Máme premiéra... to byste koukali...

To tedy... Sice jsem si o Babišovi žádné iluze nikdy nedělal, ale během pouhých dvou dnů jsem dostal - z veřejných zdrojů - dva takové podněty, že jsem zůstal zírat. 

 

U nás obecně vždycky platí základní poučka : Je to ještě horší, než jste si vůbec dokázali představit. 

Podnět první : Dopis poslanci. Resp. odpověď na jeho interpelaci. Ničím zajímavý - tedy pokud jde o sdělení samotné. Pokud jde o styl a jazyk dopisu - to už ano. 

Na dopise s hlavičkou premiéra ČR - výrazy z vysloveně lidové češtiny, některé zjevně nespisovné - no, prostě - žasnul jsem. Sice chápu, že pan premiér je tu cizinec, že jeho inteligence nikdy nepostačí k tomu, aby se ani za 30-40 let naučil pořádně česky (od slovenštiny je to jistě zvláště těžký jazyk...) - ale že si při svých "podnikatelských úspěších", kdy chce "řídit stát jako firmu", dá takovou vizitku, že si ani nedokáže opatřit kvalitní sekretářku, která by mu psala dopisy (ne s ním jen šoustala) tak, aby se za to oba nemuseli stydět - to jsem si přeci jen nemyslel. 

Podnět druhý : Jedu si takhle ráno na vlak, poslouchám rádio - jako teď už často, degenerace se začíná nutně projevovat i v kdysi vcelku inteligentní ČRo 2 - a tak tam pindají netradiční hovadiny hodné komerční stanice - o tom, jak si nějaká blondýna dala inzerát na seznámení - a že jí odpověděl sám pan premiér. 

A teď se podržte - že jí přeposlal asi 340 tisíc svých fanoušků, kteří ho sledují na tweetu... Asi aby si mohla vybrat... 

Kdo by neodolal - takovému menu, že ?? 

Být tou blondýnou, nevím sice, jaké má na chlapy nároky, ale i když jistě touží po rychlé známosti, dal bych asi přednost kvalitě před rychlostí - a těch 340 tisíc debilů obratem hodil do koše... ale to je její - soukromá - věc. 

Co už není soukromá věc, je to, že premiér této země má dostatek času - a hlavně zájem - na to, aby sledoval seznamky a odpovídal tam na hovadské inzeráty, sám ženat (byť chápu, že blbě). 

To tedy - jak jeden, tak druhý podnět mi vyrazily dech - a i když jsem si o Babišovi nic dobrého nikdy nemyslel, přeci jen jsem měl za to, že alespoň jisté zdání úrovně dokáže zachovávat....

Nedokáže. Je to nad jeho síly. I síly jeho poradců... 

Když k tomu připočteme toho druhého dementa v čele státu, rusofilního hradního opilce, co zjevně mele z posledního - má tento stát navenek opravdu fantaskní vizitku...

Jako žádný jiný v Evropě. 

Někdy můžeme mít právem pocit, že demokracie opravdu není ten nejdokonalejší systém organizace lidské společnosti... 

Anebo : Že výjimka potvrzuje pravidlo ??? 

___________________

___________________

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-21 15:47
Pro VIP pacienty máme nemocniční ochranku.

Kolik to stálo? Jistě ne málo!

Já se na to vyseru,

proč zabránili jste ukázat v reálu toho čiperu? J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-21 16:28
Kandidati Kremlu:

Od valky Rusove ridili chod politiky v CSSR, CR.
Klaus a Zeman jsou kandidati Kremlu.
S Havlem to bylo trochu jinak. Kadidatem byl nekdo jiny - byvaly komunista, pozdeji Chartista Mlynar, ktery to odrekl a tak padla volba na Havla! Oba zemreli na rakovinu plic.

A takto to bylo v r. 1969.
Z

Podle historičky Jitky Vondrové byl Štrougal dokonce vážným kandidátem Kremlu na nového vůdce československých komunistů po odstranění Alexandra Dubčeka. Nakonec však mocenský souboj vyhrál v dubnu 1969 pozdější prezident Gustáv Husák.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-21 16:29
Jistě to budou policie, justice, vězeňská služba, armáda, ministerští úředníci a vláda jistě nezapomene sama na sebe. A tito prací strhaní budou pobírat důchod a pracovat dále do roztrhání těla a dožijí se požehnaného věku jako Milouš Jakeš a Lubomír Štrougal. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Kedul 2019-10-24 10:55
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Jistě to budou policie, justice, vězeňská služba, armáda, ministerští úředníci a vláda jistě nezapomene sama na sebe. A tito prací strhaní budou pobírat důchod a pracovat dále do roztrhání těla a dožijí se požehnaného věku jako Milouš Jakeš a Lubomír Štrougal. J.K.


To zni rozumne .... lide i za zebracenku dokazou vyzit dokazou i vychovat slusne deti zaplatit jim skoly zatimco darmozrout ve statni zprave nedokaze vyjit ani s mohabilionovym rozpoctem a nic nez darmozroutit neumi .... a protoze se o sebe nedokaze postarat ani si opatrit obzivu radnym a prospesnym zpusobem pak logicky nezbyva nez mu nasypat .....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-21 16:52
Buresova politika a CNB:

Tim ze Bures pridava duchodcum, zvysuje inflaci v CR.
CNB ma za ukol drzet inflaci na rozumne mire, ta je vsak prekrocena.
Bude zajimave, jak na to bude CNB reagovat.
Z
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-21 17:28
Blondyna a curaci:

Nema ta blondyna dost curaku kolem sebe, ze se musi obracet na toho "vladniho"?
Z

___________

Asi si myslela, že si nějak pomůže...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-21 18:52
Mozna si myslela, ze se stane jeho novou sekretářkou, u ktere bude travit vice casu nez u Moniky.
_________
No, pokud bere sekretářky podle poprsí - a ty jeho dopisy by tomu odpovídaly - tak asi i měla šanci...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-21 18:53
Dávám podnět ke sběru víček od pet lahví na nákup vozíku pro Milouše Emana. J.K.

info.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-21 18:55
Možná se brzy dozvíme,
to, co všichni tušíme.
To, co cvrlikají si na střeše ptáci,
jak to bylo s Burešovou diplomovou prací.
Zda psal ji sám,
či ti, kterým nabídl spolupráci.

Seru na kostelecké uzeniny,
začínám žrát oves a luštěniny.

A k tomu navýšení důchodu,
blil bych - a tak držím půst vždy ve středu.
J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-21 19:00
Co se nedá splnit, dá se alespoň slíbit - a už je líp. Vám ne, mně ANO.

Váš agent stb, krycím jménem Bureš. J.K.

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-22 10:01
Dosti tragická vizitka "30-ti let svobody" - nemyslíte ???

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-22 11:41
Kremace Gotta a Milouse:

Gott byl zpopelnen v krematoriu v Motole.
Vzhledem k vysoke koncentraci alkoholu v tele Milouse by pri jeho zpopelneni hrozil vybuch!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-22 11:42
Starosto obce, postav byty pro "neprizpusobive" sousedy:

Takto zrejme chapou starostove Buresuv projekt "Vystavba".
Bures stale nechce pochopit, ze to, co fungovalo v predchozim rezimu, je dnes nepopularni!
Tezko se mu rozumi, kdyz na jednu stranu chce levne byty pro "zebrotu" a na druhou stranu chce "papalasske sidliste" na volnych pozemcich v Letnanech!
Inu stareho psa (starou strukturu) novym kouskum nenaucis!
Z
„Když se obec rozhodne postavit padesát bytů, stát na dvacet procent z nich, které budou sociálními byty, poskytne nevratnou dotaci ve výši sto procent,“ uvedl Babiš před rokem na sněmu Svazu měst a obcí. Na tento projekt měl stát podle jeho vize vyčlenit 78 miliard korun v řádu dvaceti až třiceti let.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-22 11:43
Tretina starsich lidi:

Jestlize se tretine starsich lidi styska po komunismu, tak to jsou prave ti volici, kteri dnes voli komunistickeho populistu Burese.
Zitra bude tato skupina volit KSCM!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-22 19:11
Jestlize se tretine starsich lidi styska po komunismu...
Ano, nemohu se s tím smířit, když o tom hovořím v Polsku, tak lidé, kteří se běžně o politiku nezajímají, tomu nechtějí věřit. I když rozumí, že indoktrinace v Československu byla hlubší než v Polsku - to je nakonec i můj subjektivní dojem ze života v polském prostředí. Děkuji Pánu Bohu, že aspoň někde se bolševická indoktrinace nepovedla...
Vzato z hlediska historických faktů: Na únor 1948 bylo už "zaděláno" od začátků samostatnosti Československa tím, že nebyla definovány jasněji překážky rozvoje demokracie. Konkrétně: Československo a Francie měly v poměru k počtu svých obyvatel nejpočetnější komunistické strany v Evropě. Ohrožením svobody jejich obyvatel /a nejen jejich) byly a jsou jejich cíle: Vykořenit křesťanství, omezit svobodu nebo dokonce zlikvidovat určitou skupinu společnosti...tehdy buržoazii a kapitalisty, dnes třeba křesťanství s použitím nástroje jiných skupin okraje společnosti, homosexuálů nebo dokonce islámu - dle hesla "nepřítel našeho nepřítele je náš přítel". Svoboda končí tam, kde je cílem její omezení neřku-li likvidace nějaké společenské skupiny...Chce-li se demokracie rozvíjet, nezbývá jí nic jiného, než společnost před takovými cíli, resp. před plánovači a vykonavateli takových cílu chránit! Jenže: Ve Francii i v Československu bylo (a je) silné mj. i zázemí svobodného zednářství, jehož je komunismus ideovým "dítětem". A protože svoboda nedoznala dostatečné ochrany, tak s přibýváním let se tento duchovní a duševní jed pomalu vstřebával do československé (či hlavně české) společnosti. Jedním z nástrojů byl z dob národního obrození rusofilský panslavismus, lze demagogy postupně přetvářený i v přátelský vztah k Rusku - tomu sovětskému. To v Československu vyvrcholilo po válce a i následkem zrady západních velmocí v Mnichově 1938. Přece národy československa osvobodily prý ruští bratři Slované! Ale i před rokem 1938 to byla francouzská a československá - Benešova - zahraniční politika, která vyvíjela v předválečné době úsilí o "vykopání" SSSR (u stalinského) z mezinárodní izolace.
Polsko se vrátilo na mapu Evropy jen o dva týdny po vyhlášení nezávislé Československé Republiky - přičemž jeho podstatná část včetně Varšavy do té doby musela přejít řadu porážek i krveprolití v boji o osvobození z ruské nadvlády. A sotva se Polsko na mapu vrátilo, bylo nuceno se bránit sovětsko-ruské bolševické soldatesce - až do její konečné vojenské porážky ve velké Varšavské bitvě 15. Srpna 1920. A není proto ani divu, že - na rozdíl Československa - byl v Polsku komunismus všeobecně chápán jako zlo. Bez obrany víry v Boha by ovšem nebylo dnes svobodného Polska, nebylo by Polsko první násilně komunisty ujařmenou zemí, která se komunistického jařma konečně zbavila...I cesta ke svobodě a demokracii České Královské Koruny může vést jedině návratem ke křesťanství, přes Ústavy a na ní stavěném právním z křesťanství vycházejícího systému.

Freeeurope
_____________
Mně se po komunismu sice vůbec nestýská, byly to neskutečný hovada - ale na druhé straně nutno otevřeně přiznat, že k tomu, co jsme očekávali, to má výrazně hodně daleko.
V mnoha oblastech jsme na tom prokazatelně hůř než tehdy - a - budete se možná divit - hlavně pokud jde o lidská práva.
Protože komunisti pronásledovali pár chartistů, ještě ne všechny - ostatní měli vcelku klid. Kdo nešel otevřeně proti nim, mohl v klidu - byť chudě - žít.
Strčit někoho jen tak do vazby, nebylo prostě možné, to by ten soudce vyletěl.
Dnes se to děje naprosto běžně, takže jsme se dostali do situace, kterou jsme znali od Rusů za totality - že tam znali basu důvěrně skoro všichni, skoro každý tam dřív nebo později aspoň na pár měsíců skončil - zatímco pro nás to bylo něco nemyslitelného.
Tak teď už je to běžnou součástí života i u nás, přičemž soudce, i pokud se zjistí, že soudil křivě nebo někoho zavřel úplně bezdůvodně, se jen směje do médií - že měl holt "jiný právní názor" než nadřízený soud...
A směje se dál a pořád dokola.
Tohle opravdu možné dřív nebylo.
A pokud někdo horuje, že dřív nemohl jezdit ven - tak z basy nemůže ani na nákup, natož do ciziny - tak ať si to každý v duchu porovná sám.
Nechtěl bych za žádnou cenu návrat před r. 89, ale je nutno objektivně přiznat, že těm lidem, co to chtějí, nelze často mnohé vytýkat a že ta polistopadová pakáž, co se tady rozmohla, je v mnoha ohledech ještě mnohem horší, sobečtější a naprosto neznalá míry.
Takový stav připomíná pak hodně předrevoluční situaci, která ale už rozhodně nebude sametová.
0 # Kedul 2019-10-22 12:37
Za protipravni drzeni cloveka v kobce a dalsich milion zneuziti pravomoci smesna "pokuta" ....
ceska-justice.cz/.../...

Tomu se dnes rika rovnost pred zakonem vazeni ... obcan nemajici cas studovat kdejaky paragraf musi tvrde drit za par kacek tak toho neznalost zakona pry neomlouva nikdy a znalost z nej ela navic kverulanta a nepritele mafie cislo jedna ... soudce pry peclive vybrany z tech nejlepsich profesional zakony dodrzovat nemusi nemusi je znat muze zpusobit mnoho skod a napachat mnoho trestych cinu a nic se mu v podstate nestane ...... Asi jako zlodej kdyz by mu hrozilo za nekolikatou kradez maximalne to ze uz nebude smet byt zlodej a kdyz se toho sam vzda a rezignuje tak zustane bez trestu jako by se nic nestalo ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-22 14:56
Kárný senát soudkyni Šperlichové za podjatost snížil plat na tři měsíce, své pochybení uznala


irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-22 15:53
Asi by bylo lepší, kdyby se věnoval tomu, co umí, než aby někde hrabal listí

idnes.cz/.../...
___________
Jestli je ovšem vůbec čemu... Já bych se od něj tedy léčit nenechal. Možná s výjimkou nachlazení a teploty...
0 # Kedul 2019-10-22 16:10
Zenske jako soudkyne soudi podle toho jak kdo vypada (podle xichtu .. zajimave ze ve skole jsem nemel nikdy problem a spatne znamky u ucitelek ktere podle xichtu neznamkovali ale zajimaly je jen vedomosti padni komu padni...) a kdyz nekdo vypada jako chlap tak urcite lze a basta ....

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-22 19:25
Pro Kedul


V soudní síni funguje pudová ženská sounáležitost, a pokud je tam ještě muž, syndrom kohouta na smetišti. O.
__________
A hlavně syndrom ublížené chudinky, kterou je třeba před tím netvorem ochránit - a vztek na chlapy a komplexy z nich.
0 # Kedul 2019-10-23 10:01
Jsem neuvedl ze v tom odkazu je clanek ze soud slozeny ze samych soudkyn neuznal ze doslo ke znasilneni obeti jenom proto ze pry obet vypadala jako chlap ... k teto ukazce "mysleni" soudkyn neni co dodavat ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-22 19:23
30 let po vítězství pravdy a lásky : O.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-22 19:25
Definitivní potvrzení celé komise bude mít v rukou plénum europarlamentu za dva týdny.
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-23 07:05
Protože komunisti pronásledovali pár chartistů, ještě ne všechny - ostatní měli vcelku klid. Kdo nešel otevřeně proti nim, mohl v klidu - byť chudě - žít.
_________

Ano, bylo tomu tak. Dokonce I v soudním sporu se člověk ubránil, ovšem pokud to nebyl spor s nějakým nejvyšším papalášem. Dnes není v ČR demokracie, ale velmi rafinovaněn skrytá, a o to nebezpečnější neokomunistická diktatura. Západ nepochopil, že rok 1989 byl dlouhodobě připravován komunistickými tajnými službami, že se jednalo o douhodobě předtím připravovanou a především PŘEDSTÍRANOU antikomunistickou revoluci. Proč: Protože ti práskanějěší z bolševiků pochopoli, že ideologie se přežila, že jejich keců o hegemonii dělnické třídy i všelidového státu atp. Má samotná dělnická třída dost, pochopili, že pro zhuntované hospodářství potřebují západní úvěry a západní technologii, a že po stránce technologie Západ vojensky nepřemohou. Potřebovali fasádu demokracie. FORMÁLNÉ pluralismus (kde všechny organizované skupiny občanské či politické budou z pozadí infiltrovat i dale ovládat), že si udrží soudy, školství (dle Gramsciho strategie dlouhodobého generačního pochodu institucemi)....A že Západ přijme jako opravdový protikomunistický odboj disidenty, které si dlouhodobě vychovávali sami. A z nichž někteří byli ve vězení (ovšem fešáckém, s kaviárem a možnostní psát dopisy Olze) proto, aby jim vězení před Západem dodávalo věrohodnost. A počítali s tím, že na Západě tím se pomocí zneužití demokratických institutů dostanou k moci socialisté, či i jiné, jejich agenty infiltrované strany, jak se stalo v Německu, Rakousku...To je dnešek.
Teprve v Polsku tuto strategii poznali, i když nikoliv všichni, dokonce ani z vládního estalishmentu ne všichni...Z polských politiků nejlépe tuto záležitost plně pochopil Antoni Macierewicz. Nicméně je to Polsko, které tento šmejd rozpoznává krok za krokem a nastopilo cestu vypořádání. Proto Polsku take nejvíce dnes spílá "pražská kavárna", forum24 a podobné....

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-23 07:15
Matka zažalovala pediatra :

novinky.cz/.../...
___________
"Dcera se bála před matkou říct, že se u otce cítí dobře...
Matka - lékařka - si vymýšlela choroby nebo je zveličovala..."

Kolikrát jsem už tohle viděl, i slyšel !!
A doktorky, ty bejvaj nejzáludnější (spoléhajíc na své známé, které mají všude).
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-23 11:17
Pijte slivovici … Budete mít také tak klidné spaní...

novinky.cz/.../...
___________

Když spím, tak spím...

Hlavně se předčasně nevzbudit !!
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-23 12:19
Policie zatkla propuštěnou vražedkyni Janákovou, stíhá jí kvůli křivému obvinění farinae in culture

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-23 13:14
Klasika :

Dlužníci pojišťoven platili při exekucích o stovky milionů korun víc, než měli. Věc šetří komora exekutorů

archiv.ihned.cz/c7-66653700-pueho-0e8aed06427d457
_____________

A věc bude "šetřit", dokud by miliony bezpečně nezmizí na účtech v Karibiku, na Kypru, nebo někde jinde...
A pak zkonstatuje, že "exekutor pochybil" - ale už se s tím holt nedá nic dělat, žalujte si stát...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-23 16:24
Jsme na dně, stát nás pronásleduje, říká muž odsouzený za konopnou mast pro manželku

video.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-23 16:28
Zrůdný Pich - Tůma :

Bývalý boxer při výslechu zmrzačil ženu a zabil dva muže. Po revoluci ale Picha rehabilitovali

info.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-23 16:30
Taky lékař :

Psychiatr podle policie zkoušel u ženy vyvolat předčasný porod, chtěl její dítě

novinky.cz/.../...
0 # Kedul 2019-10-23 19:41
Psychiatri jsou nejvetsi kamosi fizlu prokuratoru a soudcu .. napisou proti kommukoliv cokliv jen aby justicni mafie snadno zlikvidovala ineligentniho nevinneho ktery rozmeta kazdy hloupy "dukaz" ktery si mafie vyrobi ....
Psychiatrie je obor jehoz clenove maji v prumeru nejvice sebevrazd ...

Postup takoveho individua me tedy vubec neprekvapuje .... nejlepsi jsou taci psychiatri kteri dokonce ani nezastiraji ze do hlavy nikomu vubec stejne nevidi ale nemaji vubec zadny problem kohokoliv drzet nasilim pod zamkem a cpat do nej nake jedy ... odborne se takovym zmetkum rika nebezpecni schizofrenici se sadistickymi sklony ... normalni clovek totiz pokud nema absolutni jistotu tak nikoho nezavira neomezuje na osobni svobode a necpe do nej jedy ... je to presna ukazka poruseni hypokratovi prisahy a takovej nema mit nikdy zadnej doktorskej titul...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-23 18:55
Justicni mafie a eutanazie:

Kazdy si to umi v CR predstavit!!!
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-23 18:56
Soudkyně Kantůrková k opatrovnické agendě: Jsme přetížení. Chybí znalci, půlroční lhůta se nedá splnit

ceska-justice.cz/.../...
__________
Chudinky malý !!! Oni by byli přetížení i se třemi případy za rok...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-23 18:57
Advokát je pod větším časovým tlakem, než soudce

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-23 19:10
Glosa sice namístě, ovšem jen blázen by opravoval češtinu po policajtech...
To je něco jako Sisyfův kámen...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Kedul 2019-10-24 11:16
Soudci opet o 10 litru mesicne navic za lhani podvadeni nasilne zavleceni omezovani osobni svobody zneuzivani pravomoci pomluvy .......

novinky.cz/.../...

Napriklad Ilona Mouckova do "rozsudku" cituji jeji lziva slova uvedla "Ve své výpovědi jednoznačně sdělila, že displej, nemohl to být tedy např. nějaký sprej, jak bylo opakovaně naznačováno. Nezletilá si byla jista, že vidí displej jako od kamery, na
němž nesvítí žádné světlo."

Cituji z vypovedi LN ktera byla provedena jako dukaz pred soudem na otazku vysetrovatelky zda se mohlo jednat o jinou vec kterou zahledla "Tak na 90% to byla kamera"
dotaz vysetrovatelky ohledne dipleje zda LN videla nejaky displej "displej treba?"
Odpoved LN "Nebylo"

Svedkyne jasne pripusti moznost omylu co videla, jasne se vyjadri k displeji a Ilona Mouckova lzive odsoudi s tim ze svedkyne pry rikala pravy opak ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-24 13:29
Burešův prominentní pekař :

Repka dostal 2,5 roku vezeni. V pekarne pro Burese odpracoval 7 mesicu a pujde na svobodu.
Z

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-24 13:30
Soudci dostanou další tisíce... ke svým dnešním almužnám...

Za co pane Bože, za co? J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-24 13:31
Pitomec na konec:

At Zeman, Babis nebo Topolanek, ani jeden z nich nezabranil velkemu podvodu komunistu na obcanech CR, zvanem Listina ZLP.
Diky teto "komunisticke Listine" jsou vezeni v CR preplnena protipravne odsouzenymi osobami!!!
Za to by Topolanek mel dostat od soudruha Zemana vyznamenani, stejne jako Klaus!
Z
eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-24 13:38
Chraňme se před státem a jeho hloupými úředníky. Zn.: Spěchá!

reflex.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-24 13:42
dvolaci lhuta 30 dni:

Advokati jsou pod velkym tlakem v CR kvuli tomu, ze maji velmi kratkou odvolaci lhutu - 14 dni.
Vsude jinde ve svete je pritom odvolaci lhuta 30 dni. To je dostatecny cas na sepsani kvalitniho odvolani.
Soudce v CR ma i 6 mesicu na sepsani usneseni / rozsudku.
Z
____________
A to nemluvím o trestním řízení, kde jsou na stížnost 3 dny (!!!) - a zásadně Vám to posílají tak, abyste to dostal v pátek - a na odvolání - i v té nejsložitější trestní věci - dnů 8.
Oni sami žádné lhůty nemají, píší si rozsudky, jak dlouho se jim chce (nebo spíše nechce).
0 # Kedul 2019-10-24 14:54
Podle trestniho radu ma soudce na rozhodnuti o narizeni hlavniho liceni nebo jinemu nalozeni s obzalobou 3 tydny ...u krajskeho soudu pokud je soudem prvniho stupne 3 mesice. Mouckova cekala 3 mesice, na spis se ani nepodivala, naridila tedy hlavni liceni aby jej nemusela cist za dalsi 3 mesice pak jeste uplne bezduvodne o dalsi mesic prvni liceni odrocila a ten termin puvodni zrusila ..... Uz jen timhle porusila trestni rad porusila pravo obzalovaneho na projednani veci bez zbytecnych prutahu a dale udelal prutahy asi tak bratru za nejmin 2,5 roku .. ve zrusenem rozsudku v plnem rozsahu se priznala k udajne pulrocnimu prutahu .... za tohle ma dostavat pres sto litru mesicne? Taky uplne lzive oduvodnila proc odmita dusevni zkoumani jedine trochu relevantni na cele veci svedkyne, ale vubec ji nebylo hloupe vzdor stani zastupkyni a vzdor obhajobe pozvat k vyslechu osobu ktera o veci nic nevedela na miste cinu nebyla... prutah 2 mesice..
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-24 13:43
Presumpce neviny v EU = Presumpce viny v CR:

Na takovemto clanku byste mohl uvest strucne pripady Kajinek, McCrae, Necesany, Kramny,...
Mozna na to nekdo v EU ceka, aby to nemusel pracne hledat na strankach!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-24 13:44
čeští úředníci obtěžovali i Karla Gotta :

blesk.cz/.../...
0 # Kedul 2019-10-24 15:05
Nemame na to sice zadne zakony coz priznavame, ale to nevadi i tak odsoudime k trestu udajne podle trestniho zakoniku.. jsme prece soudci a pro nas zadne zakony neplati ....

novinky.cz/.../...

Pozor na plovarne az se nekdo na druhem konci rybnika utopi tak je jasne ze jste zanedbaly vzdalenost mezi tim utonulym a Vamy .. meli jste to rpedem predpokladat nebo zustat doma ... je to prece napsane v zahradkarskem svazu nebo plovarenskem radu ci na hlavnim nadrazi ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-25 07:03
Takhle to vypadá, když si estébák uváže na krk přihlouplé střevo z Lovosic a uvede je do vysoké politiky :

www.msn.com/.../ar-AAJgQP0?ocid=spartanntp

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.