Šance, co se neopakuje...

Vzpomínáte na poslední parlamentní volby, když se Bureš dral k moci ?? S jakým heslem ?? 

 Psal všude něco o tom, že TOHLE  je ta šance, co už se nebude opakovat - a stavěl sám sebe do pozice, jako že on, velký byznysmen a podnikatel, se teda milostivě uvolí nám tady ten bordel dát dohromady - ale jenom jednou, a jestli to nevyužijeme, tak na nás kašle. 

Něco - jako … spasitel světa, který se ovšem nenabízí dvakrát. 

Díky těm, kteří těmto blábolům podlehli, jsme i všichni ostatní mohli vidět, co je to vlastně ta "šance", co se neopakuje... 

Chaos a anarchie ještě horší než byla kdy předtím. 

Slibovaní "odborníci" se záhadně nikdy nikam nedostavili - protože prostě pro ANO žádní nejsou - a jediný, kdo s ním byl nakonec ochoten "spolupracovat", byli dva nezkušení, hloupí  - a hlavně mocichtiví - kluci z ČSSD, totiž Zimola s Hamáčkem. Za cenu toho, že ČSSD potopí, což moudřejší věděli předem, ti dva zjevně až nyní, kdy ČSSD definitivně mizí z politické mapy ČR. 

Vláda ANO, tento slibovaný volební zázrak, spočíval pouze v uplácení celých sociálních skupin voličů - pochopitelně na úkor budoucnosti a především na úkor těch ostatních, kteří upláceni nebyli. 

Dále jsme viděli bezbřehé tápání naprostých amatérů, nemajících ani vizi, ani program - krom vize se udržet dál u moci za každou cenu. 

Zdá se, že ta cena právě dozrála. 

Pochopil to nejen Bureš, ale i zjevně jinak zatvrzelý hradní ješita, který se najednou zázračně uvoluje přeci jen jmenovat ministra podle přání ČSSD, a to postaven v tváří tvář jasné realitě. 

A ta je - že Burešovi rychle klesají preference, neboť i těm duševně jednodušším došlo, že nás všechny vede zjevně do pekel (kam by také pekel zplozenec mohl jinam směřovat, že ?) - a že nové  - mimořádné - volby budou skoro jistě znamenat, že ani jedna z dnešních vládních stran nadále vládní už nebude. 

Proto si - logicky - mimořádné volby nebude přát nikdo, kdo je s dnešní vládou jakkoliv spojen nebo na ní má jakýkoliv zájem : Tedy ani Bureš, ani ČSSD (pro tu by to mohly být volby dost možná i poslední) - a nakonec ani hradní Ugo Ješita, který svého spřáteleného pekel zplozence protěžuje, kde může. 

Ergo - tihle všichni udělají vše pro to, aby vláda - byť třeba obměněná či pozměněná - dál pokračovala. 

Bureš dokonce i to, že se "sníží" k tomu, aby navštívil Lidový dům a zasedání v něm - aby bylo vidět, jak mu na jeho výsledku záleží. A všechny ubezpečuje, že je s vládnutím a "spoluprací" spokojen a že "vláda je úspěšná". 

Obvykle je třeba zdůrazňovat to, čeho by si jinak nikdo nevšiml... 

Zato si nelze rozhodně nevšimnout, že vláda se - namísto vládnutí, ať už jakkoliv špatného - zabývá již měsíce sama sebou. Což není ani její poslání, ani její definice. 

Ze všeho výše popsaného proto jednoznačně plyne - závěr : A ten je, že "šance, co se nebude opakovat" - to rozhodně byla, ale ne pro české voliče, nýbrž právě a jedině pro toho, kdo to všechno "inzeroval". 

A mezi řádky i vcelku jasně plyne - že tahle šance právě propršela - a - končí. 

A to i navzdory všem koblihám, slevám na vlaky a přídavkům k důchodu - které budou muset nakonec zaplatit ti, co od vlády nedostali nikdy ani floka... 

____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-16 19:29
Uz chapete navstevu komunisty Zemana na sjezdu KSCM?
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-16 19:30
ČSSD povýšila spor s naším otcem na politický zájem, říkají potomci právníka Altnera

hlidacipes.org/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-16 19:30
Soud osvobodil soudkyni, kterou podezírali, že varovala dceru před policejní akcí

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-16 19:33
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-16 19:34
Budoucí generace se bude v údivu ptát jak jsme mohli v tomhle bordelu žít, a proč jsme nic nedělali? Ona každá další generace je chytřejší než ta současná. O.
__________
Já se ptám už teď a už řadu let - ale asi je pořád dost těch, co jim ten bordel neskutečně vyhovuje...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-16 20:44
Předsedou Vrchního soudu v Praze chtějí být Sváček a Dörfl

ceska-justice.cz/.../...
0 # Kedul 2019-07-17 17:55
Omyly justice a úředníků stály loni státní kasu nejvíc v historii

novinky.cz/.../...

A co teprve naschvaly a zlociny uredniku a justicni mafie .. to kdyby se zacalo stihat to by byla statni kasa plna a "omylu" by vyrazne ubylo ... kdyz udelate v praci prusvih tak pokud nezpusobite jinemu ujmu jinou nez majetkovou tak do posledni koruny zaplatite a minimalne 4.5 nasobek platu, kdyz nekomu neco v praci zpusobite tak jdete normalne pred soud a klidne i sedet ... to samozrejme kdoviproc neplati pro juszticni mafii ktera muze komukoliv udelat nezakonne cokoliv a udajne se ma omlouvat jakesi ministerstvo a ne konkretni smejd .. co je tohle za zvracenou logiku? To je prece uz z principu naprosty nesmysl ..
0 # Kedul 2019-07-17 17:59
.... je na lejstru podpis konkretniho prokuratora nebo fizla nebo soudce? Samozrejme ze je ... ma tento papirove vzdelani aby nedelal takove chyby ktere stoji jineho svobodu nebo zdravi nebo jinou tezkou ujmu ma ... je svepravny je ... kde je problem jej za zneuziti pravomoci a ublizeni na zdravi minimalne v psychicke rovine na 8 let poslat do chladku a s ostudou vyhodit z justice? Zadny problem v zakonech nevidim ... ty jsou napsane celkem v tomto jasne ... nejake to je soucast vasi obhajoby nebo to je jen stiznost s kazenskym cernym puntikem v zakone nevidim ... tam je trestny cin zneuziti pravomoci naprosto jasne a nekompromisne popsan bez moznosti dvojiho vykladu ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-17 18:54
Taky ses tam vešel ? O.


novinky.cz/.../...
____________
Zajisté.
Tak proto ta drastická opatření : Žaloby zásadně neprojednávat, vůbec je nepouštět k soudu - ať to stojí, co t stojí...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-17 18:55
Zapáchající Hradní žumpa. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-17 19:02
ANO ci NE s ANO:

CSSD je nespokojene s odstrasujicim chovanim Burese. Mnozi se priklaneji k odchodu z vlady.
Pro takoveto rozhodnuti je vsak treba si uvedomit a predstavit, jake slozeni bude mit pristi vlada a zda-li tento vyvoj ve Stredni Evrope nejede podle prognostaka a komunisty Zemana a jeho spojence Putina!!!
Z
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-17 19:03
Policie chtěla původně trestat zraněného :

„U přestupkové komise jsem odmítl zaplatit pokutu a snažil se úředníkům vysvětlit, že jsem nic neporušil. Nikdo to nechtěl slyšet. Měl jsem proti té státní mašinérii pocit bezmoci. Rozhodl jsem se proto, že si vezmu právníka. Po jeho intervenci se případ začal otáčet,“ vzpomínal cyklista.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-18 05:21
Burešovi učedníci. J.K.

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.