Rada synovi : Nemáš právo vzít si couru

A to jen kvůli jejímu vzhledu. Do deseti let mladistvý vzhled pomine - a zůstane Ti jen tlustá koule u nohou. Která, pokud ji nebudeš poslouchat, pozve státní úřady k vám do postele - a nastane Ti to pravé peklo. 

 Tvoje děti nebude zajímat, jak sis s ní užil v posteli - a za pár let ani nebude co - ale jakou mají mámu. Jestli starostlivou, obětavou, nebojácnou a hodnou - anebo požitkářskou, necitlivou, vypočítavou, která se jich bude chtít jen rychle zbavit. 

Manželství poskytuje pohodlí a zázemí, které každá s přibývajícími roky zvláště cení. Leč ne každá na ně má právo.

Takové a podobné postřehy a rady obsahuje DOPIS SYNOVI, zveřejněný na serveru D-fens. Mnohé z těchto postřehů a rad i nám připadají natolik cenné, že je přebíráme v plném znění. 

Obecně pak platí, o čem zde mluvíme dlouhou dobu : Dětem - a zvláště synům - naprosto chybí rodinná výchova, která by je nejen vychovala k manželství a partnerství, ale zejména je upozornila na mnohé velmi nebezpečné nástrahy, které si - v záplavě feministické propagandy, podle které je každá coura naprostou světicí - vůbec neuvědomují a často jdou - jak voli na porážku, a to ještě s nadšením. 

______________

 

 Prevence především! – D-FENS (dfens-cz.com)

 

________________

 

 Drahý synu,

nedávno jsi nám představil svoji budoucí ženu. Pro nás to bylo překvapení a musím říct, že překvapení velmi nepříjemné.

Když si vezmeš tuhle ženu jen pro to, že hezky vypadá, je to, jakoby sis zaplatil děvku. Ano, pokud nevezmeš v úvahu její odpornou osobnost a vezmeš si ji jen proto, co Ti nabízí v posteli, budeš jen kupčit v božím chrámu manželství. Vezmeš svaté spojení mezi mužem a ženou a změníš ho v levné kupecké počty a obchodní transakci jakoby sis objednal společnici ve veřejném domě. A to není účel manželství. Manželství neexistuje, aby uspokojovalo Tvůj chtíč nebo proto, aby sis vedle hezké mladé ženy připadal jako mistr světa. Manželství není proto, abys ukazoval svůj status.

Manželství je láska. A láska je odměnou za ctnost.

A tahle paní není ctnostná. Tahle paní je nemorální. Lže, podvádí a dobývá rentu. Zneužívá lidi okolo sebe. Ty ji nemiluješ. Ona Tě vtáhla do svého světa, kde ona je něco jako božstvo a ty jsi jejím závislým uctívačem. Možná si myslíš, že si koupíš její loajalitu za peníze, které vyděláváš, ale tohle Tě zničí. To není jen, že budeš mít špatné manželství. Budeš zničená lidská bytost v emočně prázdném vztahu, kdy se budeš marně snažit získat kontrolu nad situací. Jediná věc, o kterou se opravdu zajímáš, je její vzhled. Bible a Bůh se vyjadřují jasně k tělesnému pokušení, a co to obvykle dělá s lidmi.

A pokud já bych uvažoval o svatbě s ženou jako je tahle, která by hrála hysterické scény, kdykoli by nebylo po jejím, která by mě urážela, jenž by se mě snažila dostat od lidí, které nejvíc miluji, která by vrazila jen tak do místnosti, urážela Tvé blízké a přinutila Tě se nám ještě omlouvat za ni? Věřím, že bys neváhal ani na okamžik, abys mě zachránil. Pokud by Tvůj přítel, Tvůj skutečný přítel, byl v podobné pozici, udělal bys také vše, abys mu pomohl. Ale teď tady stojíš nad propastí. A není to proto, že bys byl hloupý nebo špatný, je to i moje chyba, chyba celé naší rodiny, že jsme neudělali nic a dovolili, abys byl kousek po kousku s využitím Tvých slabostí tažen k této propasti. Měli jsme intervenovat už dávno, ještě předtím, než to došlo až takhle daleko. Ale je lepší pozdě než nikdy, tedy to udělám teď.

Nemůžeš si ji vzít. Pokud si ji bereš pro její atraktivitu, kvůli krásnému tělu a proto, aby Ti záviděli ostatní chlapi, je to hřích. Ty to víš, my to víme a také víme, že trestem za hřích je smrt. To neznamená, že spadneš z útesu a zemřeš fyzicky, znamená to, že zemřeš spirituálně. Pokud vezmeš svatý svazek manželský a změníš ho na obchodní transakci s levnou courou kvůli jejímu tělu, zabiješ v sobě schopnost milovat a každým dnem se budeš budit s o něco větším pocitem pokoření a opovržení vůči sobě. Ale důvod, proč si ji nemůžeš vzít, je mnohem hlubší. Je to proto, že ona už mluvila o dětech! A manželství není ani o tobě, ani o té ženě. Manželství je o dětech. Nemáš právo přivést děti do destruktivního prostředí plného zneužívání. Nemůžeš přivést děti do vztahu s někým, kdo Tě nenávistně a ponižujícím způsobem odcizil Tvé vlastní rodině. Protože Tvé děti nebudou vyrůstat jen s duchovně a emočně vyprázdněným otcem ale také s impulsivní, narcistní a mstivou matkou, mimo svoji rodinu, která by je milovala. Nejsi to jen ty, s Tvojí marnivostí a touhou po zážitcích, kdo si vybírá manželku. Nevybíráš si jen partnerku. Vybíráš si především budoucí matku svých dětí. Manželství je vyjádřením vůle Tvých nenarozených dětí, co se týče charakteru jejich matky. Neexistuje dítě, které bych si dokázal představit a které by si vybralo tuto ženu za svou ideální matku, aby je vychovávala. Není důležité, že si chceš užít, jak se chceš před ostatními předvádět, nebo jestli má hezkou tvář a krásný zadek. Záleží na jediném – jestli bude dobrou matkou Tvým dětem. Co považuji za nejvíc nepochopitelné je fakt, žes byl vychováván také svou vlastní matkou a že jsi vůbec nezohlednil své negativní zkušenosti ve své rodině a podobností mezi ní a touto ženou, u které vážně uvažuješ, že bude jednou matkou Tvých dětí a Ty budeš opakovat moje chyby. Chybovat je lidské, ale proč chyby opakovat?

Jediné, co si dokážu představit, je, že Tě ovlivnila Tvá touha. Možná je skvělá v posteli, to nevím, ale Tvůj penis a jeho potřeby se nemůže stát základem vašeho manželství. Protože manželství není o sexu, o hedonismu, o materiálním dostatku, ale o výchově dětí. Nesmíš mít poslední slovo při své volbě, koho si vezmeš, a ani já ho nemám. Jsou to Tvé budoucí děti, které to poslední slovo mají, protože je přivádíš do situace, kterou nemají možnost nijak ovlivnit, ačkoli prostředí, ve kterém budou vyrůstat, nejvíce ovlivní je samé. Proto musejí mít poslední slovo ony, koho si vezmeš a ty tu volbu musíš za ně udělat správně! Tvé děti se v budoucnu nebudou starat, jak sis užil. Budou se starat především o to, zda je matka miluje, jestli je laskavá, jestli je morální, jestli je odvážná, jestli je duševně silná, jak je hravá a především jak moc bude chtít obětovat svoje pohodlí a požitky kvůli jejich štěstí, jinými slovy, jak dokáže absorbovat jejich vlastní štěstí jako své potěšení. Ty víš a já to vím také, že Tvé budoucí děti by si jako mámu tuto ženu nevybraly.

Nemáš právo učinit tuto volbu za ně, když víš, do jaké katastrofy je tím přivedeš.

A pokud Ti nestačí morální argumenty, poslyš teď ty racionální. Tobě je 33 let a jí je třicet. Dny její největší krásy a mládí už jsou dávno za ní. Postupně ke slovu přijde věk a také jisté pohodlí, které manželství nabízí. Jistota manželství a zabezpečení u žen vede k tomu, že o svůj vzhled přestávají pečovat. Ta paní je nejen nemorální, ale není ani moc vzdělaná, její ekonomická výkonnost bude pravděpodobně minimální. Tato její historie nesvědčí pozitivně ani o tom, že bude v rodině pilně pracovat. Ty máš vysokou školu, jsi pracovitý, máš dobré zaměstnání a Tvoje osobní hodnota bude dále stoupat s tím, jak budeš dělat dobře svoji práci a stoupat ve společenské hierarchii. Ty budeš živit celou rodinu, ona bude stárnout a to jediné, čeho si na ní ceníš, tedy její krása a mladistvý vzhled, budou do deseti let ty tam. Nezbude nic, čeho by sis na ní mohl vážit. Ona se může změnit v peskující olověnou kouli na Tvé noze, nebo hůř, pozve do Vaší ložnice státní úřady a soudy a začne Ti peklo, které si nedovedeš vůbec představit. Jako se to stalo mně. Teď máš ještě šanci, můžeš mít mladší ženu, můžeš mít hezčí ženu a můžeš mít rozhodně morálnější ženu. Po Zemi jich běhají tisíce a mnoho z nich může být Tvou partnerkou a později i manželkou teď hned.

Na druhé straně, můžeš činit, co chceš, svobodná vůle a možnost volby jsou boží dary, které jsme dostali, můžeš budoucnost svých dětí ponořit do temnoty, můžeš klidně zemřít. Je to špatná volba, je to nemorální volba ale můžeš ji udělat. Jsi dospělý, můžeš si vzít tuto ženu. Ale já chci, ba potřebuji, abys tuto volbu učinil informovaně a bez jakékoli iluze. Je to špatná a nemorální volba a nebudeš to ty, kdo ponese její nejhorší důsledky. Nejhorší díl této katastrofy ponesou Tvoje děti, které budou trpět: buď zneužíváním nebo zanedbáváním nebo narcisismem, rozvodem, soudními bitvami, parazitismem úřadů, možnou závislostí na alkoholu nebo drogách. Nebo Tě okrade za pomoci podjatých a sprostých státních soudů – už jsi tam byl a víš, jak to chodí. Jak podlí, sprostí, závistiví, odporní a nemorální lidé tam sedí. U rozvodu nemáš jako muž žádné zastání a můžeš skončit bez koruny na ulici a všechno cos kdy pro děti vybudoval, všechno, co jsi měl, bude nenávratně zničeno. A budeš poníženě žadonit, abys mohl své děti vidět jednou aspoň za 14 dní, zatímco ona si pro Tvé děti najde pár tatínků náhradních, které by si ony nikdy nevybraly.

Proto máš tu možnost, ale nemáš právo učinit tuto volbu. Bylo Ti velmi explicitně a jasně vysvětleno proč. A tak nemáš žádnou výmluvu, protože teď už to víš.

Tvůj táta

Ukázka z knihy: Rozvod po bolševicku. Manuál pro rozvádějící se otce (c) challenger 2020-2023

 

_____________________

_____________________

 Ano : 

Láska je odměnou za ctnost. 

 

_______________________

_______________________

Comments  

0 # Tomáš Jadlovský 2021-05-21 06:50
"Nebo Tě okrade za pomoci podjatých a sprostých státních soudů – už jsi tam byl a víš, jak to chodí. Jak podlí, sprostí, závistiví, odporní a nemorální lidé tam sedí. U rozvodu nemáš jako muž žádné zastání a můžeš skončit bez koruny na ulici a všechno cos kdy pro děti vybudoval, všechno, co jsi měl, bude nenávratně zničeno." Tyto věty mohu já vytesat do kamene. Nejen soudkyně, ale i soudci hrající si na rytíře Tě budou terorizovat, a Tvé nemorální manželce budou odezírat přání ze rtů, budou papouškovat její lži, protože ona bude v jejich očích ukřivděná chudinka i za situace, kdy její lži vyvrátíš. Vyvrátíš je pouze pro sebe, nikoho dalšího Tvé argumenty zajímat nebudou. Ukládám si toto jako budoucí povinnou četbu pro svého syna, až se s ním někdy setkám.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-21 08:02
I mně to přišlo jako velmi poučná a dobře formulovaná četba, proto jsem ji na stránky zařadil. Sám bych vlastním synům vřele doporučil si tyto řádky - ve vlastním zájmu - přečíst. A dobře zapamatovat.

Ano, se lží matek se předem počítá, a je předem tolerována. Pokud prokážete, že je to lež - tak se zase nic neděje, prostě se jede dál, jakoby nebyla.

Pokud prokáží lež Vám, jste ten nejhorší vyvrhel - a právem to od začátku všichni tvrdili... A bude pak pravda i to, co nikdo nikdy netvrdil...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.