Z husy orla kvótami neuděláš

ČSSD zrušila ženské kvóty pro volební kandidátky i  vedení strany. 

Přiznávajíc tak, co každý inteligentní člověk věděl už při jejich bombastickém zavedení : Totiž že proti přirozenosti druhu cesta nevede - a přirozeností žen není politická, ani vůdčí činnost. Výjimky se samozřejmě - jako vždy - najdou, ale ty jen potvrzují pravidlo - a tyto výjimky ostatně žádné kvóty nikdy nepotřebovaly, protože se zviditelnily a prorazily samy, díky svému talentu a úsilí - a ne díky kvótám. 

Uplatňování kvót pak znamenalo v praxi jediné : Pracně hledat sebehloupější ženskou jenom proto, že je ženská, vecpat ji na kandidátku či do vedení -  a následně jí vnutit něco, co dělat nechtěla a co stejně bude dělat jedině špatně - a díky tomu vyřadit mnohem kvalitnějšího kandidáta - jenom proto, že je to muž. 

Horší diskriminaci podle pohlaví si sotva lze představit. 

Osoby se zdravým selským rozumem to věděly napřed, ČSSD trvalo zhruba 10 let, než na to přišla - ale i tak : Pro ČSSD jistě obdivuhodný výkon. 

Věřme, že proti lidské přirozenosti přestane tato - vládnoucí - strana jít i ve všech ostatních oblastech. 

Měřítkem úspěšnosti všech teorií je samozřejmě jedině praxe a její výsledky.

Co feminismus dokázal v ČSSD, teď už dobře mohou vidět i oni sami. 

_____________

Sjezd ČSSD v Hradci Králové

 

 

_______________

_______________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-01 19:01
Sáčky s miliony od Vietnamců soudci neprošly...

lidovky.cz/.../...
_________
Pan soudce Elischer si jako soudce Vrchního soudu začal myslet, že je nepostižitelný bůh a projde mu - veřejně - naprosto všechno. Nemoc z moci.

Jinde na to jdou jinak :

Těm, co to dělají v tichosti přes advokáty, to prochází naprosto běžně a ve velkém. Podrobnější informace podá např. karlovarský soud.
0 # Kedul 2019-03-01 20:44
Zajimave ... podivnym osobam se veri .. vetsinou zkusenym kriminalnikum .. jakmile ale jde o sluzneho cloveka zjevne nevinneho tak najednou se neveri a trestny cin Nadrzovani a Zneuziti pravomoci je vydavan za soucast obhajoby poskozeneho ....
V obdobi mezi listopadem 2016 az dodnes pacha uplne stejnou trestnou cinnost Ilona Mouckova, Lenka Hudcova a Juliana Zigmundova, kdy se jedna dokonce o rozkradani statnich prostredku formou uplatku pro Zelmiru Herrovou, ktera lhala do posudku, lhala pred soudem a jeste klidne rekla ze prej ji nezajima mezinarodni diagnostika nemoci ze si to dela podle sebe a ze ji ani nezajima co ji vysetrovana osoba rika ze si neco vymysli a z toho pak urcuje pseudodiagnozy ...
Skoda nekolik milionu korun a nikoho to nezajima ... ty pachatelky berou dal neskutecne prachy...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-01 19:02
Rada Evropy: Česko neplní doporučení proti korupci v politice a justici

ceska-justice.cz/.../...
0 # Kedul 2019-03-01 20:47
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Rada Evropy: Česko neplní doporučení proti korupci v politice a justici

ceska-justice.cz/.../...

Bodejt by plnila, kdyz korupce v justici nikoho nezajima ...
Nejvyssi statni zastupitelstvi obdrzelo trestni oznameni, toto oznacilo za udajnou soucast obhajoby, to stejne bylo podano rovnez pouze postou na policejni sluzebnu, ta jej prijala, vyhodnotila, podala podnet k sahajeni ukonu trestniho stihani pachatelky a ejhle za pul roku najednou uplne jina p0licejni stanice neprislusna odklada s tim ze uz to byl jedndou podane misto toho aby obvinila statniho zastupce ktery to same podani lzive oznacil za neco jineho ... prosetreni nula nic ... co jineho nez tohle je korupci v justici?
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-01 19:36
Státní zástupci jsou privilegovaní lidé, nesou nižší odpovědnost než jiní, říká Petr Toman

info.cz/.../...
0 # Kedul 2019-03-01 20:54
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Státní zástupci jsou privilegovaní lidé, nesou nižší odpovědnost než jiní, říká Petr Toman

info.cz/.../...


Zase jeden brebta "Stává se přesto, že tyto věci státní zástupci dělají? Většina ne, někteří bohužel ano. "
Absolutni vetsina prkuratoru jsou sebestredni zmetci nemajici spetku soudnosti a cti v tele ... kdyby byla alespon polovina z nich dobra a jednala podle zakona tak ta druha nepoctiva by uz davno hnila ve veznicich ... to ze se tak nedeje i pres vsechny ty medialne zname pripady kdyz se prokuratorovi vubec nic nestalo i kdyz zneuzil pravomoci brutalne je tim nejvymluvnejsim ukazatelem jak to ve skutecnosti je ...
0 # Kedul 2019-03-01 20:56
... tedy jestlize ani verejna medialni ostuda nestaci k tomu aby konkretni prokurator s ostudou skoncil a pred lidem by to vypadalo ze statni zastupitelstvi funguje a je schopno sebereflexe tak jak to asi muze vypadat u tech nemedeialnich kauz ze .... no kdo zazil vi moc dobre...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.