Když chybí pravice...

Pravicový politik by si měl na své renomé dávat zatraceně pozor. A kór když se tak blbě jmenuje - jako jistá Udženija. 

"Ve svém volném čase si mohu dělat, co uznám za vhodné..." tvrdí jistá ženština výše uvedeného podivuhodného - zjevně odporného - jména. 

Jakoby třeba soudce chodil po nocích vylupovat bary - protože - holt - "je to v jeho volném čase...". A vědělo se to - a nic se nedělo. 

Nebo jakoby se zastánce tradiční rodiny a konzervativních hodnot "po šichtě" převlékal za ženu a chodil do vykřičených barů plných buzíků... S tím, že je to přece jeho "volný čas" - a s ním si může dělat co chce.  

Je to totéž, jakobyste řekli : Od osmi do čtyř jsem pravičák a zastánce tradičního hodnot, s upnutou kravatou a v obleku, od osmi večer do rána jsem levičák, buzík, transvestita, obdivovatel Stalina a Che Gevary a hippiesových dětiček. 

Cítíte ten nesmysl ? 

A s tímhle nesmyslem klidně a vážně vystoupí - a to, prosím, veřejně a za účasti předsedy své - prý pravicové - strany jistá hlupačka, hrající si na političku. Pravicovou političku. 

Ukaž mi, co čteš, já ti řeknu, kdo jsi. Platilo a platí. 

Ukaž mi, s kým se stýkáš a jaké přátele máš - a já ti řeknu totéž - tedy : Kdo jsi. 

Soukupa jsem si objevil - krátce, pro sebe, a jen z televize - až poté, co jsem o něm několikrát slyšel od známých a usoudil, že by bylo dobře vědět alespoň to, kdo to je, resp. co je zač - ale i těch pár pohledů na tu jeho pochybnou televizi mi rozhodně stačilo. 

Stačilo k tomu, abych rychle pochopil, že je to populista a žvanil nejhrubšího zrna. Proto jistě ne náhodou velký kámoš rusofila a ožraly Zemana (toho hradního). Od takového člověka se každý, kdo chce být brán vážně, nota bene jako pravicový politik - drží na sto honů. Natož aby mu chodil na narozeniny. 

Mimochodem, cože to tu Udženiju vůbec pozval ? Odkud ji vlastně zná - resp. ona jeho ? Co to je za špeluňku, která je mohla tak útlocitně spojit ? 

Udženija, krom toho, že už je krajně podezřelá už jenom tím, jak se jmenuje, je navíc ještě tak hloupá, že vůbec netuší (a ostentativně to dokonce veřejně vytrubuje), že politik - natož politik pravicový - NEMÁ ŽÁDNÝ VOLNÝ ČAS, NEMÁ ŽÁDNÉ SOUKROMÍ - a právě proto je politikem. 

Pokud tohle všechno tahle - s prominutím - flundra - zjevně ani netuší, nemá v politice co pohledávat. Má se vrátit na E 55, kam podle povrchního pohledu zjevně patří. 

A pokud tohle všechno netuší dokonce ani její předseda, předseda strany, vydávající se za pravicovou - pak to znamená jediné : Žádnou pravicovou stranu tu nemáme. 

Což ostatně pravicově cítící lidé ví dávno. Akorát by o tom nemuseli být neustále tak nahrubo přesvědčováni. 

Neboť : Kde chybí pravice...

tam 

… je to pak všechno jedna velká levárna. 

______________

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/fiala-o-ucasti-udzeniji-na-soukupove-oslave-nebyla-tam-za-ods-je-to-jeji-soukroma-vec-66884?dop-ab-variant=8&seq-no=3&source=hp

_______________

_______________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-25 19:56
Aleksandra Udženija
Narodila se v Bělehradě, vystudovala marketing a management a pracovala ve firmě svého otce Ranka Peciće – přítele Klause.

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-25 19:56
Báječná léta s Husákem i Klausem

ekonom.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-26 09:14
Exekutor Ivanko - vymáhá pohledávky pro stát, napojen na ruské firmy - o bezpečnost se nikdo ze zadavatelů nezajímal...

denikn.cz/.../...

Aneb : Když stát napáchá víc škody než užitku. Jako takřka vždy a všude, co vezme do rukou - a zvláště přes justici.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-26 09:21
Dětem chybí kontakt s mužským vzorem...

No, aby ne - když otce nějaká soudní pizda nejprve z výchovy vyloučí, a když si pro dítě přesto přijede, tak na něj vydají zatykač...

zena.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-26 09:30
Nestydím se, pro prachy udělám všechno. Tak jako vždycky. J.K.

eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-26 16:34
Křivě vás obvinili ? Ba dokonce už i odsoudili a zavřeli ?

Vypátrejte skutečného pachatele sami, přineste ho policajtům v zubech - a když budete mít hodně štěstí, možná vás i pustí a proces obnoví...

____
Přišli jsme na to, že spisem prochází široká paleta informací o tom, že na místě únosu se pohybovaly úplně jiné osoby, které ale policie nekontaktovala a ani je nevyslechla. Ani jako svědky.

irozhlas.cz/.../...
___

Oproti autorům komentáře, kteří - jak malí kluci - plácají nesmysly o "největším justičním omylu", dokazujíce tím jenom to, že o dnešní policii a její "práci" vůbec nic neví - naši čtenáři naopak dobře ví, že to není žádný justiční omyl, natož pak největší - ale běžný, každodenní standard, zač si ty lemply v uniformách (i bez nich) platíme...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-26 16:40
„Teď už čekáme jen na to, až bude rozsudek zrušen. Jiné řešení si neumím ve světle nových důkazů představit,“ je přesvědčen Cholenský.
_______
Aby jsi se, hochu, ještě hodně nedivil...
Připomeňme Stodolovy...

Za jejich vraždu seděl někdo úplně jiný, Stodolovi se dokonce dávno k vraždě přiznali (což tady není) - a dotyčný stejně dál seděl v base a potrhlá státní zástupkyně se jak šílená odvolávala proti zprošťujícímu rozsudku až do skonání světa....
0 # Kedul 2019-02-26 16:48
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Za jejich vraždu seděl někdo úplně jiný, Stodolovi se dokonce dávno k vraždě přiznali (což tady není) - a dotyčný stejně dál seděl v base a potrhlá státní zástupkyně se jak šílená odvolávala proti zprošťujícímu rozsudku až do skonání světa....


Jakoby se mohlo neco prokuratorovi v cesku stat za protipravni jednani nebo krive obvineni nebo lhani a manupilaci se spisem ... pak bych to i chapal ale takhle je to jasna dusevni porucha prokuratora a vcera to zacit resit a okamzite takoveho odvolat preventivne z funkce bylo pozde ....
Kolik lidi sedi i presto ze maji mnohem padnejsi dukazy neviny nez jen vyskyt telefonu (jakoby neslo telefon nekomu na tu chvilku pujcit a vzit si uplne jinej ...) a nikoho to nezajima ....
0 # Kedul 2019-02-26 16:54
... jedine tajna organizace ktera bude mit pravomoc fingovat pripad a trestnou cinnost a odhalovat tak nezakonna vysetrovani a protipravni jednani justice neslucitelne se zasadami trestniho radu a ustavy a posilat rovnou kazdeho neznalka nebo umyslneho zkreslovace objektivni pravy z rad justice rovnou do vazby ... to by byla sranda byt u takoveho soudu kde obzalovany vytahne po vyhlaseni kriveho rozsudku placku vbehne ozbrojene komando a soudce v poutech spolu se statnim zastupcem odvedou do auta a odvezou rovnou na celu za zneuziti pravomoci a prekrucovani prava... dalsi parta by zasahovala u "vysetrovatelu" pripad okamzite do zprav aby verejnost videla jak se soudit a vysetrovat nema ... to by si zatracene rozmysleli vydavat svoje zlociny za "pravni nazor"
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-26 16:36
Nová data o exekucích zatím nebudou. Exekutorská komora se postavila proti

blisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-26 20:15
Dnes zemrel Jiri Pomeje ve veku pouhych 54 let.
Kdo chce v CR pomoci podobnym pripadum, tak pro nej je urcena tato petice.
Z
www.petice24.com/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-27 16:45
soudce v Českých Budějovicích přiznal, že sám jeden justiční omyl způsobil

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-27 16:45
Znám pravdu o Kramném, obdivuji ho. Je obětí soudů. Jde o největší justiční zločin v Česku...

xtv.cz/.../...
0 # Kedul 2019-02-28 07:31
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Znám pravdu o Kramném, obdivuji ho. Je obětí soudů. Jde o největší justiční zločin v Česku...

rika-aktivista-john-bok


Jo kdyby Bok nekecal sebestredny ... pokud nezacinkaji prachy nebo nejde o medialne vdecne tema tak tenhle bambula nehne prstem ... dostal ode me nabidku pomoct Kramnemu v dobe kdy mela smysl (o sobe jsem vubec nemluvil a pomoc nezadal) a misto posouzeni veci poslal obsahlou bezobsaznou polemiku o tom jak moc makaji a jak nejsou statni urad at je neotravuji (hmm tak proc odpovedel stejnym urednim stylem?) ... asi je Mouckova jejich znama spolu s gibsaky ze tomuhle spolku nevadi ze spachala trestny cin i na nezletilych detech a zakryla to krivym odsouzenim za neco co ani neni trestnym cinem ... proc asi na jejich strankach neni povolena diskuze....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-27 16:54
novinky.cz/.../...
To je okecávání. Není Česká pošta pod ministerstvem organizovaného zločinu vnitra?
Kdo jsou ti lidé, zaměstnanci pošt?
Dalších 31 tisíc prověřených dcerek a synků ve službách policejní mafie anebo nám dopisy v době totality i té dnešní rozlepovali a rozlepují, respektive sledují na internetu pracovníci ministerstva zemědělství?
cs.wikipedia.org/wiki/Česká_pošta
A nejsou pod vnitrem MÚ, KÚ, magistráty apod.
V roce 1969 jsem měl děsný průšvih. Neodevzdal jsem vojenskou knížku na vojenskou zprávu v době pobytu v Maďarsku, Rumunsku a Bulharsku. V roce 1970 v době základní služby mě ministerstvo zemědělství vrátilo cenzurovaný dopis adresovaný kamarádovi do Rumunska, ve kterém jsem si dovolil uvést: "...u nás sovětskaja armija.
A jen tak na okraj: V době mého pronásledování ve věci přečinu veřejné pomluvy jsem policejnímu zmrdovi Rostislvu Pavlištovi poslal dopis s důkazními materiály s dodejkou do vlastních rukou a po dodejce se slehla zem, ač dopis převzal.
Přesto se na vše dívám optimisticky a jak mě radili moji známí, neznalí poměrů v této zemi po dohnání mé dcery k sebevraždě policejně justiční mafií, pozitivně.
A tak žiji v naději ANO bude líp, anebo už bylo v době, kdy to stálo za hovno?
Mnoha lidem je líp, některým vždy. J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-02-27 19:52
Nebyl si tam taky ? O.

novinky.cz/.../...

____________

Ne, tam jsem opravdu nebyl.

Já vždycky jen v tom nejhorším, co zrovna bylo. A řekl bych, že tady jasně platí : Kdo maže, ten jede...

Úplatní jsou všichni v kriminálech jako starý děvky...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.