Výběrová amnestie ...

Jako výběrová karanténa...  Ovšem nesmí ji proklamovat mafiánský advokát. 

Když jde nařídit (a zařídit) cílenou karanténu podle dohledaných osob, se kterými se nakažený sešel, namísto všeobecné, jistě by šlo nařídit (a zařídit) i cílenou (výběrovou) amnestii. 

(Pozn. red. - Nyní aspoň můžete všichni dobře vidět, jak vás stát denně sleduje prostřednictvím mobilů a platebních karet  - a závidět tiše těm, co je nemají... mimochodem, by bylo zajímavé, jak ty by státní slídilové asi "dohledávali"... Do karantény... samozřejmě. )

Jako obvykle se nabízí především výběrová amnestie podle paragrafů, za které byli dotyční odsouzeni - a pokud je to za § 196 (zanedbání vyživovací povinnosti), tak bych to viděl jako první a samozřejmý krok. Ti vězni neměli být správně nikdy uvězněni, je proto logické, že v čase nouzového stavu, kdy jim stát neumí zajistit stoprocentní ochranu před nákazou, je propustí - a ti se dál budou řídit pokyny jako jiní běžní občané. 

Věznicím by se nemálo odlehčilo, společnosti rovněž. 

Nakolik jsou někteří vězni společnosti nebezpeční, to právě ukázal skončený případ Nečesaný. 

A můžete se sázet, kdo pro společnost představuje větší riziko : Jestli Nečesaný, nebo Faltusová s Vackem a Lněničkou dohromady. Přitom ti tři posledně jmenovaní samozřejmě dál volně běhají po venku, a nikdo se nad tím kupodivu nepozastavuje. Ač ohrožují bezprostředně každého, minimálně v obvodu své působnosti ( přitom u Lněničky to jsou celé Čechy, u těch předchozích jen Čechy východní, ale i tak...). 

Věznice - to je totiž časovaná bomba. Jakmile by tam virus pronikl - a když pronikl do domovů důchodců, může jistě snadno proniknout i tam - byl by to nejspíš jeden velký, uzavřený hřbitov. Bez možnosti odvolání. Něco jako ponorka pod hladinou, ze které není úniku. 

Za dílčí amnestii bych se rozhodně přimlouval. Když pomineme ty podle § 196, jsou tam ještě mnozí další, u nichž jsou přinejmenším důvodné pochyby, za co byli vlastně odsouzeni a na základě čeho - a jestli náhodou jenom nepředcházeli případ Nečesaný, ovšem stranou zájmu médií. 

To by ji (tu amnestii) ovšem nesměl navrhovat mafiánský advokát, známý jak tím, že kromě mafiánů zastupuje už jen ODS (což je vlastně totéž), tak tím, že rád zasahuje do probíhajících řízení a snaží se je ovlivňovat svými hloupými a hlavně rádobymódními názory a závěry (je-li v módě zrovna domácí násilí, tak samozřejmě to - a bez dokazování potrestat každého co nejvíce...)

No, kdo by tak asi mohl taky zastupovat ODS, že ? 

Nevím, proč u něj uvádí, že je to bývalý politik, já si jeho politické kariéry, kromě navázanosti na ODS, nikdy nevšiml - ale třeba mi něco uniklo. Anebo si to jen myslel a přes  své známé a spřízněná média to prosadil do titulku ČT. 

ODS, pokud by kdy chtěla být alternativou pro ANO, by se především měla zbavit mafiánských advokátů, se kterými je jednoznačně spojována - a pak přijít s jasnou koncepcí reformy resortu spravedlnosti, protože jedině to ji v očích voličů může odlišit od mafiánských Babišových uskupení. 

Jinak je to z pohledu voliče jen jedna banda mafiánů proti jiné, stejné, nebo ještě horší. 

 

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/220411000100327/obsah/759059-amnestie-veznu-kvuli-koronaviru

_____________________

_____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-28 12:39
Bolsevicka prolhana justice chce virem popravovat svoje obeti. Lid tleská.
______________

Všem těm zastáncům držení bezúhonných občanů v této situaci pod zámkem v žalářích bez možnosti s bránit a brát alespoň preventivně vitamíny z zdravou stavu či být s rodinou, které justiční mafie odsoudila tu za "pohrdání soudem" ve skuečnosti to bylo za pohrdání bezpáteřním prolhaným drzým soudcem, což samořejmě není trestné. Za to, že bez nehody a ohrožení provozu jenom jeli autem přes zákaz zatímco ožralí nebezpeční psychopati policajti, prokurátoři a soudci či politici a úředníci nikdy nedotanou ani pokutu i kdyby někoho pod vlivem zabily, tu za to, že justice není schopna ani odůvodnit svá rozhodnutí, natož je prosadit, tu za to, že tu neplatí svoboda slova v rozporu s ústavou a za slvoa se tedy zavírá také......
viz "debata"
www.novinky.cz/diskuze/40318408
přeji z celého srdce brzké odsouzení za výše uvedené či podobné hovadiny, většinou vymyšlené samotnou justicí, zavření do vězení či do vazby, chycení tam během toho viru, a těžké umírání s pocitem, že tak je to přece jedině správně, tak to má být dobře jim tak, doufám že ty některé komentáře jim veřejnost justice znalá odcituje přímo v soudní síni ještě před otázkou zdali se chtějí odvolat, když to přejou druhým, aniž by věděli, co je justiční mafie zač, či na ní parazitují sami .... když má banda zvyšovat poplatky, daně a podobně, to je najednou srovnávání se západem a podobné řečičky, jakmile má alespoň mírně v duchu tradice, se kterou přezaměstnanost justice počítá, býti zaměstnáno něco justičních papalášků na znovupochytání nenapravitelných a k tomu má být úleva ve formě amnestie a abolice pro ty, kdo jsou stíháni neprávem za hlouposti z důvodu nudění se justice a chytání čárek alespoň v takto vyhrocené mimořádné situaci, tak se najednou nic neděje a nebude se dělat, kašleme na vás, jezevec zaleze a v klidu si přečká nejhorší, ostatní jsou mu u zadku .. klidně si tam v tom vězení poscípejte, i když to ve skutečnosti znamená, že místo třeba půl roku vězení jste dostali trest smrti, až to tam někdo zavleče, že... kde jsou prokurátoři, když je tu jasná ukázková předsudečná nenávist vůči odsouzeným či stíhaným osobám?

Tedy vůči těm, na které se dle zákona má hledět, jako by byly nevinní ...pozn. přání toho nejhoršího vůči justici vládě a úředníkům není nenávist, ale oprávněná kritika veřejných osob, které jsou povinny takovou kritiku za každé situace do doby než dají výpověď a přestanou býti těmito veřejnými osobami strpět ...konkrétní osoba se nastává soukromou v momentě kdy opustí budovu úřadu... LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-28 12:49
Komora umlčuje kritiku :

echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-29 08:00
Bylo to na udání. J.K.

www.forum24.cz/.../

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.