Podprahový estébácký server Seznam.cz - se nezapře

O tom, že Seznam.cz je původem estébácký server, nepochybuje nikdo, kdo zná jeho zakladatele... Občas to ovšem probleskne jaksi - otevřeně. 

Nedávno zveřejnil Seznam.cz článek, jehož obsah by se dal shrnout jako malá protiamerická agitka, a to v souvislosti s vojenskou přítomností Američanů v Polsku. 

Nutno dodat - že na pozvání polské vlády a se souhlasem skutečně široké většiny obyvatelstva. 

Článek popisoval údajně velké problémy, vzbuzující nenávist obyvatelstva, v místě, kde se americká základna staví - což prý nepřináší obyvatelům vůbec nic dobrého, naopak : Noví američtí obyvatelé - a jejich rodiny - přetíží již tak nevyhovující kanalizaci (což podprahově znamená, že se tamní obec asi bude topit ve splaškách...)

Protože mi článek připadnul jako typická komunistická agitka z časů Rudého práva - a protože vím, že naprostá většina českých čtenářů si nemůže věrohodnost informace nijak ověřit - zeptal jsem se našeho varšavského dopisovatele sám. 

A tohle jsem se dozvěděl : 

Nikde v polských médiích podobná informace vůbec nezazněla - prostě to vypadá na klasický fake news… 

I z toho faku ale vyplývá - že Polsko již buduje americké vojenské základny - a tudíž i jistotu, že nebude znovu zahrnuto do Putinova světa a jeho představ o velkém Rusku a nárazníkových satelitech kolem něj. 

My jsme tuto jistotu - prošustrovali, především díky naší levicové scéně - a páté Putinově koloně - totiž protestům českých komunistů. 

A obávám se, že bychom toho v brzké budoucnosti mohli velmi litovat. 

_________________

 

Zdravím, 
 
nechtěl byste se vyjádřit k následujícímu paskvilu ?? 
 
 
Mně to přijde jako z Rudého práva - s evidentním cílem pomlouvat Američany a jejich vojenskou přítomnost. 
 
To by se na ní nic positivního nenašlo ?? 

___________________

Paskvil to opravdu je.

Novinky.cz jako zdroj zprávy (ve skutečnosti fake newsu) uvádějí portál natemat.pl. Ať hledám po polském internetu jak hledám, nenacházím fake tohoto znění dokonce ani ve sledovanějších protivládních levičácko-liberálních portálech, než jakým je natemat.pl. A nedivím se! Neboť majitelem společnosti a provozovatelem portálu natemat.pl je – Tomasz Lis! To stačí!  To je jeden z nejfanatičtějších odpůrců nejen současné polské vlády, nýbrž také jeden z dnes největších „promerkelovských servilů“.

Na takové tvrzení, či spíše naraci, jakou novinky.cz představují, si totiž netroufla ani polskojazyčná verze Newsweeku, jejíž je Lis redaktorem, a jehož nadřízenými jsou pánové (soudruzi) společnosti Springer Verlag & Ringier - přičemž u Springera je jedním ze šéfů konkubent Merkelové Sauer. A o aféře, která vyšla před časem najevo, totiž o organizovaných školeních polských "novinářů", tímto nakladatelstvím zaměstnaných, o tom, co a jak mají psát proti polské vládě, v ČR ani muk. 

Lis patří k předním, komunistickými tajnými službami před rokem 1989 za účelem předstírání demokratické revoluce školeným disidentům (ve skutečnosti „disidentům“) vedle od prosince roku 1970 tajného spolupracovníka SB (polské StB) Wałęsy...Českému čtenáři jméno Lis nic neříká, zatímco u většiny polské veřejnosti jde osobou značně zprofanovanou.

Jenže česká mainstreamová media přejímají tvrzení výlučně jen o okruh těchto osob, u těch jsem nikdy objektivní informace o Polsku nenašel. V  současné době sílí snahy především zprofanovat NATO, a tendence navodit protinatovské naladění v myšlení nejen polské veřejnosti, nicméně v Polsku jde o věc velice aktuální: O to, že v Polsku se začaly budovat vojenské základny USA, a USA budou dislokovat v Polsku svá vojska. To s sebou samozřejmě nese potřebu překonání hlavně logistických a organizačních problémů, nicméně proti konání USA a Polska v tomto směru se ozvali během posledních tří měsíců i Putin i Lavrov, a to výhružným tónem.

Polsko se stává dnes hlavním spojencem USA v Evropě, jakým za dob studené války bylo někdejší Západní Německo. A to překáží Moskvě ze všeho nejvíce. Dnešní merkelovský Berlín se postupem doby stává postupně spojencem Moskvy, což je českým občanem fakt nepoměrně méně postřehnutý, než občanem Polska. Ten dnešní německo-ruské vztahy vnímá - a to v masovém měřítku - jako echo historického zločineckého paktu Ribbentropp - Molotov z 23.08. 1939. A to je příčina, proč převážná většina polského obyvatelstva  - vědoma si společné hranice i s Německem i s Ruskem - si trvalé umístění vojsk USA v zemi upřímně přeje.

Profanovat NATO  a USA je v Polsku mnohem obtížnější, než v ČR, takže snaha mezinárodní profanace Polska se nově se stratégům dezinformace jeví zřejmě jako "schůdnější".       

Freeeurope

_______________

_______________

Možná bych - závěrem - rád dodal : 

Nemám rád, když někdo bezdůvodně útočí na Ameriku, i když si nemyslím, že je ve všem svatá nebo že se jí máme klanět.

Konečně, právě její vojska v západní Evropě byla přes 40 let garantem, že i tam se nebudou budovat radostné zítřky pod vedením jediné, Moskvě spřízněné, strany. Garantem, že tam bez újmy a vážného ohrožení přežila demokracie, což by se asi jinak nestalo. 

Konečně, Američané osvobodili část Čech, i když menší - a nic za to nechtěli, nemuseli jsme si jim donekonečna klanět a děkovat, jako velkému Sovětskému svazu za jeho oběti. 

A podprahové útoky na Američany, a zvláště jejich vojenskou přítomnost v Evropě, mají vždy stejného jmenovatele - Putinovo Rusko a jeho pátou kolonu u nás, tedy komunisty a přeživší zbytky StB. 

Výmluvný důkaz, kam Seznam patří a kdo byli a jsou jeho "otcové". 

_____________

_____________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-16 08:14
V Evropské unii dříve či později hrozí obnovení vnitřních hranic, pokud se země ze střední a východní Evropy nezačnou při řešení migrační problematiky chovat solidárněji.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-16 08:15
Nekompetentni ministr - ministr kecalek. Z.

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-16 08:15
Rusko-cinsky svabove to budou mit tezke.
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-16 08:37
Dobrou chuť Vám přeje Váš Agrofert. JK

forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-16 08:38
Komunistická mlátička v ráji okupantů. JK

forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-16 14:32
Studenti uz maji dost toho pliziveho Komunismu a tak demonstruji po svem.
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-17 16:47
Zemanova CR na cerne listine.
ČR - nevěrohodný spojenec, na úrovni Bahrajnu :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-17 16:50
Rusky soudni proces doresen v CR.
Z

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-17 17:15
V těžké chvíli : Benešová získala spojence : Spolek Šalamoun :

hoppner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=713832
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-17 17:16
David Rath podává stížnost k Evropskému soudu pro lidská práva kvůli nečinnosti Ústavního soudu

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-17 17:17
Případ Postoloprty: Rozsudek zvýšil pochybnosti o práci policie i státní zástupkyně

ceska-justice.cz/.../...
__________
Klasika : Co říká obviněný, to nikoho nezajímá. Jednou je obviněný, a tudíž trestně stíhaná osoba, tudíž absolutní póvl pro všechny "inteligenty", od fízlů až po státní zástupce.
A pak se u soudu - právem - nestačí divit.
___________
Ignorování podložené právní argumentace obviněných
Soud také došel k závěru, že i kdyby zastupitelé prodali dům pod cenou, trestného činu nedbalosti při správě cizího majetku by se nedopustili. A to jak s ohledem na konkrétní okolnosti prodeje domu, tak i na převládající výklad jednotlivých ustanovení příslušných zákonů. „Vzhledem ke specifickému postavení města jako samosprávného celku pak nelze odhlédnout od povinnosti nakládat s majetkem mj. v souladu se zájmy obce, tedy zájmy na rozvoji území obce s ohledem na potřeby občanů obce.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-17 17:23
Mynář se soudci jednat mohl. Nebylo to protiprávní, míní státní zástupce

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-17 17:24
Juncker s Jourovou k soudu kvuli Buresovi!
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-17 17:24
Půlmiliardový „tunel“ v DPP bez trestu. Soud zprostil Rittiga a spol. obvinění

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-17 17:25
Rodičovství ochránit neumí … buzeranty a lesby bude podporovat...

Ombudsmanka Šabatová podporuje uzavírání manželství párů stejného pohlaví

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-17 17:28
128 tisíc denně, dokud nepůjde na testy... Ani králové to nemají jednoduché... Nechce se znát k dceři...

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-17 17:28
Po Havlovi se jmenuje letiste, po Buresovi by se mohla jmenovat lizatka CD!
Z
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-18 14:47
voda na mlýn estébácké propagandě :

novinky.cz/.../...

Jde o inovaci v praktikách protikřesťanské propagandy, sledující cíl pomocí selektivně vytříděné pravdy vzbudit protikřesťanské a speciálně protikatolické nálady veřejnosti. Totiž všichni tři pedofilové v sutanách, kteří ve filmu režiséra Sekielského vystupují, jsou dle materiálů shromážděných IPN (Instytut Pamięci Narodowej) dlouhodobě evidováni jako tajní spolupracovníci (agenti) SB (polská obdoba československé StB).
Určitým problémem je postoj nejvyšší hierarchie Církve samotné, ať ve Vatikánu, avšak i v Polsku samém také. A pokud Polsko, pak: Lustrace!!!
Papež Pius XII. po II. světové válce, a také svaté paměti český primas Kardinál Josef Beran, netrpěli dvojakost nejen u kněží, ale u věřících vůbec. Za časů těchto Otců nebyla udělována svátost např. osobě, která sice chodila do kostela, ale současně byla v KSČ. Natož pokud by se těmto Otcům dostaly do rukou nezvratné důkazy, že měli v sutaně agenta komunistických tajných služeb! Mj. i za to neudělování svátostí členům KSČ byl Kardinál Beran bolševiky šikanován. Jenže - sloužit dvěma pánům nelze. V tomto případě současně Bohu i ďáblu nelze, to je jasně řečeno v Písmu.
V dnešní době je tomu - Bohužel nejednou i naopak. Především nejvyšší hierarchie a také vlády západních velmocí (asi jen s výjimkou bývalého francouzského prezidenta Pompidua a dnes i prezidenta Trumpa) považují veškeré "demokratické" převraty r. 1989 za opravdové, nechápou, že se jednalo především o dlouhodobě, léta předtím představovanou strategickou dezinformační akci světového dosahu, jejímž cílem bylo vytvořit establishmentu komunistické moci liberálně demokratickou fasádu poté, co jejich diktatura proletariátu se zprofanovala. A že dokonce i disidenti byli připravováni uměle, a že poté, co se k moci dostali po roce 1989 v bývalých komunistických státech disidenti, tito eliminovali ten opravdový protikomunistický disent (když jsme u katolického, rovnou můžeme dodat vyloučení ze zlínské organizace KDU-ČSL Augustina Navrátila, o které se zasloužila dnešní kandidátka na europoslankyni Šojdrová). To odpovídá i strategii raženou Antoniem Gramscim: Dlouhý pochod institucemi. Zdůrazněme: I na Západě. Co to je? Dlouhodobá Penetrace školství, soudnictví, administrativy - a pozor: V neposlední řadě také Církve - komunistickými agenty. KGB už od třicátých let vysílá do seminářů mládež, která má být loajální Církvi, ale být připravena v rozhodný čas ke zradě Církve a Ježíše Krista. Hodně svědectví - pokud jde o agenty v církevní hierarchii, obsahují Mitrochinovy seznamy. Dnes jen sklízíme hořké plody. Dnes se může v extrému může stát i takový případě, že z pedofilie jsou obviňováni slušní kněží, zatímco opravdoví pedofilové jsou kryti - o tom svědčí např. obrovský korupční a současně i pedofilní skandál amerického Kardinála McCarricka.A není jediným v historii! Na druhé straně - dezinformační metodu profanace Církve vytvářením jejího obrazu jako pedofilů v sutanách konkretizoval sám Goebbels hned po uchopení moci nacisty v Německu. Byla to odpověď na encykliku Papeže Pia XI. "Mit der brennenden Sorge" (s planoucí starostí), v níž tento Papež kritizuje nacismus. Dnešní "liberálové" (ve skutečnosti komunisté a postkomunisté, kteří masku liberalismu na sebe jen navlékli) v rozvoji Goebbelsova nápadu zdárně pokračují.
A co v Polsku? Film přispívá k podílu. Velká část společnosti cíle chápe, a je rozhořčena, a jsou i tu povrchnější, co řeknou "miluji Boha, ale nenávidím Církev". To je sice v extrému...Nicméně i zde se lze poučit z dějin: Církev v dvoutisícileté historii prodělala vícekrát krizi. Ostatně i církevní Otcové jsou jen lidé. A časem Církev krizi vždy překonala, protože morální zásady hlásané Písmem se ukázaly správnými. Kdyby jich nebylo, nikdy by Církev z krizí nevybředla.

Freeeurope

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.