Brigádní generál bez brigády

Aneb tak supertajná informace, že ji nezná ani ten, o kom má být... 

 ______________________

 

 

----------------

______________

 

 VS ČR – GŘ Praha – Pankrác

Brig. Gen. Mgr. Pavel Hadrava, ředitel věznice

Soudní 1, PS 5, 140 57 Praha 4

                                                                                                       K č.j. VS-191060-8/ČJ-2019-800012-STG

 

Vážený pane, 

               Koukám, že zatímco při zatím posledním dopisu před pouhými dvěma roky jste byl ještě plukovník, dneska už jste to dotáhnul na brigádního generála…

               Na to, jaký chlív je všude ve vězeňství vidět, je to jistě obdivuhodná kariéra zjevně pochybných existencí, jež by měly správně sedět na místě těch, co mají hlídat.

               Jestli to chápu dobře, tak mi píšete, že jste získali jakousi krajně utajenou informaci – asi o mém nebezpečí – a proto jste preventivně začali trestat někoho, kdo nic neudělal – asi taky ve snaze o maximální prevenci a bdělost.

Vám, pane brigádní generále bez brigády, muselo zjevně přeskočit.

A co takhle třeba pozavírat celou republiku, protože každý by se mohl dopustit vraždy, a vy - v bohulibé snaze tomu předejít-, tomu také předejdete – co VY na to ? Že to není blbý nápad… ? Rozhodně asi tak na Vaší úrovni.

Informace, jíž jste obdrželi a která se týká vysokého, dosud neznámého, rizika z mé strany, je samozřejmě tak tajná, že ji nesmí nikdo vědět – jistě ani ústavně právní výbor parlamentu nebo Senátu ne, ani ombudsmanka,  jak jinak – a nejzajímavější na ní bezesporu je, že o ní nic nevím ani já, tedy její hlavní objekt. Tomu říkám opravdu dokonalé, vlastně absolutní utajení.

               I mně je jaksi záhadno a utajeno, co nového se od poslední návštěvy ještě bez skla mohlo změnit, že najednou je nutno mít návštěvy – jak říkáte – preventivně – přes sklo. A jaký je vůbec mezi nimi z bezpečnostního hlediska rozdíl, když s vězněm – jak píšete – stejně mluvím – a předat mu nemůžu nic ani předtím, ani nyní, protože u vchodu je vždy důkladná prohlídka – ostatně, zkoušel by to jedině blázen.

               Máte děti, pane brigádní generále bez brigády ??

               Ve školce nebo ve škole ??

Tak se mi, představte si, donesla vysoce tajná informace, kterou samozřejmě nelze s nikým sdílet, že byste je mohl ohrozit – protože, budete se divit, ale blbost je dědičně přenosná.

               Tak - co říkáte – příště už jenom – ve škole i ve školce - jedině přes sklo, chápete jistě…

Ostatně, divá zvěř se vždycky od normálních lidí izoluje minimálně sklem, aby je nemohla ve své zuřivosti pokousat..

               Píšete, že já mám na pana odsouzeného McCraee působit „v zájmu jeho nápravy“ ??

A jste si tak jistý, že nějakou potřebuje ?

               Co Vy s Dohnalem, vy dva žádnou nepotřebujete ??

Byvší ministryně Válková asi měla fata morgánu, když Dohnala vyhodila z funkce, sotva zjistila, co v ní dělá – a já bych to raději snad ani nechtěl vědět.

               Ostatně, pokud si představím nás tři – tedy sebe, McCraee a ředitele Dohnala – o kom byste tak řekl, že mu doslova kouká lotrovina z očí, co myslíte ??

               Nezeptáme se na to veřejnosti ?

Dáme ty tři naše fotky vedle sebe, k tomu nápis „Wanted“ – a můžeme se sázet, ke které fotce občané přiřadí tento nápis v největším procentu případů.

               Váš dopis považuji za totální právní raritu zjevně vyšinutého jedince a tak také k němu budu napříště přistupovat. Stejně jako k osobě toho, kdo otevřeně deklaruje, že i nadále bude svévolně porušovat nejzákladnější občanská práva a svobody a vysmívat se platnému vězeňskému řádu.

S pozdravem 

                                                                                                                                     Ing. Jiří Fiala 

                                                                                                                           býv. politický vězeň, i u vás vězněný

_________________________

_________________________

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-14 20:30
Ústavní soud se zastal ženy, která dostala podmínku za to, že na internetu kritizovala práci advokáta

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
___________________

Zajímavý výraz Ústavního soudu : "Míra obvyklých lží a nepravd, jež o sobě šíří lidé v běžném životě..."
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-14 20:35
Opatrovnik svepravne dospele osoby v CR:

Pospisil v NOZ umoznil soudci, aby dospele a svepravne osobe ustanovil OPATROVNIKA.
Tento opatrovnik je vetsinou znamy advokat soudce a tak s nim spolupracuje proti obzalovanemu!
Takovyto paragraf je zcela v rozporu s Umluvou ZLP, Clanek 6!
Komunisticka legislativa a jeji kontinuita trva i 30 let po Revoluci.
Toto by si meli uvedomit demonstranti na Letne dne 16.11.19 a na Vaclavaku 17.11.19.
Zde si pani stezuje na advokata, ktery se spojil s protistranou.
Z
Žena, které se Ústavní soud zastal, na webu firmy.cz zveřejnila recenzi na služby advokáta, se kterým ukončila spolupráci. „Naprosto neseriózní jednání. Otřesná zkušenost. Spojil se s protistranou a chtěl stáhnout mou soudní žalobu. Musela jsem okamžitě vypovědět svou plnou moc. Podala jsem na něj žalobu k soudu ohledně vrácení zálohy,“ stálo v recenzi, podle které advokát neprovedl jediný právní úkon.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-14 21:18
Brigadni general:

Kdyz jste pred lety vykonavali brigadu - sazeli stromky v aleji a prepadlo vas policejni komando od Lazny, tak jste vlastne byl taky "Brigadni general".
Inu nekdo je skromny a neprehani to s tituly.

Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-14 22:36
Budujeme Česko jako firmu, nerušit !!

www.forum24.cz/budujeme-cesko-jako-firmu-nerusit/
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-14 22:37
Opisovač Ondráček :

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-15 07:22
Prestante pouzivat titul JUDr.:

Nejen Ondracek, ale i vsichni soudci by meli odevzdat titul JUDr a udelat si nejdrive zkousky ze znalosti Evropskeho - demokratickeho prava!
To plati i pro Jourovou, ktera chce Evropu naucit komunisticke pravo!!!
Z
0 # Kedul 2019-11-15 09:05
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Prestante pouzivat titul JUDr.:

Nejen Ondracek, ale i vsichni soudci by meli odevzdat titul JUDr a udelat si nejdrive zkousky ze znalosti Evropskeho - demokratickeho prava!
To plati i pro Jourovou, ktera chce Evropu naucit komunisticke pravo!!!
Z


Copak Evropske demokraticke pravo oni ani neznaji to primitivni komunisticke trestni z roku 61 ..... Napriklad vytrznictvi ... bylo uzakoneno proto, aby fotbalovy chuligani dali pokoj aby pokojne shromazdeni lidi nebylo narusovano ..... co s timto paragrafem udelal fizl prokurator a soudce .. pry vubec nezalezi ani na tom zda nekco byl nebo nebyl pritomen udajnemu vytrznemu chovani ze je to udajne podle nich jedno ... asi jako by nebylo dulezite zda jste v obchode neco ukradnul nebo ne nebo v nem vubec byl zkratka jste zlodej a basta protoze mate doma rohlik od ktereho nemate dostatek dukazu ze jste si jej poctive koupil... atd.
0 # Kedul 2019-11-15 09:12
Nebo oblibeny neplaceni vyzivneho ...... namisto toho aby byla kazda zena ktera podvede sveho muze a privede do vztahu kukacku kterou vydava za manzelovo dite obvinena z podvodu a tyrani a tvrde potrestana jakmile jen naznaci ze by mel nedobrovolny a podvedeny muz cokoliv platit, tak samozrejme takovy konci nejprve narizenim tucnych alimentu ozebracen nebo rovnou ve vezeni za jejich neplaceni na cizi dite ...
Samozrejme i zlatokopectvi je urcita forma podvodu kdy je dite plozeno jen za ucelem nasledneho ozebracovani druheho partnera....

JUDr. Elischer “Postupně, jak jsem ten spis studoval, konzultoval ho v senátu, tak jsme dospěli k tomu, že to je skutečně na zproštění, ale pak tedy, když holt byla ve vazbě, asi jí nějaký trest bude muset být uložen, protože dva roky vazba je skutečně dlouhá”.
0 # Kedul 2019-11-15 09:15
.. obet justicni mafie 2roky nepravem drzena v kleci vazebni veznice beduvodne a proto za toto bezduvodne drzeni v kleci justicni mafii dostala 4 lety trest odneti svobody ....

Otazka pro tupe stado ovci ... co se bude v tomhle prokecnutem pripadu tohoto soudce po tomto zjisteni dit? .. odpoved samozrejme vubec nic ... justice nikdy neprizna chybu ani zadne svinstvo ktere vykonala... jen bolsevickej hajzl se takhle chova ... profesional nikdy ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-15 07:18
Spolupracovníci Václava Havla : Na co byli celý život zvyklí, tím také sešli - aneb : Alkoholička Chalupová (ta, co kupčila s udělováním milostí na Hradě):

seznamzpravy.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.