Hlas dítěte (o lesbách)

Byl to pro mě šok, když jsem zjistila, že máma je lesba, byla jsem zděšena, že už nikdy nebudu mít tátu, ani muže ve své blízkosti, dokud od ní jako dospělá neodejdu. Jako lesba mi zničila dětství. 

 

A příspěvek k tomu, nakolik je asi normální vyrůstat v "rodině" leseb nebo homosexuálů, nakolik je normální sňatek leseb nebo homosexuálů a nakolik je normální, aby vychovávali děti. 

U nás se stále - většinou naprosto tupě - prosazuje, že "soudy jsou vázány názorem dítěte", byť se často nejedná o názor dítěte, ale odpapouškovaný názor matky (či rodiče, u kterého dítě vyrůstá). 

Co kdyby tedy vláda a parlament jednou přihlédly ke skutečnému názoru dítěte, jež v lesbické rodině bylo nuceno - zjevně proti své vůli a v rozporu se svými zájmy - vyrůst ?? 

https://www.youtube.com/watch?v=4nN0KR3_f2k

 

 

_____________

_____________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-04-08 11:48
„Dlouhodobě chci z vlády pryč, už nechci být v politice. ..

Aneb : Už jsem si nakradl dost, mise ve vládě svůj účel splnila - jdu do soukromna, kde budu brát zakázky od svých kámošů ve státní sféře, které jsem si všude - a hlavně na MD - nadělal.
Právě jsem založil novou firmu na dostavbu dálnic, bude se jmenovat Dál NIC - a můžu skromně oznámit, že již i bez konkurzu vyhrála všechny zakázky ministerstva dopravy na příštích 50 let...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-04-08 11:54
K čemu máme soudy? Na dvě věci Vlastně na tři. Aby mohli ti největší gauneři brát nekřesťanské prachy! J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
________
Ti dva si nemají co vyčítat, jeden za osmnáct, druhej za dvacet bez dvou... Dobře si pamatuju, jak přišli jednou do diskusního pořadu ČT - a tam mu Kalousek od začátku tykal.
Tak buďto je nevychovanej spratek - jako ten, co ho zfackoval na Malostranským náměstí, když tvrdil, že ho vychovává - anebo byli už tehdy jedno velký zločinný spolčení …
Copak bych tykal někomu, ke komu mám odpor a odstup ?? A ještě před kamerou ? Tím o sobě prozradil Kalousek prakticky všechno, tykat s estébákem si může jedině zase estébák - a dál mluvit nemusí, žádnou čest neměl, tak nevím, co chce vracet...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-04-08 15:38
Nejen Kalousek ma pravo na projednani veci nezavislym a nestrannym soudem!
Tim Snemovna rozhodne neni.
Z
Kalousek ČTK řekl, že spor podle něho ale nekončí. Uvedl, že podá nejspíše dovolání k Nejvyššímu soudu. „Pokud je mi upíráno právo na nestranný proces, tak zcela určitě po poradě s právníkem přistoupíme k mimořádným opravným prostředkům,“ uvedl.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-04-08 15:36
co trápí Šimáčkovou : (Ne spravedlnost a její stav, ale fleky...)

Soudům u nás předsedají samí muži. „Situace se zhoršuje,“ varuje soudkyně Ústavního soudu

dvojka.rozhlas.cz/.../
___________
Dovolím si rozhodně oponovat, protože jsem zažil pár předsedkyň, ne málo - donedávna byla jak v Nymburce, tak na KS v Praze - a byla to ještě větší tragedie než u většiny mužů.
Jak může ovšem Šimáčková dělat ústavní soudkyni, když rozlišuje předsedy soudů podle toho, co mají mezi nohama, namísto podle jejich práce a úrovně spravovaných soudů, to opravdu nepochopím - a je to její výmluvná vizitka.
Chudinka.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-04-08 15:36
Evropským žalobcem za ČR bude Klement, Skála, nebo Vítková

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-04-09 07:25
Ovzduší to nepomáhá, přesto dál … PROČ ?

seznamzpravy.cz/.../...
__________
Protože to Babišovi nese …

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.