Stibral : Po měsíci bez odpovědi, ale s termínem

Sehnat předsedu soudu (Městského v Praze) Vávru k rozhovoru není jen tak. Zvláště pokud to má být rozhovor, ze kterého sotva může vyjít jako vítěz a který mu na prestiži sotva přidá. Ani jemu, natož pak jeho soudu.

Po měsíci jsme se dobrali alespoň příslibu termínu. Samozřejmě, bez kamer by to vůbec nešlo. 

 A proč ho sháníme ? 

Protože mít na soudě soudce, kterému ve 100% případů ruší nadřízené soudy jeho rozhodnutí, není obvyklé. Proto jsme se ho chtěli zeptat na to, co s takovým idiotem hodlá udělat. Vávra se nás pokusil - samozřejmě -  odpálkovat, a přehrál nás na Novosada. 

Opravdu, na MS si fakt nevyberete. Jeden blb ještě větší druhého. 

Nejlepší na tom bylo, že když jsem Novosada dostal k telefonu, tak mi to de facto sám potvrdil : Prý si vedou pečlivě statistiku - a Stibral ničím nevybočuje. Ergo : I všichni ostatní soudci MS jsou - alespoň podle Novosada - stejní idioti jako Stibral.

Pro připomenutí : Stibral je ten, co odsoudil slepce platit pokuty (a následně exekuce) z MHD, ač slepci mají MHD zadarmo. 

V mých případech jednou upřel účastníku řízení odvolání (to zrušila úspěšná ústavní stížnost č.j. IV. ÚS 3173/2015), podruhé zamítnul žalobu o náhradu imateriální újmy za bezdůvodné trestní stíhání, evidentně v rozporu se stávající ustálenou judikaturou - a to mu - už letos - zrušil NS svým dovolacím rozsudkem č.j. 30 Cdo 6069/2016

Prostě - idiot. A nejen idiot, ale i svině. Protože, bohužel, zatím neexistuje předpis, který by při úspěšném mimořádném opravném prostředku určoval, že se dosavadní senáty povinně vylučují - a věc se přiděluje jiným soudcům. Takže vy sice uspějete u dovolacího či ústavního soudu, ale ten vás s klidem předhodí zpátky týmž idiotům, kteří to všechno zavinili - aby si na vás naprosto beztrestně vylívali svůj vztek a mindráky z toho, že vy - laici - jste je úspěšně porazili v mimořádných opravných prostředcích. Ergo, znáte právo podstatně lépe než oni. 

Krásný ilustrativní a obecně známý případ z poslední doby : Nečesaný. Sotva může být názornějšího příkladu bezbřehé šikany po úspěšném dovolání, resp. ÚS. 

Ke Stibralovi nutno dodat, že ani po naprosto jasné instrukci dovolacího soudu, co má dělat, toho nebyl schopen - takže věc jde znovu, s dalším dovoláním, už druhým ve stejné věci, k dovolacímu soudu. 

Tento budižkničemu a lempl pobírá za tyhle zmetky 150 tisíc měsíčně - bez jakékoliv povinnosti způsobené škody nahrazovat, natož se za ně omlouvat. 

Chápu, že se to Vávrovi těžko vysvětluje. 

A těžko se to vysvětlovalo i Novosadovi, proto to prostě vysvětlovat odmítnul. 

Rozhovor s ním byl rozhovor s nefalšovaným zbabělcem. Už jenom to, když mě na něj ze sekretariátu přepojili : Do telefonu se nepředstavuje, jen řekne "Prosím". Když se zeptáte, s kým mluvíte - dlouho ticho. Asi tak 10 vteřin... Pak teprve opatrně připustil , že ano, on je skutečně soudce Novosad, a tedy i místopředseda MS pro věci civilní. 

____________________

Řeč mailů a dopisů : 

Původní mail Vávrovi - o tom, že s ním chci mluvit. Nese datum 13.5. Už tedy měsíc... 

 

 

Pokus celou věc odpálkovat Novosadem. Tedy : Dopis o ničem. Podle stylu : Ty o voze, já o koze - a dál budu dělat, že "neélosumim…".  

 

 

A reakce na dopis o ničem, na kterou následoval telefonát s Novosadem... 

 

 A tak jsme se vypravili - jak jsme jim slíbili - natáčet na místo samé. Byl čtvrtek, 6. června. 2019. 

A TOHLE jsme tam natočili... 

 

 Úvod - 1. část (před soudem na Karlově náměstí) : 

https://youtu.be/uXRx59MAAQA

Telefonát s kanceláři Vávry : 

https://youtu.be/lbtB53YUQ60

 

Závěr - 2. část :  

 https://youtu.be/j8map21MBSc

 

 

 TAKHLE  pak - pro laiky - vypadá ta "nezávislá" justice...

Evidentní idiot za 150 tisíc měsíčně, bez sebemenší zodpovědnosti, kultury, základních právních znalostí či úřednických dovedností, co není schopen ani sledovat pokyny dovolacího soudu, formulované jak pro prvňáčka - za to vám, ze vzteku, že jste ho zesměšnili (což nejlépe dělá samozřejmě on sám) ještě dá pokutu, vyšší, než co jste jako odškodné vysoudili...

Taková … SPRAVEDLNOST.  Aby jste si to příště rozmysleli - se soudit se státem... Tedy - se soudci... 

A za tyhle idioty demonstroval Minář na náměstích. Aspoň že už toho - asi po našem poučení - nechal - a prohlásil - konečně - že to jsou - demonstrace proti Babišovi. 

Jenže toho žádné demonstrace neodvolají. Toho odvolají jedině jasná procenta z voleb - a na těch bychom měli všichni, komu není jedno, jak to tady vypadá, pracovat především. 

Mimochodem, stav justice, tak, jak dnes je, je velmi silným argumentem proti Babišovi - protože on ji měl 5 let na starosti - a mohl a měl s ní něco zásadního udělat, už v duchu svých někdejších slibů. Neudělal vůbec nic, nebyl toho - a to ani v nejmenším - schopen. Prostě - selhal na celé čáře, jako vždy a všude. 

Estébák nemůže jinak skončit. 

Co bude se Stibralem, a jestliže nám Novosad tvrdí, že stejní idioti jako on jsou i skoro všichni ostatní soudci MS, tak bychom tomu měli věřit - je to přeci zasvěcený odborník a jistě ví, o čem mluví - tak to budeme i nadále pečlivě sledovat - a vás, čtenáře, informovat. 

I kdyby nás za to měli znovu sebrat. Konečně, nebylo by to rozhodně poprvé, už jsme si zvykli.

Na nás to prostě neplatí...  

___________________

___________________

Stibral už mnohačetně - "hrdinou" našich stránek : Blb k pohledání.

 

 
 
 
 
 

 

____________________

____________________

Namísto nad právem - nebo nad sebou (což by obojí rozhodně za zamyšlení stálo) přemýšlí Stibral nad tím, jak škodit... 

 

 

 

 

______________________

______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-08 12:14
Jak se ty zvyklosti rychle šíří...
_______

Tisková mluvčí Karolína Blinková na námi zaslané e-maily vůbec nereagovala. Po telefonu nám slíbila urychlenou reakci. Té jsme se ale i přes pravidelné připomínání nedočkali...

Mluvčí nám poté sdělila, že nefungují počítače a vyjádření nám bude zasláno SMS zprávou. Žádnou SMS zprávu jsme ale do dnešního dne neobdrželi. Na další žádosti o vyjádření už mluvčí nereagovala...

expres.cz/.../...

_______
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-08 18:07
Pristi demonstrace je 23.6.19 na Letne:

Bures predem vzkazuje, ze se vlada nebude menit na zaklade demonstraci.
Hlavne by se mely vymenit komunisticke zakony za demokraticke!!!
Z
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-08 18:09
Před rokem chtěl Prahu „nakopnout“, teď Petr Stuchlík odchází z politiky i z ANO
ct24.ceskatelevize.cz/.../...
_________
Aneb : Po roce byl sám nakopnut...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-08 18:10
Ruský novinář Golunov, který píše o korupci, skončil po zatčení v nemocnici

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
_________
Uvidíte, kde po dokončení této reportáže skončíme my...
0 # Kedul 2019-06-08 19:44
Quoting Ing. Jiří Fiala:

Podle týdeníku zahraniční investoři začínají vnímat ČR jako nedůvěryhodnou zemi, kde se nedomůžou spravedlnosti.


Opet se ukazuje ze bez vyhazeni soudcu, prokuratoru a policajtu z voken a bez nahrazeni tohodle povlu profesionaly delajici svoji praci kvalitne spravne a podle zakona se nikam nez na podradnou montovnu nikdy nedotahneme .... kdopak by chtel podnikat inovovat zkusit si plnit sny a napady a makat .. aby mu to kdejakej ourada kdykoliv znicil sebral a jeste na nej delal dlouhej nos ze si nesmi ani stezovat jinak skonci minimalne ve spravnim rizeni nebo rovnou v kriminale... a co cesi ovecky .. jeste si s gustem plivnou a udaj i za to co neudelal protoze nebyl tupa lina zavistiva ovecka jako oni ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-09 06:57
Justiční klasika v praxi : Nejvyšší státní zástupce nejprve vyprovokuje - a následně spolufinancuje - demonstrace za to, aby ho nikdy nikdo nemohl odvolat - a ještě ani neskončily, začne vykládat, že by vlastně bylo nejlepší uzákonit, aby mohl stíhat jen toho, koho bude chtít...

Co k tomu asi tak dodat ?

Snad jedině to, že takový NSZ se tam vůbec neměl kdy dostat :
_______

Je velká úvaha, jestli by nestálo za to, dát do oblasti trestního stíhání právnických osob princip opportunity. To znamená, že bychom nebyli zavázání stíhat všechno to, o čem se dozvíme.

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-09 07:00
Ide stále o rovnaký štýl, teda o salámovou metódu. Vznesú sa určité požiadavky, potom sa stupňujú bez toho, aby sa ktokoľvek pokúsil o to, aby sa zástupcovia demonštrantov pokúsili dosiahnuť nejakú dohodu.
Svedčí o tom aj to, že na Václaváku sa už včera rozdávali vo veľkom pozvánky na ďalšiu demonštráciu, ktorá sa má konať koncom júna.

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-09 06:59
Porušil pravidla, jejichž poznání Celní správa tají

ceska-justice.cz/.../...
0 # Kedul 2019-06-09 19:23
Panecku to je napad . .to se zase chytne .. pristup ke zneni trestniho radu a trestniho zakona je obcanym zcela zapovezen pod hrozbou 20 let tezkeho zalare, znalost trestnich zakonu a trestniho radu nezamestnancem justice bude trestnala lobotomii nebo smrti ...
A pak uz zavladne konecne ta spravna definitiva absolutni klid na "praci" nebot vsichni ti hnusni kverulanti co znaji zakon 100x lepe nez soudce budou mit smulu, jen justice zna justice tedy kona vzdy spravne a dobre ... na vecne casy a nikdy jinak soudruzi ...
To bude konecne dustojne soudnictvi ... sprosti odsouzeni pardon obzalovani se budou predem klanet jeho velicenstvu soudci az na zem tisickrat polibi ruku vazenemu prokuratorovi jak je hrdine a spravedlive dopadnul a pri odchodu jste polibi soudci ruku a podekuji za velice spravedlivy a spravny rozsudek ....
0 # Kedul 2019-06-10 13:16
Muž prý nevěděl, že drží reálnou zbraň. Policie případ střelby při airsoftu odložila

zpravy.aktualne.cz/.../...

Aha takze pane policajt pane prokurator ci pane soudce ... ja nevedel ze to je pravej nuz ja myslel ze byl gumovej...... tak sem ze srandy bodnul toho chlapa asi 40x ....
0 # Saxána 2019-06-11 09:42
Jak se prosím členům či příznivcům spolku K213 zamlouvá tento (zatím jen můj) návrh změny Ústavy ČR? Děkuji za iniciativu a příspěvek každého. Další změny článků na facebooku vždy v rámečcích fialových. Pokračuji.
--------------------------------------------------------------------------

* Lid volí členy parlamentu. Parlament zvolí členy vlády. Senát zvolí soudce.

* Soudci jsou zvoleni do řádných soudů, správních soudů a ústavního soudu.

* První instanci vykonává ŘÁDNÝ soud, druhou VRCHNÍ soud a třetí NEJVYŠŠÍ soud.

/odůvodnění: Nahrazení nyní lokální (okresní, krajské) je nejen z významu slov jednoznačnějších a vhodných, nýbrž i pro právo odvolat se i k soudu v jiném kraji (sousedním - bližším či při možnosti podjatosti)./
0 # Kedul 2019-06-11 13:26
Kazdy obzalovany ma pravo aby jeho vec byla projednana verejne. Toto pravo neni jeho povinnosti toto snaset. Je treba totiz predevsim respektovat pravo kazdeho na presumpci nevinny a tedy i plne pravo na zachovani soukromi, nebot kazde byt jen projednavani pred verejnosti kazdeho nevinneho je sto zanechat neodcinitelnou skodu obzvlaste v kauzach citlivych.

Samozrejme pravo mit na sobe kuklu a zmenator hlasu spolu s neverejnosti osobnich udaju jako je adresa a jmeno pro kazdeho obzalovaneho ktery o to pozada by stacilo ....

Rozhodne bych do ustavy nejak zakotvil vetsi ochranu rovnosti pred zakonem.... dnes je nulova ... rozhodne je spravedlivejsi a vic ustavni kdyz soudce vubec nevi koho soudi nez jak dnes se prvne poradne prolustruje obzalovany a jeho osobni udaje a az pak se nejak jiz predem rozhodnuto soudi ... to je naprostej nesmysl ... a vede to jen k tomu ze kazdej fizl je zazrakem nevinnej i kdyby co ja vim ..
0 # Kedul 2019-06-11 13:30
rozhodne neni mozne aby soudce volil nakej politik to ani nahodou... pekne prima volba s nutnosti pekne se obcanum ukazat a predvest co je kandidat zac ... dneska kdejakej psychopat pekne pokoutne protlacen tlacenkou pac jeto pribuznej toho a onoho .. to teda ne ...
0 # Kedul 2019-06-11 13:52
Soud u ktereho bude probihat odovlani by si mel mit moznost kazdy vybrat sam ... to je spravne reseni ne nejaka podjatost kdy zjevne podjati zlocinne spolceni soudci si jen vzajemne potvrzuji svoje rozsudky pripadne nadrizeny soud peskuje ten nalezaci ze obzalobu smetl ze stolu a prokurator zuri ... rozhodne bych odebral pravo na odvolani stanim zastupcum nebot ti meli na vysetrovani a sber dukazu cele pripravne rizeni a obcan ma pravo na rychly spravedlivy proces
Institut soukrome obzaloby .. bezpodminecne nutno dat rovnou do ustavy ... stejne jako to ze stejne jako fizl a prokurator a soudce tak i obzalovany ma pplne pravo vyuzit k opatreni dukazu naprosto shodnych prostredku jako protistrana (chcete psychiatrickej profil a soudite podle nej nu dobra tak ja chci to same vedet o svedcich zda nejsou profesionalni lhari...)
0 # Saxána 2019-06-11 09:47
Nic není nemožné a demonstrující by mohli začít podepisovat řádnou petici.
0 # Saxána 2019-06-11 09:51
Nejen proto, že Ústava ČR již není v původní formě /(ne)přímá volby prezidenta/, revize a změna pro 3. tisíciletí je nutná!
0 # Kedul 2019-06-11 13:57
v podstate bych cele trestni soudnictvi jako celek zrusil ... proste soudce musi znat jak civilni tak trestni pravo jako celek a basta .. kdo nezvladne muze jit delat k pasu ... pak odpadnou i nesmysly typu to je civilni zalezitost podejte si zalobu .... to je trestni pravo do toho mi nezasahujeme blablabla .... uplne spatne ... a pak lidi nikdy nevidouc trestni rizeni a trestniho soudce jen brblaj jo ten je jasne vinej dyt ti soudci to jsou fajn lidi a chudaci musi resit kazdou blbost kdyz se sousedi prou o kohouta a musi se to vsechno slozite prokazovat a stejne nevyhrajete takze to uz musi bejt dukazu aby vubec skoncili u soudu u tech pachatelu prece to je jasny ze to museli udelat... stani zatupitesltvi zcela zrusit ... uplne zbytecnej skodlivej institut
0 # Kedul 2019-06-11 14:05
A ze Necesanej je prej zvlastni pripad ktery je vyjimka ... heheheheee ... 4 roky se soudi udajne 10s podstrceni zcela prokazatelne v tu chvily nefunkcni zcela vybite kamery ktera byla uplne na jinem miste nekde na verejnosti pod nejakou delici stenou kde se prej mozna nekdo prave prevlekal .. zadne dukazy ani neprime (pocit neni dukaz) vubec nic ze se neco stalo ze by vznikla nekomu nejaka skoda nebo ze by to nekoho zajimalo ... a dodneska neni ani nepravomocnej rozsudek ... ze prej o tom zdali se to stalo nebo nestalo zdali bude nekdo potrestanej nebo nebude a jak moc se bude rozhodovat na zaklade reviznich znalckych posudku na osobu obzalovaneho teprve .... hmmm presne podle hesla kdyz uz sme ho obzalovali tak neco najit proste musime stuj co stuj ...
S ohledem na pocet fizlu prokuratoru a soudniho casu pocitam timto zneuzitim pravomoci vznikla doposud jen na nakladech CR skoda tak shruba 2 miliony korun ...
0 # Saxána 2019-06-11 20:50
ad podněty - Kedul
Domnívám se, že 81 senátorů je dostatečná množina, aby se při volbách kandidátů na soudce rozhodlo spravedlivě. A kandidáty na soudce by nenavrhovali např. předsedové krajských soudů, kandidáti by se přihlásili sami. Volby soudců přímé si umím představit v elektronické podobě, ale zatím málo voličů má pro takový úkon vhodné občanské průkazy.
Další podněty jsou vhodné pro novelu trestního řádu (současný je z r. 1961!) a novelu zákona o soudech a soudcích (ta už je vypracovaná a pozměňovací návrhy by prostřednictvím nějakého poslance byly možné).
0 # Kedul 2019-06-12 05:55
Exministr spravedlnosti Pelikán porušil Nikulinova práva při jeho vydávání do USA

zpravy.aktualne.cz/.../...

Toz chlapci novinarsti zbyva uz jen okamzite podat trestni oznameni dle

§329 Zneužití pravomoci úřední osoby
(1) Úřední osoba, která
a) vykonává svou pravomoc způsobem odporujícím jinému právnímu předpisu,
(3) Odnětím svobody na pět až dvanáct let nebo propadnutím majetku bude pachatel potrestán,
b) způsobí-li takovým činem škodu velkého rozsahu.

nebo chcete riskovat neoznameni trestneho cinu? Joa prokuratori .. zadny vymluvy .. mam od Vas nejmin 20 podepsanejch lejster ze konat musite prezkoumavat nic nesmite i kdyby jste chteli protoze prej zakon!
0 # Kedul 2019-06-12 06:18
zpravy.aktualne.cz/.../...

Chudacek malinkej ma to 23000 stran ... a urcite je to jeden dulezitej dukaz za druhym kterej se musi poradne procist tempem 1 stranka za 2 dny ....a samozrejme se po par mesicich zacne vymlouvat ze to jeste nenastudoval protoze toho je moc ... ale jaksi tahle trapna vymluva opet vsem unikne ze to je hovadina kdyz mel podle zakona celou dobu dozorovat vysetrovani a mel by tedy jiz znat uplne vse ... jestli nevi jak to napsat at se zepta ve Zdare ns ... podavam obzalobu na burese nebot se dopustil toho a onoho v hlavnim liceni navrhuju vyslechnout svedky a prcist listiny ze spisu .. dotacni podvod je vaznej zlocin a v pripravnem rizeni byly objasneny vsechny veci ktere byt objasneny meli a je to uplne jasne. Kdepak sepisovat nejaky oduvodneni... za 2 hodiny muze obzalobu podavat ...
0 # Kedul 2019-06-12 06:22
.... jinak jeste mohl by prosim nekdo interpelovat premiera burese kolik penez stala prozatim jeho obhajoba, aby nam v druhem dotazu vysvetlil jak funguje po jeho dlouholetem angazma na miniserstvu spravedlnosti rovnost pred zakonem a predevsim rovnost stran v trestnim rizeni a pravo na obhajobu u lidi kteri si nemuzou dovolit se ani s advokatem poradit natoz mu dat par tisic za papir nebo doknc si kvalitniho vybirat s prazdnou kapsou ktery by si dokazali napsat mnohem lepe sami ale ze zakona nesmi a kdyz tak se stjne hazi do kose a nebere se na nej zadny ohled a nikdo k nemu neprihlizi a udajne je to tak v poradku podle justicni mafie?
0 # Kedul 2019-06-12 06:25
A hlavne jake konkretni ucinna opatreni prijal, a hodla prijat vlada, aby se u nas nemohlo objednat trestni stihani a vsichni kdo se takho v justici chovali v minulosti byly z justice vyhozeni a skody ktere napachali aby byly co nejvice z jejich majetku odcineny? Prozatim jsem nezaznamenal ani jediny naznak v tomto smeru k naprave ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 14:45
Brno - Praha, celá zem, estébáka vyženem…

například nápisy "Brno, Praha celá zem, Stbáka vyženem" nebo "ANO, lžu a kradu, Babiš" nebo "STBáky a lháře zavřít do žaláře".

Zdroj: eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 14:47
Za chybu zapisovatelky zaplatil 7.000,- Kč !!

___________

Davida (20) stála chyba v papírech 7 tisíc. Exekuci musel zaplatit, peníze zpět nedostane

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 14:52
Terorizuje Jakl obcany?
„Přítelkyně mě vzala za ruku a řekla, že mám pravdu a že s ním nepojedeme a jdeme pryč. Když jsme vstali, ozval se Ladislav Jakl a zeptal se, zda jsem mluvil o něm,“ pokračoval Daniel ve vyprávění v rozhovoru pro Deník N.
Na otázku zareagoval zopakováním první věty, což Jakla rozzlobilo. „Dostal jsem od něj ránu do tváře. Pak jsme se chytili a spadli na zem. Já jsem určitě vstal první. Chytil jsem ho za ramena, protože jsem nechtěl dostat další ránu. A v tu chvíli mi dal hlavičku,“ popsal situaci mladý muž. „A pravdu má v tom, že poté jsem ho už praštil do ramene a do tváře,“ dodal.

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:23
Jirko,
nepřehlédnutelný battle dress i argumentace.
Přeji pevné zdraví.

+F+
________
(K reportáži o Stibralovi).
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:38
Demonstranti ocima VOndrusky:

Podle demonstrantů je jejich problém to, že premiér je bohatý a přáli by si premiéra chudého.
Majetek ve svěřenském fondu premiéra Babiše z něho dělá druhého nejbohatšího Čecha, čili se pohybuje ještě trochu v jiné dimenzi. Uvedený majetek však zahrnuje i značné množství veřejných dotací čerpaných z peněz Evropské unie.
Proč by měla EU podporovat jednoho z nejbohatších obyvatel Evropy prostřednictvím peněz vybraných na daních? Z.

Zdroj: eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:39
Služební zákon zemřel. O osudech úředníků ve státní správě už zase rozhodují politici

ekonom.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:39
Kancléř Mynář opakovaně lobboval u ministrů spravedlnosti kvůli kauze Lány

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:40
Strážníci nechtěli dát svoje služební číslo a snažili se ujet z místa autem

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:40
Žalobci řeší o třetinu případů méně než dříve. Kriminalita se přesouvá na internet, říká šéfžalobce Zeman

domaci.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:41
Dotace Agrofertu stát posílal i přes četná varování. Úřady podle auditorů žádosti nedostatečně prověřovaly

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:42
Strážníci napadli zaměstnance centra Naděje, když si chtěl vyfotografovat registrační značku služebního auta

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:42
Wagenknecht: Babiš kradl, zastrašuje a vyvíjí nátlak. Je to na policii, sazba je až 12 let, Agrofert prorostl vládou

reflex.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:43
Policie ČR posílá miliony za pronájem stíhané firmě. Ta ji hlídá a uklízí

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:44
..volal na tísňovou policejní linku 158 s tím, že chce k činu něco oznámit. Policista si na něj údajně vzal kontaktní údaje s tím, že se mu někdo ozve, ale nikdo se neozval.

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:45
Nedal řidičce šanci přežít ..

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:45
Stransky a Bures:

Stransky stravil vice nez 10 let v komunistickem vezeni.
Bures byl a je komunisticky prospechar.
Z
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-12 15:46
Konec daně „z ničeho“. Soudní dvůr EU se zastal české firmy proti postupu Finanční správy

www.euro.cz/byznys/konec-dane-z-niceho-1453676
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-26 15:12
Článek se nenašel... Kdo by to byl řekl !!

novinky.cz/.../...
_____
Voliči presidenta Zemana na něm - prý - obdivují jeho inteligenci.
Jestliže neexistující článek s takovýmto názvem mohl připsat zrovna Peroutkovi, tak to svědčí o tom, že NEVÍ NIC o předválečné scéně, o předválečné žurnalistice, o Peroutkovi pak zvláště. Pokud od něj kdy co četl, tak o něm vůbec nic nepochopil - protože takové postoje jsou v příkrém rozporu ke všemu, co Peroutka celý život dělal a tvrdil.
Jinými slovy : Takový výmysl mohl prohlásit jen zcela omezený, ba zabedněný, nevzdělaný člověk, programový hlupák a ignorant. Což také Zeman bezesporu je.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.