Okresní státní charita

ve Žďáru.

Nebo i kdekoliv jinde. Protože všude stejná, to si moc nevyberete. Stejně špatná, stejně tendenční a stejně neobjektivní. 

Jak jistě naši čtenáři vědí, nedávno poslal kárný senát NSS veřejnosti vcelku zajímavý vzkaz : 

Řešil problém státního zástupce Martina Pavelky z OSZ v Ostravě, který - stručně shrnuto - nedělal nic. Asi podle zásady : Kdo nic nedělá, nic nepokazí. 

Ač se touto zásadou řídí i celá řada dalších státních zástupců, potrestán byl pouze Pavelka - s tím, že taláru ho prý nezbavili proto, že se jedná o akt milosrdenství. Tedy - o charitu. 

Takovouto charitu má dnes každé bývalé okresní město a za sto a více tisíc měsíčně si tam stát za naše daně zaměstnává osoby, které - i podle oficiálního sdělení NSS - zasluhují charitativní ohledy. 

Konečně, já i naše sdružení tento názor šíříme už dobře 15 let - a zatím jsme za něj byli pouze pronásledováni a trestně stíháni, proto jsem opravdu rád, že ke stejnému názoru došel i NSS, byť s tradičním zpožděním cca 10-15 let. Třeba nás už za něj nebudou nově zavírat. 

 https://www.ceska-justice.cz/2020/02/prokrastinujici-neschopny-zalobce-bude-pul-roku-pracovat-zadarmo-podle-soudu-jde-akt-milosrdenstvi/

Ryba smrdí od hlavy.

Hluboká pravda. Kdyby totiž státní zastupitelství a soud dělaly, co dělat mají, asi by tolik nezáleželo na tom, kdo sedí na OSPODu a jakou má kvalifikaci. Jenže když stejně neschopné a stejně nekvalifikované osoby sedí všude, na všech úřadech, od OSZ přes soud po OSPOD, pak dostáváte situaci, kterou právě v tomto případě jasně vidíme : 

Zatímco některé trestné činy jsou přímo uměle vytvářeny - jiné jsou zcela beztrestné, v závislosti od toho, kdo je páchá. 

Pokud jde o oblast rodinně - trestního práva a pokud trestnou činnost páchá matka a pokud je to ve Žďáru a okolí, může si být naprosto jistá, že pokud dítě přímo před svědky nezabije, nic se jí nikdy nestane. 

Trestní oznámení pro únos dítěte ve stadiu pokusu dostala státní zástupkyně Hudcová - Nečasové. Dnes Nečasová, ještě donedávna Hudcová. 

Postupovala takto : 

Nejprve nijak.

Poté, asi po 14-ti dnech,  sdělila, že sice nějaké oznámení dostali, ale že nesplňuje náležitosti - tedy podpis (to je asi ve Žďáru zvláště populární výmluva, aby nikdo nemusel nic dělat - přitom jasně definovanou povinností státního zástupce je zabývat se každým trestným činem, o kterém se dozví - a dozvěděl se o něm z mailu bez el. podpisu ?? No, jistě že ano, krom toho nemohl mít - a ani neměl - žádné pochybnosti o pravosti tohoto oznámení, už podle jeho obsahu, neboť ho mohla podat jedině osoba případu znalá. 

To, že podpis byla samozřejmě jen hloupá výmluva, stejně jako v případě Švaříčka a starosty Komínka, bylo nejlépe vidět, když jsem se na OSZ dostavil osobně a všechno podepsal, co podepsat chtěli. 

Jenže - oni najednou ani nechtěli. 

Státní zástupkyně Hudcová - Nečasová udělala nejprve všechno pro to, aby otce zbavila jeho právního zastoupení, a pokud by se jí to bylo povedlo, prostě by s ním nesepisovala, neboť už hned na místě "poznala", že o žádnou trestnou činnost nejde, protože ji páchá matka. 

Když se jí nepovedlo se právního zástupce zbavit, tak aspoň začala tvrdit, že dotyčný nemá udělenou plnou moc, a když ji otec udělil do protokolu, tak následně přišla s prohlášením, že prý tato plná moc nesplňuje - jak jinak - formální náležitosti. 

U plné moci, kterou ona sama sepsala !! Chápete ten idiotismus, povýšený na promyšlenou sabotáž ?? 

Znalosti trestního práva pí státní zástupkyně vypadají tak, že když se matka pokouší vytáhnout dítě z okna otcova domu, nejedná se o pokus o únos... 

Když dítěti posílá matka SMSky, kudy má z domu utéct a kde na něho bude čekat, případně kde prvně může přespat a kde se pak sejdou, s jasnou výzvou, aby SMSky ihned smazal - tak se samozřejmě zase nejedná o organizaci trestného činu. 

Mimochodem, matka žádné SMSky mazat nikdy nemusela - protože Hudcová by ji nezavřela, ani kdyby se v přímém přenosu na kameře vloupávala do otcova domu. 

S každým nepotrestaným trestným činem pachatele roste jeho drzost - bylo tomu tak samozřejmě i zde. 

Matka se už následně se svými úmysly přestala zcela tajit - a únos organizuje od té doby naprosto veřejně, ob den ve škole nebo po cestě do ní a z ní. 

Přičemž OSPOD vyhrožuje otci, že pokud dítě do školy nepošle, nebo ho omluví i byť jen z jediné hodiny, podají na něho trestní oznámení... 

To je ale pomoc při výchově - a respektování a ochrana zájmu dítěte, že ??  

Jediné, co státní zástupkyně - po asi měsíci od podání TO udělala - že "nahlédla" do opatrovnického spisu... Úžasné, nemyslíte ? 

Za sto tisíc měsíčně - jistě nikdo nemůže čekat, že se snahou zrovna přerazí... 

Na kameru samozřejmě hovořit nechce, ke svému stanovisku nemá co dodat, trestní oznámení pro sabotáž se posuzuje jako stížnost, a tu řeší stejné právní i lidské chudinky na KSZ v Brně.

Vzpomeňme jen, jak "řešily" zcela jasný a prokazatelný únos dítěte Lenkou Pavlovou, tehdy ještě ředitelkou ÚMPOD, před 12.ti lety...

Na druhé straně, to samé OSZ mělo prakticky přes noc vypracovanou obžalobu na toho samého otce těsně předtím, než mu soud svěřil dítě do péče - pro údajnou "mařenku", když nepředal dítě matce z víkendu poté, co mu sama matka sdělila, že s dítětem nemá kde být a nemá si ho kam odvézt.

To baby z OSZ i soudu - mimochodem, ty samé jako dnes, najednou fungovaly jako na drátkách...

A teprve následné svěření dítěte do péče otce jim tuto jistě bohulibou činnost zarazilo - takže zůstaly s pokleslou bradou němě zírat.

Inu, feministické pojetí práva. Pro někoho platí, pro jiného, za těchže okolností a téže situace, nikoliv.

________________

 

 Odpověď z OSZ : 

________________

 Nejprve jsme se zeptali, jestli přeci jen nechtějí něco říct na svou obhajobu - NE, NECHTĚJÍ.  Jsou velmi zaneprázdněni jinými záležitostmi (viděli jsme již, jak... - viz 0 případů za prosinec, 0 případů za leden...)

 

https://youtu.be/5nCpSth5Yfs

 

A: Zásadně se nebudeme vyjadřovat... (Co kdybychom se ještě o něčem podřekli, že ???) A - stejně jako Švaříček - najednou nepotřebují podpis (na oznámení o natáčení reportáže) - a odpovědět dokáží i do několika hodin...  Jaký to zázrak (když jde o ně) !!! 

 

____________________

____________________

 

 

 Reportáž před OSZ - 26.2. 2020 :  (krajně se jim nelíbilo už to, že tam chceme něco natočit...).

 

 

 https://youtu.be/0M9aWygs86s

 

 

 Již dříve k věci : 

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3206-osz-chrani-zajuem-ditete 

 

 

________________________

________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-27 21:09
www.k213.cz/JOOMLA/3226-okresni-statni-charita

Co čekat od bolševických parazitů kterých zneužívají i místní fízlové.(Cituji místní "eso" advokátní: "Jeňková - tý je všechno jedno. Večeřa, to je bejvalej vojenskej prokurátor, ten odsoudí i zrcadlo, když mu to tam k soudu přinesou, ale dává srandatresty aspoň. Moučková, ta o tom hodně přemejšlí ..no, neřekl bohužel, že vymejšlí, jak obelhat odůvodnění nesmyslných rozsudků za cobykdyby možná bývalo a že klidně i lže, a myslím, že ona taky musela být prokurátorka. Hudcová, no tak ta to dělá jen pro prachy. žigmnudová, to je mezi náma pane píča ....... je s podivem, že si takovej advokát klidně vezme i prachy, když ví, že to je katastrofa, místo toho aby s tím něco dělal ....)

Tehdejší prokurátorka Miloslava Hevierová, která podávala obžalobu, je okresní státní zástupkyní ve Žďáru nad Sázavou.

Zdroj: idnes.cz/.../...


To víte, už 3 měsíce řeší s místní fízlárnou námitku podjatosti a návrh na kárnou žalobu prolhané soudkyně, která dávala do úst svědkyně účelově slova "displej", ačkoliv se tato vyjádřila, že displej rozhodně neviděla .... Jistě uznáte, že taková závažná věc zaměstná nejméně jedno okresní justiční doupě na celé měsíce či roky a není čas řešit nějaké únosy dětí a podobné hovadiny..... k trestnímu oznámení, jelikož jde o dítě doporučuji navrhnout s oznámením rovnou vyšetření Nečasové na sexuologii, neboť přesně takto se přece podle rovnosti před zákonem ve Žďáře postupuje, tedy stejně jako u jiného případu se musí nejprve zahájit trestní stíhání Hudcové-Nečasové, poté policejní orgán přibere sexuologa včetně jejího vyšetření VPG s odůvodněním, že předmětem jejího trestného činu je dítě (přesně takto Hudcová postupovala před 4mi lety a tedy je to postup orgánů činných v trestním řízení, který ona sama plně schvaluje a vynucuje u všech ostatních ...mohu doložit písemnostmi), až poté, po několika měsících, se teprve vyslechnou poškození, co mají na srdci!!!! Protože to je přesně ten postup, který je podle Hudcové a i Ždárského soudu zcela správný a jediný možný!!!! Pokud by policejní orgán neměl co napsat do odůvodnění, nechť si vyslechnou Vás a vy jen zopakujete že se domníváte že tato osoba spáchala onen čin ale nic jste osobně neviděl ani neslyšel, přičemž poraďte policajtovi, aby to odůvodnil tak, že rozhoduje hlavně charakter trestné činnosti a do odůvodnění Vaše jméno bez obsahu Vaší výpovědi bude naprosto stačit (toto mám potvrzeno opět písemně dokonce od Ústavního soudu!!!! že prý absence odůvodnění zahájení stíhání nevadí protože stačí napsat větu že charakter trestné činnosti byl takový že žádné důkazy ani odůvodnění není třeba ....)

Doporučuji, aby jste zajel hned zítra na žďárskou fízlárnu, a vyžádejte si pana Vavříka, ten má totiž tolik volna, že vyšetřuje onen dopis, takže jistě Vás rád přijme .... Lázničku nedoporučuju, ten dokáže tak akorát vyzvat každého bezdůvodně ke rvačce, což je sice také trestné, ale on má nejspíš podle jeho vystupování nějakou výjimku na hlavu .....no a v nejhorším si vyžádejte Julianu žigmundovou, protože ta dozajista uzná, že postup výše uvedený musí zopakovat i v případě Nečasové neboť jinak by tím přiznala, že měří každému jinak ... a žádný strach ... klidně napíše do odůvodnění i nějaké další svědky i když je v tu dobu ještě ani nevyslechla .... to je prý také v pořádku mám písemně od NSZ ....


A ještě jedna věc ..nikdy, opakuji nikdy, se nesnažte podávat trestní oznámení na SZ obzvláště proti justičním mafiánům ... je to absolutně k ničemu a nikdo jej nepřijme a nikdy neoznačí za trestní oznámení!!!! Vždy nekompromisně na policii tak jej vždy jako trestní oznámení přijme ...

LS
_________
Děkuji za poučení, a nemyslím si, že nikdy je nikdy. To, jak to vyšetřují, je obecně známo i malým dětem, což ale neznamená, že se to nemá podávat - a že pokud to nikdo nevyšetřuje dnes, nebude to vyšetřovat třeba za dva roky...
Hlavně to musí být podáno, mít vstupní razítko a podpis, označeny a popsány rozhodné skutečnosti a postavy - a to je celé.
Protože trestný čin, pokud ho nikdo neoznámí, neexistuje.
Pokud ho nikdo nevyšetřuje, je to zcela něco jiného.
A záleží jen na okolnostech, kdy se vytáhne ze spisu - a začne opravdu šetřit.

A ještě něco : Aby snad nějaký lokální vlastenec neměl pocit, že jsem proti Žďáru zaujat : V Nymburce, v Kolíně, nebo v Kladně bychom samozřejmě natočili klidně kdykoliv totéž, nebo ještě horší postavičky a události - proto taky píšu, že žďárská charita není žádnou výjimkou, tu najdeme v každém bývalém okresním městě...
Zdravím
JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-27 21:13
.. a za tuhle justici bojuje Milion chvilek.... chtělo by jim to taky přeposlat. ZN

_________
Kdo tohle neví (protože je to všude stejné), ten jakoby tu nikdy nežil...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-27 21:15
Stále si fancinován stavem, už si zapomenul na slečnu Machovou na P-9, která tam byla uklizena z P-8 kde páchala neskutečná svinstva. Nad výchovou mé dcery byl ustanoven soudní dohled jehož výkonem byl určen OPD P-8. Pod kvalitním dohledem z mé dcery vyrostla záškolačka s několika ředitelskýma důtkama a vrchol byl, že byla podmínečně odsouzena za krádež. Odpovědnost veškerá žádná, úřad naprosto zbytečný. O.
_____________
Vždyť píšu, jestli Ti to uniklo, že je to všude stejný... Což sice pro ně není žádná omluva, ale pro ostatní vysvětlení...

Fascinován tím nejsem, spíš konsternován, jak je takovýhle chlív v kdysi civilizované zemi možný ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-28 17:17
Taky jeden z nejlepších ? O.

ceska-justice.cz/.../...

_____________

Jestli to nebude spíš podle té zásady : Jeden lepší než druhej...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-28 20:34
Zastupitelky ze Žďáru jsem neviděl ...

Ale předpokládám že budou stejně kvalitní jako ty z NB, které seděly před soudní síní na Kladně když Tě soudil Koudelka. Báby tam seděly jako slepice na hřadě, a když je pan Šinágl ztotožnil se slovy, tyhle dámy mají 60 tisíc měsíčně, zeptejte se jich za co? Jednu vychrtlici jsem oslovil: vy máte 60 a já 14 tisíc důchodu, dáme to dohromady? Báby se zvedly a šly žalovat JS, následoval příjezd URNY v počtu 12 hastrošů v černém, dva byli bez označení. Na dotaz Lojzy kdo tomu velí a proč jsou někteří bez označení, následoval odchod tohoto podivného družstva patrně do řiti. O.
___________
No vidíš, co se po letech nedozvídám... ;-)
Tak Tvoje nabídka k sňatku ji vyděsila natolik, že zavolala URNU ?? Nebo spíš ta představa, že by žila za 14 tisíc měsíčně ?? 8)
To pak, chápu, to je akutní životní ohrožení... :eek: to se, samozřejmě, volá URNA.

Naprosto správně... :-*

A já že proč tam tak rychle přikvačili... A ono za tím tvoje ženění... :-?

Při tom výběru - to by sis teda dal !! Já myslím, že je Ti takhle líp... :-)

A pak, proč maj vztek ještě dneska... :-|

Pokud jde o zastupitelky, tak to si opravdu nevybereš.
Ty ze Žďáru se o něco líp chovaly, aspoň ze začátku - ale výsledek byl samozřejmě stejný.

Za zvláště odpudivé bych označil ty z Kladna, ta jedna baba na mě měla takový vztek, že na mě podávala TO ještě i když jsem byl v base, ani to jí nestačilo... asi chtěla znovu zavést čtvrcení na pranýři... :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-28 20:46
Mimochodem, na tom je vidět, jak ten čas letí...

Dneska by dámy za nějakých blbých 60 táců samozřejmě ani nevstaly z postele...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-28 20:45
Budování policejního státu. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...

V Chrudimi už jsme dál. J.K.

chrudimskenoviny.cz/.../...
____________

Takže historický objekt bude volný ??
To se jistě rozroste soud...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-29 09:42
Procházka Prahou - a jejím právním stavem :

Aneb: O co méně vynucujeme dodržování zákona, o to více likvidujeme ty, kteří ho požadují :

www.youtube.com/watch?v=dKdmrfq-lFU

Doporučuji zejména 2. část pořadu, kde je zaznamenán nejen právní stav noční Prahy, ale také to, jak se nadšenec mění v profesionálního politika : Hledá přijatelně znějící výmluvy, proč to nejde...

Zazní tam toho hodně, ale definice problému pořád ne.

A tou definicí je neschopnost, lenost a zkorumpovanost těch lidí, kteří to mají na starosti. A tak než by věci řešili, raději zlikvidují toho, kdo na ně poukazuje...

Přesto, na právní stav noční Prahy, tedy obrázek práce OSZ na Praze 1 a příslušných oddělení policie či magistrátu, vřele doporučuji se podívat.

Jedno tam ale zazní - a správně - zcela jistě : Tenhle chlív - to jsme my...
Kdyby my, tedy většina z nás, to tak nechtěla nebo aspoň netrpěla, tak by to tady nebylo.

A chápu, že jedinec, jdouce proti obrovské mase pokřivených lidí, léta žijících ve zkorumpovaném systému, moc šancí nemá, ale měl by umět hledat ty, kterým jde o totéž a kteří se nebojí mu pomoci.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-29 17:29
Prezidentka Slovenska Zuzana Čaputová dorazila k volební místnosti v Pezinku kolem půl jedenácté dopoledne. Místo, aby předběhla frontu přede dveřmi, stoupla si za všechny, kteří už tady čekali.

irozhlas.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.