Lněnička : Řekl mnohem víc

než chtěl … A je rozhodně zapotřebí se nad tím sdělením vážně zamyslet... 

„Důkazy shromážděné v této kauze, by v jiných případech bohatě stačily k uznání viny obžalovaného,“

 Případ Nečesaného, jenž právě skončil vynesením pravomocného osvobozujícího rozsudku, ukázal mnohem víc, než by bylo justici, a zejména zúčastněným soudcům, příjemné. Obnažil stav státního terorismu vůči občanům v plné nahotě a naplno také ukázal, jaké nebezpečí skrývá postkomunistická justice, která po změně poměrů neprošla žádnou reformou, ani dozorem a zcela se vymkla jakékoliv kontrole. 

V podstatě, dá se říci, že není nic horšího než bývalá totalitní justice, zvyklá jako služka být k ruce mocným, jíž byly uvolněny otěže totalitního dozoru a může si naráz dělat, co chce. 

Je to totéž jakobyste vypustili tygra z klece, aby volně běhal po ulicích. Co myslíte, kolik občanů by za jediný den ohrozil ? Anebo rovnou - zabil ? 

Soudce Lněnička závěrem řekl, že důkazní situace by u každého jiného stačila k odsouzení, ale tady ho holt musí pustit - čímž chtěl podpořit ty nejhorší lidské vlastnosti, fámy a drby o tom, jak si Nečesaný koupil spravedlnost přes drahé právníky, a podobné nesmysly. 

Lněnička, aniž to zřejmě tušil, tak sám sebe společensky zařadil. A to mezi tu největší lůzu a póvl, kterého jsou plné kriminály. 

Někdy se mi těžko chápala logika těchto primitivů, ale vycházela v podstatě z toho, že když chytli a zavřeli mě, tak ať taky zavřou všechny ostatní - a bylo mi zle pozorovat nejrůznější primitivy a zlodějíčky, jak se radují třeba z toho, že odsoudili konkrétně McCraee, i když to zjevně neudělal - a ač v civilu kradli, na co přišli, najednou byli spravedlnost sama a nejlíp věděli, jak koho potrestat a kdo co udělal nebo neudělal. A jak dotyčného správně usvědčit. 

Lněničkův výrok je bezesporu skandální z mnoha pohledů : Především : Žádný soudce by neměl jen tak pustit obžalovaného, o jehož vině je přesvědčen. Pokud by to po něm někdo chtěl, raději by měl rezignovat na funkci. To ovšem pochopitelně od Lněničky nečekejte. 

Takhle by totiž postupoval někdo, kdo si vzal výkon spravedlnosti jako svoje celoživotní poslání a náplň a bude ho dělat za všech okolností a třeba proti všem, ať to stojí, co to stojí. 

Rozhodně ne někdo, kdo se stal soudcem proto, aby měl moc a bezpracné královské živobytí. U Lněničky je tam zřejmý ještě i další motiv, k jehož konstatování mě opravňuje znalost dalších jeho případů, McCraeova v první řadě : Totiž sadismus a potěšení z cizího utrpení. 

Absolutně totéž, co byl psychopat bLázna - proto také nacházel právě na Vrchním soudě nejmohutnější zastání. 

Ale podívejme se na Lněničkův výrok blíže : Důkazy u Nečesaného mu plně stačí k odsouzení, každý jiný by odsouzen byl... 

Tak se podívejme, alespoň v kostce, co za "důkazy" by Lněničkovi stačily - k tomu, aby někomu zcela zničil život. 

Nečesaný se k činu nikdy nepřiznal, přímé důkazy žádné nejsou. Na místě sice byl, ale těsně předtím, než se to stalo. Otisky prstů jsou tedy vcelku nepoužitelné, protože tam - v holičství - obžalovaný byl. Pachové stopy ? Už bylo judikováno, že samy o sobě jsou nepoužitelné, protože neprůkazné, krom toho tam obžalovaný byl, ale za jiným účelem než za přepadením. Zejména pak bylo v průběhu řízení prokázáno, že tam policajt Jušta "vyráběl" pachové stopy na místě, když si předtím vypůjčil obžalovaného oblečení a obuv. 

Pokud jde o rekognici, tak napoprvé poškozená obžalovaného nepoznala - a to je podstata věci. K dalším "rekognicím" bych ani nepřihlížel, protože mezitím poškozená viděla obžalovaného několikrát u soudu a policajti jí všude, kde mohli, podsouvali jeho fotky - takže taková "rekognice" je prostě fakticky bezcenná. 

Policajti se pak - zjevně účelově - nezabývali důkazy, jež nepřímo Nečesaného jako pachatele zcela vylučovaly, a to především to, že pachatel nepřišel vnějšími dveřmi, ale zevnitř domu, protože vnější dveře byly zavřeny zevnitř. 

Patrně na jejich základě pak usoudil soudce NS Bláha, když zrušil v květnu 2015 pravomocný rozsudek a Nečesaného pustil z basy, že to odsouzený nemohl udělat. 

Přesto, že tenhle - pro soudy závazný - názor Nejvyššího soudu byl soudům od května 2015 znám, jely dál, jakoby se nechumelilo - a Nečesaného odsuzovaly pořád dál, jak na běžícím pásu, a to jak Krajský soud v Hradci, tak i Lněničkův senát VS (Vrchního soudu). 

To, co předváděl Krajský soud v Hradci, a zejména pak státní zástupkyně Faltusová, nelze označit jinak než jako vědomou vzpouru proti závaznému rozsudku a právnímu názoru Nejvyššího soudu - což by samo o sobě mělo stačit k ukončení působení všech těchto členů (státní zástupkyně i členů senátu) v justici. 

Když byl tedy - v r. 2015 - rozsudek zrušen a obžalovaný propuštěn - a dosavadní důkazy označeny za zcela nedostatečné, resp. vinu obžalovaného vylučující - s jakými dalšími důkazy přišel soud nebo policie ? 

Přišli - s Fundou … 

Na skoro doživotí odsouzeným recidivistou, který za krabičku cigaret udá vlastní mámu - tak ten prý slyšel na cele Nečesaného, jak se k tomu přiznal... 

S tímhle "svědectvím" přišla policie - a nestyděla se to myslet vážně... Fundu za tím účelem převezli do Ruzyně, kde měl - a ještě i dlouho potom - zcela nadstandardní poměry a režim, naprosto neodpovídající skupině, do níž byl zařazen rozsudkem. 

Mezitím, těsně před druhým odvolacím řízením, v srpnu 2016, vyšly najevo jiné důkazy, a to zcela zásadní - a vůbec ne v neprospěch obžalovaného, ale právě naopak : Juštova milenka vypověděla, že se jí Jušta svěřoval v posteli, jak to na Nečesaného narafičili a jak dělal stopy s jeho botami a oblečením na místě činu … 

Co k tomu kdo chce dodat ? 

Za téhle situace, kdy policie prokazatelně falšovala stopy, by slušný soud musel Nečesaného pustit, snad i kdyby měl jeho doznání. Protože jsou věci, přes které v civilizované zemi nejede vlak - a tohle je bezesporu jedna z nich. Jakmile se prokáže, že se policie vymkla svému poslání a jakékoliv zákonné kontrole, jsou  VŠECHNY  její důkazy nepoužitelné a policie zpochybněna jako instituce. 

Takže - tohle všechno Lněnička věděl, dokonce se mu to odehrálo přímo před očima - a přesto má pocit, že na odsouzení obžalovaného by to "bohatě stačilo" ? 

Bohatě stačilo - co ? Že stopy, které policie "našla" na místě činu, předtím vytvořil surrealistický samozvaný umělec Jušta ? Že na to existoval nestranný svědek - tedy jeho milenka - jenž, asi jako důkaz pravdivosti této výpovědi a její závažnosti - následně rychle skončil v kriminále ?  

Mimochodem, zač a proč ? O to už se nikdo nezajímá, zahleděni všichni do Nečesaného ? 

Jestliže TOHLE  stačí Lněničkovi k odsouzení, pak to znamená jediné : Odsoudil by kohokoliv za cokoliv, jenom proto, že se mu dotyčný právě dostal do spárů... Důkazy nepotřebuje, stačí mu smyšlené, případně si je sám vyrobí - nebo jejich výrobu "zadá" "odborným firmám" (Jušta a spol.)

Spolek Šalamoun chce na Lněničku podat kárnou žalobu - s tím, že je hlavním viníkem případu Nečesaný. To ale není pravda. Tam je viníků mnohem víc a ukazuje to na rozpad systému justice jako celku, byť se prokazatelně skládá převážně z morálně zavrženíhodných jedinců, a to zavrženíhodných ještě víc nežli je většina těch, o jejichž vině či nevině mají rozhodovat. 

Šalamoun si myslí, že Lněnička si vsugeroval myšlenku o Nečesaného vině a nehodlal ji opustit - ani to není pravda. To je totiž názor, který Lněničkovi ještě příliš fandí a nadržuje. Skutečnou pravdou totiž je, že Lněničku vina či nevina obžalovaných vůbec nezajímá - a sadisticky se raduje z neomezené moci škodit všem ostatním, kteří měli tu smůlu, že se dostali před jeho senát, a týrat je. Totéž, co psychopat bLázna, jak už bylo řečeno. 

"Odborníci" v médiích jak na běžícím pásu ujišťují, že je to "ojedinělý" případ a že justice jinak funguje dobře. Ostatně, jako vždy, když nějaký průšvih vyjde najevo. 

Buďto jen dokazují, nakolik jsou mimo realitu a že o justici ve skutečnosti nic neví, anebo vědomě lžou, byvše zaplaceni a zkorumpováni justičními hlavouny. 

Jak "funguje dobře" - o tom vypovídají stovky případů jiných, třeba - ať také vezmeme z jiného koše - žaloba na prezidenta o omluvu za jeho výroky o Peroutkovi, samozřejmě i případ Rath (a jeho odvolací story rovněž na Vrchním soudě, pouze s jiným zločincem - Pavlem Zelenkou), nebudeme opakovat Šalamouna s Kramným, tyto stránky již 8 let do detailů popisují případ McCraee, který dopodrobna a od začátku známe,  stačí se podívat na další stovky zmršených opatrovnických kauz, o kterých víme a které justice denně produkuje jak na běžícím pásu - a - konečně - a rozhodně ne naposledy - na moje kauzy, které nemají obdoby po celé Evropě, protože sotva byste kde hledali někoho dalšího, kdo má v průběhu 15-ti let 8 pravomocných zprošťujících rozsudků, jeden úspěšný rozsudek z ESLP, trojí úspěšné dovolání, kdo byl přesto přese všechno 4x bezdůvodně ve vazbě a 3x ve výkonu trestu, kde si odseděl celkem přes rok - za pouhý dotaz na soudce, jestli se náhodou nezbláznil. 

Případ Nečesaný je - pokud jde o postup justice - naprosto běžný, sériový a tuctový, tedy takový, jako VŠECHNY OSTATNÍ. To, co se stalo Nečesanému, se může stát naprosto komukoliv. Výjimečný je pouze v možnostech a vytrvalosti odporu obžalovaného, na který justice, zejména prvních dvou stupňů, není opravdu zvyklá, ani připravená. 

Ta je připravená pouze na to, že si - za součinnosti předem zkorumpovaných právníků - necháte mlčky všechno líbit, s tím, že to "jinak nejde". 

Samozřejmě, že jde.

Jestliže nám Lněnička říká, že běžně odsuzuje lidi na základě smyšlenek, fám a prefabrikovaných důkazů, případně osobních sympatií a antipatií, pak to znamená jediné : Nejen důvod ke kárnému řízení a ukončení jeho působení v justici, ale také důvod k otevření všech případů, které kdy Lněnička soudil - zejména tam, kde o to obžalovaný požádá - a jejich novému projednání.  

Přičemž už teď je naprosto jasné, že minimálně v případě McCraee jeho rozsudek nemůže obstát, a to v ničem. 

Pravda, Nečesanému je podobný jako vejce vejci, odsouzen na základě smyšlenek a přání soudců, přičemž i oni otevřeně přiznali (viz výrok NS u jeho dovolání), že žádné důkazy nemají...  - jen McCrae neměl kontakty na ministryni spravedlnosti, aby ta za něj podala stížnost pro porušení zákona. Proto už 8 let sedí ve Valdicích. 

Stejně, jako by tam za jinak stejných okolností, už dávno seděl Nečesaný, jak nám právě úředně a oficiálně Lněnička potvrdil... 

_______

Případ Nečesaný jen otevřeně ukázal to, co tyhle stránky popisují už 15 let : Rozvrat a rozklad justice, kde absolutně chybí jakákoliv kontrola, natož pak pocity vlastní zodpovědnosti, což za stavu, kdy její osazenstvo se skládá především z nejrůznějších typů lidských hyen, které přišly do justice rabovat a bezpracně a dobře žít na úkor ostatních, je obecným ohrožením zákonnosti, slušnosti, veřejného pořádku - a především : Osobní bezpečnosti každého z nás. Nečesaný o tom ví své. Já také. Gilbert McCrae také.  A stovky dalších. 

Nechtějte, abyste se k nim někdy museli nedobrovolně přiřadit i Vy !! 

A - co myslíte - co na tom tak asi změní ministr bez koncepce s krysím pohledem ? Vyslaný estébáckým hnutím ? 

Protože zodpovědný ministr spravedlnosti by poté, co právě bylo demonstrováno před nejširší veřejností v případě Nečesaný, nezavřel oka - a buďto rezignoval, nebo ustavil zvláštní tým a vrhnul se na všechny, co se tohoto případu jakkoliv účastnili - a podle míry jejich "zásluh" pak rozdával roky za mřížemi, spolu s opatřeními, aby se to nemohlo opakovat. 

Takhle se to zopakovat velmi snadno může - kdykoliv a komukoliv z vás... 

 

____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-30 06:23
Syn ústavního soudce.

blesk.cz/.../...
0 # Allan 2019-03-30 08:51
Je reportér Spurný tak hloupý , navedený, nebo zkorumpovaný?

video.aktualne.cz/.../...
_______________
Tohle (a mnohé další) je bezesporu druhou stranou a dalším přínosem kauzy Nečesaný : Názorná ukázka úrovně převažujících hlupáků z mainstreamu. A nemusí to být ani mainstream - třeba i článek, který se snaží vyzdvihovat zásluhy Šalamounu, prokazuje většinovou neznalost autora :

V pařátech české justice :

krajskelisty.cz/.../...

Autor tam - zjevně pod vlivem mainstreamu - píše - vedle ód na Šalamouna - to, že prý dozoruje jen ty špatné soudce, ti dobří, kterých je prý většina, to nepotřebují :
Jaká většina ?? Kde ?? Na kterém soudě ??
Autor jen plácá, co si někde přečetl, evidentně bez sebemenší vlastní zkušenosti - protože ta je - a to jsem viděl dnes už asi stovky soudců - že vyjma několika výjimek, jež bys na prstě JEDNÉ RUKY spočítal - je to všechno v lepším případě póvl bez hlubších znalostí a kulturního zázemí, často hloupý, že se nestačíte divit, v horším případě - a tady je to ta většina (!!) - drzí, arogantní spratci (a spratkyně), kteří mají předem jasno, dokazování netřeba - a rychle hotovo. Nutně tam pak musí být tuny zmetků, a to ještě mluvím o těch lepších případech, kdy aspoň soudce nechce úmyslně škodit - což ale mnohdy chce !!
A ještě jedna poznámka, a to, pokud jde o Šalamoun : Že by byl garantem toho, že se nevrátíme do 50. let - to může napsat jedině fantasta a snílek, který o věci nic neví - protože, za prvé, v situaci horší než v 50. letech dávno jsme (Proč - protože v 50. letech to byl teror řízený státem a jeho ideologií, dnes je to teror v podstatě nikým neřízený, o to horší, oč neorganizovanější, kdy si kdejaký fízl, natož soudce, dělá, co chce, zatýká nebo zavírá si lidi jak ho napadne - a nic se mu nestane, i když pak někdo konstatuje, že "pochybil". Asi jako by komanči řekli : S tou Horákovou jsme to trochu přepískli - no, to je pořád štráchů, kvůli jedné ženské.... Holt soudruzi byli moc agilní a aktivní - a - "pochybili") - a za 2) žádný Šalamoun tomu nejen nezabránil, ale nejspíš ani nechtěl, protože se mu to děje přímo před nosem - a je mu to jedno, vyjma kauz, kde cítí peníze a snadnou a rychlou slávu - což je přesně případ Nečesaný. Pokud by tam ani jedno z toho nehrozilo (tedy ani sláva, ani peníze), je to Šalamounu jedno jako včerejší den, i když zvůle a nespravedlnost tam mohou mlátit dveřmi...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-30 10:20
Štvát děti je tak snadné !!!

michalpohanka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=707001
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-30 13:27
Kdy přijde zásah u Babiše ?

echo24.cz/.../...
0 # Tomáš Jadlovský 2019-03-30 14:09
K tématu - diskuse na idnes, sonda do myšlení české společnosti.

www.idnes.cz/.../doporucovane

_____________
Ta diskuse je opravdu poučná.
Vyjma několika málo inteligentnějších příspěvků je vidět ten přiblblý, zfanatizovaný póvl, jemuž je po léta vtloukáno do hlavy, že justice je svatá a co činí, dobře činí. Póvl, který justici sám na vlastní kůži obvykle zatím nezažil.
Póvl asi přehlédl, že justiční grázlové 1. a 2. instance tentokráte narazili u svých šéfů, tedy na NS a ÚS - jinak by s nimi taky nikdo nehnul.
Je vidět, jak je póvl vzteky bez sebe jenom při zmínce o odškodném - které skutečně půjde podle mě do desítek milionů (2 roky bezdůvodně v nejhorší věznici - to už slušná pálka bude, stejně jako náklady právníků, které - v současnosti - z infa neveřejných zdrojů - dělají asi 6 milionů... - proto taky ten zoufalý odpor Faltusové a spol.).
Vzácně lze na příspěvcích ocenit názory na spolek Šalamoun ( v tom mají tedy bezvýhradně pravdu a lépe by to snad ani nešlo formulovat) a nakonec i na rodinu Nečesaných - což ale neznamená, že nemá nárok na spravedlnost.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-30 18:55
Soudce lněnička se v tom plácá jak vobepostolicovanej papír v průjezdu.
O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-30 20:39
Cochcarna ve hre zvane justicni ping pong:

Pripad Necesany zaroven ukazuje, ze rozhodnuti soudu vyssich instanci (dokonce judikaty) nejsou nikterak zavazne pro soudy nizsich instanci. Takovyto stav se necha nazvat jako cochcarna v justicnim ping pongu.
Nastava cas na zamysleni nad zrusenim tohoto ping pongu.
Soudnictvi ve vyspelych zemich EU je zcela jine, tam jde pripad postupne od zacatku do konce pouze od soudu nizsi instance k soudu vyssi instance. Soudce tam proto musi zvazit vsechny dostupne materialy pri svem rozsudku a zodpovedne rozhodnout.
V CR je zcela jedno, jaky nesmysl nezodpovedny soudce do rozsudku napise. On vi, ze se pripad vrati zpet za 3 roky a ze bude mit dost casu, aby sve predchozi diletantske rozhodnuti opravil! Z.
_________
Omyl. On je ještě tak drzý, že až to rozhodnutí s vrchu přijde, tak prohlásí, že on "má jiný právní názor" - a rozhodne úplně stejně jako předtím... A nic se mu nestane.
Asi jako kdyby generál zavelel "Do útoku" - a voják mu řekl : "Seru na tebe, já radši hraju karty..." Jak by taková armáda asi dopadla ??
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-30 20:40
Dobře jsi rozebral toho kreténa Lněničku. V českých kriminálech sedí řada zločinců podobných Lněničkovi, ale také spousta nevinně odsouzených zločinci jako je Lněnička. Dále je řada účelově odsouzených třeba jen k podmíněným trestům za účelem rozbití kontaktu s dětmi. Bohužel kreténi jako Lněnička působí ve státní správě a rozhodují o osudech lidí.
Jsem přesvědčen, že kdyby se Lněničkovi podařilo Nečesaného dostat do kriminálu, tak by bylo v tisku a na internetu k tématu daleko více článku než k jeho podlému zdůvodnění.
O české justici jen v dobrém.
Na spolek Šalamoun mám svůj názor podložený osobní zkušeností. JK
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-30 20:45
Komunisticka justicni banda a jediny American:

Pripad Mc Craee je podobny tomu s Necesanym.
Komunisti od 1948 videli v USA nejvetsiho nepritele jejich systemu. Tuto nenavist k USA maji jako nador na mozku az do konce zivota. Neni proto divu, ze si stari soudci - komunisti pred 8 lety smlsli na mladem obcanovi USA.
Znepokojujici vsak v tomto pripadu je, ze se USA nesnazi prevezt Mc Craee do USA, aby si tam odsedel zbytek trestu.
Nejspis nekdo v CR ceka, ze Mc Craee vydaji pouze po zaplaceni vysokeho "vykupneho". Z.
________
Přiznám se, že nevím, kdo měl zájem na tom McCraee uklidit natrvalo. Chování americké ambasády je zcela ostudné. Nedokázali mu zařídit ani přeložení na Pankrác - což si za 20 táců koupí kdejaký rákosník. Já bych na místě velvyslance požádal o návštěvu ministra zahraničí a tam mu řekl, že pokud se budou takto chovat k americkým občanům, vztahům to rozhodně neprospěje a bude to na ně mít přímý dopad. To byste viděl, jak by to rychle šlo. Možná i pustit ven. Jenže to by museli chtít.
Pokud jde o tu nenávist starých struktur, ta je nezpochybnitelná, viditelná a hmatatelná - ve Valdicích si na ni stěžuje při každé návštěvě - a zvláště na ty, o kterých říká, že tam za komančů mučili politické vězně. Většina jich tam stále "pracuje"...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:22
McCraee a velvyslanectvi USA v Praze:

Poslete ten prispevek i s Vasim komentarem na velvyslanectvi USA v Praze. Uvidime co odpovi.
Mozna se v nekom pohne svedomi a zacnou pro McCraee pracovat. Z.
________
Americké velvyslanectví je na tahu. Má řešit stížnost na porušování vězeňského řádu věznicí Valdice, resp. jejím ředitelem Machem, který odmítá za ním pustit návštěvu, jež chtěla jít se mnou. Zatímco Šalamoun si tam chodí bez pozvání, kdykoliv, mimo návštěvní hodiny, jak je napadne - a žádný problém s tím věznice nemá, s návštěvami, které chtějí přijít v mém doprovodu, zato přímo zásadní. A to i zjevně bezdůvodně.
Zajímavé na tom je už to, jak ta stížnost probíhá : Domluvili jsme se při poslední návštěvě, že on na velvyslanectví napíše - a já tam pak za týden zavolám. Pro jistotu. Tzv. "follow-up".
Ještě že tak !! Protože na velvyslanectví samozřejmě o ničem nevěděli - a naivně si mysleli, že není možné, aby věznice byla tak drzá a jeho dopis jim prostě neodeslala...

No, samozřejmě, že byla - nedošel dodneška.
Ještě že chodí dopisy mně (a to asi hlavně proto, že vědí, že tam zase přijedu) - takže jsem Amíkům přeskenoval ty jeho dopisy, co mi přišly, kde se ptá, co s tím je. Teprve pak to začali řešit...
A když jsem se po dalším týdnu ptal, co s tím je, tak prý musím ještě počkat, že se pan konzul příští týden vrátí (nevím, odkud) - a že se mi ozvou.
Tak jsem na to zvědav... ;-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:03
Česká policie a justice je vizitkou tzv. sametové revoluce a odpovědí na otázku, kdo se tu dostal k moci.
To, že žádná z politických stran nemá ve svém programu reformu policie a justice hovoří za vše.
Česká policie a justice je služkou současného zločineckého politického systému k ochraně vyvolených a k pronásledování nepohodlných. JK
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:06
McCrae... Komunisticka justicni banda a jediny American...
Co takhle klidně napsat prezidentu Trumpovi? Myslím, že by to dal prověřit a přikázal odpovědným úřadům a osobám, aby se případem zabývaly. S tím,ze bývalý ambasador Shapiro podporoval postkomunistický establishment, že podporoval v Praze hlavně LGBT demonstrace a o bezpráví proti americkému občanu se nezabýval, že proto nemáme důvěru, a obracíme se na něj....A přílohu s vylíčením případu, že v důvěře pověří příslušné reprezentanty USA.

Freeeurope
_________
Já jsem mu při poslední návštěvě říkal, ať mu napíše sám. Jen mávnul rukou. Asi už ztratil víru. Přitom rozesílal dopisy na všechny strany.
Vsadím se, že kdyby Trump Babišovi před návštěvou vzkázal, že buďto pustí McCraee, nebo ho nepřijme, tak je Gil venku natotata.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:07
Problémem prý nejsou exekutoři, ale exekuce samotné :

neovlivni.cz/.../
__________

Pochlebovač systému...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:10
Zlatý Balkán aneb případ Lukáše Nečesaného

irozhlas.cz/.../...
_______
Když jsem se - po mnoha letech - vrátil před 3 roky z Chorvatska, tak jsem si říkal, jak někdo tady může používat Balkán jako hanlivé označení - vždyť je tu všechno v mnohem horším stavu než tam.
Vím, jak mě tam fascinovalo už jenom to, že pošta v malém městečku má otevřeno do osmi večer - a bez problémů vám tam vymění skoro každou evropskou měnu na kuny nebo na co chcete... A to ve slušném, reálném, státem garantovaném kurzu... Kdy tohle zažijete u nás ??
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:14
Kellnerova republika. Ne Andrej Babiš, ale Petr Kellner ovládl Česko

ekonom.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 11:14
PPF Kellner = Klaus, Zeman, Babis,...:

Hlavni analytik tydeniku Ekonom pan Klimes se domniva ze:
Kellnerova republika. Ne Andrej Babiš, ale Petr Kellner ovládl Česko!

Pan analytik by si mel uvedomit kdo vlastni firmu PPF a kdo je v ni pouze jako "bily kun".
Dokud si toto neujasni, tak jsou jeho komentare jako ze zadnice - z analu! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:14
Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman se ohradil proti pokusům některých politiků útočit na žalobce a podlomit v ně důvěru

lidovky.cz/.../...

____
V ty může mít důvěru jedině blázen, nebo vyšinutý člověk...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:16
V Estonsku má vzniknout soudce-robot. Bude posuzovat drobné delikty

euro.cz/.../...
_______
Vzor pro ty naše kašpary.
Dávno říkáme, že ty jejich rozsudky zvládne každý počítač s jednoduchým programem a mnohem levnějším provozem…
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:34
Soudce-robot v CR:

Kdyby mel cesky Soudce-robot program podle soudce Lnenicky, tak to by to dopadlo! Z.
________
To by ani nebylo potřeba žádný program. Tam by se jen zadal jednoduchý text : "Vinen, ve všech bodech obžaloby, rozsudek se potvrzuje, odvolání obžalovaného se jako zjevně nedůvodné zamítá..." - a ten by stačil na 60% případů.
Na zbylých 40% případů by se zadal druhý text : "Odvolání státního zástupce se vyhovuje, trest se obžalovanému zvyšuje na ..."

a zase jen asi 3 postačující volby :

a) 15 let b) 25 let c) na doživotí...

A - vystaráno...

Za těch zhruba 500 tisíc, co bere Lněničkův senát měsíčně, by se každý měsíc mohl před Vrchním soudem postavit odsouzeným krásný, bronzový pomník, aby jim to nebylo tak líto...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:29
Exekuce a ohrozena demokracie v CR:

Toto napsal britsky denik:
Britský The Guardian označil přibývající počet dlužníků v Česku za přímé ohrožení místní demokracie. Jako něco, co zásadně podkopává českou ekonomiku.
Ve vyspele demokraticke spolecnosti znaji 200 letou historii kapitalismu a vedi proto co muze ohrozit demokracii.
V CR to tez vi vladnouci garnitura a proto ZAMERNE ponechava exekucni zakon/rad bez zasadni zmeny.
Po Demokracii prichazi bud Fasismus nebo Socialismus.
KSCM ma jiz dnes rozhodujici slovo v "komunisticke" vlade! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:38
Přibil proti České republice :

K porušení jeho práva na pokojné užívání majetku dle ESLP nedošlo, jelikož se mohl domáhat odškodnění, a to buď dle zákona o odpovědnosti státu za škodu, nebo přímo po soudním exekutorovi, který je ze své činnosti odpovědný i v rovině soukromého práva.

www.justice.cz/.../
_______
Je nutno zorganizovat soudcům ESLP povinné stáže u OS P - 2, aby věděli, jak takové "odškodňování" státem probíhá...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:38
Kauza Kramný :

Rozhovor se soudním znalcem Radkem Matlachem

www.youtube.com/watch?v=iqBthz8ucu0
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:40
Pokud soudce nerespektuje judikat (udelany NSCR nebo USCR) a prohlasi, ze ma jiny nazor, pak musi nasledovat karne rizeni s timto soudcem nebo rovnou odevzdani talaru!!!
Uvidime jak dopadne Lnenicka.
_______
No, jenomže v ČR se už léta nic neděje... Maximálně si ještě Rychetský postěžuje v TV, jak na něj podřízené soudy serou... Jako malý chlapeček na pískovišti, kterému zrovna rozkopali bábovičku.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-03-31 09:41
Balkán dle Babiše :

Nový stavební zákon nahrává korupci, varuje i BIS. Babiš ho přitom označil za prioritu

echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-04-02 16:12
Petr Kramný v exkluzivním rozhovoru

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-04-02 16:12
Původně jsem myslel, že je to fake a jedná se o virální reklamu. Správný policista přece při zastavování vozidla mává pistolí a oslovuje občana “kurva ty kundo”.

dfens-cz.com/policejni-ranareni/
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-04-02 16:14
ČR mezi Ruskem a Ázerbajdžánem: Máme obrovský počet vězňů a dlouhé tresty

ceska-justice.cz/.../...
_______________
Pochopitelně, aby justiční mafie měla z čeho žít...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.