Himmler zmocněncem pro lidská práva...

Helena UrVálková

 

 

 

Představte si, že by třetí říše neskončila tak fatální zoufalou obranou do posledního muže a do posledního náboje, ale že by se v ní prosadily síly, které by - řekněme, střízlivěji, nikoliv tak fanaticky - hodnotily situaci a podle toho se také chovaly. 

Tedy že by se třeba podařil atentát na Hitlera v červenci 1944 - a dál by jeho nástupci už jen smlouvali o podmínkách míru - a měli to štěstí, že by na ně Spojenci chtěli přistoupit. 

Totální válka má jedno nepěkné riziko : Totální porážku. 

Němci zašli příliš daleko, netajili se tím, že chtějí vyvraždit celé národy a také se tak po celou válku chovali - takže byl samozřejmě problém s takovými národy později uzavřít jakýkoliv mír. Kdyby jednali jen o něco obezřetněji, nesnažili se vyvraždit třeba Ukrajince a do značné míry i Rusy,  možná pro ně nemusela mít válka tak fatální následky. 

A teď si představme, že by to tak skutečně bylo - a že by se jim to bylo povedlo. Protože podle stupně odporu a fanatismu se pak s poraženými zachází. 

Naši komunisté měli pud sebezáchovy daleko vyvinutější nežli hitlerovské Německo, zcela jistě také proto, že to z 95% nebyli žádní fanatici, ale prospěcháři a vyčůránci všeho druhu, a to horem i dolem, kteří do KSČ nalezli výhradně kvůli vlastní kariéře a pohodlnému životu, a když se ukázalo, že pohodlný život pod křídly KSČ a sovětských okupantů končí, rozhodně za ně nehodlali nasazovat majetky, natož krk. 

Proto, po první silové pohrůžce stalinského křídla, které do Prahy sezvalo Lidové milice z celé republiky, toho raději rychle nechali - a začali - prostřednictvím pragmatického Adamce - uvažovat o navázání dialogu s opozicí - a vyjednávání o předání moci. Tedy - o decentním odchodu ze scény, ovšem se všemi poctami a vztyčenou hlavou. 

Tohle, nutno zdůraznit, se jim povedlo naprosto skvěle - a s výsledky mohou být dodnes navýsost spokojeni : Nikdo nebude za nic trestán, všichni si ponechají, co za celou dobu totality nakradli - a ještě zůstanou plnohodnotnými občany, kteří se mohou účastnit privatizačních aktů (a přetransformovat nakradený majetek na zcela legitimní), naprostá většina z nich, z těch, co dosud pracovali v mocenském státním aparátě, tam také zůstane, a kdyby to náhodou bilo moc do očí, tak dostanou královské výsluhy a královský důchod. 

A teď si představte, že by se - něco podobného - povedlo na konci války Němcům.

A že zcela jistě tam byly síly, které by si podobný - řekněme rovnou sametový - konec války zatraceně přály !!

A teď si to představte v praxi : Hitlera, jako hlavního a nejzatvrzelejšího fanatika,  by tedy odstranil atentát - všichni ostatní by zůstali, a mávnutím kouzelného proutku by se "přetransformovali" - tu na "demokratickou pravici", tu na "centristy", tu na "pronárodní levici". Göring by dostal na starost Úřad civilního letectví, s postem minimálně ministra, Speer ministerstvo plánování a (demokratického) rozvoje - a Himmler ?? 

No - přeci co jiného, než "vládní zmocněnec pro lidská práva !!" 

A běda, kdo by mu chtěl připomínat nějaké miliony mrtvol kdesi v Buchenwaldu či Osvětimi. To se přeci ve slušné společnosti nedělá - aby se o takovém svinstvu veřejně mluvilo... Hned by takového opovážlivce zažaloval - před "demokratickými soudy", v nichž by seděli "demokraté" ještě z jeho časů největší slávy - jeden vedle druhého. 

Konečně - zcela jistě k tomu dostal rozkaz od Hitlera, a ten je přece mrtev.... Na mrtvé se odjakživa všechno svádělo nejlíp. 

__________

 

Tak přesně TOHLE  se nám tady veřejně děje přímo před očima už 30 let, ovšem ještě nikdo to nedohnal tak daleko, jako vláda estébáka. Při příměru k nacistickému Německu by tím předsedou vlády byl nejspíše na propagandu vlivný a veřejně známý Goebbels. 

Soudružka (Ur)Válková zajisté vůbec netušila, co to je zločinecká KSČ (když země byla obehnána dráty a minovými poli, aby z ní nikdo jen tak před komunistickou šikanou nemohl uniknout a rozhlas v přímém přenosu vysílal popravčí monstrprocesy, konané většinou s elitou národa), vůbec nevěděla, na čem se podílí, když s Urválkem sepisovala pamflet o "Ochranném dohledu", tedy návod, jak nepohodlným lidem, ještě i poté, co byli propuštěni z kriminálu, zatraceně otrávit život i na tzv. "svobodě" - a v podstatě jim, už bez dalších soudů a rozsudků, vytvořit kriminál celoživotní, a to i pokud budou doma a nebudou se do ničeho plést - a - konečně - soudružka Válková vůbec netušila, kdo je Urválek, když v kinech běžely metry týdeníků, ukazujících, jak u soudu vykřikuje na "zrádce a zaprodance", v čele s demokratickou poslankyní Horákovou, a žádá pro ně pro všechny tresty smrti... (Které také nakonec většinově dostali). 

Pokud bychom tomuto všemu měli věřit, pak z toho nutně vychází, že soudružka Válková byla po celý život slepá, hluchá a naivní jak pětileté dítě, když o tomhle všem neměla údajně ani potuchy... Pak je ovšem otázkou, co dělá v politice, natož v parlamentě. 

Anebo - druhá možnost - zas až tak hluchá a slepá nebyla - a vůbec jí nevadilo budovat si kariéru na utrpení nevinných lidí, ještě k němu hodlala sama výrazně přispět. 

Tak takováhle osoba je dnes - pochopitelně pod estébákovým vedením - "vládní zmocněnkyní pro lidská práva" - aniž by to bylo komukoliv divné či nápadné (natož pobuřující) a aniž by před parlamentem stály davy požadující její okamžitou rezignaci a odchod z veřejného života, nejlépe za Urválkem. 

Ostatně - předpona Ur - označuje jen "pra", tedy prapůvod - a říká nám, že Válková má prapůvod v Urválkovi - a že na tom není co tajit. 

Kdo zná její vystupování v parlamentu, její "demokratické" řízení "panelových" diskusí, dobře ví, že to je stalinistka par excellance, která jiné než jí pohodlné názory zásadně nepřipouští a nedává řečníkům slovo, případně jim je rychle odebírá...

___________

 

Jo, když je Himmler vládním zmocněncem pro lidská práva - to se pak dějí věci... A primitivové ještě mohou obdivovat Speera, jaký to byl - a je - úspěšný manažer a co všechno již naplánoval a postavil... A jeho firmy "prosperují" (z cizích dotací) po celé zemi, i když ostatní nesmí ani na krok... 

Nejlépe se vždycky vydělávalo na lidské blbosti. 

Škoda jen, že do pekel nevede jen ty, co si ji zvolili - ale nás všechny. 

 

_________________________

_________________________

 

 

Válková článek s Urválkem vydala, komunistkou byla, zastala se serveru žalobkyně – Deník N (denikn.cz)

 

_________________________

_________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2021-02-28 15:22
Na uvěznění lůzy v domácích prostorách máme 40 000 buzerantů.
A pro ty neposlušné máme kriminály, momentálně obsazené na základě křivých obvinění.

Pro předsedu o.s. K 213 ale máme místo vždy. J.K.

Omezení pohybu mezi okresy budou kontrolovat tisíce policistů - Novinky.cz
_____________

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-02-28 15:23
Lockdownový formulář vnitra žádá po advokátech porušení mlčenlivosti

echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-02-28 15:23
Rozvedený muž byl v registru veden jako ženatý. případ musel řešit ombudsman

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-02-28 15:35
Posudek na míru. Znalec z „daňového pekla“ odešel od soudu s podmínkou

seznamzpravy.cz/.../...
_________________
Jistě jen zcela výjimečný "úlet" (který se stává - "maximálně 2x - až 20x - za 10 let...")
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-02-28 17:19
Vyhrožovali, že nás zastřelí...

(To měli dávno - a můžou to i v Dubaji...) :

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-02-28 18:11
Šestka nebo dvojka,
pro mne je to pětka.
Pětka zmetků - v jednom saku ,
ví to každá tetka.

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-02-28 19:09
Soudce si nenechal radit od Jelínka :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-02-28 19:52
S estébákem Burešem se vrátily i estébácké poměry :

ČSLA :

Nasazení armády proti vlastním občanům země - to tu dlouho nebylo.
Autik
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-01 16:02
Aby mohla Monika v Nouzovem stavu cestovat po svete, tak si StBak vymyslel detektivku!
Z

Monika Babišová po výhrůžkách smrtí: Úplně se klepu. Sedím a brečím | Blesk.cz
______________

blesk.cz/.../...

Sedím a brečím... A budeš dál...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-01 16:03
Profesionál nevyhrožuje, ale koná.
Nejde o zamaskování pobytu manželky v Dubaji? J.K.


Útočník vyhrožoval Babišovi a jeho rodině zastřelením. Policie dotyčného zatkla | Domov | Lidovky.cz

__________

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-01 16:06
Vidíte, že všechno má smysl ?? Jen to chce spojit síly - a hlavně : Vytrvat. Současní mocní nemohou být dlouho hluší, jsou v obrovském průšvihu a udělají všechno pro to, aby před těmi svými vládními úřady jednou neviseli na špagátech :
_____________

Evropská komise ustoupila od ratifikace Istanbulské úmluvy
V červenci 2020 jsme navázali spolupráci s právníky z Polska „Ordo Luris“ a dalšími prorodinnými organizacemi a spolky v Evropě. Společně se podílíme na mezinárodní petici proti ratifikaci Istanbulské úmluvy Evropskou Unií. Tato spolupráce stále pokračuje.

___________

Díky tomuto ráznému kroku se podařilo, že komise EU odstoupila od ratifikace Istanbulské úmluvy. Komise EU se nyní snaží vnutit genderovou ideologii zase jiným způsobem, zavedením nové směrnice založené na stejných principech jako Istanbulská úmluva. Musíme jednat rychle a opět prokázat odmítnutí této myšlenky. Nejjednodušší způsob, jak to udělat je účast na probíhajícím postupu veřejné konzultace. ZDE bylo zveřejněné veřejné prohlášení.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.