Zmanipulovanost voleb názorně prozrazuje volební kalkulačka

Jste nespokojení s justicí ? S policií a její prací ? A výsledky této práce ?  Se státním zastupitelstvím a jeho způsobem "výkonu spravedlnosti" ? 

Pak se ptejte svých volených zástupců, proč NIC, ale zoufale NIC  z toho, co denně ovlivňuje zcela zásadně vaše životy, ve volební kalkulačce - a tedy ani v programech kandidátů - VŮBEC NENAJDETE  !! 

 Jakoby to neexistovalo. Jako bychom byli stát bez justice a bez policie - protože tam zjevně měnit nebo spravovat není co. Alespoň podle programů volebních kandidátek. 

 

Schválně, věnujte tomu tu chvilku a projeďte si volební kalkulačku. Viz odkaz dole. 

A budete žasnout, na jaké kraviny, které vás vůbec nezajímají a o kterých vůbec nic nevíte, se vás budou dopodrobna vyptávat - zatímco věci zcela zásadní, denně ovlivňující váš život, tam nenajdete ani náhodou a ani okrajem... 

Plyne z toho jediný závěr : Volby - tak, jak jsou postaveny, a následně i presentovány - nemají nic společného s reálným světem a reálnými zájmy většiny občanů.

Vycházejí z virtuální, především mediální, reality, "řeší" zcela neexistující, nebo naprosto nepodstatné, vzdálené nebo bagatelní problémy - asi v duchu názoru : "Já řeším všechno podstatné - tedy např. náš vztah k Ugandě Kukandě nebo k povolené hloubce rybolovu v severním Atlantiku - zatímco manželka řeší všechny bagatelní pitominky - jako kde budeme bydlet, co budeme jíst, co si oblíkneme, a tak... "

Problémy, které nikdo nemá v programu, o kterých média zásadně nemluví - a když, tak jen v černobílých pořadech po 10. hodině večerní, s poznámkou, že to se holt taky děje - a buďte rádi, že ne vám... prostě neexistují... 

 

A když neexistují v médiích, tak neexistují - logicky - ani ve volebních programech. 

Schválně - a zejména vy, co budete volit senátory - běžte se jich osobně zeptat, jaký program mají v oblasti justice !!! 

Pokud žádný - pak to jsou mimoni, a je vcelku jedno, kdo z mimoňů v parlamentu sedí. Lhostejno, v které z jeho komor. A lhostejno, z které strany je. 

A uvidíte to zděšení předvolebních štábů, když tohle dokážete v masovějším měřítku !  

Pak to teprve budou - Vaše volby ! Ty, které budou řešit to, jak a v čem budete příští - minimálně 4 ( v případě Senátu 6 let) žít... 

 

 

 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vite-koho-volit-volebni-kalkulacka-pro-krajske-i-senatni-volby-121499#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=zkndvMGFg21-202009282028&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

_________________

_________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 19:46
Zmanipulovanost voleb


Před léty když kandidoval Karel jsem jako místopředseda volební komise navrhnul že ve volební místnosti zůstaneme přes noc. To jsem jsi navobestolicoval do vlastního hnízda. Nenávist kolegů byla očividná. O.
____________
Bodejť by ne !! Oni si tam přišli v klidu pospat a zadarmo si přijít ke třem tisícovkám - a Ty na ně s nezávislostí voleb !!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 19:48
Otázky justice a výkonu práva přece nikoho nezajímají... Že ??!!
____________

Špatná doba :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:11
Orbán vyzval Jourovou k odstoupení kvůli "opovržlivým prohlášením" o Maďarsku

zpravy.aktualne.cz/.../...
_____________
Orbán se jen se zpožděním po nás opičí.

My jsme tu zaprodanou estébáckou čubku vyzvali k resiganci už mnohokrát, byť hlavně v souvislosti s Polskem a naší justicí.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:26
pravyprostor.cz/.../
www.forum24.cz/.../

V Pravém prostoru přiložena faximile dopisu předsedkyni EK, kterým premiér Orbán požaduje abdikaci Jourové.

Před časem jsem zde tlumočil polská nelevicová media resp. ta, která v Polsku nejsou v rukou německých a/nebo Sörösových, líčící vystupování Jourové vůči nejvyšším ústavním představitelům Polska. Vymykající se diplomatickému protokolu, z čehož lze usoudit, že se jednalo o arogantní povýšenecké komandování, vůči němuž sice polští představitelé nežádali její abdikaci, ale rázně ji poučili.

Když domyslíme věc do možných důsledků: Pokud by Jourová jako nejhorlivější žadatelka odnětí finančních dotací EU Polsku a prosadila svou, peníze, které jsou v Polsku užívány zejména na stavbu polských dálnic a rekonstrukci železniční infrastruktury, by místo na tyto projekty plynuly na Burešův Agrofert?!

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:37
Maďarská ministryně vyzvala Jourovou k rezignaci

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:38
Dcera jineho StBaka (kryci jmeno Kontrolor) ma byt odvolana.
Z

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:40
Feministky drzi pri sobe.
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-30 07:56
Ad "dcera jistého estébáka má být odvolána :

Připomenu ještě starý článek z Polska, textu český/slovenský čtenář porozumí...
wpolityce.pl/.../...

Pokud jde o rozhodování o financích v EU, viz

forsal.pl/.../...
a také gazetaprawna.pl/.../...

EK si přeje, aby ve vyjednávání rozpočtu se neúčastnil Babiš.
Pokud jde o onoho zmíněného stbáka "Kontrolora"
Dokumenty: Protokol registrace složek agenturních a kontrarozvědných rozpracování č. 23800-24789 09.12.1974 SEO KS SNB Brno
Jiný protokol o evidenci: O tom najdeme na

abscr.cz/.../BRN_23.pdf#page=89&zoom=auto,-200,152
Spolupráce navázána 23.února 1976. Dle tohoto zápisu oblastí činnosti StBáka kr.jm."Kontrolor" byl "pravicový oportunismus.

Uvedené jméno/příjmení Jiří Špak. Držitel propůjčeného bytu!

Vyjdeme-li z definicí "Směrnic pro práci se spolupracovníky kontrarozvědky č. 3/1978", tak v těch je jasně uvedeno, že spolupracovník musí skýtat záruku udržení v utajení zájmy kontrarozvědky (čili StB), a že proto jeho prověrka před tím, než je mu přiznán propůjčený byt, se nevztahuje jen na něho, nýbrž na celou jeho rodinu, na blízké příbuzenstvo, a případně i na jiné osoby, mající k němu nebo k bytu (místnosti) bližší vztah. Z toho lze rozumět následující: Dcera/syn tajného spolupracovníka kategorie "agent" či "důvěrník" má šanci vypovídat, že nic o tom nevěděl(a). Takových případů, kdy člen rodiny nevěděl takovou skutečnost (ovšem do doby, než byly zpřístupněny příslušné dokumenty, je nakonec i dost. Jenže: Jak ve jmenovaných směrnicích uvedeno, nemohla rodinný příslušník StBáka držitele propůjčeného bytu nejen o jeho činnosti nevědět, nýbrž v rámci prověrky byl určitým způsobem zapojen! A je jasné, že propůjčený bytu byl přidělován velice zkušeným a osvědčeným pacholkům - a rozhodně ne na to. aby si do něho vodili milenky! Za místo propůjčeného bytu uveden Třebíč.
Pokud jde o CV požadované při ucházení se o místo eurokomisaře, v CV Jourové (dle polských zjištění) chybí údaje o rodinném zázemí, o prostředí, ze kterého pochází, zkrátka postup na nejvyšší posty politiky ve státě i v EK se zdá "raketovým". Pak z toho všeho může vyplývat otázka bezpečnosti, a takové věci jsou věcmi k šetření. Premiérovi Orbánovi i nakonec polským představitelům se zde skýtají důležité otázky k zodpovězení toho, jaké jsou skutečné motivy Jourové proti Polsku a Maďarsku.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:39
Odvolat? Šéfka Evropské komise se za Jourovou postavila

novinky.cz/.../...
__________
No jistě, přeci si svou pracně dosazenou estébačku jen tak nevyhodí...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-30 07:58
Premiér Orbán i Poláci mají šanci chtít šetřit CV Jourové s ohledem na to, že byla v minulosti ve vazbě, jednalo se tehdy o fondy Phare ...a Bureš se "justicí", kterou si pořídil, ji dostal "raketovým" vzestupem....a jde to spojit s Burešovými dalekosáhlými machinacemi, proti kterým vystoupila europoslankyně Hohlmeierová (Německo, Bavorka, dcera F.J. Strausse, ta nemá nic společného s Merkelovou).

V současné době v Polsku je rozjeta obrovská korupční aféra bývalého ministra Slawomira Nowaka (z období Tuskova premiérování), která začíná potápět Tuska. Může být případně obžalován a postaven před soud - totiž u Nowaka se ukazuje, že jde o trestnou činnost v organizované skupině. Nemluvě o Smolensku, kde je podezření, že Tusk mohl být iniciátorem nápadu atentátu - motiv? Odstranění Lecha Kaczynského a pro Moskvu šance došikovat na jeho místo jejich člověka (Komorowského, ale i Tuska premiérem). Ruské tajné služby se k takovému kroku odhodlají tehdy a jen tehdy, jestliže mají svého člověka. A atentát na prezidenta členského státu NATO je v mezinárodním právu považován za akt války! Tedy...zde máme cesty ke kompromitaci Merkelové...

Poláci a Maďaři si teď pořídili "Institut právního stavu", cíl: Srovnávací studie polského a maďarského práva - ve srv. s právním stavem v zemích EU, výsledky mají sloužit ofenzivní politice. Srovnání s českým stavem - to netřeba komentáře!

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:31
Dnešní první televizní debata Trump - Biden v Clevelandu, Ohio :

www.bbc.co.uk/programmes/m000n99j

V Evropě na kanále BBC World News, začátek ve 2.30 hod., a POZOR! Britského času! Tzn. ve 3.30 středoevropského! (V Clevelandu bude 21.30).
V televizi: BBC World News mají v nabídce mnohé "kabelovky" či internetové. A kdo má satelit Skylink na obě Astry (pozice 23.5°E i 19.2°E) na Astře 19.2°E transpondér 2, frekvence 11229 MHz, polarizace V.
Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-30 16:17
Kandidáti dávali najevo nebývalou míru vzájemného opovržení. Veřejnost je znechucena :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:37
Lze využít i odposlechy nařízené v jiné kauze, konstatoval Nejvyšší soud

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:40
Nehoda z něj udělala invalidu. O odškodné se soudí 22 let

seznamzpravy.cz/.../...
____________
Jenom ?
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:41
Babišův slib dlužníkům výbor smetl ze stolu. Valachová je v šoku z peněz pro exekutory


blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:41
Chtějí ekologický rozpočet :

blisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:42
Rána pro podnikatele. Hamáčkův návrh výrazně ztíží možnost žádat stát o odškodné

echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:42
Čapích hnízd prý bylo víc ...

Měl Babiš Čapí hnízdo i na Slovensku? Může mu to přitížit

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:44
Korupce vsude v CR (hlavne u soudu) a Protikorupcni zakony.

novinky.cz/.../...
___________
Dokud budou protikorupční zákony navrhovat a schvalovat ti největší mafiáni, tak může být dál spravedlnost jedině slepá...
A nikomu bych moc neradil to někam nahlašovat, chce-li se dožít spokojeného stáří, protože to je jako stěžovat si na Göringa u Hitlera.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.