Čapí hnízdo : Malý justiční Mnichov

"O nás - bez nás", znělo po Mnichovu. "O našich penězích - bez nás", může znít po Čapím hnízdu. 

 

Když jsme důrazně varovali všechny, kdo na jaře naletěli přitroublým chvilkařům a šli demonstrovat na náměstí, prý za "podporu nezávislé justice", nechtěl nás nikdo poslouchat. 

Stejně jako naprosto jasná sdělení, že jakákoliv "nezávislá justice" je u nás dosud absurdní a nesplnitelnou fikcí, minimálně za podmínek současných vlád, jež o justici a jejím stavu nemají ani potuchy. Anebo ho nechtějí programově znát. 

Teď - jako obvykle - do slova a do písmene došlo na naše slova a předpovědi. 

V plné nahotě se konečně ukázala celá holá pravda o dnešním státním zastupitelství, potažmo justici jako takové. 

Za slovy o "nezávislosti" se neskrývá nic jiného než zbabělost, vypočítavost, ziskuchtivost a hrabivost, celková malost a morální ubohost - vlastnosti, které jsou s objektivním výkonem spravedlnosti jen ztěží slučitelné. 

Za statisícovými platy, odůvodňovanými právě vysokou mírou zodpovědnosti a profesní statečnosti při "boji se zločinem", se ve skutečnosti skrývají malincí ubožáčkové, ušláplé služebnické dušičky, které rády kopají do těch, co se jen ztěží mohou adekvátně bránit, pokud však narazí na sebemíň mocného, okamžitě stáhnou ocas(y) a zalezou do svých - stále královsky placených - děr. 

Za Mnichova, toho prvního, skandovaly davy na náměstích : "Nevydáme republiku německýmu čalouníku", přičemž k omylu demonstrantů patřilo bohužel nejen Hitlerovo původní povolání (protože ani tím čalouníkem ve skutečnosti nebyl, vlastně ani Němcem ne), ale především proklamovaná skutečnost slibované rozhodné obrany země. 

Davy z letošího jara, naletivší naplno vymydleným chvilkařům, teď dostaly naprosto srovnatelnou ránu, jako davy z r. ´38 mnichovskou dohodou. 

Žádná "nezávislá justice" tady není - je tu jen banda populistických žvanilů, co při sebemenším problémku okamžitě zaleze pod stůl - a stíhat se proto NIC NEBUDE.  

Po Šarochovi to vzdal i městský státní zástupce Martin Erazím - a prý to má řešit soud Evropské unie. Tedy, jinými slovy, kdokoliv - jen oni ne.

Ten samozřejmě neřeší trestní odpovědnost, ale pouze tu morální. A náhradu škod. Ta už zaretušována byla, tím to pro EU skončilo - a Erazím to dobře ví. Trestní odpovědnost měla - i podle EU - vyvodit česká justice. 

Čekal jsem leccos, ale takto nahou zbabělost, veřejně demonstrovanou - a jasné sdělení, že pro relativně mocné zákony neplatí, tedy ne. 

Ti, co naletěli chvilkařům, a jejích kecům o "nezávislé justici", si teď mohou sypat popel na hlavu. 

Konečně aspoň vidí, jak na tom ve skutečnosti jsme - a k čemu máme draze placenou justici. 

Kdo to stále ještě nepochopil - tak výhradně k tomu, aby zajišťovala bezpracnou, a samozřejmě především bezrizikovou, existenci svým četným členům a jejich rodinám - a jinak nám vlezte na záda, a neotravujte pořád (s nějakou spravedlností) !! 

Nerušit - HRABEME  !! To je ta jediná správná cedule na každé státní zastupitelství, na každý soud... 

Hrabeme. Pěkne pod sebe - a dá nám to práci. 

Tak nám, prosím vás, dejte pokoj !! 

Zdálo by se, že tady by mohla být tečka - leč není. 

Všimněte si stupidní, ba idiotské reakce na toto skandální rozhodnutí ze strany nevládních, leč parlamentních, údajně opozičních stran. 

Přesně, jako za Mnichova. 

Namísto aby jasně řekly : Kašleme na zrádné spojence, jdeme do toho i sami, však nám Pán Bůh pomůže - tak vyzývaly ke klidu a smíru s potupným odstoupením celého pohraničí bez boje. 

Stejně tak ti současní kašpaři ze všech tzv. opozičních stran, namísto aby jasně vyhlásili : Státní zástupci jsou póvl a zbabělý plevel, a my chceme jejich odvolání, potrestání - a  zásadní reformu justice, aby se tam taková zbabělá pakáž nemohla nadále bezpracně vyhřívat - tak namísto toho, jako spráskaní Pejsáčci, jen opakují stupidní bláboly o tom, že "budou respektovat názor MěstSZ". 

Tak si ho respektujte, debilové. 

A až vás přestane chránit poslanecká imunita, a některý z těchto kašpárků si vzpomene, že vás bude stíhat, protože jste mu např. přebrali  manželku nebo milenku, nebo ho příliš rychle předjeli na křižovatce,  tak si běžte stěžovat na nákladní nádraží. 

Protože - tam se toho ještě vejde !! 

_________________

_________________

 

https://www.forum24.cz/pavel-safr-statni-zastupci-podporili-mafiansky-stat/

 

https://eurozpravy.cz/domaci/politika/kauza-capi-hnizdo-andrej-babis-ivan-bartos-petr-fiala.6765cff8/

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/online-zalobci-po-ctyrech-letech-zastavili-stihani-v-kauze-capi-hnizdo-78830?dop-ab-variant=19&seq-no=2&source=hp

 

 https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2923097-kauza-capi-hnizdo-statni-zastupitelstvi-zastavilo-trestni-stihani-obvinenych-vcetne?_ga=2.165064827.595843955.1568147368-1928696101.1451412475

 

____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-13 15:25
Když je všemocný státní zástupce tááákhle malinkatej…

Dotace EU a konkurencni soutez na trhu:

Cilem konkurencniho boje na trhu je snizeni ceny zbozi a sluzeb pro konecneho spotrebitele. EU je ochotna podporovat male firmy, ktere se snazi konkurovat velkym gigantum. Agrofert je bezesporu takovyto gigant.
Tim, ze Agrofert cerpal a cerpa dotace EU, vznika v CR nezdrave prostredi na trhu. Agrofert pohlcuje male firmy a stava se tak cim dal vice monopolistou, ktery si muze diktovat cenu podle svych predstav!
Vyvoj v CR tak bezi zcela opacne nez v jinych statech EU!
Tuto skutecnost si Statni zastupci v CR neuvedomuji!
Je vsak tez myslitelne, ze s Buresem v politice se vynorili stare struktury, vcetne Estebaku, pred kterymi maji vsichni Statni zastupci STRACH!!! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-13 15:27
Mimochodem, v trestním zákoníku přímo je ustanovení, že presidenta republiky trestně stíhat nelze.

Jak vidět, bylo toto ustanovení implicitně rozšířeno i na další představitele státu.
Tak proč to tam rovnou taky nenapsat ??
Mohli jsme si všichni ušetřit jednu trapnou, 4 - letou komedii...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-13 16:19
Pirati:

Jediny Bartos ukazal bojovne srdce!
Z
Rozhodnutí pražského městského státního zastupitelství zpochybňují Piráti, kteří považují za neudržitelné tvrzení, že Čapí hnízdo bylo v době získání dotace nezávislou firmou.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-13 17:34
Pravda prý se ukázala...

novinky.cz/.../...
___________
Pravda sotva, ale zbabělost zcela jistě...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-13 17:39
Mareš končí …

irozhlas.cz/.../...
__________
Prý řešil úspěšně známé kauzy - jako třeba vraždu Anny Janatkové, nebo vraždu manželky majitele Discolandu Sylvie.
Jednu bych si dovolil doplnit : Případ McCraee. Gil dodneška nemůže zapomenout, že ho u výslechu mučili a nutili na něm přiznání. Marně.
Mareše a jeho bandu označuje výhradně jako profesionální zločince.
______________

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-13 18:28
Stát vydělává na exekucích až půl miliardy korun ročně

tyden.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-14 14:40
Buresovy pohadky:

Obcane NEJSOU radi, ze Bures uplatil SZ a neocistil se az u soudu!
Dukazy pro jeho vinu jsou nepopiratelne! Pirati na to jasne poukazali.
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-14 14:43
Máš-li v kapse chytrý mobil,
nemusíš mít vyhráno.
Prozradí tě vlastní blbost,
když máš v hlavě nasráno.
Jsi služebník této doby,
tudíž nemusíš mít strach.
Chlebodárce estébák Bureš
vždy rád navýší tvůj plat.
J.K.
lifee.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-14 14:44
Mám-li mluvit za sebe, tak vím, že musím respektovat to, že jednou zemřu.
Hamáček, Okamura, Fiala /Petr/, zbabělci, čuráci, až to burácí. J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-14 14:44
Já ne!
Ještě se v tom hovně může šťourat nejvyšší hloupý Honza.
Ale pozor, hloupý Honzo, čím víc se šťouráš v hovně, tím víc smrdí. Máš na to sice 3 měsíce a jde ti o místo u žlabu. A tak přiznej rychle božskou a nehrej si s námi na babu. J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-14 14:46
Nechápu, když je v kauze Čapí hnízdo vše v pořádku, proč byla vrácena legálně získaná dotace EU. J.K.
__________
Pro jistotu... ABy lidi nezáviděli. Tohle se holt provalilo - ale jiné miliardy zůstávají skryty, tak to se přeci tak dělá, že se narafičí vedlejší manévr, aby odlákal pozornost - a zatím hlavní tah směřuje nerušeně jinam...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-14 15:18
Babiš je (prý) nevinnej, o Čapáku lhal...

nazory.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-14 16:48
Podobných kauz jako Čapí hnízdo bychom v Česku našli možná desítky, míní ekonom

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-14 17:35
Znalec Lukáš Křístek: Nový zákon je samý bič a žádný cukr

ceska-justice.cz/.../...
0 # Kedul 2019-09-15 07:38
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Znalec Lukáš Křístek: Nový zákon je samý bič a žádný cukr


A co takhle nelhat nekrast a nenicit zivoty slusnym lidem na zakazku fizla prokuratora nebo soudce za par mizernych penez?

cituji z "pripadu" kdy na zaklade domnenky jedne prazandy ze pry je presvedcena ze ji nekdo natocil asi 10 sekund coz se nicim a nijak nepotvrdilo pouzilo pro zniceni zivota nevinneho vymyslenym jinym cinem policajtkou nasledne jinym cinem soudkyni "posudku" Zelmiry Herrove, ktera o obzalovanem lzive napsala ze protoze je verny partnerce a je obvinen tak trpi deviaci na otazku jaka jsou diagnosticka kriteria pro tuto deviaci odpovedela "ja se mezinarodni klasifikaci nemoci vubec neridim, ja si to delam po svem uz 30 let" !!!!!
Pan dokotor Zverina ji s tim poslal nekam, pan doktor Uzel jeste dal ... presto misto zastaveni tehle neproveditelne blbosti si davno vyloucena soudkyne vyzaduje dalsi posudek!!!
0 # Kedul 2019-09-15 07:43
Tedy znalecky posudek dalsi revizni v rade kdy i prvokum je jiz davno jasno ze ta neuveritelna sprosta pomluva Herrove nemuze obstat a ze stejne je to uplne jedno zda obvineny trpi nebo netrpi nejakou deviaci protoze zkratka fyzikalne je ten skutek neproveditelny!!!! Obzalovay ho spachat nemohl i kdyby sebevic chtel ... ne dalsi a dalsi posudky ... a jestli nekdo mysli ze byl posouzen dusevni stav one holky aby se vedelo zda si celou vec nevymyslela protoze nikdo jiny o nicem takovem nemel ani paru a nic takoveho nevidel co ona povidala ze udajne vsechno videla .. i jeji vlastni bratr ji celou cast jeji vypovedi poprel.. no tak to se proberte vazeni .. soudkyne ani nikdo z mafianku nechce takovy posudek pripustit aby se vedelo zda se nejedna o tvrzeni blazna .. zkratka se oznacilo za verohodne a basta ... ze se uplne rozchazi s jinyma vypovedma to soudkyni samo nevadi ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-14 17:36
Politici bez sveho vlastniho nazoru:

Hamacek tvrdi, ze neni na politicich, aby komentovali rozhodnuti SZ v kauze Capi hnizdo.
Tak tomu bylo za Komunistu, dnes je vsak demokracie.
Jediny Bartos se zachoval statecne, kdyz poukazal na zavadejici zduvodneni SZ, ktere se zabyvalo vsim moznym (kompetentni soud SdEU) misto toho nejdulezitejsiho, co zjistil vysetrovatel Nevtipil - dotaci nezadala mala firma, ale gigant Agrofert!
Z
novinky.cz/.../...
______________
Znamená to jediné : Že politici ze všech stran jsou takový trubky, že neví, co je justice zač a nejsou schopni ani prosté selské úvahy - a raději oficiálně potvrzují, že věří očividnému nesmyslu...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-15 16:56
Wagnerová : Je to neuvěřitelné...

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-15 19:59
Justicni slovnik:

Mezi soudci toto znamena podplaceny SZ -„Chování městského státního zastupitelství a osob tam mi přišlo jako naprosto neprofesionální,“ Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-15 20:01
Firma Bures & Bures:

Zlocinec Bures ma zastani u predsedy VSP Burese.

Narizeni (ES) Rady jsou srozumitelna pro staty s demokratickou legislativou, zalozenou na Umluve ZLP a velmi nesrozumitelna pro stat CR s legislativou komunistickou, zalozenou na Listine ZLP se zcela odlisnym VYKLADEM!
CR podepsala v 1990 Umluvu ZLP a nikoliv komunisticky podvod - Listinu ZLP!!!
K tomuto by se mela vyjadrit Wagnerova - byvala soudkyne US!
Z
Varoval však před rostoucí nepřehledností práva: „Je to celý trend v Evropě zejména pod vlivem toho, jak se tvoří předpisy evropských společenství často velmi lobbisticky a často nesystémově. Právo se pro normálního člověka stává houštinou, ve které se nelze vůbec vyznat.“
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-15 20:32
Pobavilo mě stanovisko ODS k zastavení Čapího hnízda : Prý respektují názor MěstSZ - a že prý žádný rozumný politik ani jiné stanovisko mít nemůže.
Jinými slovy : Když MěstSZ prohlásí, že černá je bílá, nebo že voda je suchá nebo že sever je na jihu nebo něco podobného, tak to ODS odkýve, i kdyby to mlátilo dveřmi.
Větší idiotismus v praxi si sotva dokáže kdo představit, natož že by takovéto straně pak svěřil otěže zdejší politiky.
Já bych je naopak navrhoval zbavit svéprávnosti, protože přestali kontrolovat svět kolem sebe vlastními smysly a vlastním rozumem. A to je přesně to, co by se žádnému politikovi nikdy nemělo stát...
Je docela smutným zjištěním, že ze všech politických stran, a především stran opozičních, to byli jediní Piráti, kdo jasně prohlásil, že závěry MěstSZ jsou holým nesmyslem a že je nikdy nemohou přijmout.
Vědomí, že v naší sněmovně sedí z nějakých 90% buďto mafiánští grázlové, anebo totální trollové, kteří by odkývali i kvadraturu kruhu, když by jim ji naservírovalo "nezávislé OSZ", člověku rozhodně na klidu nepřidá, i když současný stav zde opravdu dobře vysvětluje. …
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-16 10:02
Pristi koalice s Buresem:

Prohlaseni ODS se necha chapat jako prdelolezectvi "demokraticke" strany k Buresovi pred pristimi volbami.
Pan profesor z ODS by mel jit radsi ucit, jak ze sebe delat "debila".
Jiz dnes se profiluji Pirati jako jedina silna demokraticka strana, bojujici proti komunistum a prekabatenym komunistum v ostatnich silnych stranach! Piraty podporuji mladi lide, nezasazeni komunismem anebo starsi lide, kteri maji jeste v zive pameti "zrudnosti rudych zrud"! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-16 10:05
Rozumny politik:

Podle ODS je zrejme rozumny politik ten, kdo se spolci se supermafianem!
To ukazuje jasne, co si dnes lze v CR predstavit pod pojmem politik ve vsech silnych stranach (krome Piratu)!
Tak hluboko jsem klesla - CR! Z.
______

ODS se hlasitě radovala ze vzestupu preferencí, těžící z toho, že de facto nebylo koho volit. Na údajné pravici, za kterou se vydávají, zůstali vlastně jen oni - a tak jim, po rozčarování s Burešem a TOP 09 začaly růst preference.
Jak vidět, dělají všechno pro to, aby se zase vrátily někam na hranici volitelnosti, namísto aby využili situace, hlasitě a jasně odsoudili zbabělost a účelovost MěstSZ - a přišli s programem zásadní reformy justice.
Kdy jindy je její nezbytnost lépe vidět, než právě teď, že ?
Prostě - pokud brzy vypadnou z politiky, ostatní už jim řeknou, proč - a že zcela po právu.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-16 09:56
Blamáž SZ - aneb : Proč najednou všichni selhávají...

www.forum24.cz/.../
_____________
K tomu bych dodal - oni samozřejmě selhávali denně i předtím, akorát o tom nikdo nemluvil a nikdo - krom nás - to nechtěl vidět...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-16 10:08
Čapák a upadajici ODS:

Strana vedena neschopnym profesorem
ma za stinoveho ministra mafiana Pabla
pro nehoz je zlodej Bures velkym vzorem
a tak rozum a spravedlnost na hubu padla! Z.
_________

Pozn : Don Pablo - alias Pavel Blažek, brněnský mafián, jinak též "specialista" ODS na oblast justice.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-16 10:08
Komunisti na Morave si nalili "cisteho vina"!
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-16 15:16
Nezavislost a nestrannost v kauze Capi hnizdo:

Vysetrovatel Nevtipil zjistil trestny cin podvodu Buresova GIGANTU - Agrofertu s dotacemi EU.
Bylo na SZ Sarochovi a MestSZ, aby v pripadnem opacnem rozhodnuti zduvodnili opak zaveru vysetrovatele.
Tak se nestalo, MestSZ se vubec nezabyvalo duvody vysetrovatele a misto toho si vymyslelo nesmysly o kompetenci SdEU pro urceni rozdilu velka a mala firma!
Vysetrovatel (ktery jednal svedomite) si musi hledat jinou praci.
Takto dopadnou vsichni svedomiti vysetrovatele, kteri dostanou na stul podvody a kradeze mafiana Burese.
Bures byl znam svymi podvody jiz za Komunistu! Jeho prislusnost k StB mu tehdy zajistovala beztrestnost!!!
Tyto skutecnosti by si mel uvedomit NSZ Zeman! Z.
____________
NSZ Zeman je nefunkční panák.
Jediným - zato velkým - pozitivem celé této události kolem Čapího hnízda je, že konečně všichni můžou vidět, co vlastně znamená "nezávislá justice" a jak doopravdy funguje...
A věřme, že taky budou chtít po svých stranách - a především po těch, co to odmítají vidět, ODS v první řadě - jasnou odpověď na to, co s tím hodlají udělat.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-16 15:41
Věznice rekordně vydělávají. Daří se jim zvyšovat počet zaměstnaných odsouzených

e15.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-16 15:44
Dukazy - Sarochovi nestacily:

Dukazy jednoznacne svedcily o PODVODU Agrofertu!
Jelikoz vsak podvod neni v CR (pravnim state?) trestny cin, tak dukazy nesvedcily o trestnem cinu zlodeje!!!
Z

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-16 15:45
90 procent případů občan vs. stát se vyřeší do 961 dní. Změřili jsme, jak pracuje spravedlnost

irozhlas.cz/.../...
__________
Zapomněli měřit u mě.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-16 17:59
Don Pablo a zakony v CR:

ODS si za soucasneho stavu nemuze uvedomit ten katastrofalni stav v justici, nemuze proto z toho vyvodit nejake rozumne zavery!
Dokud bude Don Pablo, nebo jiny mafian poradce predsedy ODS na justici a navic stinovy ministr spravedlnosti, tak se nic k lepsimu nemuze zmenit.
On je dokonce v Ustavne pravnim vyboru, kde je zodpovedny za nove zakony.
Jediny rozumny zaver z teto kauzy je proto - nevolit ODS a dat prilezitost Piratum (oni si uz nejakeho skutecneho odbornika na justici najdou)!!! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-17 09:22
Žalobcům prý chybí odpovědnost...

blesk.cz/.../...
_____________
Zdaleka nejen ta.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-17 09:25
Eliška Wagnerová považuje důvody zastavení stíhání za "neuvěřitelné".

blisty.cz/art/96996-stret-zajmu-na-druhou.html

Šaroch takové rozhodnutí - tedy zastavení trestního stíhání před podáním obžaloby - vydal VŮBEC POPRVÉ !!! Za celou svou praxi.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-17 11:08
Vzorovy text pro Sarocha:

Šaroch takové rozhodnutí - tedy zastavení trestního stíhání před podáním obžaloby - vydal VŮBEC POPRVÉ !!!
Za celou svou praxi!

Kdo mu podstrcil nic nerikajici rozhodnuti - dukazy nestacily???
Kolik milionu za tento trestny cin korupce shrabnul? Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-17 11:07
Jak tika moderni zena:

Janecek se sam presvedcil, jak blizko ma k sobe zenska LASKA a NENAVIST!!!
Z
Miliardář Janeček založil nesmyslný fond proti korupci. Lépe by udělal, kdyby podporoval právo dítěte na oba rodiče.
Asi by bylo dobré mu to navrhnout, když už ví, jaké to je.

www.hoppner.cz/.../#.XYCrrXduK77
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-17 11:09
Experimenty Rusu s virem Ebola!
Z
blesk.cz/.../...
__________
Prý nehrozí žádné nebezpečí …
Asi jako vždy, když to tvrdí - viz naposledy jaderný výbuch v Bílém moři.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-17 11:10
Dopis Leyenove do Bruselu:

Kalousek se rad vydava za silneho oponenta k Buresovi.
Jeste vsak nikdy nepodal stiznost na nej do Bruselu.
Nechce tak ucinit on a nebo nekdo jiny, aby se situace v justici v CR zlepsila???
Z
Mimo jiné i na stav české justice by měla dohlížet místopředsedkyně Evropské komise pro evropské hodnoty a transparentnost Věra Jourová (ANO). A přesně zde začínají problémy, které zjevně ani předsedkyně komise Ursula von der Leyenová úplně nedomyslela.
Českého premiéra vyšetřoval Evropský úřad proti podvodům (OLAF) kvůli střetu zájmů - a dokonce kvůli neslýchané možnosti, že si jako premiér sám do svých podniků přihrává evropské dotace.
To se nikde jinde v celé EU nemůže stát.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-17 15:27
organizovaní velkozločinci: zaměstnanci MV ČR

Vnitro umožnilo přes devadesát tisíc neoprávněných vstupů do registru obyvatel

ceska-justice.cz/.../...
_______________
Aneb : Další jasný příklad, kdy zákony platí jenom pro občany, pro stát a jeho orgány nikoliv...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-17 15:28
Elischer nebyl schopen obhajoby...

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-17 15:35
Ať se poradí s Čunkem, jak se taková čtvrť pro nepřizpůsobivé staví. J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-17 15:35
Velká estébácká blamáž. To, co nám přidají si už dávno dopředu vzali. Babiše do koše. J.K.

forum24.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.