Populista a diletant v boji s virem

je totéž jako hasič s plným kýblem benzínu v boji se šířícím se ohněm. 

Babišovi zjevně jeho PR management poradil, že když bude hodně vidět, tak na sebe strhne pozornost i následnou vděčnost za vyhranou válku s virem. 

Zapomněli mu sdělit i opačnou stranu mince : Totiž že jeho hloupost, neschopnost a diletantství, denně v přímém přenosu před miliony obyvatel, rozhodí nakonec i ty skalní naivy, kteří v něm dosud viděli úspěšného manažera, co zbudoval mocné impérium. 

Jeho manažerské schopnosti máme denně na očích. Jejich výsledky rovněž. S těmi že by byl schopen vybudovat něco jiného než jen zahradní chatku na nářadí ? 

V nouzi poznáš přítele, v nouzi poznáš také charaktery a schopnosti lidí. 

Dokud svítí sluníčko a můžeme žít z předchozích zásob, dotud to funguje. 

A pak si přijde virus, co nejde ani uplatit, ani zastrašit - a řádí si, jak chce - a ještě demaskuje to, co prozíravější viděli a věděli dávno : Totiž že Babiš je mužem dávné minulosti, přesněji, 50. let, jejichž myšlení a slovník nikdy neopustil (tedy, pokud vůbec nějaký slovník má, protože dát pro něj dohromady logicky vystavěnou, kloudnou větu, je zjevně úkolem nad jeho běžné možnosti). 

 A narážíme na podstatu populismu : Selže vždy v zátěžových situacích (a v těch nezátěžových může vládnout naprosto kdokoliv, protože ani ten nejneschopnější ředitel nepoloží běžící firmu během jednoho roku), protože nic jiného než slibovat nesplnitelné a podplácet voliče neumí. A nejen voliče - ale i své stoupence všude ve státní správě. Ta je pak logicky přehlídkou neschopnosti a diletantství.

Ministrem zdravotnictví má nezkušeného kluka, sice slušně vypadajícího, ale bývalého hudebníka a skladatele, jak sám o sobě píše, který je zjevně se silami, i rozumem v koncích. 

Pak nařizuje lidem nesmysly, jako zákaz vycházet do přírody bez roušky, které stejně nezajistil a nemá a není je kde koupit, přičemž o funkčnosti těch ušitých z látky odborníci úspěšně pochybují. 

Je ale pravdou, že virus Babiše totálně demaskoval. V přímém přenosu tak vidíme neschopného, zmateného a zaskočeného populistu, kterému najednou nefungují rady jeho PR manažerů, nebo se dokonce obracejí proti němu. 

Rád bych ale veřejnost upozornil na typicky stalinistické myšlení tohoto "liberála", za kterého se on sám prohlašuje a které v současnosti naplno projevuje. 

Věty jako např. "musíme za všech okolností zajistit výrobu" - jako bych slyšel ještě od Husáka, v zimě 1979, kdy celá ekonomika - kvůli mrazu - najednou stála, ačkoliv jsme na něj byli - jako každoročně - dokonale připraveni. Asi jako teď na virus. 

Všimněte si nejen toho, co je výsledkem - totiž pravý opak, že nakonec - a logicky - jeden závod zavírá za druhým, včetně toho největšího, mladoboleslavské Škodovky - ale také toho, co je pro údajného liberála (tak se sám tituluje) Babiše "výrobou". Totiž jen průmysl, ideálně těžký - stejně jako ani ne pro Husáka, ale ještě pro Gottwalda se Slánským. 

Ač každý ekonom ví, že tržní ekonomiky se od těch direktivně řízených liší mimo jiné také tím, že naprostou většinu národního důchodu vytvářejí ve službách, nikoliv v průmyslu - a na ty Babiš zaútočil především a hned v první řadě, za zdroj bohatství je asi nepovažujíc.... 

Jako bychom měli dosud Gottwaldovu první pětiletku.

Dalším typickým rysem estébáka je - absolutní nespolehlivost a nevěrohodnost všeho, co prohlásí, slíbí, nařídí, udělá.

Už za 5 minut tomu nemůžete věřit, protože on sám to zpochybní,  což vytváří absolutní anarchii a všeobecný zmatek.

Když k tomu přidáte "organizační schopnosti" lidí, kterými se výhradně obklopil, pak máte výsledný obraz zkázy. 

Denně tak před národ vystupuje parta nedůstojných, neoblečených a zmatených diletantů, kteří se hrozí toho, co sami dělají a za co jsou odpovědni - a svou paniku přenášejí na ostatní, ač jejich ujišťování a výzvy směřují přesně opačným směrem.

Nevím, co přesně má Babiš za lubem, dost možná to neví ani on sám, ale děsím se jeho ujišťování o kompenzacích tisícovkou miliardy vůči všem poškozeným firmám - protože to už jsou 2/3 národního důchodu - a kde to hodlá vzít ?

Rozhazování z cizích kapes mu vždycky šlo ze všeho nejlépe. Tady rozhazuje z našich.

Ta vláda taky může skončit tím, že pandémii u nás nejen nezabrání, ale že k ní přidá i to, co jinde není - totiž hospodářskou dezorganizaci a následný společenský propad, který obvykle končí sociálním výbuchem.

Když už Babišovi jeho PR poradci radí, ať je všude vidět, že ho to proslaví a přinese mu to veškerou slávu vítězného boje s virem, pak by mu také měli ukázat obrázky vůdců, kteří - s populismem -  neuspěli :  Mussoliniho pověšeného za nohy nebo Hitlera spáleného v podzemním bunkru.

A jak ty dva státy po jejich vládě vypadaly, má celé lidstvo navždy před očima jako dostatečně silné varování a výzvu navěky.

K tomu, aby to už nikdy nepřipustilo...

 

_____________________

_____________________

___________________

___________________

 

Roušky a masky už dorazily.... Ale došlo k drobnému omylu v objednávce …

 

 

___________________

___________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 10:58
Vědci se přou o to, zda mutace viru vznikla v laboratořích :

www.youtube.com/watch?v=foeytWt7Pk4
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 16:09
Nakažených budou za týden tisíce, vydechnout bychom si mohli v srpnu, říká Šerý

www.gloria.tv/post/arxGGNeqnWQf1FqgntiK9ZFE4
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 16:11
vyvolání paniky - poslední šance kriminálníků zachránit svou kůži , a to tak, že pár stovek lidí nechají zabít a davu nasadí roušky. P.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 16:13
Konec Svobody slova v CR:

Rouskou to zacina a zamek na pusu bude nasledovat!

Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 16:14
Kolik je v Česku nakažených SARSem?

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 16:16
Odbornice a komunisticky diletant - zlodej Bures:

Zlodej ji chtel ukrast "know how", nepovedlo se mu to.
Z.

www.youtube.com/watch?v=gG7oEmuVrH0
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 16:17
Problem rousek spociva v tom, ze i ty nejlepsi (FFP3) se velmi rychle zanesou vlhkosti z dychani a pak jsou neucinne.
Clovek by potreboval kazdy den novou rousku, coz si nikdo nemuze dovolit, protoze neni dostatek rousek.
Noseni pouzitych a neucinnych rousek je tak pouze alibizmus, aby nebyl duvod k udeleni pokuty.
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 16:59
Babiš demontoval stát.

forum24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 17:21
Nemohli se na neschopnost státu dívat. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...

_________

A to je jen virus... Jak by tahle banda asi vedla stát, kdyby jim házeli na hlavu bomby z cizích letadel, rozbitá infrastruktura, města v troskách ... ??
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 17:26
Při pohledu na úspěchy našeho lékařství to zjevně nevydržel...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 18:24
Do "Babišovy" kliniky šly mimořádné peníze z VZP. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 20:51
Ako sa vysporiadať s nedotknuteľnosťou sudcov?

www.youtube.com/watch?v=ieWVrNzvtjU

__________
Aneb : Opíčka z MSp doopíčkovala...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 20:52
novinky.cz/.../...

Takže i OSVČ dostanou proplaceno za starani se o děti doma (v pořádku nic proti tomu...), ale lidé bez jakéhokoliv přijmu, tedy OBZP, kteří mají pořád (a od nového roku skoro 2000) povinnost platit každý měsíc z ničeho zdravotní pojištění a mají-li i malé školou povinné děti, justiční mafie už jim kolik let šlape na paty a proto nemohou získat žádné zaměstnaní a jsou žebráci, při pokusu o registraci na pracáku se do nich strefují prolhané drzé úřednice s cílem je potupit a vyhodit sankčně, tak na ně stát zase úplně kašle i v době nebezpečí pro ně a jejich děti .... jako vždycky
No hlavně že sami sobě i v tuhle dobu proplácejí statisíce a milióny měsíčně i z daní, které musí každý nebožák OBZP platit v obchodě za zboží jako daň ...

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 20:54
Mění se časy pro důchodce... No, sláva !! To je vidět, jak ty svoje voliče zná...

První, co mě napadlo, co to je za nesmyslný čas, od 10-ti do 12-ti, když důchodci tam vždy stepují první ráno a mají pilno si sdělovat svoje noční můry...
_________

Český Kocourkov na pokračování. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 21:09
První oběť koronaviru : Ústavní systém.

Mimochodem, výmluvná vizitka, jak byl asi pevný, když se mohl za týden položit jak domeček z karet...
____________

Česko má první oběť koronaviru. Ústavní systém

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 21:11
Vstup veřejnosti na soud je výrazně omezen :

ceska-justice.cz/.../...

Virus pozná ty pravý... co na ně má skočit.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 22:27
Právo a spravedlnost tam mají zákaz vstupu už celá desetiletí a nikomu to zdá se nevadí ...ono účtovat si 2-5 nebo 10 litrů za hodinu s tím že v žádném případě si nenaštvu soudce policasty státní zástupce nebo nepodám trestní za zneužití pravomocí vůči klientovi jaksi nesmrdí zdá se nikomu z těch judrů a mgrů...



Jinak Žďárský soud vede Lorencová, která posílá policajty na oběť justiční mafie za to, že si dovolil podat námitku podjatosti prolhané drzé soudkyně, má zrušená všechna jednání ... žeby lyžovačka namísto řádného vedení soudu a zavlečení nákazy na vysočinu? No co takhle nechat místo roušek lidi na pokoji alespoň když jim hrozí srmt virem? Nebo že by zavedení poprav virem? Oni lidi nejsou tupci a většina by si ráda karanténu i bez lyžovačky v tuhle dobu udělala hlavně kvůli dětem, aby na soudě nebo na fízlárně nenakazila, nebo nebyla nakažena, jenže to jaksi justiční chátru nezajímá ta si jede podle sebe dál ...i kdyby nastal soudný den .. nevidí neslyší je jim všechno jedno životy obyčejných lidé neznají a jsou jim fuk hlavně že o nich rozhodují ....

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 21:44
Zeman poděkoval Číně, že Evropu nakazila virem... Už mu asi úplně hráblo...
_____________

Vypelichaný Lánský medvěd se probral ze zimního spánku. J.K.

www.forum24.cz/.../

seznamzpravy.cz/.../...

Po četných prodělaných virozách má údajně dobrou imunitu. J.K.

kreslenyvtip.cz/.../...
______________

Mimochodem, už jenom to, že promlouvá k národu ze soukromé, značně povadlé TV stanice, je docela výmluvná ubohost...

Ale asi chtěl oslovit hlavně svoje voliče - sledovatele telenovel a podobných hovadin, pivní povaleče - a vůbec : Elitu národa... Svých spodních 10 milionů.... :-) :oops:
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-19 21:53
Jsme jako rukojmí v letadle :

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 09:21
Česko – zabržděný stát, na který Babiš hodil deku

info.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 09:26
Operace Čína: Roušky mohly být dřív, ale Vojtěch je nezvládl zaplatit

seznamzpravy.cz/.../...

a kamarád Miloše

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 09:30
Korona usvědčuje lidi z blbosti

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 09:31
Roušky si sami šijí i výsadkáři. Až takhle dobře řídí Babiš tento stát

www.forum24.cz/.../

Jeden velký self - service. Udělej si sám, jinak to mít nebudeš.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 09:37
"Pokud budete karanténu obcházet, nařídíme úplný zákaz vycházení, varuje Prymula"
zpravy.aktualne.cz/.../...
§ 175Vydírání
(1) Kdo jiného násilím, pohrůžkou násilí nebo pohrůžkou jiné těžké újmy nutí, aby něco konal, opominul nebo trpěl, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až čtyři léta nebo peněžitým trestem.

(2) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny,

b) spáchá-li takový čin nejméně se dvěma osobami,

c) spáchá-li takový čin se zbraní,

d) způsobí-li takovým činem značnou škodu,

e) spáchá-li takový čin na svědkovi, znalci nebo tlumočníkovi v souvislosti s výkonem jejich povinnosti, nebo

f) spáchá-li takový čin na jiném pro jeho skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že je skutečně nebo domněle bez vyznání.

(3) Odnětím svobody na pět až dvanáct let bude pachatel potrestán,
a) způsobí-li takovým činem těžkou újmu na zdraví,

b) spáchá-li takový čin v úmyslu umožnit nebo usnadnit spáchání trestného činu vlastizrady (§ 309), teroristického útoku (§ 311) nebo teroru (§ 312), nebo

c) způsobí-li takovým činem škodu velkého rozsahu.

(4) Odnětím svobody na osm až šestnáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 smrt.

(5) Příprava je trestná.

Kde je policie státní zastupitelství a soudy když se tu celý národ vydírá a bezprecedentně straší zákazem vycházení, který přece se může nařídit kdykoliv pouze v důvodných případech a nikoliv jako trest za to, že někdo něco někde porušil nebo obešel? Když někdo napíše že je nějaké město v karanténě, tak policajti byly poskoční že prý se jedná o trestný čin, protože prý zrovna tohle město není na jakémsi vládním seznamu měst ačkoliv se situace mění každých 5 minut a není chybou občana že nemá přesné doslovné informace a na slovíčkaření a právních přesmyčkách rozhodně trestní zákon nestojí a nikdy nestál s tát nesmí neboť je to nástroj ultima?

Kdo nebyl schopen se vší tou pravomocí dělat si co chce v rámci celého státu ale i globálně zajistit alespoň roušky pro každého občana zdarma za tolik dní, nemá právo už nikdy víc ani řídit křižovatku natož něco komukoliv zakazovat či přikazovat ... že tu někdo křičí že až poté co krize odezní se bude účtovat nemá všech 5 pohromadě ... to je jako když by při útoku generál stuhl, zavelel začněte pálit sami po sobě namísto na nepřítele a jeho podřízení namísto jeho okamžitého včasného odvolání a převzetí velení bitvy začnou kafrat, že až to všechno skončí, bude se muset projednat, jestli tento generál dále bude generálem .... když má justiční mafie možnost někoho obvinit sazbou až 8 let namísto 2 let v tomto čase, namísto pomoci občanům například rozvážkou potravin a léků místo neustálého honění čárek za hovadiny, neváhá ani minutu, když má ale povinnost jednat výjimečně i vůči generálům a vlastním pochybením okamžitě právě pro tento aktuální stav, tak najednou se jich to opět netýká, najednou mají všichni pocit, že oni jsou generálové na které nikdo nemůže a oni si můžou dělat co chtějí .... analogie se zahájením trestního stíhání čistě náhodná .. může si policajt dělat co jej napadne vůči křivě obviněnému před vydáním papíru se zahájením jeho trestního stíhání? ne nemůže ... musí toto odůvodnit, aby tak nedocházelo ke zneužití pravomocí ihned po vydání onoho zahájení ... podle zákona musí ... odůvodňují policisté a státní zástupci zahájení trestního stíhání? většinou ne ... a jsme u toho za tyto prohřešky a účelová zahájení trestních stíhání vysloveně pouze proto, aby si přisvojili pravomoci které do vydání trestního stíhání ze zákona nemají pro buzeraci a opatření si jakože pseudodůkazů nejsou vůbec trestáni a soudci i na ústavním soudě je nechají, aby si to takto protiprávně dělali, že se prý může oběť jejich trestných činů zneužívání pravomocí nějak obhájit během stíhání nebo následně u soudu ... tedy v tomto státě to takto chodí celé roky ač zákon hovoří zcela jasně ... proč by to tedy nedělali i další vládnoucí šašci úplně stejně s pocitem, že jich se přece žádná omezení ani povinnosti netýkají a nějaký výjimečný stav tak používají ne pro zabránění šíření nákazy a nebo k ochraně země, ale pouze tehdy když se jim chce zvýšit si pravomoce buzerovat a ovládat obyvatelstvo dle libosti .....



Jinak šíření poplašné zprávy je celkem také možné na toto použít, ale tento paragraf je naprosto gumový a hloupý takže jej zmiňovat nebudu ...šíření poplašné zprávy je totiž možné také klidně logicky chápat jako veřejné prohlášení soudce a státního zástupce, že nevinného odsuzuje protože je prý nebezpečným deviantem k sexuologické léčbě ačkoliv se všichni 3 znalci v rámci konkrétního řízení shodli pouze na tom, že tomu tak není....a tento soudce se přitom na ně odvolává ... tedy šíří nepravdivou zprávu poplašnou že je mezi lidmi nějaký nebezpečný deviant, ačkoliv si musí být ze spisu velmi dobře vědomé, že pravý opak je pravdou. O zničení vynikající pověsti do dnešního dne zcela bezúhonného občana v intimní sféře ani nemluvě ... na nikoho konkrétního neukazuju .. jen řeknu město Žďár nad Sázavou.

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 09:47
Co jiného než šíření poplašné zprávy je tvrzení mluvčí vlády, že se ve vzduchu udržují kapénky ještě 3 hodiny poté, co tam někdo projde, když doktor - epidemiolog vás ujistí, že ani pět minut ??

Kdyby to bylo pravda, co říká mluvčí - tak by už ovzduší v Praze muselo být tak infikované, že by tutově onemocněl každý, kdo by se tam bez respirátoru jen nadechl...

Ta blbka by nutila nosit roušku i hajného v lese, nebo silničáře u jinak liduprázdné cesty - protože co kdyby tam náhodou někdo za 3 hodiny projel, že ?

Každý zkušený doktor vám přitom potvrdí, že pokud, tak se to přenáší z člověka na člověka, a to přímo, a stopu na okolí to nechává nejdéle na 5 minut, a to ještě za předpokladu, že dotyčný je opravdu nakažen...

Kdybychom byli v uzavřené, infikované oblasti, tak by se to ještě dalo pochopit, ale na venkově, kde to zjevně nikdo nemá - je to holý nesmysl a šikanování lidí.

A zase : Ta blbka žije v Praze, takže jak to vypadá na venkově, nemá potuchy, stejně jako nemá potuchy o tom, jak se asi v této roušce blbě fyzicky pracuje, když nemůžete pořádně dýchat - protože ona sama nejspíš nikdy nezvedla ani vařečku, natož kladivo nebo sekeru.

Krom toho, při fyzické práci dýcháte mnohem víc, takže ta rouška je už za 5 minut nejdéle promočená párou, co vydechujete, a pokud je pravda, že vlhká rouška už nechrání, pak je to jenom terorizování lidí bez sebemenšího efektu.

Ale ne, bude trvat na tom, že mimo domov musíte nosit roušku - aniž vůbec víte, proč.

Dám příklad - přímo z reality : Jedu na kole nakoupit. Jako normální člověk bych si nasadil roušku až před obchodem - a po dobu nákupu by skutečně chránila. Ne. Blbka vymyslela, že ji máte mít furt. Takže pokud je obchod dál než 500 m nebo trochu do kopce, přijedete tam už s prodýchanou a propocenou rouškou - a je vám leda pro ostudu, ale rozhodně ne k užitku.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 13:57
Také jsem včera v odpovědi mluvčí nepřehlédl uvedení titulu Mgr. u svého jména, ale Tebe má za lůzu, takže bez titulu. Pro mě je to vychcaná zlatokopka a tak jí přejme brzké zalknutí a následné vystřízlivění, pokud ho bude schopna. J.K.
____________

Obyčejná primitivní blbka, co jakmile narazí na problém, tak vyhoří. Vždyť Babiš kolem sebe nikoho jiného nemá...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 09:49
Zeman promluvil k čínským komunistům, ne k vlastnímu lidu :

reflex.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 12:26
Policie obvinila státní zástupkyni z daňového úniku

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 16:00
2014 : Zahalování obličeje - za pokutu až 15.000,- Kč


www.supporters.cz/.../6487.html
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 16:11
Koronavirová žaloba :

blog.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 16:15
GIL - šití roušek :

Právě jsem mluvil s Gilem - říkal, že v Bělušicích se dali skoro všichni povinně na šití roušek...

Že tam dnes byla TV Nova a natáčela to.

A že byli i u něj v cele (kde šijí dva Vietnamci). Tak prý se (snad) můžete podívat večer na Zprávy.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 16:20
Lidé v Bavorsku budou moci chodit do práce, k lékaři, na nutný nákup nebo na zdravotní procházky. Lidé budou moci jít na procházku nebo si zasportovat, ale musí být sami nebo jen v rámci rodiny. Pohyb ve větších skupinách bude zakázán. Na dodržování opatření bude dohlížet policie. „Každý, kdo tato nařízení poruší, musí očekávat vysoké pokuty, Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 17:17
V Semilech zbili důchodce :

Nejvíce ohroženou skupinou infekcí korunavirem jsou důchodci.. J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 18:25
Čau lidi, tak je to tady, ty roušky. Všechno zvládneme, koronavirus spolu s Čínou porazíme. Váš agent StB Bureš. JK

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 18:27
To jsme my, kluci z Babišova. J.K.


www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 19:00
Už před 50.léty na Moravě byli odříznuté vesnice kvůli slintavce a kulhavce. Lidé nesměli do práce, děcka do škol, už si nepamatuji kdo měl z toho větší radost? Tuším že to trvalo tak kolem měsíce? O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 20:02
Dva klauni se dnes sešli v Lánech. Tak příště snad už v Bohnicích. J.K.

novinky.cz/.../...

______________

Nerad bych mlátil dokola prázdnou slámu - ale je fakt, že presidenta fakticky nemáme.

Jakoby ten úřad byl prázdný, přičemž kdyby prázdný skutečně byl, bylo by to rozhodně lepší - a rozhodně bez ostudy.

Si vzpomenu na tu jeho volební kampaň, jak tam za dramatického bušení do bubnů tvrdili, že koho si vybereme do krize - zkušeného pilota, nebo nováčka ?

Zapomněli dodat, že i zkušený pilot v domově důchodců těsně před smrtí, který se neudrží na nohách, by nám v takové situaci byl k ničemu, nebo přímo přítěží - zatímco ten nezkušený by měl aspoň šanci se ukázat...

Voliče jen částečně omlouvá, že i ta druhá možnost byla pouze přímo kosmetická.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-20 21:15
Regina Rázlová : O zproštění se nikde nepíše ...

www.youtube.com/watch?v=sHUYTTPug8w
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-21 11:23
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-21 13:53
Ve zvládání epidemie koronaviru jsme nejlepší. J.K.

echo24.cz/.../...

echo24.cz/.../...

echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-21 14:03
Soudce Kydalka v roušce: Špatně se v ní dýchá, delší jednání si neumím představit
ceska-justice.cz/.../...
____________
No, vida ! A co teprve kdyby měl majzlíkem vysekat díru do zdi ne vedení trubky, třeba. Nebo složit fůru uhlí.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-21 15:05
Svoboda podle Burese a Hamanka:

Policie se však nyní zabývá zvukovou nahrávkou ze sociálních sítí, podle níž má být zaveden zákaz vycházení v Česku již v noci na pondělí nebo po dosažení tisícovky nakažených.
„Obsah nese známky šíření poplašné zprávy,“ uvedla policie na twitteru. Upozornila také, že tento trestný čin je v době nouzového stavu země postižitelný vyšší trestní sazbou až osm let vězení.

____________

Asi jako tvrzení o tom, že virus zůstává ve vzduchu, kudy někdo prošel, 3 hodiny...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-21 15:47
Novela zákona má vojenským zpravodajům umožnit instalovat do sítí špehovací „nástroje detekce“

www.zive.cz/.../default.aspx
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-21 17:38
Akce ventilátor!
Je tu chaos, bordel,
stát nic tady neřídí.
Nakonec vše dobře dopadne,
ruský šváb to zařídí.
Věřím, že nepřijde doba,
než olistění zajístí příroda,
hajzl papír budeme si vyráběti doma. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-21 20:04
ovarišči, uchodite na zad,
nam nužno objektivnich udajov smazat. J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-21 20:37
V obchodě dochází droždí,
dodávka nového jistě se zpozdí.
Opět nadešla doba,
co není v krámě, udělej si doma.
Jen ve státní správě policistů, státních zástupců, soudců je nadbytek,
snižujme rozumně v rámci přírody jejich stavy
a šetřeme nevinný ten dobytek. J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-22 10:14
Jsou ještě soudy veřejné?

Do soudní budovy se dostane ten, kdo má předvolánku či důvod pro návštěvu.

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-22 10:41
Jak se počítá výše alimentů ? Stručně řečeno : Nijak.

epenize.eu/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-22 18:22
Ne více než dva :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-22 19:28
Podívejte se než video zmizí. Stojí to za to, ke konci graduje. Jak jsou namočení státní zástupci včetně nejvyšších.
Lidé se přestávají bát... Ku.

televizeseznam.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.