Trvalé místo. V předpeklí...

Před 17-ti  lety vzniklo K 213. A před 27-ti lety zemřel Karel Kryl. 

Už jsme si zvykli připomínat si tato výročí současné, ostatně, aby jen náhodou bylo naše sdružení zaregistrováno v den 10. výročí Krylovy smrti, to si může myslet jen ten, kdo neví, že náhody neexistují. 

Ačkoliv se oficiální mainstream tváří, že něco takového jako K 213, nebo jeho stránky, neexistuje, je denně vidět, že to všichni dobře ví. A to nejen tehdy, když na stránky denně chodí, ale hlavně tehdy, když se - jak se říká - dostanou po krk do sraček. Hlavně těch soudních. 

Pak najednou všichni ví, kdo jediný zveřejní jejich příběh - a pokud je to ještě možné, kdo je zastoupí u soudu, nebo aspoň poradí, co dál dělat. 

Bylo to názorně naposledy vidět před měsícem, kdy jsem já, jako správce a hlavní přispěvatel na naše stránky, onemocněl na čas natolik, že jsem vůbec neměl náladu psát - kolik z vás se najednou začalo ozývat, co se stalo, že jim stránky chybí - a kdy zase budou. 

Lidí, kteří za námi za těch 17 let přišli - s tím, že ... "Víte, já jsem o vás věděl, ale myslel jsem si, že přeháníte, nebo že to není tak zlé... a teď vidím, že jste měli ve všem pravdu...", bych napočítal na desítky. 

Většinově je to pozdní, a tudíž i málo platná, lítost, občas ale - hlavně na základě osobních zkušeností někoho jiného - někdo přijde i včas, a pak může zažít, co skoro denně zažíváme u soudů, které ví, že jestli s něčím nemohou počítat, tak s tím, že se zalekneme. Ať už vyhrožování, nebo přímého pronásledování. 

Někteří soudci, ti sečtělejší, už ví, že válka s námi nestojí za to, i když by v ní mohli občas vyhrát - asi jako levhart ví, že nemá smysl lovit dikobraza, i když se mu to může občas podařit, protože za ty trny v čumáku i břiše to prostě nestojí. 

A ti, co to neví nebo to ignorují, dostanou možnost k nefalšované osobní zkušenosti. 

Od samého vzniku sdružení víme, že česká justice je špatná a víme i, proč a jak z toho ven. 

Bohužel, ač na naše slova a předpovědi mnohokráte došlo, nikdo ze zodpovědných to nechtěl nikdy slyšet, natož se tím řídit. Což vypovídá hlavně o tom, jaké máme ty "zodpovědné", jejichž hlavní filosofií je : Hlavně nenarazit. 

Naše filosofie je přesně opačná, dobře víme, že společnost se vyvíjí zejména prostřednictvím konfliktů, a to zejména ta uměle zakonzervovaná a povinně zamrazená společnost, jako je ta naše.  

Mrzí nás samozřejmě, že ač celá léta, dnes už i desetiletí,  známe lék, žádná z vlád ho nechce začít používat. Protože léčba by byla bolestivá pro mnoho mocných lidí - a tomu je třeba se ve vlastním zájmu (mocných) vyhnout. 

Trpí tím pak samozřejmě občané, celá společnost, a to, jak moc, je vidět právě nyní na Burešově "krizovém managementu" ohledně COVIDu. 

V justici by to totiž bylo to samé, stejně jako s Covidem, jen tamější vir neohrožuje bezprostředně všechny (a kdo s justicí nepřijde do styku, může se mu i úspěšně vyhnout) a dá se snadno bagatelizovat či uplatit. 

Kdyby ne, byla by situace justice stejná jako ve zdravotnictví : Totiž před totálním kolapsem. 

A tak, až všechno selže a propagantistické fráze o právním státě a prý nezávislé justici zkušenostmi získají svůj pravý, odporně smrdutý obsah, pak jsme tu my - K 213, se svým relativně trvalým místem vyděděnců, kterým se veřejně neodváží nikdo odporovat, protože všichni dobře ví, že právě ti vyděděnci mají pravdu. 

A tak - vítejte v předpeklí, v místě, kde je chápáno a známo vše, co vám, kterým to známo nebylo, bylo dáno to nyní naplno poznat. 

Při příležitosti našeho výročí přeji všem našim členům a sympatizantům mnoho vytrvalosti, odvahy i osobního štěstí, našim odpůrcům pak čas zamyslet se nad tím, proč jsou našimi odpůrci - a jestli to není náhodou z důvodů ryze sobeckých a zištných, či z důvodů letitého špatného svědomí, před kterým, jak dobře víme, mocenské složky neochrání. 

____________________

____________________

 

 

_____________________

_____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 10:06
Kdyby byl justiční virus stejně smrtelný a stejně nakažlivý jako COVID, dávno bychom museli požádat OSN i WHO o akutní pomoc :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-03 10:08
Ani po roce si stát neví rady s odškodněním. Vládě hrozí soudní pře za restrikce

e15.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-04 17:40
Gottwalduv teror a Buresuv teror:

Jaroslav Sochorec zemřel ve vězení: Umučili ho komunisté? | Blesk.cz

_________________

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-04 17:41
plzenska.drbna.cz/.../...

Podle textu není údajný "pacient" ani nebezpečný ani ozbrojený, přesto jej násilím drželi a drží v jakési léčebně proti jeho vůli.
A nikomu z oveček to nepřijde samozřejmě divné jak to, že dostal někdo soudně nařízenou ústavní "léčbu" pokud není podle vyjádření samotné justice a oné "léčebny" nebezpečný ani ozbrojený?
Kdo bude za takové zneužití pravomocí a omezování osobní svobody a dehonestaci člověka odsouzen a vzat do vazby z řad orgánů? Jakto že policie vystavuje osobní údaje člověka v médiích místo toho aby okmažitě zahájila úkony trestního stíhání takového soudce státního zástupce a policajtů, kteří v rozporu se zákonem někoho drželi na psychiatrii? (Pokud není člověk nebezpečný nesmí být nařízena soudem léčba ani zabezpečovací detence ... je to jak v zákoně tak je to mnoho let projudikováno!')

srab
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-04 22:40
To je stát, haňba pluť!!! Říkají na Moravě. O.


ekonomickydenik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-05 15:39
Teryngel, před rokem 1990 prokurátor na Generální prokuratuře ČSR ve stejném baráku jako dnes Vrchní soud Praha a VSZ, se doznal k úplatkářství fízlům v kauze soudce Sováka a chce peněžitý trest v rámci dohody o vině a trestu, aby dál mohl dělat advokáta.

Samozřejmě, že tenhle hajzl nemá v advokacii co dál pohledávat i dle předpisů ČAK, tak uvidíme.

Pořád platí, že boží spravedlnost funguje, bývalý komunistický prokurátor Teryngel, který posílal lidi do kriminálu, sám dostal bumerangem do rypáku.

AK
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-04 22:41
Stíhejte Babiše! Mrtví nejsou nezdaněné kabelky


www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-04 23:51
Našim čtenářům si dovolím doporučit i tento díl Generálů - o r. 1968.

Popisuje roli tří tehdejších generálů - generála Šejny, známého jako generál - semínko, potom generála Prchlíka, který si dovolil - jako předsrpnový vysoký vojenský politický velitel - pročíst články Varšavské smlouvy s tím, že tam nenašel jediný odstavec o tom, že by bylo možno umisťovat vlastní vojenské jednotky na území jiného členského státu bez jeho souhlasu, natož proti jeho vůli - a na toto téma si dokonce dovolil v červenci 1968 uspořádat tiskovou konferenci (Pomsta okupantů pak byla obzvláště krutá..) - a konečně, generála Martina Dzúra, jehož si ještě naše generace ve funkci dobře pamatuje, neboť v ní vytrval až do poloviny 80. let, takže jsme na vojně pod ním sloužili...
Generála, který - stejně jako jiní generálové v r. 1938, kteří za to ovšem byli dodatečně souzeni pro vlastizradu - vydal rozkaz, aby se armáda interventům nijak nestavěla na odpor, ale naopak s nimi spolupracovala....

V pořadu najdete i hodnocení ČSLA - s tím, že po r. 1968 se tato armáda stala směšnou a zbytečnou institucí, jejíž jedinou rolí bylo hlídat vlastní národ a potlačovat každou jeho snahu o svobodnější projev.

A pak - odkud se asi tak bral odpor branců do ní narukovat...


ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-05 07:18
Hle, první, co už "zvládli pandémii" :

Státní zástupci se pochválili za zvládnutí pandemie :

ceska-justice.cz/.../...

neovlivni.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-05 11:01
Kárné řízení 3. března.

(Zajímavé je, že asi všechny justiční grázlíky obhajuje Pavel Zelenka, sám grázl, že mu není rovno).

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-05 15:37
Prý chybí právu empatie - říká Šimáčková.

Jistě ví, co říká - sama šla v tomto směru vždy vzorem... (půl roku v base za dotaz na soudce, jestli se nezbláznil, je - přímo podle ní - naprosto v pořádku a žádná ústavní práva to neporušuje...) :

www.info.cz/pravo/justice/icko-simackova
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-06 14:30
Prace prognostaku:

Kdyz Milous odstrelil Necasovu vladu, tak to udelal zamerne, protoze uz se vedelo (bylo naplanovano), kdo nastoupi.
Zeman a Klaus pochazi z Prognostickeho ustavu a Bures z StB!
Podle pruzkumu by mel po Zemanovi nastoupit bud Bures, nebo Klaus. Jiny vhodny kadr tam komunisticka nomenklatura nema.
Z.

____________
Ano, komunistická nomenklatura nikoho jiného nemá ... TAk snad by - 30 let po vítězném Sametu - mohl konečně nastoupit někdo s jiným pozadím a jiným původem, co říkáte ??
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-06 18:58
Není to příští záznam z premiérova diáře ???

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-07 17:24
Musím se smát tomu, jak si řada lidí myslí, že kovidu se zbaví proočkováním populace.

Přitom minulý týden se objevila informace, že byl zjištěn u pacientů v Británii a jinde zcela nový hybrid covidu-19, vzniklý spojením tzv. kentské a kalifornské mutace tohoto viru, proti kterému nefunguje žádná z současných vakcín ani protilátky, vzniklé v těle po již nyní prodělaném onemocnění.

Samozřejmě, že i tento nový hybrid covidu-19 se brzy dostane do ČR, jako předtím jiné verze tohoto viru, a posléze převládne.

Stručně řečeno: ti, co se dali již oočkovat a ti, co to už prodělali, jsou na tom stejně jako všichni ostatní dosud živí aneb můžou to dostat znovu a umřít. Takže se blbečkové můžou nadále předhánět v registraci na očkování.

Je evidentní u kovidu podobnost se španělskou chřipkou v letech 1917-1924, co do infekčnosti, obměny viru během trvání pandemie, celosvětového rozšíření v podobě opakujících se vln s různou intenzitou po světě a i délky.

Vypadá to, že i pandemie kovidu bude trvat roky, klidně i těch 7 let, navíc ji doplní nějaké závažné onemocnění jako byla tehdy tuberbulóza (vlivem hlavně podvýživy z let válečných a poválečných).

Skoro jistě dojde i na Vaše proroctví stran Sloupu, kdy klidně muže dojít k odstranění Sloupu tzv. Vyšší mocí, účinkem přírodních fyzikálních sil v podobě blesku, nestabilního podloží, neb podzemí Staromáku je protkáno vodovodními řady (x-krát už se propadly ulice, náměstí kvůli potrubí), navíc při založení Starého města byl rynek o metry níže než nyní, a jinak.

Jsem zvědav, zda-li by pak Duka a spol. mluvili o trestající ruce (či prstu) Božím?!

AK
_________________

I mě to dávno napadlo : Jaképak očkování - a vyřešený problém - když sami píší, že přicházejí stále nové mutace, zcela jiné, než původní vir ??
Jestliže očkování je proti tomu původnímu viru, je logicky proti těm novým zcela neúčinné - a můžou vyvíjet vakcíny a nechávat se očkovat pořád dokola.
Bezesporu úžasný byznys především pro farmaceutické firmy.

Spojení COVIDu s tím Sloupem zjevně není žádná náhoda, stačí se podívat, kdy pražské zastupitelstvo rozhodlo o povolení instalace Sloupu, kdy na jeho umístění začaly první práce - a kdy sem přišel první COVID. Té nápadnosti by si nevšimnul jedině slepý.
Ten Sloup sám od sebe, nebo zásahem vyšší moci, asi nezmizí, na to je příliš důkladně postaven, to si stavitelé dali zvláště záležet - ale spíš si myslím, že skončí úplně stejně jako v r. 1918 - zejména, pokud většina pochopí, že má skutečně souvislost s COVIDem, a to souvislost zcela negativní - a minimálně dnes už bezesporu prokazatelně nenaplnil očekávání katolických okultantů, kteří věřili, že jeho vztyčením odevzdávají český národ pod ochranu matky Boží - a ta už se postará o vše ostatní.

Zjevně nepostarala, dokonce, soudě podle dosavadního vývoje, to považuje za zneužití svého jména k něčemu, s čím rozhodně nechce být spojována - a trestá nejen organizátory, ale i všechny ostatní, co k tomu jen mlčeli.

Čeho jiného by mohlo být nezpochybnitelným důkazem to, že prakticky od té doby jsme nejhorší pokud jde o COVID (a nejen ten) na světě, a to pořád dokola...

To přeci už není normální - a minimálně to o žádné vysněné Boží ochraně nesvědčí. Spíš o zaslouženém Božím trestu.

Až si tohle uvědomí většina národa, poletí ten Sloup k zemi během několika málo hodin - a ani historie už nebude nikoho zajímat.

Všimněte si, že historicky vždy vycházely právě ty předpovědi a ta proroctví, kterým nikdo nechtěl věřit... A tohle je přesně jedno z nich.

Jsem si skoro jist, že i na tohle proroctví - a odhalení souvislostí - hodně brzy dojde...

A pak to odnese nejen Sloup, ale nejspíš i ti, co ho tam přes odpor veřejnosti procpali, ať už z čirého fanatismu, hlouposti, za prachy, nebo jen z vrozené blbosti...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-08 16:00
Koronakrize jen vyostřila spory o děti :

zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=766363
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-08 16:08
Karel Kryl zemřel zklamán (Aby ne !!) :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-08 18:38
Exekutoři spustili povyk :

e15.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-09 06:46
Člen súdnej rady Žilinčík: Okrem dočasného strachu nemala kauza Búrka na niektorých sudcov žiaden dosah


dennikn.sk/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-09 06:46
Benda pokutu za party od hygieniků nedostane, neměli dostatek důkazů

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-09 18:48
Nové stromky :

tn.nova.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-09 18:49
Soudkyni prý označil za „čůzu“. Přísedícím Městského soudu se bude zabývat pražské zastupitelstvo

blesk.cz/.../...
____________

Nejspíše nebyl daleko od pravdy...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.