Kabelky Nagyové a šmírování sokyně skončily podmínkou

Byť maximální, tříletou. Celý proces tak hlavně demaskoval, jaká pakáž nám tu vládne. 

Perfectum (tedy "vládla") zde rozhodně není na místě, neboť jedna chátra byla pouze vystřídána druhou - ještě daleko horší. 

Nagyová si - podle vlastního vyjádření - vůbec není vědoma toho, že by dělala něco nezákonného - statisícové dárečky pro carevnu a veškerý státní aparát k její soukromé potřebě - chápala přece jako naprosto srozumitelnou samozřejmost, spojenou s jejím postavením. A zvláště, když na to měla posvěcení osoby nejpovolanější - totiž kartářky. 

Její ušlápnutý Peťulka na to doplatil pádem vlády - a na ten je přeci jen skutečnost, že milenka předsedy vlády je drzá, sprostá kantýnská, prahnoucí po moci, penězích a vlivu  - trochu málo. 

Jak je u nás nejčastějším případem : Špatní v této kauze byli naprosto všichni. 

Ušlápnutý Peťulka, který, jakožto zbabělec a slaboch, se předsedou vlády nikdy neměl stát - následně jeho čůza, přes kterou to všechno vypuklo - a kterou by žádný sebevědomý a zdravý chlap nenechal sebou tak cloumat - a stejně tak následně i "Šlachta boys", kteří přepadli a zapečetili Úřad vlády, jakoby se stal minimálně řídícím centrem nepřátelských rozvědek. 

Na takový zásah rozhodně krokodýlí kabelky a šmírování manželky premiéra stačit nikdy nemohly. 

Jenom konečně všichni naplno uviděli, jaká banda ubožáků nám tu vládla - a vydávala se za pravici. Pravicovou ODS. 

Dovolím si v této souvislosti veškeré veřejnosti připomenout, že o celých PĚT LET DŘÍVE  jsme svými blokádami MPSV, jež tehdy Nečas řídil, dokázali a prokázali, co za duševního ubožáka a slabocha Nečas je - a stejně tak, díky našim informacím z ministerstva, jakou pevnou rukou tam vládne jeho matrace Nagyová - a co všechno si dovoluje.

Celá společnost si mohla tuhle trapnou epizodku ušetřit, pokud by věnovala pozornost tomu, co naše sdružení díky jmenování psychopatky Pavlové do funkce ředitelky ÚMPOD popsalo - a přesně - PĚT LET PŘEDEM  - demaskovalo.

Jenomže - to my jsme byli ti špatní, ti sexisti, domácí násilníci a vůbec zavrženíhodné osoby - kdepak podpantoflák a slaboch Peťulka Nečas. 

To kvůli němu dal dokonce i Klaus souhlas soudcům, aby mne - na jaře 2010 - přes volby - zavřeli, zjevně pro nic za nic, resp. proto, abych mu nenarušoval jeho předvolební kampaň, ve které stejně nevyhrál a vládu pak sestavoval s odřenýma ušima. Podle toho pak vypadala a podle toho pak i vydržela. Právě jen do onoho červnového puče, který spustila okatá drzost a okázalost kantýnské Nagyové. 

Aby všichni konečně viděli to, co jsme jim - s pětiletým předstihem a naprosto přesně a do detailů - popsali my. 

Na puči zjevně vydělal především Babiš - můžeme se proto ptát, kdo za pučem ve skutečnosti stál a kdo a odkud ho organizoval. 

Nezdaněné kabelky Nagyové, ani šmírování její sokyně vojenskou rozvědkou pro to rozhodně dostatečným vysvětlením, natož zdůvodněním nejsou. 

Připomeňme si tyto skutečnosti i jako oslavu 15. výročí existence našeho sdružení. 

Sdružení, které je vždy o tři koňské délky před tandemem. 

 

 https://www.novinky.cz/krimi/498710-soud-zprisnil-necasove-i-zpravodajcum-podminky-za-zneuziti-rozvedky.html

 

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2747642-soud-mozna-vynese-verdikt-nad-necasovou-kvuli-sledovani-byvale-zeny-expremiera

________________

________________

A tady si připomeňme slavnou oslavu 10. výročí - a současně i vrcholný kousek : Zmařenou exekuci na dítě (Maxíka) v Čimelicích : Právě před 5-ti lety. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=CBKGn7qUhek

 

https://www.youtube.com/watch?v=LwTOVnscF8k

 

https://www.youtube.com/watch?v=k0Akkchi8x4

 

________

Viz též rubrika Příběhy : 

http://www.k213.cz/JOOMLA/pribehy/2172-maxik-pribeh-se-stastnym-koncem

 

__________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-01 20:01
Ombudsmanka chce po soudech, aby zveřejňovaly rozhodnutí online

echo24.cz/.../...
0 # Kedul 2019-03-01 20:27
Pokud nebude k dispozici cely spis, aby lidi kteri nevi co se na soudech deje konecne videli co je to za xindl tak k cemu to? Jo pardon .. voni by pak museli ty spisy konecne cist aby nemeli jeste vetsi ostudu az i nejkposlednejsi skolak uvidi ze ten rozsudek s tim spisem vubec nestymuje...
0 # Kedul 2019-03-01 20:36
Takze Istvane a dalsi spolupachatele z rad police a statniho zastupitelstvi .....
Rozsudek jmenem republiky
za sireni poplasne zpravy o udajnych tunach zlata a podobnych vymyslech, ktere sis vycucal nepodlozene z prstu jsi byl spolecne s ostatnima prolhanyma zmetkama uznan vinnym trestnym cinem sireni poplasne zpravy a pomluvy a kriveho obvineni a zneuziti pravomoci verejneho cinitele za coz se odsuzujes spolu s ostatnima zlocincema k uhrnemu trestu odneti svobody na dobu 20 let do veznice s zvysenou ostrahou a k trestu propadnuti majetku
dne 1.2.2019 obcane Ceske Republiky
Pokud si nepodas do 8 dnu od tohoto verejne dostupneho rozsudku odvolani nabude rozsudek pravni moci ...

Do vykonu trestu te muze predvest kazdy obcan Ceske Republiky svepomoci a nemusi se justicni mafie ptat ani doprosovat...tento rozsudek byl vydan v souladu s ustavou ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-03 09:52
Mazání medu kolem huby neochmýřeným ptáčetem.
Ale už asistuje na Ústavním soudě. Abyste věděli, kdo pak ty skvělé "nálezy" vydává.

idnes.cz/.../...

___________
Vyhozené peníze za studium ptáčete v Cambridge. Ptáče "analyzuje rozsudky", všimne si, že na výši trestu má vliv výsledek fotbalového zápasu oblíbeného týmu soudce (už nezmiňjuje, že zcela zásadní vliv na rozsudek má případná menstruace soudkyně), dokonce si i všimne, že nejčastější trestné činy, které jsou u nás souzeny, jsou neplacení výživného a mařenka (tedy ježdění bez řidičáku, jak on to nazývá) - už si ale nevšimne, že tytéž trestné činy v Anglii (když už tam teda studoval) vůbec souzeny nejsou, neplacení výživného do trestní agendy nespadá vůbec a ježdění bez řidičáku se řeší jinak než nepodmíněnými tresty.
Jediné, co ptáčeti dobře jde, je právě mazání medu kolem huby justice - která podle něj funguje dobře, ve skutečnosti zcela katastrofálně a stále se zhoršuje.
Proč kdo vyhazuje peníze za studium takových budižkničemů ??

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.