Krizový manažer

Všude se poukazuje na to, že Bureš (a jeho vláda) má zásadní problémy s komunikací. Proto nepřekvapí, že když se vydává za "úspěšného krizového manažera", bylo mu jen špatně rozuměno... 

 

 Nejen že se neumí  věcně vyjadřovat, ale také neumí pořádně česky, navíc komunikaci si představuje tak, že on bude blábolit ty svoje polosrozumitelné nesmysly, a ostatní budou mlčky naslouchat. A souhlasit. A když ne souhlasit, tak aspoň nedávat najevo žádný odpor nebo nesouhlas. 

Protože špatně rozumí česky (jeho rodina se ostatně snaží žít všude jinde jen ne v zemi, kde vládne její kápo), tak si asi neuvědomil, že výraz "krizový manažer" může mít v češtině dvojí význam. 

A to zdaleka nejen ten, v jakém se běžně používá - tedy že se jím rozumí manažer, jenž dostal na starosti firmu v krizi, a má ji z ní vytáhnout (z té krize). 

Nevím, proč se tak málo lidí zajímá o reference, když jde o tak zásadní věci, jako život v jejich vlastní zemi - ale ti, co se zajímali, museli už dávno před volbami vědět, jaký "krizový manažer" to vlastně je. 

Násilně donutí firmu, o kterou má zájem, k odkupu (tzv. nepřátelské převzetí společnosti) - třeba tím, že s ní uzavře nějakou dohodu na dodávky a následně vytvoří podmínky, aby je firma nebyla schopna plnit, čímž se dostane do velkých problémů a je vlastně vydána na milost a nemilost Burešovi, černými a krajně nepřijatelnými metodami zpracuje část jejího představenstva, která mu pak jde na ruku - a až se firmy zmocní, pak teprve předvede ten svůj vlastní "krizový management" - tedy obvykle firmu, i s její často vznosnou a letitou značkou - potopí, vyhází kvalifikované zaměstnance, kterým na firmě záleželo (často i spoluúčastí na řízení firmy) a najme - jak se jim dnes taktně říká  - "agenturní pracovníky", tedy vesměs z polí sesbíranou pologramotnou chátru z třetích zemí, pro kterou i poloviční plat je královskou odměnou a která sice nic neumí, natož aby jí záleželo na prospěchu firmy, natož na jejím tradičním a dobrém jménu - ale zato musí být bossovi vděčná za cokoliv, už jenom za to, že tu vůbec smí být (a smí dělat otroky ve fabrikách, které před příchodem "krizového manažera" vydělávaly slušné částky a měly své renomované místo na trhu, a to i bez "agenturních pracovníků"). 

Do půl roku je výsledkem, že firma odpovídá kvalitě svých pracovníků, tedy že se sotva klepe nad přežitím, a u žlabu ji udržují jen četné, protekčně a hlavně podvodně získané dotace, ať už státní (tedy z kapes občanů), či evropské. 

 

Tedy : Krizový manažer - v Burešově podání - znamená, že z dobře prosperující a často renomované firmy s letitou a tradiční značkou, která buďto jen klopýtla, anebo ani to ne, se stane do pár měsíců bezcenný, poslušný satelit, produkující šunt všude na světě stejný, nerozlišitelný od čehokoliv jiného, tedy jiného šuntu, kdekoliv na světě (včetně Číny a celé Afriky). 

 

Kdo tohle ví, musel dobře vědět, co znamená "krizový management" v Burešově podání - a co asi bude znamenat, až to rozjede "celostátně". 

Možná že nejsme pro Bureše dost dobrými občany (agenturní pracovníky by měl rozhodně radši, ti se dají držet na uzdě už jen povolením k pobytu), že jsme ještě nedorostli na vládu takto kvalitního "krizového manažera" - a proto si také z nás, občanů ČR, vybírá skupiny sobě nejbližší, tedy obvykle nevzdělané či polovzdělané osoby, hlavně v důchodovém věku, kterým stačí - namísto povolení k pobytu, který - vzhledem k národnosti - bohužel nepotřebují - kobliha nebo 5 tisíc předvánoční odměny, vyplácené z kapes ostatních. 

"Krizový manažer", aby tedy bylo všem jasno a aby byly odladěny veškeré komunikační šumy, v praxi znamená, že dotyčný dostane řízený objekt z dobrého stavu do stavu permanentní krize, balancující nad propastí zániku. 

TOHLE  měli všichni správně ještě před posledními volbami vědět - a podle toho se také měli zařídit, protože těm, co to věděli, bylo naprosto jasné, co nás nyní čeká : Burešův "krizový management" - ze kterého se nevzpamatuje ještě ani příští generace, zadlužená Burešem už při narození... 

Bureš, vzdor relativně nízkému věku, je produktem staré, stalinistické školy, a nic jiného neumí. Lidé a jejich životy ho nezajímají, jediné, co ho zajímá, z každého vyždímat i to poslední, pochopitelně ve svůj vlastní prospěch, na každého "něco vědět", aby byl snadno vydíratelný a manipulovatelný - a až to všechno "praskne" a dál to nepůjde, tak nám předvede, co předvádí klasičtí diktátoři různých vojenských junt v banánových republikách : Práskne do bot, za svým kontem, do některé z exotických zemí, kde se za peníze dá koupit vše : Nová identita, občanství, nové doklady, nový život. 

Ta jeho čůza to letěla otestovat napřed, Bureš ji bude brzy následovat. 

Čím tady bude hůř, tím spíš se toho dočkáme. 

Až po něm nepopase jenom jeden nešťastník kdesi ze Španělska, ale kdokoliv, koho na ulici potká... 

___________________

___________________

 

 

 

 

____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 10:24
Resort zdravotnictví se od nástupu Blatného změnil v pevnost. Na nekomunikaci si stěžují i odborníci

lidovky.cz/.../...
_____________

Co čekat od Burešova koně ?? Upřímnost a otevřenost - až opravdu naposled...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 12:32
"Krizový manažer" a jeho banda naivů - tentokrát "organizuje novou železnici":


Nikdo o ničem neví, ani povodí Labe ne, že mu povede přes dům trať, dozvěděl se majitel až při vyměřování - inu, s Covidem to máme denně na očích, co je to za odborníky, jak umí věci naplánovat a zorganizovat, ty ostatní na očích už bohužel nemáme :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 12:34
Benešov a Mladá Boleslav : Nezvládáme...

V tuto dobu je o strach i jen spadnout z kola...

Státní zdravotnictví přestává fungovat, ke slovu přijdou mastičkáři a babky kořenářky - a každý ať se vyléčí, jak umí....

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 13:55
Sputnik je hybridní válka, říká šéf diplomacie


Šéf slovenské diplomacie Ivan Korčok (SaS) neváhal označit dodávku ruské vakcíny Sputnik V na Slovensko za nástroj hybridní války, který povzbuzuje dezinformační scénu a prokremelské síly. „V této souvislosti jsem požádal o setkání s nejvyššími ústavními činiteli Slovenské republiky. Potřebuji ujištění, že v našem zahraničněpolitickém směřování se nic nemění,“ uvedl v úterý Korčok.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 13:56
Zemřel Ladislav Kutík :

nymbursky.denik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 16:34
Policisté v Ostravě tvrdě zasáhli proti ženě bez roušky. Zaklekli na ni tři

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 16:36
Není vývar - není zájem :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 16:41
Kvůli půjčkám si nechával peníze z pokut, soud stíhání policisty zastavil


idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 20:44
Je to špatný,
usoudil slouha Bureše Blatný.
Covid je průser jako hrom,
příště od válu půjde on.
J.K.

Hlavní hygienička zřejmě končí. Blatný už mluvil s nástupkyní - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)
_____________________

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 20:45
Biskupové presidentovi :

zvedavec.org/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 20:46
Kradem kudy chodíme,
covid porazit neumíme.
A ani nechceme.
J.K.

Tisková konference po jednání vlády - Novinky.cz

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 20:49
Češi doplatili na pivo :

Morava a Slezsko se zatím drží,
nutno říci -
díky hlavně domácí slivovici.
J.K.

Šíření nákazy v Čechách pokračuje, Morava a Slezsko se zatím drží - Novinky.cz

__________________

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-04 17:47
sráč Rakušan (Stan) :

SPD dá návrh na podpisy (50 jich je třeba) pro svolání schůze s hlasováním o nedůvěře Babišově vládě, a Rakušan (STAN) se hned posere strachy, že by musel řešit ten bordel v ČR, stejně jako hejtmani ze STANu - Půta, Pecková a další, když žádali 14.2.21 Babiše o vyhlášení dalšího nouzáku.

A takovýhle sráči - Rakušan, Komici z Spolu - by chtěli řídit a spravovat ČR?!

AK
_____________

Oni umí jen žvanit. Dobře se to ukázalo při tom prodlužování nouzového stavu - ve skutečnosti se jeho zrušení báli, že by pak nesli odpovědnost oni. Žádnou alternativu nachystanou neměli, takhle můžou aspoň pořád nadávat na Babiše. Podle mě jsou vděční za to, že je, protože kdyby to padlo na ně, nebylo by to o moc lepší... A bylo by konečně vidět, co jsou zač.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-06 14:31
Jasné, křivé, leč předvídatelné zadání : Viníka nehledat... (jakoby i současně řekli, kdo jím je...)

Kauza Bečva: Řekli mi, že není třeba najít viníka. Chybí klíčové vzorky, říká expert

video.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-06 16:31
S touto vládou jde skutečně o život. J.K.

Babiš: Většina lidí chápe, že už jde fakt o život - Novinky.cz
_______________

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-07 14:27
Schillerová v debatě ukázala děsivou věc: Vláda nic neví, odpovědi hledá na instagramu

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-07 14:37
Hamáčkovy mlátičky mažou řezat lidi na Staromák, poté co je dopoledne dneska lidi "otočili" na blešáku ve Vysočanech a fízlové se museli pakovat, aby nedostali na budku, normálně se dnes prodává, jak jsem sám viděl a slyšel (ty nadávky co lidi křičeli na Babiše, Hamáčka, fízly apod. - dost síla), což mainstreamová režimní kolaborantská chátra typicky zamlčela ve svých plátcích.

Chce to převrat - čím dřív tím líp! AK
___________

Jen technická a potvrzující, že zákazem účasti přespolních na demonstracích v Praze nejde režimu o zamezení šíření viru v populaci:

Pro zamezení by totiž stačilo, kdyby na demonstraci pustili kohokoliv s negativním testem na koronavirus a naočkované. Mimo jiné to svědčí i negativně o organizátorech demonstrací, kteří touto argumentací mohli zpacifikovat ty pitomce z magistrátu, vnitra a policie, logické myšlení opravdu není silnou stránkou zúčastněných.

Režimu však jde o minimalizaci účinků těchto demonstrací na populaci a v zahraničí, proto používá estébácké- esenbácké argumenty a praktiky z dob před rokem 1990 - viz že na demonstraci mohou jen místní - jak v Palachově týdnu, Všetaty, atd, před pár měsíci to samé v Bělorusku.

Pořad platí, že to chce a bude převrat (pokud bude uzávěra pokračovat další měsíce) - čím dřív tím líp. Pak i bude možnost podat si ty grázly z justice.

AK
_________________

Ta chátra, co tu vládne, to je předlistopadová výchova a vzor jako ušitá. Prostě estébák s Husákovými metodami, a ani se tím netají.
Mimochodem, taky zoufalá vizitka toho, že se od Listopadu nic na poli nějaké vize, jak by to mělo vypadat, čeho bychom měli a chtěli dosáhnout, nepohnulo a nepodařilo - a s těmito lidmi ani nikdy nepohne a nepodaří.

Souhlasím i s tím, že leccos vypovídá i o organizátorech demonstrací - viz ta první, co organizoval Landa & spol., s tou nahou štětkou uprostřed - hodně mi to připomíná ty kašpařiny od té lišky ryšavé, Mináře a spol. - spousta vyplácané energie - naprosto k hovnu, když každý inteligentní člověk musel vidět, co to je za nýmanda a hlupáčka a že neví o společnosti zhola nic - a tolik lidí mu naletělo !! Doufám, že si doma, před zrcadlem, aspoň dali po hubě...

Vlastně, opravdu jen Babiš s opačným znaménkem.

Výsledkem je samozřejmě nula, co od nuly pošla - spousta vyplácané energie - na naprosto nic.

A příště už ti naivové nepřijedou a dál si budou myslet, že nic nemá cenu.

To je tak, když zemi chybí skuteční vůdci, s jasným programem, kteří by věděli, co chtějí a jak a kdy toho dosáhnout - a ne jen zbůhdarma pořvávat na náměstích...

Tu na estébáka, tu na Hamáčka, což je prašť, jako uhoď...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-08 16:01
Blatnickovy starosti - Ivermektin:

Kazdy lek MUZE poskodit jatra a ledviny. Vetsinou tak i cini!!!
Z

Blatný varuje před ivermektinem: Může poškodit játra a ledviny. Sám by neschválený lék nevzal | Blesk.cz

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-08 16:03
Podle Babiše nejsou maturity nutné - národ nevzdělanců bude na něm o to závislejší...

S čím až tento estébácký kripl může vyjít na veřejnost, nad tím se opravdu tají dech...
___________________



novinky.cz/.../...

Přirozený blb podporuje množení chudáků.

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-08 16:04
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-08 16:04
Volného už pustili :

eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-13 18:27
"Krizový manažer" ... Obrovské škody a stovky mrtvých...

www.extra.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-13 18:28
Izrael nám dá „zázračný lék“, brzdí to však česká byrokracie, tvrdí Špičák

idnes.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.