pane Miks preju aby Vas nekdo na par mesicu zavrel do chladku a znicil zpusob obzivy aby jste zjistil jake to je bejt obycejnym obcanem ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-12 16:24
Advokáti jsou pojištěni ze zákona. O.
_________
Jo, a jak chceš vyčíslit škodu, že jsi přišel o odvolání do Štrasburku ?
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-12 16:29
Některé neoprávněné exekuce už nepůjde zastavit?

irozhlas.cz/.../...

_________
Aneb : Co jsme si nakradli, to si taky necháme... Zákon, nezákon. Stejně nám to bylo vždycky jedno.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-12 16:51
CAK:

Kdo si mysli, ze CAK dnes funguje tak, jak by mela, tak ten je na velkem omylu!
CAK dnes nejen kryje podvody advokatu, ale i toleruje jejich protipravni jednani a to hlavne v pripade nejakeho "justcniho rebela".
To by tak jeste schazelo, aby si pan Fiala mohl stezovat do Strasburku, kde by mu dali za pravdu jako v roce 2004! Z.
__________
2006, ale to je jedno.
Ve Štrasburku by vyvalili oči, až by jim vypadly z důlků - protože zavřít někoho za dodržování zákona, který zjevně soud neznal, resp. vědomě nerespektoval, ač to bylo jeho denním chlebem, to dozajista ještě neviděli, i když jsou asi zvyklí na hodně, hlavně z Česka. Ve všech věznicích, kterými jsem prošel, to neviděl nikdo a ti, co mě neznali, tomu nechtěli ani uvěřit, dokud neviděli rozsudek.
Co se týče ČAKu, máte samozřejmě pravdu : Podával jsem tam desítky stížností, stejně důvodných jako byla tato - a tohle je první, kterou skutečně uznali.
Asi madam advokátka tam někomu nedala, nebo tak něco.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-12 19:57
Nedbalostí Ti byla upřena možnost dalšího hájení.

a to je konečná? O.
___________

Zatím ano. Ale nikdy neříkej nikdy. Zbývá SPZ a zásah ESLP ad hoc. Z moci úřední.
Až ho o tom někdo přesvědčí.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-13 16:31
Prolhaný Žukov promluvil …

novinky.cz/.../...

Netřeba komentovat, stačí přečíst a mít vlastní zkušenost!
JK
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-13 16:34
Legální možná, normální sotva... Aneb přistižena při podvodu. Běžném, ženském podvodu, jakým ženy muže běžně a rády vydírají...
(Prý "nechtěně" otěhotněly...)

prask.nova.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-13 19:17
novinky.cz/.../...


Tchýně, vedoucí propagace v Domě armády, kovaná soudružka, takto matka dvou trestaných dětí, kudy chodila, trousila že jsem estébák a mučil jsem pana presidenta Havla. Policie oznámení odpálkovala. U přestupkové komise OU P-8 dostala jen napomenutí, což bábu jen nakoplo k dalším pomluvám. O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-13 21:02
Straň se hochu žen, ty jsou plné jedu.
Vždyť svedla Eva Adama a ne Adam Evu.
Bych řekl vám pravdu.
Už mě nebaví,
číst přiblblé články o tom,
že ženy, jsou něžné pohlaví.
Já mám na věc svůj názor, vím své,
ať mi každý prdel vylíže,
kdo si myslí, že za tím vším zlem nejsou peníze.
J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-14 22:39
novinky.cz/.../...
Klasické "zloděj křičí chyťte zloděje"zvláště v zemi, kde je kancléřkou osoba podezřelá ze spolupráce jako TS Stasi "Erika" a řada postů v administrativě obsazená agenty bývalé Stasi nebo osobami s vazbami na ruský Gazprom. Pokud jde o prezidenta USA - tam zvláštní vyšetřovatel Müller se snaží "vyšetřovat" prezidenta ze spolupráce s Ruskem, zatímco vyplynuly důkazy o financování Clintonových subjekty, prokazatelně financovanými z Ruska - nejen ve věci voleb, ale hlavně také ve financování lobby, mající zabránit dobývání břidličného plynu v USA. (Stejné zdroje ruských peněz se angažovaly proti těžbě břidličného plynu v Polsku, to má největší zásoby v Evropě). USA nyní již tento plyn dobývají a také zkapalněný exportují. Mj. také i do Polska.
Novinky.cz už ta ultrapravicové a extremistické uvažují každé "politicky nekorektní medium".
Freeeurope

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.