Děkujeme... (Ještě k 17. listopadu)

Autorovi výdobytků "svobody a demokracie" po estébácku… A také - nezapomeňme - za doživotní definitivu soudců... Těch, kteří ho - údajně - pronásledovali a perzekuovali... 

 

 

 

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3150-at-slavi-kdo-mysli-ze-ma-co

_______________________

_______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-09 09:19
denikn.cz/.../...

To je příklad dezinformačního textu - takovými i ještě horšími unisono srší i rudá, rusofilní, i havloidní media...O co jde jsem v tomto vlákně uvedl. A co ještě jsem neuvedl: Především jedné z hlavních aktérek protistátních vystoupení justice, ještě komunistickou Státní Radou PLR soudkyní před r. 1989 jmenované a dnes funkci předsedkyně Nejvyššího Soudu vykonávající Małgorzatě Gersdorfové končí funkční období. A všechny relikvie komunismu se snaží vší silou zabránit jmenování nového předsedy Nejvyššího Soudu. Snaží se delegalizovat další soudce, kteří nejsou reziduím PLR po chuti, a zabránit jmenování nových soudců vůbec. Bohužel v tomto směru je Evropská Komise podporuje, ačkoliv tím sama porušuje mezinárodní právo, neboť to je hrubé vměšování do záležitostí suverénního státu.
A senátot Grodzki, původně lékař, o němž je v článku denikn řeč, je členem "totální opozice" (komunistickými i havloidními medii českým občanům představované jako obránci demokracie proti prý populistické PiS), a porušil zákon tím, že spolu s těmito rezidui komunismu bez toho, aby svůj záměr sdělil a diskutoval se Senátem, Sejmem (parlamentem) a hlavně ministrem zahraničí i předsedou vlády (jak určují příslušné zákonné postupy) na vlastní pěst zahájil tuto fakticky protipolskou akci...A situace navíc je pikantní tím, že sám Grodzki ještě předtím, než tuto akci zahájil, byl (a je nadále) viněn z přijímání úplatků, kterého se měl dopustit jako lékař (tato kauza momentálně eskaluje). Mainstreamová media se snaží navodit v české veřejnosti dojem, že proti soudní reformě protestuje polská veřejnost. Polská veřejnost se doopravdy začíná opět aktivovat, ale ve prospěch reformy justice, a spíše v reakci na počínání "totální opozice", neboť pokud jde o justici, ta je předmětem nespokojenosti. Počínání Jourové, která se před vánoci - naprosto proti všem diplomatickým a služebním protokolům mezinárodních vztahů před vánoci nemístným způsobem nakazovala prezidentovi a předsedovi vlády pozdržet reformu - poškozuje tím česko-polské vztahy, a Bohužel i vnímání České Republiky mezi polskou veřejností, neboť tato její akci se dostalo v Polsku značného (byť nakrátko, ale o to výraznějšího) mediálního ohlasu.
Potud fakta, která česká media české veřejnosti o Polsku zatajují nebo překrucují.


Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-09 21:37
„Většina těch, kteří mají v okolí budov EU sochy, jsou zemřelí socialisté, nebo dokonce komunisté. Základní princip přerozdělování peněz pomocí dotací je typicky socialistická záležitost,“ všímá si nový předseda Svobodných Libor Vondráček
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-09 21:39
Zaorálek obvinil USA z provokace. Nevšiml si, že Sulejmání stál v čele muslimského terorismu

forum24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-09 21:39
Zdechovský spočítal homosexuály v KDU-ČSL ve středně vrcholové politice


idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-09 21:52
Nejhorší lží je lež, která se pravdě podobá...

arfa.cz/.../...

Minimálně, pokud jde o tanky z ČKD, je nesmysl, že by se jich stihlo tolik vyrobit za půl roku okupace. A hlavně - tanky Panzer se nedělaly v ČKD, ale v Německu.
Německo mělo ukořistěné tanky z výzbroje čs. armády, ty ale vypadaly úplně jinak. A nemohly mít rozhodující vliv na vyzbrojení Německa, byly jen vítaným doplňkem.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-09 21:53
Planetární úkaz :

Pondělí 21. prosince 2020 se zapíše do astronomických kronik mezi nejpozoruhodnější a nejvzácnější úkazy tohoto století. "Planety Jupiter a Saturn najdeme již za soumraku, okolo 17. hodiny, v neskutečně těsné blízkosti a pohled dalekohledem umožní spatřit obě planety i s jejich měsíci jako jakýsi měsíčně-planetární shluk."
Kromě planet se totiž v zorném poli ukážou i Jupiterovy a Saturnovy měsíce. "Tato 'velká konjunkce' obou planetárních obrů a rodin jejich měsíců nastala naposledy 16. července 1623

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Saxána 2020-01-10 09:27
21.12.2020 datum s magickým složením i postavením čísel i součtem

zoommagazin.iprima.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-10 15:33
Pravda, láska a humanismus definitivně zvítězily... Měli jste o nich také tuto představu ??

www.orlicky.net/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-14 15:46
Minářovo komando nedostudovaných

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.