Téma : 1 definice, 1 poznání, 1 přiznání, 1 omyl

Feministický časopis Téma zveřejnil článek o Samoživitelkách, Výživném, Náhradním výživném a feministickém pohledu na svět. Vezměme si teď ten druhý... 

 Nikdy nezatracuj nepřítele předem, co když mezitím došel k poznání... Platí to i v tomto případě. 

Tak například ve zjevně feministickém plátku zjevně feministický článek, v němž vystupují pouze samé zjevně feministicky zaměřené, orientované nebo laděné osoby, včetně zmínek o populisticko-feministické nadaci Agrofertu, sponzorující rozvracečky rodin a její pochybné ředitelce - a co tam, překvapivě, nenalezneme !! 

Nález PRVNÍ : DEFINICE : 

Vzácně cennou definici samoživitelky najdeme na str. 22, kde se dočteme, že "samoživitelky jsou postižené už z prostředí, v němž vyrůstaly, nedokáží si spočítat rodinný rozpočet,  nedokáží se o rodinu postarat, leckdy bohužel není ideální ani jejich vztah k dětem..." ( čímž autorka asi míní, že k alkoholu, drogám a cigaretám, případně k náhodným známostem bez ladu a skladu mají vztah daleko upřímnější a vřelejší) ... " k situaci přispívá i naprosto tristní volba partnera..." (tady by bylo asi na místě změnit singulár na plurál, to bude rozhodně přesnější). 

Autorka, dávající tuto vzácně pravdivou a přesnou definici, zapomněla jen dovysvětlit, proč bychom my všichni ostatní měli na tento odpad společnosti doplácet, sponzorovat jej a tím přispívat k jeho dalšímu rozšíření a rozmnožení, což se v současnosti mnohačetně děje. 

_________________

 

 

___________________

 

 Nález DRUHÝ : POZNÁNÍ : 

A sice stran toho, k čemu jsou dobří exekutoři, potažmo celý státní aparát, při vymáhání výživného : Jedině k tomu, aby si mastili svoje kapsy - a děti nedostaly ani halíř. Ze strany státních orgánů je to postoj a činnost o to zavrženíhodnější, že doslova okrádají nezletilé děti, na jejichž bídě si postavili svou živnost. Jinými slovy : Povinný, pokud nějaké peníze má, nebo majetek, o ně (o něj) přijde, dítě nic nedostane - a exekutor si namastil kapsu, a hodlá v tom doživotně, resp. do smrti povinného pokračovat. 

Takový systém nelze označit jinak než jako zločinecký a odsouzeníhodný, na kterém žádná řádná státní moc nemůže stát. 

Kdo nevěří, ať tam běží - nebo ať si to přečte v časopisu Téma : 

 

Propagaci "Babišovy opičky" ponechme stranou, nebýt článku, nikdo by o ní nevěděl ... (stejně, jako tři dny po pádu Burešovy vlády nebude nikdo vědět o jejích členech, leda spoluvězňové na cele). 

____________________

NÁLEZ TŘETÍ : PŘIZNÁNÍ 

 

 Slyšeli jste někdy o tom, jakým prý efektivním zázrakem pro vymáhání výživného se stalo odebírání řidičských průkazů  ???

Tak tady se můžete dočíst, jak je tomu ve skutečnosti : Nepomohlo prakticky vůbec, jen ti z otců, kterým řidičák odebrali, si přestali hledat práci definitivně, s tím, že bez řidičáku ji stejně neseženou... 

Nezapře se, že tento "nástroj" vymyslela tupá socanská hlava, jako např. kdysi poslankyně Mazuchová. 

 

 

________________

 

A konečně : NÁLEZ ČTVRTÝ : OMYL . 

Aneb : V zajetí vlastního stigmatu

Slyšeli jste někdy o tom, že nikdo nedokáže překročit svůj stín ?? 

Tak tady toho máte nejlepší důkaz. 

Feministka z Agrofertu nám bude tvrdit, že "Jediné správné je donutit dlužníka platit... ", sama ovšem současně říká, že "není z čeho." Typická Babišova blbka. 

Měla by ještě rozhodně dodat, PROČ  je správné platit na nějaké drogově závislé, zfetované, alkoholové čůzy, které se stejně starají o všechno jiné jen ne o děti - ze kterých pak následně vyrůstají v drtivé většině stejně postižení jedinci, jací byli definováni na začátku článku, tedy v Nálezu Prvním. 

Nepomůže opravdu nic ?? 

No, tím bych si nebyl tak jist. 

 

Pomůže - a hodně. 

Zdravá rodinná výchova, vědomí, že mám zaručen a garantován řádný podíl na výchově svých dětí a že z mých dětí vyrůstají jedinci, na jejichž výchově jsem se spolupodílel a za které se nebudu muset nikdy a nikde stydět. 

Dále zcela jistě pomůže pocit řádného právního státu a objektivně, rychle a spravedlivě fungující justice - tedy to, že vím, že pokud má dítě v péči druhý rodič, pak se tak stalo skutečně na základě toho, že byl a je lepším vychovatelem než bych byl já - a ne proto, že tak rozhodla zakomplexovaná feministická chudinka, která si léčí právě komplexy z toho, že ji pár kluků využilo a odkoplo. 

Současně k tomu patří i přesvědčení, že výživné bylo vyměřeno řádně, zákonně a rozumně - a ne podle sympatií či antipatií a fáze menstruačního cyklu soudkyně - a že pokud ho platit řádně a včas budu, nebude to pro soud a pro všechny ostatní pouze signálem k jeho dalšímu zvýšení, s tím, že když tak snadno platím tohle, jistě můžu platit i víc... A že to je vždycky v zájmu dítěte. Protože - není. 

Je naprosto naivní a diletantské očekávat, že rozsudky, vydávané justicí, které nepožívá nejmenší vážnosti a úcty, které sama není schopna je vykonávat a ani je vykonávat často nechce, kde pracují nevzdělaní ignoranti, ne-li rovnou sabotéři, a to ještě za zcela horentní sumy, naprosto neodpovídající odváděným výsledkům, bude někdo s nadšením přijímat, respektovat a plnit. 

Pro každého z otců není větší cti a odměny, než vidět vlastní děti úspěšně se rozvíjet a vzkvétat. 

Pokud se ovšem po něm chce, aby přispíval na avantýry své nevychované bývalky, platil jí milence, šminky, cigarety a alkohol, nebo ještě i drogy - a jako odměnu za své peníze vidí jen totální nezájem státních orgánů a zpustlé a nevychované děti, tak si každý rozmyslí něco dalšího posílat,  a každou takto určenou korunu raději třikrát obrátí v kapse - a pak ji dá na smysluplnější činnost... 

 

Přeji TÉMATU, aby tohle všechno včas pochopil. A nestal se tématem sám o sobě...  

 

_____________________

_____________________

 

 

 

 

 

______________________

______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-16 13:50
Jirko,

zas Ti musím složit poklonu, ne jen za výběr témat, ale jak umíš dát faktům pravý směr - tedy nacpat jim jejich bludy přímo do makovic. Už jsem kdysi podotkl , že jsi daleko před pelotonem, a to je boj především sám se sebou.


F
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-16 16:03
Jak Agrofert profituje z daňových úlev. Všichni šetří, holding nikoli

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-16 16:04
mafiáni (organizovaní zločinci): politik, policejní ředitel, soudce, ředitel věznice, ředitel sportovní agentury

Večírek v teplickém hotelu má zřejmě další důsledek, končí ředitel věznice Blažek

ct24.ceskatelevize.cz/.../...

Bendovy oslavy se zúčastnil i soudce

novinky.cz/.../...
_____________

Ještě by jim - na rozloučenou - měli udělat hloubkovou kontrolu účetnictví - aby se vyjasnilo, jestli půjdou jenom do důchodu, nebo rovnou do basy...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-16 17:24
Dospělá dcera přišla rodičům vykrást ledničku, oficiálně však prý se podívat, jak se jim daří...

Aneb : Už jste někdy dostali zmrzlým masem po hlavě ???



hradecka.drbna.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-16 17:26
Prezident Exekutorské komory Jan Mlynarčík: Skutečný počet stížností na exekutory je nízký

ceska-justice.cz/.../...

____________

Stačí do těch stížností započítat články z našich stránek, a hned jich o pár desítek přibude.
K tomu nutno dodat, že mnozí ani nevědí, kde a jak si mají na ta hovada stěžovat - a hlavně ví, že to stejně nikdy k ničemu nevede, v nejlepším případě jim bude odpovědí namnožený blábol o ničem, jak je všechno v pořádku a za všechno si můžou sami...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-16 17:29
exekutor Petr Kučera, Kladno : Prý "nevhodný způsob vymáhání.... "

Tady se zvlášť dobře pobavíte : Exekutor nakradl miliony, dostal pokutu pár tisícovek... To je prima kšeft, ne ? Při trochu hroší kůži - džob století...


ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-16 18:05
COVIDové hříchy paní Jágrové aneb když udávat, tak pořádně!

dfens-cz.com/.../

Zneužití trasování

blog.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-16 18:07
Jermanová - a bývalé vedení Stč. Kraje: Můžou je pozavírat rovnou všechny : Riziko omylu mizivé...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-03-16 21:29
Hamáček se prý první vrátí do školy :


Ministerstvo řeklo, kdo se první vrátí do školy

novinky.cz/.../...

Jan Hamáček vychodil osmileté gymnázium v rodné Mladé Boleslavi.

V letech 1997–2001 studoval na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze obor překladatelství-tlumočnictví/ekonomie, studium ale nedokončil.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.