Babiš na NSS : Poznejte blba !!

Babiš navštívil Brno - a v něm i perlu správního soudnictví : NSS. A - zaperlil. Způsobem, za který by se nemusel stydět ani nejposlednější drotár z vísky pod Tatrami. 

 

Že Babiš "neví nic o justici", to si - i přes svou zbabělou opatrnost, či opatrnou zbabělost, jak chcete, dovolila už dávno poznamenat i ovčí babička, když odcházela z MSp. 

Ovšem že je to až taková tragedie, to jsem si třeba já opravdu nedokázal představit. 

Jediná věta - a řekla vše. 

"Tohle je moje první návštěva v Čechách na soudě..."

Pusťte si to, a nebudete věřit vlastním uším - co to máme za blba. V čele nejsilnější strany. A prakticky i v čele státu.

Někteří lidé věří na jeho inteligenci. Obvykle babičky z vesnic. Těm snad inteligentní může připadat. Po téhle větě už ale asi ani těm. 

Být tady pět let premiérem, a veřejně přiznat - že jsem v životě nebyl na soudě, natož abych věděl, jak takový soud funguje, kdo na něm pracuje, co dělá a co dělat správně má - to je ostuda i v té nejzaostalejší zemi světa. Burkina Fasso. Nebo tak něco. Uganda kukanda. Ani tam by si to premiér nedovolil říct. 

A prohlásit v Brně, že je poprvé na soudě v Čechách - asi jako kdyby anglická královna přijela do Edinburghu a sdělila na mikrofon do médií, že tahle universita je nejkrásnější v Anglii. 

Nacionalistická skotská premiérka by jí jistě běžela s úklonou poděkovat - protože jak té by pak vylétly preference, to by nedosáhla ani masivní a drahou kampaní. 

Máme v čele státu blba, primitiva, který nejen nic neví o ekonomice, ale ještě svou blbostí urazí všechny občany města, které navštíví … to už chce opravdu silný druh buranismu, a nejen u něj - protože za vším, co tenhle umouněnec vypotí, stojí ansámbl těch jeho PR poskoků - což znamená, že ani ti nejsou o nic lepší. 

V zemi, kde pět let drží otěže vlády, nese osobní odpovědnost právě za resort spravedlnosti - a veřejně se hlásí k tomu, že nejen že v něm nehnul prstem, ale že  o něm ani vůbec nic neví - to už chce opravdu kus sebezapření. 

Takhle veřejně přiznat hloupost, nevzdělanost, totální neschopnost - a hluboký nezájem o zemi, ve které má vládnout - a vládne -  a nést odpovědnost za její vývoj. 

Že je to přitroublý populistický estébák, s recepty na ekonomiku jak z první bé, to jsme si všimli dávno - ale že krom češtiny nezná ani zeměpis, ani historii, natož pak právo a jeho fungování u nás - to už si asi nedokázali představit ani mnozí odvážní pesimisté, co rozhodně jeho síly a možnosti nikdy nepřeceňovali. 

Přeci jen, vidět tohoto zplozence slovenského společenského odpadu, jak si sám takhle veřejně kope hrob - a u moci ho udržují jen koupené hlasy důchodců, kterým platí nikoliv ze svého, ale z našich daní - to je tedy dosti šokující zjištění i pro otrlé. 

Asi jako s předchozím článkem, o rozsudku ve věci pomluvy Peroutky ze strany Zemana : Bože, čeho se to ještě musíme všeho dočkat ?? Kde se takový póvl nabral a jak to, že se tak dlouho drží u moci ?? 

Říká se, že generace rodičů může spokojeně odejít do důchodu, na zasloužený odpočinek, když může předat zemi další generaci v lepším stavu, než ji sama přebírala. 

Tak to my nepůjdeme do důchodu zcela jistě nikdy. 

Takové zoufalství, jaké dnes vidíme kolem sebe, nebylo ani za nejtužší totality u nás možné - a co je dnes, za to se budou stydět i potomci za 200 let. A ne že se nám tak dobře jako teď nikdy nežilo. 

Nikdy nás ale nerepresentovali na veřejnosti, dokonce mezinárodní, takoví ubožáci jako dnes : A především - agent Bureš s rusofilem Zemanem. 

I když ten snad aspoň ví, kde Brno leží... 

A stran návštěvy soudů - pevně věřím, že pokud tohle byla návštěva první, rozhodně nebude poslední. A že na návštěvy soudů stejně úspěšně naváží i další stupně poznávání justice - tedy kriminály a PMS.

Může pak Bureš na Mírově přemýšlet, jestli je ještě v Čechách, anebo už na Moravě...

__________________

__________________

 

https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097181328-udalosti/220411000100115/video/744228

___________________

___________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-16 12:30
Cechy, Morava, Slovensko:

To je to, co se Buresovi stale v hlave plete.
On chodi na soud jako na zachod. Rozdil je jen v tom, ze na zachodu mu staci jen par papirku. U soudu musi v jeho kauzach podstatne vice "papirku" vlozit do obalky!
Letita praxe mu ukazala, ze u soudu byvaleho CSSR neni rozhodujici komunisticky zakon, ale jeho kreativni vyklad soudcem, podle zaplaceneho "vsimneho"!
Proc by teda mel neco menit u te komunisticke legislativy v CR???
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-16 12:39
Šokující manupulace Evropské Komise proti Polsku :

Je už vidět, že spor o Disciplinární Komoru Nejvyššího Soudu mezi Polskem a Evropskou Komisí a zbuntovanou soudcovskou "kastou" vyšel za právní rámec, a unijní úředníci začínají na téma této Komory užívat manipulací a lží. Zde totiž Christian Wigand, mluvčí této Komise tvrdil, že fungování Disciplinární Komise NS vytváří polským soudcům riziko "neodvratné škody", To má prý být důvod, pro který Evropská Komise podala Tribunálu Spravedlnosti EU návrh dočasných opatření...

wpolityce.pl/.../...
Podle Wiganda prý soudci "mohou podléhat rozhodnutím této Komory". Proto se prý Evropská Komise rozhodla obrátit na TSEU se žádostí o dočasné opatření v Polsku s cílem zrušit fungování Disciplinární Komise..."
.....
My můžeme připomenout, že justice je regulační doménou členských zemí a unijní regulace se jí nemohou týkat - vyplývá to ze smluv o EU, a ty jednoznačně justici neregulují. Ve spojitosti s tím nemá Evropská Komise žádnou právní základnu k tomu, aby podkopávala zákony, týkající se justice. Co konkrétně zakládá riziko "neodvratné škody" nikdo neumí definovat. Jedině křičet, že všechno řídí strana PiS - ale to je podstata manipulace a lží "totální opozice", protože zde, pokud jde o vytváření orgánů, je hlavním činitelem parlament, jehož obsazení závisí na voličích. Ovšem touto lží denně masíruje i občany Polska hlavně televizní stanice TVN, jinou česká i levicová i havloudní media neznají ...Gersdorfová se domáhá s EK, aby soudce nevybírala Zemská justiční Rada, kterou dokonce neuznává, ale starší soudci. Což je dostatečně průhledné! To starší jsou právě výlučně podporovatelé Gersdorfové, generace jmenované Státní Radou komunistické PLR...

CO se může stát, pokud TSEU vyhoví EK? Už jen v redakci takového výroku budou mít právníci značné problémy, ne-li horký brambor, neboť kauza se pohybuje za mezemi zákona. Musel by se zřejmě takový výrok TSEU porovnat se články polské Ústavy. Precedentem už pak může být nedávný nález španělského NS, ten rovnou uznal, že v situaci kolize mezi ústavními zákony a unijními zákony, dává se přednost prvním, a tak nakonec Španělsko odmítlo i výrok TSEU. (Jenže věc byla jasná, dotyční europoslanci mají být souzeni za jednání směřující prokazatelně k rozbití integrity Španělska, a v posledních dnech navíc vychází najevo, že ve spolupráci s cizí mocností, a zde figuruje Rusko). V případě Polska tedy půjde o přednost Ústavy polské, a ta je podle EU v pořádku. Zatím kolem této věci Polska však panují mediální mnohonásobné ozvěny (mimo ČR, a domnívám se, že tomu je také proto, že nikdo neví předem, "jak to dopadne"), takže pro naše zpravodajství bude nejlépe počkat si na konečné úřední znění příslušných dokumentů.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-16 12:46
Slovenská policie zadržela bývalého šéfa žalobců

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-16 16:31
Bureš vie moč dobre, ako nefunguje česká justica, že Češi sú vetši čuráci, než čuturáci. Vďaka tomu je stále eště na slobodě. J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 09:53
Elektromobily :

info.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 09:56
Romové jsou ke zločinu předurčeni, vyplývá ze sborníku, na němž pracovala Válková

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 09:57
polští europoslanci za PiS :

europarl.europa.eu/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 09:59
Elektronické neschopenky odhalily bezohlednost úřadů

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-20 21:12
Putin, kriminální a nekompetentní prezident, je nebezpečím pro své vlastní lidi i pro svět

blisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-20 21:24
Karel Čapek Epištola k Sudetským Němcům.

ld.johanesville.net/.../

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.