Smál se... Než mu došlo, kde žije

Když ho přepadla zásahová jednotka, smál se. Musí jít o omyl... Jo, to šlo - ale policajtům se nikdy nesmějte. Nechybují. A když přec, tak platí - to dříve řečené... !!

 

 Měl si odsedět 10 let (!!!) za únos a vydírání - a byl by si je taky celé odseděl. Nebýt toho, že se přiznal někdo jiný... 

To je také jediná spása, jak prokázat svou nevinu - protože, pokud jste si ještě nevšimli, u nás se dávno neprokazuje vina, ale hodí-li na vás policie nějaké obvinění, ať jakkoliv směšné, jste naopak vy povinni prokázat svou nevinu, a ne že naopak. 

A prokázat ji prakticky nemáte šanci. Protože - jak již dříve řečeno - policie 1) nikdy nechybuje, pokud ano, platí bod 1) o to zuřivěji - a justice je zásadně spravedlivá a dokonalá, žijeme přece v právním státě... 

Je až k nevíře, jak tenhle nesmysl, omílaný pořád dokola, na veřejnost stále působí. 

Asi i proto, že mu prostě věřit chce. 

Protože byť jen připustit si opak - je naprosté zoufalství. 

K čemu tady žít, budovat, podnikat, vychovávat děti - když pak přijde nějaký fízl, který by vám a vašim dětem nesahal třeba ve škole ani po kolena, dost možná i právě proto, prohlásí, že jste někoho zabili nebo unesli nebo se někam vloupali - nemůže to sice nijak dokázat - ale už se vezete !! 

A všichni, jak poslušní idiotci, jenom opisují jeden od druhého. 

Popsaný případ - jako přes kopírák ve srovnání se všemi ostatními - totiž mimo jiné jasně prokazuje, že vzdor závratným platům, justice vlastně nedělá vůbec nic, odvolací soudy nefungují, resp. fungují tak, že jen automaticky potvrzují, co se před ně dostane - protože je to tak pro ně nejpohodlnější a nejjednodušší. 

A že to holt vždycky někdo odnese ?! 

No - a ?? 

Od toho máme přece skoupená a zkorumpovaná média, aby to už dokázala správně prodat - jako že poškozený je psychopat, kverulant, prudič, prostě - problémová osoba a všechno možné, jen ne normální, řádný - a justicí bezdůvodně napadený občan. 

Pravda, když jsem se před nějakými 20-ti lety začal s justicí, a následně i s trestní justicí seznamovat - také jsem tomu nemohl dlouho uvěřit ... Totiž, že na počátku je obvykle nějaký praporčík, který si vymyslel nějakou konstrukci, v ní si určil pachatele - a dál už jen všichni opisují a opisují, takže - ad absurdum, už před 15-ti lety jsem pochopil, ač jsem se tomu zdráhal uvěřit, že i ústavní soudce v podstatě opisuje od neodmaturovavšího praporčíka - a přes to vlak nejede. 

Pak, samozřejmě, není žádných druhých a třetích stupňů justice třeba, když stejně všichni opisují jeden od druhého - a pak se zpětně vymlouvají na to, že přece to tak muselo být, když už to všichni napsali. 

Už jenom za tuhle "omluvu" bych vyhodil z justice a od policie každého, kdo ji používá. 

Protože - ty jsi tam od toho, aby jsi zrevidoval to, co udělali ti před tebou, ty idiote, a ne, že to od nich všechno bezmyšlenkovitě opíšeš - to tam pak skutečně nemusíš být a za Tvůj roční plat koupíme radši třeba novou sanitku. 

Vzpomeňte, co případů už to bylo !!! V podstatě každý, který se dostal na veřejnost.. 

Stodolovi ... Taky za ně seděli nevinní, a byli by samozřejmě seděli dál, kdyby se Stodolovi výslovně nepřiznali i k tomu, co už měl přišito někdo jiný... A, co víc - vzpomeňte, že ta blbka z OSZ se ještě u soudu odvolala, když ty nevinné chtěli propustit z vazby, když už bylo přiznání Stodolových na stole !! Všichni tedy věděli, že sedí nevinní - ale blbka z OSZ, která má dodržování zákona v popisu práce a je za ně královsky placena - se ještě odvolá, ať tam sedí nevinní pokud možno co nejdýl !! (Snad tím chtěla říct - třeba si to Stodolovi ještě rozmyslí, a my bychom pak neměli pachatele...)

Nečesaný. Jestli byl k něčemu tento případ dobrý, tak bezesporu k tomu, že : 

a) proběhl médii a stal se notoricky známým

b) že výjimečně demonstroval tupost, sveřepost a naschvály policajtů, státního zastupitelství i soudců - při snaze Nečesaného odsoudit stůj co stůj, i když už dokonce měli všichni na stole rozhodnutí NS, pro ně pro všechny závazné, že to Nečesaný sotva mohl být, protože pro to nesvědčí ani nepřímé důkazy - a přímé samozřejmě žádné nejsou. 

c) prokázal, že takhle fungují policajti a soudy naprosto běžně, že to není žádný exces nebo omyl, ale naopak - standardní, všednodenní rutina - a že pokud nechcete být křivě odsouzeni za něco, co jste neudělali, máte jen pranepatrnou šanci, musíte zburcovat všechna média a dostat to do nich (což při jejich servilitě a přednastavenosti není vůbec jednoduché), zaplatit si ty nejdražší advokáty, utratit za ně miliony - a pak MOŽNÁ  máte šanci, že se ubráníte. Jinak - zapomeňte. 

Protože, jak popsáno výše a dříve - policie nechybuje ... ( http://www.k213.cz/JOOMLA/3281-tak-stezovat-si-se-zachtelo) a "Nevinní tu žádní nejsou" - viz výrok zástupce výkonu trestu ve Valdicích : (https://denikn.cz/98913/mezi-polykaci-kotev-a-polozenymi-osmickami-reportaz-z-nejtezsich-vezeni-v-cesku/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=bCSjXuhZI4e-202006111638&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box ). 

 

Snad pro pořádek zopakujme, že: 

 

1) Naše sdružení dlouhodobě tvrdí, že bezdůvodně sedí v českých věznicích nejméně třetina vězňů. Za nevinně odsouzené považuje všechny, jimž nebyla vina spolehlivě prokázána, a to přímými důkazy, nebo přiznáním, nejlépe obojím - a dále všechny, kteří byli odsouzeni podle § 213, dnes 196 - tedy tzv. "zanedbání" povinné výživy, což je evropská rarita a unikát, nepatřící do civilizované společnosti 21. století. 

2) Česká justice je v dezolátním stavu, který se pravidelně a čím dál rychleji zhoršuje. Rozsudky jsou vydávány zcela nekompetentními lidmi, byť by splňovali formální požadavky na funkci soudce. To, že je údajně splňují, dokazuje jedině jejich formalitu, nízkost a bezcennost - protože to, že to jsou osoby pro funkci soudce zcela nevhodné, pozná často i prostý laik po 10-ti minutách jednání soudu. 

3) Řešením rozhodně není nabírání nových soudců a jejich bezmyšlenkovité začleňování do starých, nefunkčních struktur. Řešením je zásadní reforma justice, na kterou tato naléhavě čeká od tzv. Vítězného Listopadu. 

4) Reforma justice do demokratické podoby musí nutně začleňovat svobodné volby soudců, státních zástupců, zavedení porotního systému a volby členů porot. Reforma se nemůže obejít ani bez zavedení ÚČINNÉHO  systému odpovědnosti soudců za jejich přehmaty, nedodělky, natož pak otevřené naschvály. 

5) Stát musí nutně zreformovat systém odpovědnosti státu za škody způsobené občanům justičně-policejním systémem. Odpovědnost soudců a policajtů nadále nemohou a nesmí řešit soudci a policajti sami. 

Teprve po alespoň částečném zavedení výše naznačených změn lze hovořit o POČÁTKU  snahy o spravedlivý a právní stát demokratického střihu a západního vzoru, se spravedlivou, nestrannou a nezkorumpovatelnou justicí. 

Justice, která funguje dnes, ohrožuje občany daleko více než veškerý organizovaný zločin dohromady a je jedině vinnou zkorumpovaných médií, že o tom lidé většinově neví... 

Jinak by se nesmáli, když jim zásahová jednotka, byť pro ně ze zcela směšných a neexistujících důvodů, přeskakuje plot, vypíná elektriku a vykopává dveře... 

_____________________

_____________________

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ve-vezeni-sedel-bezduvodne-selhali-policiste-statni-zastupci-i-soudci-109182#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=298101&dop_req_id=Mrl7LOHz85j-202006120714&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=

 

uz se to sype

 

Jó policista Palička a jeho team. Ten dusil i Rusa za znásilnění a vydírání které se ale nikdy nestalo.
Když jsem mu volal tak byl pěkně ostrý A teď se mu to chudákovi celé sesypalo...
Nyní mé trestní oznámení vyhodnotil také jako návrh na obnovu trestního řízení Rusa a předal na státní.
 
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ve-vezeni-sedel-bezduvodne-selhali-policiste-statni-zastupci-i-soudci-
109182#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=23TIkkS0KqO-
202006120701&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=
____________
 
 
 

 Ahoj Jirko,

Tohle je taky strašný;(((
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ve-vezeni-sedel-bezduvodne-selhali-policiste-statni-zastupci-i-soudci-109182#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=298101&dop_req_id=Mrl7LOHz85j-202006120714&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=
 
 
 
No tepic.
Mne to hned pripomnelo případ našeho Američana,moc bych mu přála totéž.
_______________
 
Mimotechnická poznámka : 
 
Vzpomeňte si, kdo šel z vašich spolužáků na policajta, nebo na soudce. 
 
Na policajta obvykle ti, co sotva vychodili základní školu, a na soudce obvykle ti, co měli problémy udělat maturitu. Jinde je nechtěli, práva byla nejjednodušší škola, a pokud měli správný kádrový profil - tak je vzali. A když už je jednou vzali, tak tam taky zůstali... 
 
Co k tomu dodat ? 
Může se někdo pak divit, že nástupem k tzv. "orgánům" se nestal zázrak a nestali se moudrými, neomylnými, dokonalými ??? 
--------------------
____________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-12 09:32
Z mailu :

Dobrý den, narazil jsem na Vaše stránky na internetu a na tento odkazhttp://www.k213.cz/JOOMLA/503-archiv-485 .
Dělo a děje se mi něco podobného cca. od roku 2013/2014, trochu v jiné režii.
Je toho více co používají za metody, taktiky a technologie. Je to v podstatě až doslova psychopatická tyranie ve snaze zastrašit, znedůvěrohodnit a manipulovat člověka. Neustále ho ždímat o energii, používají psychické, psychologické a dokonce jsem zažil i fyzické metody. Ne že by jste něco provedl, nehodíte se jednoduše do jejich systému a mohl by jste ohrozit jejich totalitu, která neustále funguje, jen se přejmenovala z komunismu na demokracii. Jsou tam stále stejný stbáci, hajzlové, to zlo je stále u moci a pěstuje si další loutky.
Jen chci říct, že zažívám něco brutálního stejně asi jako Vy, jen možná v trochu odlišné formě. Oni v podstatě absolutně téměř všude mají "svoje" lidi. Je to naprosto dokonalá chobotnice. Můj příběh by byl cca. tak na 2 díly knih.
Jsem v kontaktu s několika novináři, ale sám nic nezmohu. Chtěl jsem jen co s tím dělat, protože sám nic nezmohu a to jejich zlo opravdu nehodlám tolerovat!
________

Není, co dodat...
Provinili jste se tím - že se nehodíte...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-12 09:58
A teď, přátelé, dávejte bacha na ten ranec odškodného, co si odnese !!!

No, chlapče - řeknem ti to asi takhle :

Buď rád, žes to přežil.

A když už to tentokrát nemůžem ani zapřít, ani zbagatelizovat, - tak - jak dlouho říkáš, že jsi seděl ? 6 let ?

Tak to máme - ušetřil jsi za 6 let životní náklady, topili jsme ti tam, někdy až moc, viď ? , svítili, najíst jsi taky dostal, k tomu oblečení, vybraná společnost - no, měl bys nám správně ještě doplatit -ale, že seš to ty, tak to holt smažem - a jdi si s Pánem Bohem...

Omlouvat se ti taky nebudem, soudruzi jen dělali svou práci, do basy jsme tě odvezli sami, takže na lístky na vlak zapomeň - a hezky se nás i nadále boj, protože protentokrát jsme museli holt couvnout, ale o to víc po tobě popasem napříště, a to by v tom byl čert, abysme ti ještě něco nepřišili !!

Tak - brzo na viděnou - a MĚĚJ SE HEEEZKYYY !!! :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-12 11:11
Český Kočner je Pelta : Aneb- mafiánský stát :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-12 12:30
Když na Vás zaklekne policajt :

hlidacipes.org/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-12 18:44
Smál se ...


... ku smíchu to tedy rozhodně není. Je to obrovský průser justice, a měly by padat hlavy ! O.
_____________

Copak těm někdy spadnou samy od sebe ?? To měly už dávno - u Stodolů, u Nečesanýho, samozřejmě měli dávno zrevidovat a pustit McCraee - a taky měly padat hlavy - kupodivu jsme pořád u těch samých jmen - Lněnička a spol.

Dokud jim je nesetneme my sami, tak nám Domovnice bude pořád dokola psát bláboly o tom, jak "věnuje maximální pozornost" obsazení justice... A co my jsme prý za "kverulanty".
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-12 19:46
Estébák Bureš aktuálně. J.K.

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-12 20:41
Rada pro zadrzeneho obcana:

Policajt ma vzdycky pravdu! Obcan ma jedinou moznost NEVYPOVIDAT! Policajt ma povinnost obcana pred vypovedi seznamit s moznosti nevypovidat.
Pokud se obcan rozhodne VYPOVIDAT, pak musi pocitat s dusledky jeho "neohrabane" vypovedi.
Vse se totiz necha prekroutit tak, aby to policajtum sedelo a pak uz je pozde na litovani se!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-12 20:43
Rusové zřejmě mají zajímavé podmínky pro kvalifikaci na diplomata...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-12 20:43
Už to na ty lumpy prasklo,
utrácí peníze za sklo.
J.K.

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-12 20:44
Připadám si jako debil,
mezi pozvanými jsem opět nebyl.
J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-12 20:45
Nová, zajímavá památka Olomouckého kraje - bunkry pod Sněžníkem...

novinky.cz/.../...
0 # Tomáš Jadlovský 2020-06-15 06:06
pravyprostor.cz/.../...

Už je to i na sociálních sítích, na FB to sdílí Šalamoun. Pane předsedo, Vás bude mít justiční mafie čím dál tím více ráda.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 11:28
Pane jo !! Byl jsem 3 dny pryč - a koukám, že se to zase nějak rozjelo !!
Oni mě mají rádi už dávno, a vůbec se tím nikde netají.
Jestli obnoví trest smrti, budu prvním kandidátem.
Do té doby - řešením, asi něco jako Aldo Moro, jestli si na něj ještě pamatujete...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 11:29
Jiří, Práva a titul JUDr. se přeci daly zmáknout v Plzni za dva měsíce. Stačila pouze tučná šrajtofle, nebo v případě něžného pohlaví roznožka. Jmenování do justičního stavu pak už byl jen máček. :-D
Jiří Jirka
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 11:44
Sdružení samoživitelek? To jsou věci. St.


idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 12:09
Ze současného stavu OSPOD má bobky i Jágr. J.K.


stars24.cz/.../...

_____________
Kdo by neměl, kdo je zná ? Blbá, zapšklá ženská, usmyslí si, že jste pedofil - a přesto vlak nejede, posudky nikoho nezajímají, rozhoduje zapšklá blbka bez vzdělání.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 12:09
Babiš ví, jak na nás...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 12:12
Mafie se těžko ruší. Ona se jen přeleje někam jinam...
_________

Chtel zrusit brnenskou Buresovu mafii.
Z
zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 12:24
Montovna Evropy :

Dojíždíme na strategii montovny Evropy. Průmysl nebezpečně stojí a padá na automobilech

echo24.cz/.../...

Blíží se další exekuční vlna. Spláchnout může živnostníky i lidi, co odkládají splátky

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 16:33
Nenechám si zkazit 30 let své zločinecké práce.
30 let jsem podváděl a loupil.
Kdejakého chudáčka ve státní správě za mrzký peníz si koupil.
Bureši, můžeš mi říci,
kdo jsou ti tvoji odborníci.
J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 16:36
K situaci v opatrovnické justici jsem pro platbu předem,
mluvím z vlastní zkušenosti do chomoutu sveden.
Proč za chvilku radosti,
mít čtvrt století starosti?
Platit a děti nevidět,
postižení opatrovnickou mafií budou závidět.
J.K.


novinky.cz/.../...
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 16:37
pomáhal a chránil :

Dozorce je obžalovaný z napadání na diskotékách. Jen jsem pomáhal, tvrdí

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 16:41
Kde jsou Vodičková s Baudyšovou a spol.? J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 16:42
Pomoc pro matky samoživitelky. Vláda schválila návrh zákona o náhradním výživném

denik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 16:48
Vláda je pro náhradní výživné. Má pomoci matkám samoživitelkám

idnes.cz/.../...
__________
Co otcům, samoživitelům, těm se pomáhat nebude ?

A co nezaměstnaným s životním minimem, kteří žijí z ještě daleko skrovnějších částek než ty omílané matky samoživitelky.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 16:49
O jaké práci to mluví, kmotr ??

Kmotr promluvil. J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 16:51
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 16:54
V Praze se demonstrovalo proti policejnímu násilí

lidovky.cz/.../...
__________________

Cizinci... Poslal bych je demonstrovat domů. Co nám tady zavlékají svoje problémy ? Jako bych našich nebylo dost.

A jestli chtějí demonstrovat proti policejnímu násilí, případně proti zmanipulovanému vyšetřování s předem jasným výsledkem, tak lepší zemi pro takovou demonstraci by na světě sotva našli.

Skončit by ovšem měli před úřadem vlády, což je jen o kousek dál, ne před zastupitelstvím cizího státu.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 18:35
Proč nikdo nestíhá zločiny státních zástupců ?

hlidacipes.org/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 18:58
Babišovo dědictví :

Inflace roste v Česku nejvíc z celé EU. Lidem se znehodnocují úspory a chudnou

echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 19:17
Když má platit stát, tak to najednou 3.000 Kč musí stačit !!

Vyzivne - maximalne 3.000 Kc!
Z
Vláda schválila návrh zákona o náhradním výživném, který by měl pomoci samoživitelkám a samoživitelům. Na Twitter to v pondělí bez podrobností napsala ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD). Úřad práce by jim mohl poskytnout stanovené výživné, nejvýše však do 3000 korun.
____________

A ještě jedno je zajímavé: Stát už teď ví, že vymůže od povinných maximálně desetinu !!

Není to zajímavý ?? Jak teda bylo to výživné vyměřeno, když tentýž stát, co ho vyměřil, najednou ví, že reálně vymahatelná je maximálně desetina této částky ??

____________
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 20:11
Snizeni stanoveneho vyzivneho:

Ten, kdo ma stanovene vyzivne vyssi nez 3.000 Kc, muze ted platit jen 3.000 Kc a zadat soud o snizeni vyzivneho na tuto castku!
Z
_____________
A ještě zapomněli dodat, že jen po dobu dvou let !!!
Na který dítě se platí výživný jen dva roky ???????????????
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 20:10
Jezevec z Vysočiny,
souhlasí s novými pokyny z Číny. J.K.


novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 20:10
Zachrana Smartwings:

Estebak Bures musi zachranit spolecnost jineho StBaka. Podminkou ale je, ze se musi prejmenovat na CSA.
Danovi poplatnici tak budou platit miliardarum dotace.
Z
nazory.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-16 06:55
Kdo má zájem na ožebračování lidí ( a jede v tom svinstvu s exekutory) :

Faltýnek s ODS obstrukcemi brání změnám predátorského exekučního prostředí
Politické hnutí ANO spolu s ODS blokuje novelu exekučního řádu, jež má za cíl zastavit staré exekuce a nastavit spravedlivější systém pro vymáhání těch nových.

denikreferendum.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-16 20:26
Pořád říkám, nedávejte jim ty bouchačky. Jsou nebezpeční sami sobě, co potom vůči občanům.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-16 20:40
Opravdu - nedávejte jim bouchačky, neví, co s nimi.... Postřílí se navzájem...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-16 20:27
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-15 16:48

Vláda je pro náhradní výživné. Má pomoci matkám samoživitelkám

idnes.cz/.../...
__________
Co otcům, samoživitelům, těm se pomáhat nebude ?

A co nezaměstnaným s životním minimem, kteří žijí z ještě daleko skrovnějších částek než ty omílané matky
No a co otcům nezaměstnaným, neoprávněně vyřazeným drzou nafrněnou bandou úřednic z evidence UP bez životního minima či jakékoliv sociální dávky, na které úřady nezákonně pořádají tak akorát celé roky hon, tedy osoby bez jediné koruny jakýchkoliv příjmů a možnosti se domoci jakékoliv nápravy či zákonem dané kompenzace!!! ... těm stát dokonce napařil jako bonus k zákazům a příkazům platit si k tomu všemu starání se o děti a výdajům ještě 2000 placení "zdravotního pojištění" .... aby se měl nějaký exekutor dobře a rodina nemohla v budoucnu už ani bydlet až se přestanou zase bát viru a půjdou tito zloději a praziti společnosti s posvědcením justičního mafiána soudce loupit.....
LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-16 20:29
Přirozené zábrany již nestačí


info.cz/.../...

__________

Už sám fakt, že je nutno soudcům vydávat etický kodex, svědčí o jediném : Že sami žádný nemají. Ani ten nejzákladnější.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-16 20:36
Pozor na výlety za fotbalem! Soudci dostanou ještě v červnu nový etický kodex

info.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-16 20:30
Kdy dojde rada na Burese? Z.


Z Soud kvůli dotačním podvodům: Soud v Hradci Králové uznal vinnými všech 27 fyzických a právnických osob v kauze údajných dotačních podvodů.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-16 20:32
Předseda do počtu :

S Fialou počítám jako s pravou rukou, výběr nových soudců svěřím kolegům, říká Angyalossy

info.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-16 20:33
Příznivce K 213 JS fyzicky napadala, v případě Pelty mu dělá mažoretky. O.

novinky.cz/.../...
______________

Jestli to nebude tím, že Pelta koupil soudcům zájezd někam do Karibiku...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-16 20:34
Kdyz se mafie zbavi sveho kolegy, tak se jedna o sebevrazdu!
Z
novinky.cz/.../...
________________

Nebo nepohodlného svědka...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-16 20:35
Verny komunista se nedohodl se zlodejem - prospecharem.
Z

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-16 20:36
Chtěl pomáhat, skončil ve vězení

idnes.cz/.../...
__________

Chtěl pomáhat, přišli mu na pomoc jiní pomáhači...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-17 20:10
Náhradní výživné :

penize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-17 20:11
Ví, o čem mluví:

Na ministerstvu pracovali kašpaři bez profesní erudice. Těm byste nesvěřila okresní přebor
ct24.ceskatelevize.cz/.../...
___________
Tak tohle bych mu věřil i s chlupama...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-17 20:14
Bolševik Klaus (odjakživa). A - ruský agent, vydíratelný Moskvou...

Bolševik Klaus
babylonrevue.cz/bolsevik-klaus/
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-17 20:16
Zas ten podivný dvojí metr :

Najednou to jde .. najednou se konstatuje, že dokonce vznikla státu škoda vadným postupem ohledně znaleckých posudků státních zástupkyň ....ale jako vždy vše padá na tom, zda soudce bude namazán a podívá se na to co soudí a co je ve spise a podle zásady in dubio pro reo sprostí ..... ve stitisících jiných případů samozřejmě justice nepochybyla prolhaní znalci obžaloby perfektní a soudce se ještě tetelí blahem nad blábolem v posudku proti obžalovaným (za které by se stydělo i děcko na základní škole vydávat to za nevýznamný domácí úkol, natož solidní myšlenku...), jako by měl před sebou písmo svaté ...

novinky.cz/.../...

LS
______________
Troufám si odhadnout, že kdyby poslali před kárný senát všechny ty krávy a dementy, co mě prokazatelně křivě soudili - na Kladně, na Praze 9 a 10 - a na Městském soudě v Praze - tak ve zmíněných institucích nemá kdo podávat obžaloby, ani soudit...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-18 05:46
Klaus a PPF:

Kelner je bily kun Klause a oficialne ridi PPF, ktera ma zajmy v Cine.
Tim se vysvetluje, proc Klaus v pripade Thajwanu uprednostnuje zajmy politiky pred businessem a oznacuje cestu predsedy senatu CR za "klukovinu"!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-18 05:47
Vyzivne v CR, SR a EU:

Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová počítá s tím, že náhradní výživné začne fungovat od července roku 2021 – za předpokladu, že ho Parlament v navržené podobě včas schválí. Dříve navrhovaný termín – začátek roku 2021 – se už nestihne.
Na Slovensku schválili podobný zákon už v roce 2008, zálohované výživné funguje i v řadě dalších evropských států.
V Česku od roku 2001 existovalo postupně šest návrhů, jenže žádný nakonec neprošel. Proc??? Z.
_______________

Protože z návrhu na výživné, na rozdíl od zákona exekučního, neměl nikdo slíbené žádné provize...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-18 16:38
Nezákonné odposlechy? Zjištění po sedmi letech je tristní, je to zmatek

video.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-18 16:56
Drzá na šéfa se nevyplácí...

Dotkla jsem se Babišova ega, že z něj dělám blbce a jsem drzá, ale já se nebojím, říká starostka Pecková


reflex.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.