Neschopnost OSPOD zabila další 3 lidi

Nejhorší nehoda v libereckém kraji za celý rok nebyla žádnou nehodou. Byla to dvojnásobná vražda, spolu se sebevraždou řidičky. 

 

Přiznám se, že tahle nehoda mi připadala divná na první pohled : Kdo tak asi může vrazit do popelářů ?? Velkého náklaďáku, který je zdaleka vidět ?? 

Ale - možné je jistě všechno. Člověk má svých starostí dost - a tak jsem se věnoval jim - a popeláře a tři zabité u Liberce nechal k tomu příslušným. 

Jenže - se ukazuje, že nehoda nebyla opravdu jen tak obyčejná autonehoda - ale dvojnásobná vražda, spolu se sebevraždou matky.

Údajně psychicky labilní osoby, která nezvládala ani sebe, ani svou rodinu - a hlavně : Opatrovnický spor. Ve kterém měla - údajně - přijít o dvě mladší děti. Tedy ty, které nehodu s popelářským autem nepřežily. 

Kdo zná naše soudy, dobře ví, co to už musí být za matku, když - vzdor veškerému nadržování ode všech feministických bab, se kterými přijdete u soudů do styku - tedy když takové matce hrozí odejmutí dětí a jejich svěření do péče otci (jinak "úhlavnímu nepříteli" všech zainteresovaných státní orgánů). 

Starší dcera téže matky, která u nehody nebyla - a tudíž ji přežila - popisuje matku jako mstivou a labilní osobu, která se chtěla mstít otčímovi, případně otci dětí. 

Ale hlavně : Přesvědčivě popisuje totální neschopnost všech zainteresovaných státní orgánů, OSPODu pak především. 

Lidé mi občas píší : Proč o tom nenapíšete ?!! 

Většinou to jsou ti, kteří jsou u soudu poprvé, a nevycházejí z údivu, co je u nás možné... 

Jenže - já o tom píšu pořád dokola - a nic se neděje. 

Tedy - ode zdi ke zdi. Vždy - od jednoho průšvihu k druhému. 

Vždy - jen než se něco stane. 

Po pravdě, kdo zná činnost našich OSPODů a opatrovnických soudů - a kvalitu jejich práce - musí se nutně divit, že k takovýmto "nehodám" nedochází každý týden. 

Anebo - dochází, ani o nich nevíme. Jsou zamaskovány, a vyšetřovány, jako dopravní nehody, nevysvětlené sebevraždy, či nehody jiného druhu. Málokdy se opdaří takto jasné svědectví, jako v tomto případě, oč ve skutečnosti šlo. A když už se podaří - tak je radši nikde nezveřejní... 

Vždyť co by si pak nebohý naivní občánek potom myslel - o našich státních orgánech (!!) - a justici především ?!! 

To by pak už za ně asi nechodil stát na Letnou a na Václavák... Jak jistí ryšavci velmi potřebují. 

A tak jen jednou za čas - vypluje na povrch - tu malý Davídek - a OSPOD v Táboře, který léta nic nedělal (tedy OSPOD), ač o závadové matce dobře věděl, až ho vlastní matka ubodala - aby ho nemusela předat otci - tu kdesi na Sokolovsku holčička, co jí matka dala vypít fridex namísto limonády - ze stejného důvodu - a tak dále... 

Všechny tyto případy mají společného jmenovatele : OSPOD - a jejich naprosto nekvalifikované, proti mužům automaticky podjaté babice, které léta utvrzují všechny matky, že o dítě přece nemohou přijít... A tak je pak pro ně šokem, když se to přeci jen - nějakým zázrakem - stane. 

Jako u justice, tak i u OSPOD, a všech ostatních orgánů, platí jediné : Nebude to lepší, dokud nezačnou konkrétní pracovnice rázně trestat (a vyhazovem přinejmenším) - a hlavně : Dokud nebude mít OSPOD jasné instrukce a jasnou představu, jak má péče o dítě u rozvedených rodičů vypadat. 

Dnes - po tolika letech, po tolika vznesené kritiky a po tolika tragických koncích mnoha dětí - je jediným výsledkem - který já třeba vidím denně u soudů - že  NEUMÍ NIC.

Neznají naprosto základní pojmy, neznají základní postupy, a to nejen pedopsychologické, ale ani úřednické - je to prostě sbírka naprosto neužitečných, hloupých, podjatých a obecně škodících bab (s několika nečestnými výjimkami stejně hloupých chlapů, ostatně totálně zdegenerovaných v tomto absolutním babinci), doslova na nic dobrých - a kdyby je z hodinu na hodinu rozpustili, nikdo by si toho - vyjma Úřadů práce, kam by se promptně přesunuly, protože nic neumí - ani nevšiml. 

Nejhorší je, že se ta situace nijak nezlepšuje, ale spíše naopak - jsou stále hloupější, stále méně kvalifikované - a o to stále drzejší a arogantnější. 

A je vcelku jedno, kdo na té které radnici vládne - protože tyhle baby jsou jako nepotopitelný křižník na vzdutém moři : Každé bouři zásadně a výhradně odolají právě ony. 

Protože to všechno jde z kapes daňových poplatníků - měl by se každý daňový poplatník více a lépe zajímat o to, co je za jeho peníze placeno - a kdo. 

Protože s tím, co na městských úřadech sedí v současnosti, by nesouhlasil ani nejzoufalejší blázen v naprostém deliriu... 

Přičemž není od věci poznamenat, že všeobecná buranizace, jíž má bezpochyby na svědomí estébákovo hnutí ANO a jeho vládnutí, se na tom nemálo podepsala. 

 

 

 

 https://tn.nova.cz/clanek/sokujici-vyjadreni-pozustale-matka-do-popelaru-vrazila-umyslne.html

 

 

 https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/nehoda-mnisek-liberec-umrti_1910251754_zit

 

____________________

____________________

 

 
 

 

 

 

 

 

___________________

___________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-26 19:20
V mém případě se soudkyně Ilona Benešová …

... opírala o stanovisko znalce Humhala: přirozenější je v souladu s naší historickou tradicí, rolí ženy v rodině, vrozenými dispozicemi a vývojovými potřebami, výchova v péči matky. Proč potom otec musí absolvovat další zkoumání, když výsledek je dle historických tradicí již znám ? Odpověď znám, znalci se napakovali, šetření se odehrávalo v pracovní době znalců, na jejich kmenových pracovištích. Je to takový melouch. Jako kvalitnější rodič jsem byl znalci určen já. O.

______________
Humhal je prodejná škodící svině, sloužící za velký prachy justiční mafii. Když jednou zjistil, že mám přijít na soud já (posudek dělal on a měl si ho přijít obhájit), tak se mu "udělalo tak špatně", že se nemohl dostavit - a jednání bylo odročeno... A do příště mě pro jistotu zatkli...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-26 19:26
Pamatuješ ještě slečnu Machovou ?

Agresivní vepřovka, slečna v 50, uklidili ji na 9, kdysi jsme s ní jednali. O.

__________

No jo. Já s ní jednou bojoval o počítač, když jsem jí tvrdil, že není její a když odmítala napsat zápis, tak jsem ji vyhodil ze židle a napsal ho sám... J.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-27 08:42
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-27 10:50
Otec/matka a otcim/macecha:

V uvedenem pripadu dostal "otcim" (nikoliv otec) opatrovaci pravo k detem.
Toto by melo byt mozne pouze v pripade, ze by se otec deti sveho prava soudne zrekl ve prospech otcima.
(Otec zustava otcem i v pripade, kdyz je s matkou deti rozvedeny a opatrovaci pravo ziskala pri rozvodu u soudu matka).

Pokud se otec nikdy u soudu nezrekl svych prav k detem a "otcim" si je tudiz pravne neosvojil, tak soudy velmi vazne pochybyly a to hlavne proto, ze neexistuje judikat, ktery by pocital i s takovouto porozvodovpu variantou (cizi clovek se stane "otcimem" a dokonce mu za par let budou udelena vychovna prava cizich deti)!!!
Z
_______________

To už je lepší.
Jistě by bylo zajímavé zjistit, co je s otcem dětí - a proč nedostal péči on. Jestli o ni nestál, nebo byl taky zcela nepoužitelný - nebo prostě ani nebyl na světě.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-27 10:52
Pohled soudu na rozvedeneho otce v CR:

Pokud se otcimem protipravne stane kdejaky "soustalik" rozvedene matky a ujme se vychovy cizich deti bez souhlasu jejich otce, tak to ukazuje, ze si matka v CR muze po rozvodu delat se sverenymi detmi co chce (u soudu i mimo) a jejich otec ji v tom nesmi branit, on jiz NEMA zadna PRAVA k detem (rozvodem je neprimo ztratil)!!!
Z
_________
Ano, tak to také chápe většina opatrovnických soudkyň... A musí být - obvykle něčím výjimečným - probuzeny a přivedeny k rozumu...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-27 10:53
Už se probudil i Seznam :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-27 13:20
Nevim jestli je neco noveho v zakone, ale kdyz jsem se ja rozvadel, tak dite dostala skoro automaticky matka!
Proti rozsudku jsem se mohl sice odvolat, ale asi by to nic nezmenilo! Ona se o dite starala dobre. Soud mi stanovil 1 den v tydnu na styk s ditetem.
Pak mi bejvalka drze rekla: Ty jeste budes hrabat prstickem, abys mohl videt dite!

Kdyz matka neumozni otci soudne stanoveny styk s ditetem, tak by se melo jednat o vazny prestupek a otec by mel mit moznost podani zadosti o zmenu vychovneho prava z matky na otce!
Takto by to melo stat uz v rozvodovem rozsudku! K tomu je vsak treba ucinit Judikat!!!
Z
________________
Na to je teorie přesně vypracovaná a naprosto jasná. Pokud by ovšem nesoudily samý baby.
Teorie říká jasně : Opakovaně bezdůvodné maření předání dítěte je závažnou změnou okolností, která vyžaduje nové rozhodnutí o úpravě poměrů.
Dále je i naprosto jasný postup : 1 nepředání - výzva, 2. nepředání - pokuta, 3. a další nepředání - vysoká pokuta, po třech pokutách, trestní oznámení pro maření úředního rozhodnutí.
Pokud by matku za to zavřeli, vyřešil by se problém sám o sobě, protože kdo je na řadě v péči, když matka je v base ?? No - přeci - otec, že ? Většina matek by to ovšem zdaleka tak daleko nenechala dojít a pokud by vůbec jenom naznala, že to soud myslí se sankcemi vážně - rychle by změnila postoj.
______
Tak - a potud teorie. Jasná jak facka a podložená zákonem. Ve skutečnosti to vypadá ale úplně jinak.
Nepředává dítě ? Tak k tomu musí mít, chudinka, jistě nějaký důvod... Nařídíme posudky... A je zase na rok klid, že ?
Když posudky zjistí, že se ani za rok dítě neodcizilo a otce má stále rádo - a že k maření předávání nikdy žádné důvody neexistovaly - a otec stále - jistě jen jako naschvál matce - trvá na pravidelném styku - no, tak můžeme přeci ještě protahovat řízení - a to, prakticky, až do nekonečna. Lhůty žádné na nic nejsou, potrestaný za to nikdy nikdo nebyl - tak proč ne, že ?
Což se také v praxi děje nejčastěji. Lhůty na to žádné nejsou - a když už došly všechny "argumenty", i ty zcela vymyšlené - tak pořád ještě můžeme dělat to, - že nebudeme dělat nic, že ?? A čekat, až dítěti bude osmnáct. A to klidně od jeho pěti let...
Čekání na nepohodlné rozsudky - to jde našim soudům vůbec nejlíp, ať už jde o opatrovnictví, anebo o odškodné státem. Tím se - z pohledu soudců - ještě nikdy nic nepokazilo, že ?
A ono i to dítě časem stejně pochopí, že pokud jde o otce, prostě nemá šanci - a nakonec se smíří s tím, co je - protože mu stejně nic jiného nezbývá.
A - problém je vyřešen.

Zcela jiná situace je při neplacení výživného. To se celý ten babský ansámbl naježí jak ježek, zavětří - a už jede, jak dobře promazaný stroj... A - do vazby !! A - nepodmíněně !! A běda, jak ještě jednou...
Žádné výzvy, žádné posudky, žádné zjišťování, proč a jak a jestli na to vůbec měl - jen ho lumpa sejměte !! A hned napoprvé.
Tak tomu se říká : Babská spravedlnost.
Tak té u nás máme, až se jí zalykáme.
Normální spravedlnost - ovšem žádnou...
______________
A za to estébák BAbiš nechal odhlasovat - prý loni - že se všechny soudcovské platy automaticky zvyšují každoročně o 10 %. (Všimněte si, že se to - opatrně - dozvíme až s ročním odstupem...). Přitom všechny strany dozajista v programu měly, že se politikům (a taky soudcům) platy zvyšovat nebudou...

Takže při těch naprosto nepřiměřených platech, které už dnes mají - budou mít - za to flákání a křivárny - do deseti let - 2x tolik !! Tedy - běžný krajský soudce - namísto 150 - 300 tisíc měsíčně !!
To je ale almužna, že ? Za tu bych přece ani nevstal z postele... :sad:
Natož aby zajistila mou "nezávislost"... :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-27 13:25
Ta starsi dcera bude zrejme z prvniho vztahu a ty 2 usmrcene deti z druheho vztahu.
To by znamenalo, ze otcimem byl pan pouze pro tu nejstarsi dceru, pro 2 male usmrcene deti to byl otec!
Z uvedenych clanku to neni jasne.
Z
_________
To by bylo možné...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-27 13:26
Policie vedela 2 mesice o pripravovane vrazde deti, presto nejednala.
I psychicky nemocna matka musi mit stejna prava jako otec na vychovu sveho ditete, jinak se stane neco podobneho!!!
Z
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-27 16:17
zpravy.aktualne.cz/.../...

Fantastické, skvělé, nesmyslné! Už jen nadpisem "ÚDAJNÁ DCERA" orgány otevřeně poukazují na svou neschopnost zjistit, zda řidička měla dceru nebo neměla dceru.

.... "Vzhledem k probíhajícím úkonům trestního řízení a věku nezletilých dětí nebudeme nyní poskytovat žádné další detailnější informace k okolnostem této velmi tragické události...". Aha, něco nebylo v pořádku, třeba nějak skrýt něco, co státní orgány silně kompromituje, a za co by se někdo z nich měl zodpovídat!
Ono je nakonec jedno, zda jde o dceru nebo kohokoliv jiného. Jde o šetření všeho, co na videu nahráno...A jestli to běží na internetu, tím lépe - aspoň si budou orgány vědomy, že šance odstranit případné důkazy bude minimální...
Freeeurope
__________
Na tom případu je vůbec nejtragičtější to, že je - naprosto běžný. A ničím nevyčnívá - vyjma jeho tragického závěru. Protože ne každá matka je až taková psychopatka - ale je jich rozhodně dost.
Přesně takhle totiž probíhají opatrovnické kauzy - za totálního nezájmu, nezodpovědnosti, lenosti, tuposti a hlouposti těch, kteří jsou za ně placeni.
Větší lemply aby i u nás pohledal.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-28 12:45
Dítě jako nástroj vydírání :

dagmarstarkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=733325
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-28 16:34
Výpověď otce :

tn.nova.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-29 14:56
Vitezstvi se zmenilo v prohru:

Otec deti bojoval u SOUDU za svereni deti do sve pece. Jelikoz byla matka psychicky nemocna, tak se mu to povedlo.
Ono vitezstvi se vsak rychle zmenilo v prohru, kdyz se matka rozhodla spachat sebevrazdu spolecne s detmi!
Zabranit se tomu DALO, kdyby si soud uvedomil "zpusob jednani" psychicky narusene osoby. To by v praxi znamenalo, ze soudce neznaly psychologie se nejdrive obrati na psychologa a az pote zvazi sve rozhodnuti v rozsudku!!!
Tem detem uz se zivot nevrati. Jde vsak o to ucinit takova opatreni (postup), aby se neco podobneho u takto narusenych zen neopakovalo, aby byly vycerpany vsechny preventivni moznosti!
Zde je komentar psychiatra Cimickeho, podle ktereho se tomu NEDALO zabranit a ktereho nenapada zadna moznost?!
Z
A jestli se dá podobné tragédii zabránit? „Nedá, i kdybyste u toho člověka stál, tak není jistota, že k tomu nedojde,“ říká psychiatr Cimický. „Zákon neumožňuje, aby člověk mohl preventivně zasáhnout. Bezmoc je v těchto případech veliká. Nenapadá mě možnost, jak by se dalo do případu vstoupit a tragédii zabránit,“ dodává.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-30 22:09
Již se začínají ty svině vymlouvat na nepříslušnost a přehazovat si to.

Takže k čemu je Ospod, když se tedy o děti stará/nestará ?!

Jasně OSPODU mnohokrát sdělili, že hrozí bezprostřední nebezpečí. Ale protože se necítili AŽ TAK PŘÍSLUŠNÍ, tak nechají k tomu činu dojít a děti nechají ZEMŘÍT.

TOHLE JIM NESMÍ PROJÍT.

Mohl by to být nový začátek.

Železo se musí kout, dokud je rozpálené.

Bohužel se ukazuje i debilismus české povahy. Jak to sami lidi, již naočkovaný systémem přetáčí, co vymýšlí.


m.libereckadrbna.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-31 16:41
OSPOD má strašnou moc, ale neudělal nic, říká expert

expres.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-31 16:47
Klíčová informace a stopa v pátrání po synech slovenské moderátorky Very Wisterové!

Ty měl na konci minulého týdne z obchodního centra v centru Bratislavy unést jejich biologický otec, Izraelec Jeremy Hulsh, a opustit s nimi Evropu. Nyní na dálku tvrdí, že mu

kvůli zkorumpovanému slovenskému systému nic jiného nezbývalo!

expres.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-01 19:22
Tragédie u Liberce: Otec zveřejnil posudek o Marii H. (†44)! Policie požaduje výslech!

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 16:56
Otec matkou zabitých holčiček předložil dokument, že pracovnice OSPODu měly nadržovat matce

expres.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.