NSZ : Čistý výraz nejprimitivnějšího populismu,

nad kterým se může radovat jedině anální alpinistka Hovorková, anebo naprostá blbka : 

 

Když se člověk podívá na článek o rozhodnutí NSZ Zemana obnovit trestní stíhání Babiše a jeho dotační poradkyně, musí se nutně ptát : 

Přeskočilo ji ?? (Hovorkové) ?? 

Já si nedovedu představit čistější výraz nejlacinějšího populismu než vystoupení NSZ Pavla Zemana o tom, že vrací Babišův případ k došetření. 

Vůbec nic tím neriskuje, žádnou konkrétní námitku ani nezveřejnil, o žádnou sílu se samozřejmě nejedná (to by přece riskoval, že ji někdo použije i proti němu...), protože jenom říká, že mají případ přešetřit a že závěry nejsou úplné a dostačující, nic z toho konkrétního neplyne - a ještě i s takovým, s prominutím, hovnem pro jistotu počká, až přijde zpráva z EK, aby se měl o co opřít. 

Proč to nezveřejnil před měsícem ? Nebo - měsíc poté, co Šaroch stíhání zastavil ?? Tehdy by to dávalo smysl - a dalo by se tam pak vystopovat i trochu samostatného uvažování... 

Jeden jediný den poté, co zpráva z EK došla - tak roztočí lacinou šestákovou komedii, jejímž jediným smyslem je zvýšit si vlastní popularitu a vydávat se za neohroženého obhájce práva - a přesto se najdou hlupáci, kteří mu to zbaští i s navijákem ??? 

Je vůbec možné, aby byla (ta redaktorka) tak blbá ??

Nebo je to jenom placená klaka, u které si NSZ Zeman objednal placenou reklamu ?? Ten druhý případ aspoň dává trochu logický smysl, ten první je evidentně na psychiatrickou léčebnu. 

Předpokládejme, že stejné duševní ubožáky najdeme mezi Chvilkaři - a že celé to platí TOP 09... Včetně té ubohé Zemanovy tiskovky... 

Mimochodem, odkdy se k vrácení případů k došetření pořádají tiskovky ?? 

Správná odpověď…: Od tehdy, co v čele justice stojí naprosto nesamostatné, zbabělé nuly a nicky, které si i krůček na záchod raději dvakrát pojistí a nechají schválit a ještě se pro jistotu zeptají vlády, jestli se smí jít vyčůrat... 

__________________

 

anální alpinistka Johana Hovorková: 

Pavel Zeman ukázal sílu...

__________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-05 20:46
Bradáčová tlačí Zemana k odvaze
www.echo24.cz/.../bradacova-tlaci-zemana-k-odvaze
___________
Tak tomu bych věřil už spíš. Protože toho ňoumu vždycky někdo tlačit musí, jinak by si ani nezašněroval tkaničku. Úslužnějšího lokajíčka těžko si představit.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-06 07:43
Zdravím Tě Jiří,
já si myslím, že Bureš a policejně justiční mafie je auditem EU zaskočena a hraje na čas. Proto ani ruský šváb neměl odvahu vyjádřiti se dnes k udělení abolice Burešovi jak včera avizoval a namísto toho včera volal kamarádovi Burešovi a ten mu údajně sdělil, ať abolici nepodává.
Bureš si naběhl, že začal uplatňovat zdejší manýry na mezinárodní úrovni a natloukl si držku.
Tlak zvenku a mezinárodní ostuda je dohnala do kouta. O našich kauzách se mezinárodně neví, to dokáží ututlat i u ESLP dosazenými zametači.
Bradáčová není výjimkou, je součástí tohoto zločinného systému. Proto je vrchní státní zástupkyní, jako Kytner okresní státní zástupce. Všichni vědí co se tu děje a všichni jsou tak provázaní, že když se na některého obrátíš z důkazy, tak Tě odkopnou s tím, že se nic nestalo a na další stížnosti podobného obsahu nebude reagováno.
Když si na tuto pakáž stěžuješ u ministrů, kteří za ně zodpovídají, dostáváš kolem dokola odpovědi s odkazem na jejich nezávislost, případně to pošlou k zametení na VSZ, kde jsi si ještě nestěžoval a jejich rozhodnutí je pro Tebe tajné, neboť slouží pouze panu ministrovi k posouzení pro porušení zákona.
Vykonstruované obvinění, falšování protokolů apod. není v této zemi porušením zákona.
Já jsem se na ni též kdysi obracel co by na prezidentku USZ, bez odpovědi.
Sám máš s ní své zkušenosti v krytí trestní činnosti státních zástupců a soudců, zamítáním TO.
Podle mne jsou rodinní příslušníci spolupachatelé. O trestné činnosti věděli.
J.K.
www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-06 07:43
Novináři propásli...

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-06 16:08
Ukrajinská ombudsmanka

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-07 08:46
Teď můžete konečně vidět, kolik těch přitroublých patolízalů s inteligencí pětitýdenního štěněte je po redakcích rozlezlých, jak si je justice platí a udržuje - a jak začnou pět oslavné ódy na jinak zbabělé, opožděné a v podstatě nic neříkající rozhodnutí NSZ Zemana.

Tisíce křivých rozsudků a tisíce bezdůvodně vězněných tento idiot pak vydává za "občasné zaskřípání soukolí".

Nutno zdůraznit, že na stejné logice stejných idiotů, jen o tři generace starších, byl postaven celý holokaust a nacistický a komunistický režim.

Také jen tak "občasné zaskřípání", ale jinak všechno v pohodě : Hitler přece stavěl dálnice, všichni byli zaměstnaní, než je začali po tisících kosit na frontách, tak se i měli Němci dobře - že ??

Máme dost stejných idiotů - vlastních. A - všude :

www.respekt.cz/.../justice-je-nezavisla-a-funguje


www.respekt.cz/autori/marek-svehla
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-07 08:52
Spisovatel a filosof Alain Finkielkraut řekl že Francie směřuje od "tisku s nasazeným náhubkem, k tisku, který se stává hlídacím psem likvidujícím svobodu slova."
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-07 08:50
Audit ignorujte, Agrofert nevyřazujte

respekt.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.