Zpátky do králíkáren !

Sen o prosperitě a vlastním bydlení definitivně skončil. Stačila k tomu uměle vytvořená fáma s virem - a všichni vidí, na jak hliněných nohou stál údajný blahobyt a prosperita, naslibovaná estébákem. 

 Schillerová slibuje deficit 500 miliard, tedy skoro čtvrtinu státního rozpočtu, a ani se za to nestydí. To ještě přede dvěma měsíci chtěla jen 300 miliard. Co se od té doby tak zásadního změnilo ? Virus přece řádil už tehdy... 

Všimněte si, jaké úžasné částky tady jenom tak lítají vzduchem, během pár týdnů (!!), aniž by tomu někdo věnoval větší pozornost... 

Miliarda je tisíc milionů, 500 miliard je 500 tisíc milionů... Strašné číslo ! Nikdy nesplatitelné. 

Umělý, nafouknutý boom, rozjetý estébákem na útraty příštích generací - během pouhých dvou měsíců (!!!) skončil - což o sobě nemálo vypovídá, o tom, jak byl stabilní a přirozený - a zůstává - bída. 

Dochází na to, co naše stránky tvrdily od samého počátku : S estébákem můžete mít jen estébácký ráj... 

A ten bude vypadat takto : Zpátky do králíkáren, pod totální kontrolu státu, který bude hlídat každý váš krok, pod přijatelnou záminkou koronaviru, nebo jiné, umělé nafouknuté pandémie, v králíkárnách se hlídá velmi dobře, tam je všechno slyšet přes stěnu i přes dveře - a hlavně : Lidi pochopí, že na žádné vize o samostatném, prosperujícím životě nikdy nedosáhnou... 

Aspoň za takové vlády ne. 

Bude to zadlužená, mravně, a následně i hospodářsky, rozvrácená země, kde budou vládnout čistě mafiánské struktury, jakákoliv zahraniční pomoc zmizí okamžitě u nich a k nikomu jinému se nedostane - a všichni ostatní : Mažte do králíkáren, kde sice dostanete 3x denně najíst, abychom na vás mohli dál brát zahraniční dotace, ale jinak na slušný život zapomeňte. 

A komu se to nebude líbit, o tom budeme vědět i to, kdy ráno chodí na záchod a co tam dělá - a podle toho s ním zatočíme. 

Horší než v Rusku. StB ostatně má své kořeny přece tam. 

Není sice v moci žádné vlády vytvořit přes noc bohatství, ale je v moci každé vlády se snažit alespoň takový proces nastartovat, vytvořit atmosféru poctivosti a odměny užitečné práce, právních jistot a přesvědčení, že ke stálému, udržitelnému bohatství, vede jen poctivá, dlouholetá práce - a nic jiného. 

Žádné zásluhy ve straně, žádné mafiánské známosti, ať už kdekoliv, žádné udávání sousedů.

Je v moci vlády (ba i její povinností) vytvořit státní aparát, který plynule a běžně zajišťuje základní práva občanů, a ne že po nich denně šlape. 

K tomu ovšem potřebuje něco nesmírně cenného, co nelze vytvořit přes noc - totiž morálně a mravně vyspělé lidi. Neúplatné, poctivé, pracovité. 

Ty vláda mafiánů nikdy nesežene, ani v nejmenším. 

Proto nemůže žádnou skutečnou prosperitu nikdy ani vytvořit, ani zajistit. 

Paní Schillerová je obyčejná, nevzdělaná, hloupá husa, která nejen že neumí anglicky, která ale neumí prakticky nic. Přesto tady rozhoduje o stovkách miliard. 

To si, troufám říci, by nebylo nikde na světě možné. 

Tahle vláda prostě patří do vězení, neboť škody, jí napáchané, budou neodstranitelné po celé příští generace. 

A bída všude kolem... 

______________________

______________________

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/bydleni-ve-vlastnim-je-luxus-developeri-rozjizdeji-stavbu-cinzaku-108669#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=sBmWNj8lX7o-202006080605&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=

_______________________

_______________________

 

 

 

________________________

________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-08 07:34
Kralici a lide:

Jsme zde jen cestovatele. Nejsme tu navzdy. Jsme na ceste, jejimz cilem je zcela poznat podstatu, ze ktere jsme na tuto cestu vysli.
Touto podstatou je vecny, dokonaly, nekonecny KOSMICKY duchovni princip, jehoz prirozenosti je mir a radost.
My to nazyvame Bohem. Muzete to nazyvat jakkoliv, treba nijak.
Cely svet hleda stesti a mir. Ale to najdete jen v tomto principu!!!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-08 07:35
Problem soucasnosti:

Od te doby, co byl zrusen "Zlaty standard", tak se tisknou papirky - penize a drivejsi mechanizmy ekonomie nejsou dale platne.
Drive se pocitalo v tisicich, dnes v milionech a zitra mozna v miliardach!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-08 07:35
Zadluzenost statu EU:

Nektere staty EU maji dluh presahujici 100% HDP.
CR ma dluh asi 60% HDP, takze podle Burese si lze par miliard vypujcit a nacpat do Agrofertu.
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-08 13:42
Zamerny BORDEL v CR pri stanovovani vyzivneho:

Zamer je jasny. Kdyz Evicka nastavi buchticku Helmutovi a narodi se ji dite, tak plati tabulky statu, v kterem dite zije.
A to je rozdil, jestli ji do "portmonky" spadne mesicne 3000 Kc, nebo 300 EUR!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-08 15:26
Ve Štrasburku přibylo 16 stížností na ČR :

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.