Halka : Odlišné a neporovnatelné

Takhle to vypadá, když dojdou argumenty : "Nic vám do toho není... " A "odlišné a neporovnatelné..."

 

A ještě jsme se dozvěděli - celkem zajímavou věc - , že úkolem SZ není "sjednocování stanovisek..." Jinými slovy - cílem je : Každý pes, jiná ves...

Česky se tomu říká "cochcárna". Jednomu tak, a jinému úplně jinak.  Konečně, to vidíme denně v jejich činnosti : Babišovi projdou bez povšimnutí stamilionové podvody, zatímco neuposlechnutí nezákonné výzvy k opuštění jednání je důvodem k okamžitému sepisu obžaloby. 

Pokud se podíváte na předcházející článek (http://www.k213.cz/JOOMLA/3168-prima-nebo-ultima), snadno usoudíte, kdo mluví jasnou řečí, ač práva nikdy nestudoval (anebo právě proto) - a kdo mlží, vykrucuje se a otevřeně lže, jako harant chycený na švestkách. 

Mimochodem - víte, co to je Halka ?? 

To jsem se nedávno dozvěděl - v pořadu o přírodě. Je to mládě vosičky, které napadá třeba dubové nebo šípkové listy a vytváří si na nich u dubu duběnky, u šípku takové chuchvalce, zámotky, do kterých se zamotá - a v nich se vyvíjí. 


Stručně řečeno : Parazit

 

 

 

 

 

 Následuje důkaz, že ryba smrdí od hlavy. Stejně hloupé a bezcenné stanovisko zaujala i její šéfová - JUDr. Kateřina Jirásková - takže je vidět, že jaký pán, takový i krám. Snad to od své podřízené i doslova opsala...

K nesmyslnosti tohoto stanoviska se ani snad není třeba vyjadřovat, protože nikdo se jí neptal na konkrétní informace ke konkrétnímu případu, ale na princip trestního stíhání, o kterém předtím psala Radvanová. Tedy : Prima, nebo última ? První, nebo poslední ? 

Zjevně to vysvětlit nedokáží, ono to vlastně ani vysvětlit nejde, zarážející je, že šéfka MěstSZ v Brně opakuje nesmysly o tom, že oni prý nejsou od sjednocování stanovisek - takže jí, jako šéfce, nevadí, že z jejího úřadu vycházejí zcela protichůdná stanoviska v závislosti od osoby stíhaného - prostě : Chodily spolu do jedné, stejně špatné školy, dosti pravděpodobně školy zvláštní, z té normální by totiž věděly aspoň to, co je to logika. 

 

 

___________________

___________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-02 19:01
Sjednocovani stanovisek:

Kdyz soudy v CR nemaji sjednocena rozhodovani, tak proc by meli u SZ sjednocovani stanovisek?!
Nekdo tomu rika slusne cochcarna, ja tomu rikam BORDEL!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-02 22:30
Halka

To mi připomíná sdělení od SNB: není v zájmu naší společnosti abyste v současnosti cestoval mimo uzemí naší republiky. O.
___________
Vždyť jsou to taky ti samí, nebo jejich ještě povedenější dětičky...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-02 22:33
Umluva ZLP a Benesovy dekrety:

Pri prezidentske volbe v 2013 prohlasil Schwarzenberg, ze prijetim Listiny ZLP jsou prolomeny Benesovy dekrety.
Nevim jak na toto prisel. U originalu - Umluvy ZLP z 1950 nevim o zadnem clanku, kde by se mohlo jednat o zruseni vnitrostatniho zakona, ktery je nejak zduvodnen.
Pristi rok tomu bude 70 let co plati Umluva ZLP a v CR ji zna pouze USCR a to velmi nedostatecne.
Pristi rok navic povede EU Nemka Layenova a predsednictvi bude mit Nemecko - Merkelova (Layenova byla drive ministryni ve vlade Merkelove).
Ocekavam proto, ze to bude rok velkeho tlaku na zruseni Benesovych dekretu! AfD v Bayernu (tam zije nejvic Sudetaku) to ma dokonce v programu! Jak znamo, tak Klaus jezdil na sjezdy AfD do Nemecka.
Zde si poslechnete ty blaboly nepripraveneho Schwarzenberga a jak ho nicil pripraveny Zeman!
Z
www.youtube.com/watch?v=YZ43PGng_b4
__________
Já mám silný pocit, že z Benešových dekretů se dělá umělý problém, který vůbec není - a dále že je to - už tradičně - hlavní argument Rusů a komunistů, kteří s tím strašili společnost celých 70 let : Když bysme odešli my, přijdou sudeťáci - a bude zle.
A nepřišli, a zle, pokud bylo, tak ne od nich. J.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-03 18:45
Soudní tlumočníci se budou řídit samostatným zákonem

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-03 18:47
Nač ten chvat? Jaký asi bude konec? Jako vždy. Zametení pod koberec!
A tak máme světový primát. Přeplněné kriminály nevinnými odsouzenými zločineckou estébáckou justiční mafií. J.K.

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-03 18:59
Vězňů je moc, za 73 milionů pro ně ve Znojmě vybudují nové prostory

idnes.cz/.../...

V Břeclavi plánují věznici z knihovny, knihy naopak nastěhují do cukrovaru

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-03 19:01
Benesovy dekrety a komunisticky podvid - Listina ZLP v CR:

Schwarzenberg dava do souvislosti neco, co k sobe nepatri!
Byl to zrejme strach politiku v roce 1990 (kdyz podepisovali Umluvu ZLP), aby nedoslo k prolomeni Benesovych dekretu.
Sam Havel je vsak prolomil!
Lumpove - politici si proto vytvorili svuj vlastni podvod na obcanech - Listinu ZLP a k ni si jiz 30 let delaji komunisticti soudci a ministri spravedlnosti zcela NEPRIPUSTNY VYKLAD (napr. Presumce neviny je vykladana jako Presumpce viny)!
Zaverem lze proto konstatovat, ze kvuli Benesovym dekretum ma CR dnes "posranou" legislativu a vezeni plna protipravne uveznenych osob!!!
Z

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.