Závidím Šebovi...

Závidím loukám, že mohou kvést, závidím květům okolo cest... 

Já závidím Petru Šebovi - že na vlastní oči vidí jít svou soudkyni - konečně - do kriminálu... 

 

Je to velká, celoživotní odměna - a pro nás ostatní i vzpruha. Naděje a inspirace. Potvrzení principu spravedlnosti.   Že to všechno má smysl.  Že to možné je... a že se toho dožijeme. 

 

Protože zlo má jednu zajímavou a výraznou vlastnost : Sebezničující pojistku... 

____________

Mail, jenž Peter Šebo právě rozesílal : 

 

Milí priatelia,

 

Dnes bola zadržaná sudkyňa Okresného súdu Bratislava I, ktorá sa tiež zaslúžila o oddelení mojich detí odo mňa. Po Mazancovi je to po dlhej dobe ďalšia s...., ktorá končí.

 

Nech si užije väznicu.

 

Otília Doláková - Sudkyňa Okresného súdu Bratislava 1. Sklenka podľa denníka N vypovedal, že na jeho žiadosť expresne vyhovela súkromnej spoločnosti, ktorá žalovala bratislavský magistrát. Doláková nechala Sklenku, aby jej v tejto veci aj vypracoval rozsudok. Sklenku o to požiadala vtedajšia podpredsedníčka Najvyššieho súdu Jarmila Urbancová a mal za to dostať úplatok dvakrát 5-tisíc eur.

„Nemám žiadnu vedomosť od príslušných orgánov činných v trestnom konaní o tom, čo vypovedal na moju osobu bývalý kolega Vladimír Sklenka, preto sa nateraz k otázkam pani novinárky nevyjadrujem,“ odpovedala v minulosti na otázky o tomto prípade Doláková.

 

https://www.aktuality.sk/clanok/834906/zadrzani-pocas-razie-vichrica-kto-je-kto/

 

 

______________

 

 

 

 

 

 

________________

________________

Comments  

0 # Tomáš Jadlovský 2020-10-30 05:12
Dobře si vzpomínám na tuto soudkyni. Před lety, ještě když jsem byl diplomat v Bratislavě, jsem se o návratovém řízení dětí Šebových dozvěděl a šel jsem tam udělat průzkum. Přišel jsem na jednání, soudkyni ukázal diplomatický průkaz, že budu sledovat návratové řízení dětí do ČR v duchu mezinárodních úmluv. Peroxidová blondýna bez jakéhokoliv zájmu o rychlé projednání konstatovala, že matka na jednání nepřišla, protože je v práci - opravdu neobvyklý důvod nepřijít na nařízené soudní jednání - a odročila. Podruhé už na mne byla připravená, nezaváhala a vyloučila veřejnost s ohledem na zájem dětí. Děti se pak nevrátily s ohledem na dlouhou dobu strávenou na Slovensku. Dnes vidím, že měla plno jiné práce - podvádět s nějakými posudky, takže na případ unesených dětí nebyl čas. Doufám, že nyní budou stejně rychle projednávat její případ a v base jí to bude bavit.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-10-30 08:38
Zkorumpovaní soudci se vcelku dají poznat. Nebo aspoň ti snadno zkorumpovatelní, kde stačí první příležitost - a ta se jistě brzo naskytne - a jsou v tom.
Nevýrazná osobnost, neschopná mít, natož obhájit vlastní názory, natož názory zvláštní nebo nepohodlné, odlišné od mainstreamu - ty pro jistotu nemá vůbec.
Typickým znakem je : O co servilnější nahoru, o to bestiálnější dolů...

Takové soudce (státní zástupce) snadno poznáte podle oficiálně až přemrštěně deklarované servility k postojům, o nichž mají pocit, že se od nich vyžadují nebo jsou žádoucí.
Sem patří v první řádě pronásledování otců (stejně to jsou všechno jenom neplatiči, co se snaží vyhnout placení výživného a o nic jiného jim nejde, popř. ještě tak o naschvály těm svým bývalým chudinkám), přehnaně servilní stanoviska v otázce rasismu, spojená jednoznačně s dvojjakou morálkou (běda, jak byste o Cikánovi řekli, natož veřejně, že je to Cikán - ale sami je v skrytu duše považují za nejhorší pakáž, se kterou by se v životě nezastavili na kus řeči ani omylem, ovšem pečlivě jim říkají Romové - názorný příklad teď máte na OSZ Praha 3, které odmítá stíhat poškození Churchillova pomníku jenom proto, že teď je v módě Black Lives Matter, což je jenom černý rasismus, a nic jiného, a pachatelky byly zjevně tohoto původu), přehnaně servilní postoje snadno viditelné při žalobách na stát nebo na kohokoliv mocného (samozřejmě jste si všechno zavinili sami a máte ještě tu drzost po mocných něco chtít...).

To jsou podstatou osobnosti - lokajové. V životě nic jiného než lokajové nebudou, ať mají na sobě jakýkoliv hábit či talár. Pocházejí z lokajských rodin.

A tady je naprosto jasné pole neorané a plně otevřené korupci.

Je to v podstatě neúcta k sobě samým a otevřené deklarování, že za pár stříbrných mě každý může mít, může manipulovat mým názorem nebo ho přímo diktovat.

De facto to jsou - obyčejné kurvy. Prodejné děvky. Ty v původním smyslu slova prodávají svoje tělo, tyhle svou duši, což je ještě mnohem horší.

Bezcenný lidský odpad, v oblasti práva, nebo výkonu státní moci pak smrtelně nebezpečný.

Přesto - anebo právě proto - takovýto odpad tvoří osazenstvo soudů z 95%, osazenstvo OSZ pak z 99%. Bohužel.


Typický totalitní státní aparát. Bez názoru, jen prodejné služky a děvky, co za úplatu udělají cokoliv, jen aby se zalíbily, nebo si nahrabaly.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-10-30 10:42
Obavy byly na místě - aneb : Zbabělý sráč...

Napřed chce, aby Babiš odstoupil - a podepisuje petici Michviprdů - pak k němu bez problémů vleze do vlády.

Vlezprdelka, budižkničemu. Zbabělec.

seznamzpravy.cz/.../...

______________

Že to někdo podepsal za něj ?? A že zfalšoval jeho podpis ?? A k tomu neumí nic říct ??

Kdo by tak asi falšoval podpis, včetně e-mailové adresy, v té době bezvýznamného, tuctového doktůrka...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-10-30 10:47
Zbabělý sráč na druhou.. .

K ničemu neumí nic říct... Umí vůbec mluvit - ten Babišův superodborník ??
_____________

Když jde o kariéru, nemá nový ministr problém změnit názor. J.K.


www.forum24.cz/.../
www.forum24.cz/.../

______________

Pak má mít ta vláda jakýkoliv respekt !! Když se skládá buďto ze zločinců, nebo takto zbabělých sráčů...

A pak se nemá takové "opozici" Babiš smát !! Co by se nesmál - stačí jim něco - cokoliv - nabídnout, a v tu ránu je po opozici...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-10-30 11:21
Mula uz neni ministrem a vysetrovani jeho skandalu muze byt zahajeno!
Jeho schuzka na Vysehrade je jen zanedbatelny prohresek.
Z

blesk.cz/.../...

Dezinfekci od Burese nakupuje Mulova dcera a dostava DOTACE!
Tak tomu se rika - Vytunelovani zdravotnictvi a statu jako firmy!
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-10-30 21:11
Pokud má pan Šebo přístup k dětem, závidím. O.


_____________

Závidím i tak. Protože když nic jiného, je i tohle pádný důvod k tomu, aby se děti zamyslely, u jaké matky jsou a proč.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.