Havlistická demokracie pokročila...

Aneb : Kam jsem se dostali  - za 30 let ... 

 

 Stačí si přečíst jen dvě zprávy z tisku : 

 

Bývalý policejní president - tím presidentem nebyl za Husáka, ale za Havla - je šéfem desinformačních proruských webů, vedoucích válku proti ČR a její - dosud pofiderně západní - orientaci -  a vesele pomlouvá svou zemi i demokratické politiky na nepřátelské stanici nepřátelské východní velmoci. 

Pomlouvaný  ho za to - vcelku v souladu se skutečností - nazve vlastizrádcem, přičemž je evidentní, že vlastizrádci se věšeli po celou dobu historie - a dnes se nevěší ne proto, že by doba natolik pokročila, nýbrž proto, že nám vládnou. 

Maruška Domovnice provádí "reformu" justice - tak, že "beseduje" s předsedy soudů - což dělali i všichni před ní, takže těžko říci, v čem  právě ta její  "reforma" ve srovnání  s ostatními spočívá a je odlišná - a výsledky má hned dva : 

1) Předseda KS v Praze, bolševik z Nejvyššího soudu, na KS umístěný za doživotní výsluhu a bolševické zásluhy při dušení této země,  Drápal, začne odstraňovat jmenovky ze dveří soudců, aby je nikdo už nemohl tak snadno identifikovat, pokud je osobně nezná - a jít jim třeba zvlášť poděkovat za - jistě spravedlivé - rozsudky. 

2) Maruška Domovnice - po besedě s předsedy soudů, jak sama uvedla - najednou "nutně potřebuje" najmenovat třicet dalších nedochůdčat coby nové soudce, k té přehršli nudících se stávajících, protože předsedové přece mají svoje požadavky, svoje dětičky a dětičky svých známých... A ty potřebují někde bohatě vydělávat - a málo, nebo raději nic, dělat. 

Ke zprávě 1 nutno dodat, že z extrémismu je obviněn nikoliv proruský dezinformační kapitán, ale pomlouvaná oběť, komunální politik z Řeporyj, Novotný. 

Není nad boj s extrémismem a šířením nenávisti !! 

Když bylo 30. výročí sametového Listopadu, dokonce i Zeman, tedy onen rusofilní president, se nahlas divil, kam že jsme se to dostali - a že i on si představoval, že bychom měli být někde dál... 

Od něho to tedy sedí obzvláště. Protože s tím póvlem, co on přitáhl do politiky, bychom měli být rádi, že pořád ještě nejsme další ruskou gubernií, jak o to tahle pakáž vehementně usiluje. 

 

Může - za téhle situace - ještě někdo soudný vážně tvrdit, a hlavně - vážně myslet, že tu vůbec byla nějaká revoluce ?? 

Ti, co vládli předtím, vládnou dál - a o to drzejc. Západním státem a členem NATO jsme asi jenom díky geografické poloze, rozhodně ne díky současnému politickému vedení estébáků, rusofilů a vůbec - všech možných vlastizrádců. 

 

A TOHLE,  prosím, po 30-ti letech (!!!) je výsledek Havlovy "sametovky". 

Můžeme mu za ni někdy být dost vděčni ?? 

Správně mu za ni byli vděčni ti, co ji pro ně "vybojoval", totiž bolševici a estébáci samotní, protože jejich dosavadní formy vlády se už zcela vyčerpaly, zkompromitovaly, zdegenerovaly, prostě - staly se neudržitelnými. 

Havel jim zajistil prodloužení moci na neomezeně dlouhou dobu, a to pod jakousi demokratickou vějičkou, která k opití domácí, a hlavně zahraniční veřejnosti docela postačuje. 

A co za to chtěl ?? 

Dohromady nic. 

Formální presidentskou funkci, ze které si stejně udělal hlavně cestovní kancelář a agenturu na placené milosti pro grázly + zmzlinu s koňakem na každém večírku. 

 

Pořídili byste legitimizaci a legalizaci bolševické moci někdy někde trvaleji a levněji ?? 

Ano, máme havlistům skutečně za co vděčit. 

 

A měli bychom jim to taky někdy začít splácet. 

 

 

 

________________________

________________________

 

 

Extrémista z Řeporyj : 

 

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/policie-obvinila-starostu-prazskych-reporyji-novotneho-z-vytrznictvi-40329638#seq_no=7&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=PnQRzOKyTcW-202007031603&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=

 

 Za obviněním Pavla Novotného je kolaborant z ruské televize : 

 

Není nad otevřenou - havlistickou - "demokracii"

 

Předseda Krajského soudu v Praze Ljubomír Drápal nařídil, aby z chodeb zmizely cedule se jmény soudců a dalších zaměstnanců, které označovaly jejich kanceláře.(deník Právo, 4. července 2020)

 

Benešová navrhuje jmenování 33 nových soudců, nejvíce do Prahy (přece se nebudou kvůli postům stěhovat někam k cikánům do Teplic a Mostu, že ??)

__________________________

__________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

____________________

____________________

Comments  

0 # Tomáš Jadlovský 2020-07-04 21:14
Ljubomír Drápal je jedna z prolhaných justičních sviní, která spolu s Lubomírem Ptáčkem na Nejvyšším soudu odhlasovala zamítnutí mého dovolání v opatrovnické věci mého syna s tím, že není třeba se řídit zákony a předpisy. O propadlé lhůtě 6 týdnů lhali, že není jasné, kdy začala a tak nemohla propadnout ani po 7 měsících. Za takové překrucování práva by dnes možná na Slovensku šel sedět, v české banánovce má ještě lepší flek. Doufám, že na něj čeká vyšší spravedlnost.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-07-05 08:41
Ljubomír Drápal je především stará bolševická struktura, která byla dána na KS vysloveně na pohodlné dožití za peníze, o kterých se jiným důchodcům může jen snít.
Zrovna KS a jeho předsednictvo je názorným příkladem, jak to jde od desíti k pěti.
Když jsem začínal, byla tam ještě Miřacká - a soud byl výrazně slušnější než Městský se Sváčkem. Byla vcelku nevýrazná, ale aspoň slušná. Na podněty nejen odpovídala, ale se je i snažila řešit.
Pak přišla Švehlová, normalizační kádrová reserva z Benešova - a soud šel o stupeň níž. Na podněty odpovídala, ale neřešila nic. Pak už se jen zapírala a schovávala.
A po ní - Drápal. Ten nedělal nic od samého počátku. Ba ani neodpovídal, byť i jen formálně, na dopisy, stížnosti a podněty. Typická bolševická struktura : S nikým se nebavit, pak taky nemusí nic vysvětlovat. Přibývalo mříží, zavřených dveří a zvonků - aby nebylo už tak jednoduché se k nim dostat.
Teď, aby mu někdo nepřišel poděkovat, tak pro jistotu sundal i jmenovky ze dveří.
Asi mají být na co hrdi a právem to cítí.
A soud - šel do kopru.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-07-05 12:45
Alibismus a formalismus českých soudů vadí nemálo podnikatelům.

Mediace je pro obchodní druh sporů samozřejmě naprosto nevhodná a svědčí jedině o tom, že soudci dostávají "závazné pokyny", jak v čem postupovat - a nařizování mediace přišlo do módy, aby měli nevyškolení mediátoři co dělat.

Zatímco v rodinných sporech je obvykle neúčinná, protože nekvalifikovaná, v obchodních je naprosto nelogickou brzdou a prodlužováním řízení.

nechapavyadvokat.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-07-05 12:48
Moudra Šafrova webu :

www.forum24.cz/.../

Jsem pamětníkem doby, kdy se stejným stylem psalo Rudé Právo či hovořila tehdejší Zelenkova televize o prezidentu Reaganovi - od prvního momentu, kdy ohlásil kandidaturu na prezidenta. Stačila kompilace z kontextu vytržených slov smíchané s nepravdami. Komentář je zbytečný - stačí vystřihnout bezpočet dobových noviny či nahrávek televize a jméno Reagan zaměnit za jméno Trump. A tato letitá šablona se praktikuje i jinde:

Stačí například vystřihnout bezpočet dobových novin či nahrávek Zelenkovi televize a jména Konrád Adenauer nebo Franz Josef Strauss zaměnit za jméno Jarosław Kaczynski, a máme to, co dnes najdeme na adresu předsedy polské strany Právo a Spravedlnost v českých, rádoby pravicových, německých či ruských mediích - nebo v "polské" televizi TVN, zdroje, z něhož čerpají čeští "znalci" Polska typu Ehl (Mafra) atp.

A co onen český bývalý policejní president - ne za Husáka, ale za Havla - jako šéf desinformačních proruských webů, vedoucích válku proti ČR a její - dosud pofiderně západní - orientaci - a vesele pomlouvá svou zemi i demokratické politiky na nepřátelské stanici nepřátelské východní velmoci?
Totéž otevřeně činí dnes od r. 1970 agent polské StB Lech Wałęsa, pochopitelně veřejný podporovatel kandidatury Trzaskowského...

Disent v zemích sovětského bloku byl přece původně vytvořen komunistickými tajnými službami v podobě komunisty kontrolované opozice, s cílem oklamat Západ rádoby liberalizací a zánikem komunismu, aby tyto jejich figury, jimž komunisté přenechali v r. 1989 moc, nejprve eliminovaly z disentu skutečné odpůrce komunismu, kteří se k disentu přidali z upřímné motivace, a po čase, až ony figury disentu (toho kontrolovaného) získají západní úvěry a technologie, vrátily své země do sféry ruského vlivu - buď přímo, anebo prostřednictvím vládnoucí kliky ruských vlivových agentů a agentů Stasi, ovládajících dnes Německo a prostřednictvím Německa do značné míry EU...To pro ČR byla volba Zeman nebo Drahoš.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-07-05 13:59
Zajímavá myšlenka - která mě ještě nenapadla :

Jak překonat technologické zaostávání i hospodářskou bídu - a přitom zůstat pevnými články východního bloku.

Prostě, jako na zkoušku, budeme chvíli Západem, přičemž zvenčí posbíráme, co se posbírat dá, ať už jde o technologie nebo dotace - lidi z toho nic mít nebudou, jenom nevýhody, takže budou čím dál nasranější a bude se jim po minulosti stýskat čím dál víc - státní aparát, zcela beze změny, bude dál sloužit Moskvě a komunistům, jak byl zvyklý 50 let, návrat zpátky proto bude pro něj malinou, otázkou jednoho týdne, těch pár, co k nám nepatří a co jsme tam museli vzít, aby se světu zavřela huba, rychle zase vyhodíme (viz scénář bývalé předsedkyně NS Brožové) - a ve vhodné chvíli jenom převěsíme vlajky a přestaneme si hrát na Západ, čemuž stejně neuvěřil nikdy ani Západ, ani Východ... Vypovíme smlouvy - a jsme, kde jsme byli - a kam bylo od Vítězného Listopadu (Moskvou - a Prognosťákem) naplánováno dojít... :eek:

Tragická, děsivá vize budoucnosti. :cry:

Které ovšem zatím všechno napovídá.

A protože lidé či společnost se soudí podle činů, ne podle řečí - vypadá to na nejpravděpodobnější variantu... Která už je v pokročilém stádiu realizace... :sigh:
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-07-05 12:50
Exekutorská lobby si zaplatila svou mafiánku - tak čeká odvedenou práci :

seznamzpravy.cz/.../...
___________
Pokud to myslela doslova, tak s ropuchou bych se prát nechtěl, to musí být dosti otřesný zážitek. :sad:

Ale pro média by to možná byla zajímavá podívaná. :o
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-07-05 20:12
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-07-05 20:13
Smutný týden pro policii.
Bohužel každodenní smutné poznání pro stovky slušných lidi, kteří se policii dostanou do spárů.
A to nejsou pod vlivem alkoholu, ale blbosti. J.K.


novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-07-06 19:21
Čapí hnízdo opět v EP. Kontrolní výbor řešil, že někde neberou OLAF dost vážně

echo24.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.