Pozváni byli... Přijdou ?

Přijdou se podívat za těmi, jimž bezdůvodně, pouze v zájmu své bezpracné kariéry a bezproblémového života na cizí účet,  zničili životy ??

 

 

_______________________

_______________________

POZVÁNKY :  Zločinec č. 1 - soudce Lněnička 

 

 

_______________________

Zločinec č. 2 : Soudce Sváček 

 

 

______________________

Zločinec č. 3 - a hlavní kápo : Předseda VS v Praze - Bureš

 

 

______________________

Současný hlavní věznitel - ředitel VS ČR Dohnal (a ten toho dostal dnes víc - viz dále) : 

 

 

 

______________________

Dohnalovi přistála na stůl i stížnost na chování věznice Valdice o tomto víkendu : 

 

 

___________________

 Pozvána byla i Lenka Bradáčová, jejíž státní zástupci se tak sveřepě tupě snažili zavřít Nečesaného, ač o jeho nevině byl dávno přesvědčen Nejvyšší soud, a stejně sveřepě tupě se podíleli i na nepodloženém uvěznění Gila McCraee (jako ostatně stovek dalších...). 

 

 

 

_____________________

A konečně - řadu uzavírá -  hlavní pozvaná, kladenská Maruška

 

 

 

 

______________________

______________________

 

 

_____________________

_____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-13 19:38
Bradáčová u soudu: Dopis od Vitáskové si nepamatuji, v archivu není

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-14 06:38
Pozvanka Leyenove:

Po opilci Junckerovi prevezme od 11/2019 vedeni EK Nemka Leyenova. Ta je z domova zvykla na Pravni stat!
Ona by se po zaslani pozvanky jiste zamyslela nad tim, zda-li je v EU mozne veznit Americana na zaklade neprimych dukazu, tak jak to ucinila justice v CR a vyzadala by si oduvodneni od Msp.!
Kdyz (Buresova) EK komisarka pro justici - Jourova nebyla schopna za 5 let zmenit "podvodny justicni system" v CR, tak nema v jeji EK co pohledavat!
Valkova a Jourova by mohly tez dostat pozvanku. Z.
0 # Saxána 2019-08-14 07:04
Čas oligarchů JEJICH SLUHŮ A NEPŘÁTEL
ONDŘEJ ZÁVODSKÝ
www.facebook.com/.../
babylonrevue.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-14 08:44
Tak teď už tedy vidíme, kdo podporuje ten současný justiční nepořádek. Ještě by si to však měli dát alespoň do souladu s vydanými zákony a neplést nimi obyčejné lidi (když už se v těch jejich zákonech jak vidno nevyznají ani oni navzájem). Nebo oni nemusí? Zřejmě nemusí vůbec nic. D.

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-14 08:47
DO DISKUSE
Zvláštní, a také zvláště podlá je kategorie vydírání justicí - zvaná soudní znalci. Dneska už se bez nich soudce neobejde. Hlavně, když jde o občanské právo soukromé. Třeba takový rozvod spojený se svěřováním dětí do péče, určování styku s nimi apod. Co může být soukromější než manželství, děti a rodina?
Znalkyně i znalce tu soud autoritativně nařizuje. Mají zde, v dosud naší české kotlině, status jakéhosi odborného svědka. Jde však většinou o známý podvod. Aby to jaksi pro rodiče a občany vypadalo...
Vy nemůžete proti takovým zbytečným výdajům nic dělat. Namítat je k ničemu. Ačkoliv sami víte, že jde většinou o soudcovskou klientelu, která většinou jen vyhání občanům peníze z kapes, nechat se od nich musíte.. Tady v Čechách se takhle "vyšetřuje", atd. na přání soudkyně, ve svých manželstvích často selhávající, třeba i třikrát (!) rozvedené. Podobně jsou na tom v ČR i ty vědmy a "odborníci" s kulatým razítkem.
Sami si ti mudrlanti s celou svojí pseudovědeckou výbavou neporadili. Ale zato vědí, co mají dělat druzí. To vám nasadí většinou ty svoje projekční testy. Třeba zcela směšný test inkoustových skvrn. Zfalšují otázky i odpovědi. Takové metody jsou v Evropě, (např. v Německu) jako forenzní nástroj nepovolené, dokonce zakázané. Tady se zneužívají běžně. Kdo to uhradí? Jó, můžete se odvolávat a dál platit, stojí to víc a víc. Posudek zv. ústavní? Marné. Podvodníci drží při sobě. Je to přeci česká úřední a soudní mafie. Žádná věda!

Stačí se podívat na statistiky svěřování do péče, včetně střídavé, atd. snadno můžete snadno předvídat jak to dopadne: Otcové, byť pečující a zcela bezúhonní z toho vyjdou jako přinejmenším zlí a zákeřní dementi a sobci, s počínající schízou, zatímco matky jsou tu obecně trpící, plačtivé světice. Takovým musíte na děti, které vám samozřejmě coby muži nesvěří, platit alíky jako morovatí...
Tak tomu a snad jen tomu slouží ti čeští soudní znalci. Za jejich posudek bratru zaplatíte 30.000 kč (slovy třicet tisíc). Když ne vy - jen špinaví chlapi - tak je za soudce a soudkyně lácnou daňoví poplatníci. To jsou prachobyčejní pracující.

To jen abychom pochopili znamená mít děti v ČR. Když pak zestárnete chcípnete jako pes, mimo rodinu. Ani vás vlastní děti slušně neznají. Když, tak jen jako líné a zlé prase, které jim a mamince nechtělo dobrovolně platit. Proto onen "hodný" stát - rozbíjející rodiny - pak musí z našich těžce vydělaných platit paliativní péči v miliónech. Tak pracuje justice a spol.

Taková tedy je politika soudnického státu, totality, kde jsou talárníci nezávislí na všem i na zákonech, na přirozeném právu a spravedlnosti. Tu přeci řídí ministerstvo!

Justice a její klientela si dobře vegetuje. Na náš úkor. A také na ničení života a štěstí našich dětí a důchodců. Rada? Dávejte je do Klokánků a babyxů hned! (zjš)
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-15 14:05
Případ Postoloprty: Bradáčová vylučuje podání kárné žaloby, podle ní je věc promlčená

ceska-justice.cz/.../...
____________
Pejsáček "neshledal" - takže kárné provinění se promlčuje...
A co škoda, způsobená státu ?
Státní zástupkyně přece nechodila do práce zadarmo, brala plat, dělala starou belu, resp. na co sáhla, to bylo blbě - pak ji - symbolicky - povýšili na okresní státní zástupkyni - co k tomu kdo chce ještě dodat ? Lepší ilustraci justičních poměrů u nás byste sotva hledali.
Společenství společnosti škodících, vzájemně se kryjících, tupců a sviní, co nikdy za nic nemůžou a vždycky jsou "ti správní".
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-15 14:13
Komunisti a antikomunisti v CR:

Stejne jako bolsevik Zeman se obklopil estebackou sebrankou a vydavaji se udajne za antikomunisty, tak i akce poradane k 30. vyroci "revoluce" organizuji komunisticti antikomunisti.
Inu stale plati, ze byvaly komunista je jako byvaly cernoch!!!
Z
Česká advokátní komora (ČAK) chce 30. výročí sametové revoluce připomenout konferencí, výstavou a publikací s názvem Advokáti proti totalitě. Partnerem projektu se stala také pražská advokátní kancelář Císař, Češka, Smutný.
Zdeněk Češka byl přitom v 80. letech členem Ústředního výboru KSČ, Pavel Smutný při studiu na právnické fakultě působil jako předseda SSM celé Univerzity Karlovy.
Poté, co se Deník N začal o případ zajímat, komora partnerství s kanceláří zrušila.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-15 17:46
Práce v Novém Sedle :

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.