MSp v kauze Nečesaný předvedlo útok na rodinu jako instituci

a bezcharakterní komunistickou morálku Babišových estébáckých mafiánů. 

 

 

Na druhé straně, i rodina Nečesaného předvedla něco, co je typické třeba pro Šalamouna a proč u něj asi nakonec taky skončila. Stáhla žaloby, sotva narazila na první odpor.

To je tedy nemuseli vůbec podávat. A ušetřili by za jejich sepis. Jistě nebyl zadarmo. 

Jestli ale chce mít někdo představu, jaká amorální pakáž tu ovládá justici, tak tady se o tom může snadno a veřejně přesvědčit.

Veškeré nároky Nečesaného příbuzných byly smeteny ze stolu s tím, že "nejsou účastníky řízení..." 

Podotkněme, že v době skutku, za který byl Lukáš souzen, žil u svých prarodičů v Hořicích. Pokud to někdo neví, tak je to malé město, kde se skoro všichni znají. 

Jaká traumata museli zažívat, když byl Lukáš zatčen (a to přímo před školou), následně obviněn z loupežné vraždy a tahán po všech možných soudech a věznicích, si těžko dovede představit ten, kdo tím osobně neprošel. Výmluvnou vizitkou toho je, že jeho dědeček to nepřežil.  O rozhodujícím podílu těchto událostí na jeho smrti nepochybuje nikdo, kdo ho znal. 

Ale - "není účastníkem řízení" - takže se mu vlastně nic nestalo... 

Ještě jinými slovy : Kdybych vzal v úvahu čistě hypotetickou situaci, že účastníky přepadení jsou lupič a přepadený, pak jdete-li s manželkou po městě a někdo ji před Vámi přepadne a znásilní - tak Vás se to samozřejmě vůbec netýká. Nejste přece účastníkem řízení. 

Účastníkem vraždy je vrah a zavražděný. 

Ergo pokud Vám někdo skočí před očima s nožem na Vaše dítě a podřízne je jako podsvinče, tak Vás se to samozřejmě vůbec netýká - zůstaňte ledově klidní, o nic nejde... Nejste přeci účastníkem řízení !!!!! (V tomto případě vraždy). 

Prarodiče, rodiče - nejsou účastníky řízení - tak se jich to netýká ? 

A kdo asi tak jezdil celá léta za Lukášem do věznic, kdo mu tam posílal dopisy a balíky, kdo ho držel nad vodou, aby to vůbec přežil ? 

Ti "neúčastníci řízení". 

Napadá mě : Už chápete, proč se vám bolševická justice denně vysmívá do očí v opatrovnických kauzách ?? No protože - přeci nejste účastníkem řízení !! Nemůžete po ní nic chtít !! 

Účastníkem řízení je zde - přece - nezletilé dítě, tzv. opatrovanec, proto je to opatrovnické řízení -  a to, že je zrovna Vaše, je jen shoda náhod, která Vás samozřejmě neopravňuje k jakýmkoliv nárokům, natož reklamacím !! Nedej bože - stížnostem !! 

Bohužel, je na příbuzných Nečesaného, aby si to mlčky nenechávali líbit - i když vcelku chápu jejich motivaci, neboť ne každý má energie a peníze na právníky, po takovémto marathonu a zkušenostech s justicí..., aby se pouštěl do sporu, o kterém jim právníci předem řekli, že asi nemá smysl. 

Já si to nemyslím. 

Samozřejmě, že má - a má i velkou šanci na úspěch. Tím větší, čím více veřejnosti se o to bude zajímat. Tím větší je i šance nejen porazit, ale také doslova rozprášit tuhle justiční bolševickou svoloč, jejíž aroganci, drzost a bezcitnost právě můžete sledovat v přímém přenosu, a ani nemusíte patřit k Nečesaným : 

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/rodina-necesaneho-se-nebude-soudit-o-odskodne-25-milionu-korun-96146?seq-no=1&dop-ab-variant=1&source=article-detail

_____________________

Mimochodem - ministerstvo pro rodinu.

Prý chybí. Prý jsme jedna z mála zemí v EU, která ho nemá... Ti, co po něm volají - kde jsou teď ? A - proč mlčí ?? 

Jasnější důkaz útoku estébáckého státu na rodinu jako instituci těžko hned tak seženou - a neomlouvá je ani to, že kolem řádí koronavirus. Konečně, ten se přežene - a proti němu se už bojuje. 

Proti amorální bolševické domovnici, proti estébákovi ve vládě, proti notorikovi na Hradě, který tohle všechno umožnil a udržuje - se zatím nijak viditelně nebojuje. A sami nepřejdou. Nebo zanechají stejně amorální potomky a následovníky. 

Jako, konečně, i ten koronavirus v těle - zdánlivě vyléčených. 

_____________________

_____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-27 16:38
Žaloby na stát teď budou častější, shodují se šéfové soudů. Soudcokracie ale nehrozí

info.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-27 16:56
to je jako na soudech :

Vaše vzorky se ztratily, dozvěděli se lidé po týdnu čekání na výsledek

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-27 20:00
Tatíkům v opatrovnických soudech ...

... se před vstupem do soudní síně doporučuje: jen nenasrat paní soudkyni ! Nečesaní nasrali celou Justici a v současnosti by neměli šanci. Patrně i oni mají možnost tříleté lhůty. Třebas se tady něco změní ? O.
_________________

To se doporučuje všem, zdaleka nejen tatíkům. Nutno také dodat, KDO jim to doporučuje.
Výhradně advokáti, kdo jiný.
Jejich zájmem není vyhrát spor, ale nenasrat soudce (jak následně instruují i klienta) - a skásnout klienta. Aneb, jak se říká : Advokát vyhrává vždy.
V případě tatíků je to o to pikantnější, že v jejich zájmu je - skoro vždy - pravý opak.

Totiž dát od první chvíle soudci (obvykle feministické soudkyni a stejné krávě z OSPODu, potažmo advokátce matky) jasně najevo, že nic neodevzdají bez boje, natož zadarmo a budou se - jak Japonci v Pacifiku - zuřivě rvát o každý metr svých práv. Jedině tak soudkyně pochopí, že musí jejich práva respektovat alespoň částečně a alespoň je v ne příliš okaté míře nepotlačovat.
Pokud dají najevo - viz doporučení - že je jejich zájmem hlavně nenaštvat soudce (soudkyni) a být pokornými beránky - pak se dočkají názorné ukázky a zářné ilustrace přísloví "za dobrotu na žebrotu" - a bude s nimi zameteno tak, že se nebudou stačit divit.
Obvykle tak, že dítě prakticky nevidí a k tomu ještě výživné tak ve výši půlky příjmů a to i zpětně a ujištění, že jim je za půl rok zase zvednou (zejména pokud budou řádně a včas platit).
Načež jejich advokát(ka) jen pokrčí na závěr rameny - a sdělí jim, že tak to tady holt chodí, nebo "nedá se nic dělat, hlavně to plaťte, aby Vás nezačali stíhat", nebo podobný nesmysl.
A tatík, jemuž Ústava zaručuje rovnost před zákonem, přijde z hodiny na hodinu o dítě, platí výpalné jak kdyby mu patřily minimálně všechny scény na Broadwayi - a ještě je, podle ujištění advokátky, kterou si sám platí - rád, že ho vůbec nezavřeli.
Aby se cítil o něco líp než na provaz, je mu ještě sděleno těžko ověřitelné ujištění : Mohli jsme dopadnout mnohem hůř...
Asi podle zásady : Nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo být ještě hůř...
A tomu se říká opatrovnická justice v nejlepším zájmu dítěte a rovnost rodičů před zákonem...
Kdo na to má jiný názor, je samozřejmě "problémový", "kontroverzní", anebo přímo extrémista.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-27 20:05
Rozumíte tomu?

Restaurace ze Staroměstského náměstí nemusí Praze platit škodu dvacet milionů

seznamzpravy.cz/.../...
____________
Ale jistě... Kolik je 10% z dvaceti melounů ? Dva, že ? No, tak ty hledejte někde na účtu soudkyně v daňovém ráji, případně vilku na Bahamách v téže hodnotě tamtéž...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-04-01 13:56
Podle výše odškodného by člověk soudil, že Jourová byla aspoň 20 let ve stalinském lágru, zatímco Nečesaný na dovolené v lázních :

______________

Porovnání odškodnění Nečesaný versus Jourová. Nečesaný byl zřejmě v lázních. J.K.

cs.wikipedia.org/wiki/Věra_Jourová

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.