Pučista Šlachta a jeho nová policejní strana : Pokus o Babišův come back

Zadními vrátky.

 

Pučista Šlachta, poté, co svrhnul Nečasovu vládu v r. 2013, a to pod záminkami, jež se následně ukázaly být krajně pofiderními, následně unikl veřejnosti z očí do Finanční správy. Nyní se snaží o svůj come-back. 

A spolu s ním i Babiš, jeho úhlavní beneficient a současně i chlebodárce, který ho z očí veřejnosti včas uklidil - právě proto, aby sám mohl nastoupit a profitovat z činnosti svého předvoje - traktoristy Šlachty. Ten pro něj předoral půdu. 

Nyní Bureš cítí hořící koudel u zadku, i to, že ho má většina společnosti plné zuby. Někteří dokonce natolik, že by neváhali věšet a střílet.

Což platí i na naprostou většinu jeho korupčně-estébáckého hnutí ANO, sdružujícího společenský odpad všeho druhu, především pak odpad dychtící po penězích a moci, a to jakýmikoliv prostředky a za každou cenu. 

Název hnutí či strany by měl aspoň přibližně vyjadřovat její záměr, její smysl. Co však vyjadřuje silně emotivní název  - "Přísaha?" 

Komu a čemu ?  Mamonu ? 

Prý chce obnovit právo a pořádek.

Tradiční slova, pod kterými si různí lidé představují různé věci. Co si pod nimi představuje Šlachta, viděli jsme všichni v r. 2013 : Nezákonný puč proti legitimní vládě, byť jakkoliv špatné a slabé. 

Konečně, kdyby se tehdejší měřítka pro protivládní puč uplatnila dnes - neměla by policie znovu důvod k masové akci na Úřadu vlády, a to už dávno ? 

A to už nejsou nějaké nezdaněné kabelky, ale stovky milionů nezákonných státních dotací pro Agrofert - anebo, v menším - zatajený - a zjevně nakradený - Arenbergerův majetek, který za poslední - covidový - rok, kdy všichni ostatní jen chudli, zbohatnul natolik, že to sám ani přesně neví, a tudíž zapomíná do přiznání uvést desítky nemovitostí a desítky milionů... 

Nová - policejní - strana má zjevně fungovat pro případ, že by odpor veřejnosti dosáhl až takové úrovně, že by se ANO mělo stát bezvýznamnou mizející straničkou na politické šachovnici, případně z parlamentu vypadlo úplně. V tom případě - je tu - jako králík z klobouku - traktoristova Přísaha - a za ní - v pozadí, a pěkně decentně - Bureš, tahající za nitky, aby nebyl vidět. 

Takové - ANO 2

Kdo sledujete jejich propagandu, nutně se musíte ptát, kde vzal traktorista - z platu celního úředníka - na masovou reklamní kampaň, zahrnující stovky billboardů a světelných tabulí po nádražích a všude po Praze a kdo platí jeho volební tým. 

Na ten, když se podíváte, a on se jím ještě chlubí, najdete tam především současné ministerské úředníky, kteří bezesporu jsou vysoce loyální k hnutí ANO, jinak by tam nebyli, popřípadě jsou přímo jeho členy.

Rozhodně nesou odpovědnost za většinu státních covidových objednávek, zakázek a programů - přesně těch, které traktorista slibuje - jako hlavní volební chyták - "prověřit". Takže členové jeho volebního štábu budou - podle Šlachtových slibů - brzy prověřovat sami sebe, popřípadě na sebe podávat trestní oznámení, to pro případ, že by něco našli... 

Inu, svatí muži. Neomylní a dokonalí. Asi jako Bodie a Doyl, se kterými se rád traktorista nechává fotomontovat. 

Aniž by se jich zeptal na jejich souhlas. 

Myslím, že pokud o tom ví, obrací se v hrobě. V případě Doyla - ještě v posteli. 

______________________

______________________

 

 

Státní nemocnice přenechávají lukrativní operace Babišově klinice. Pracují tam celé lékařské týmy z Motola i Vinohrad – Deník N (denikn.cz)

 

_____________________

_____________________

 

Robert Šlachta | Rozhovor | Nechal jsem si přišít uši | plastika | TelevizeSeznam.cz

 

První policejní strana. Šlachta uvedl k moci Babiše, ten teď uvádí Šlachtu - Echo24.cz

 

Policejní stát si potřebuje upevnit pozici, je potřeba omezit práva občanů pod rouškou covidu a tak tu máme první bolševicko policejní stranu.

Nastrčená pakáž, stejně jako v roce 2013 hnutí ANO estébáka Bureše. Líp už bylo a tak s radostí a úsměvem vstříc černým zítřkům. J.K.

______________________

______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-21 08:55
Advokátům vadí neférové kárné řízení. Když chybují, mají horší ochranu než jejich klienti

archiv.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-21 08:56
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-21 09:01
V zemi gulagů se bude pracovat...

Ruská vězeňská správa chce obnovit práci vězňů. Podobnost s gulagem vyloučila

ct24.ceskatelevize.cz/.../...

Šéf ruské vězeňské služby Kalašnikov chce obnovit práci trestaných. ‚Nebude to gulag,‘ slibuje

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-21 09:42
Za usmrcení elektrickým proudem na hranicích 303 koruny!

voxpopuliblog.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-21 20:05
Za mřížemi platí vlastní zákony :

GIBS prověřuje údajné fyzické trestání vězňů v Rýnovicích. Stíhá celkem 15 dozorců

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-21 20:06
Exžalobce Grygárek u soudu zkritizoval novináře, vadí mu skandalizace jeho osoby

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-21 20:06
Speciální jednotka si přišla pro exšéfa slovenské kriminálky. Nebyl doma :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-22 08:47
Svobodné volby po rusku :

Zákon se zpětnou platností znemožní kandidovat komukoli, kdo podpořil Navalného

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-22 08:49
Když spravedlnost není k mání,
zakážeme umírání.
J.K.
ČESKÝ NEJVYŠŠÍ SPRÁVNÍ SOUD ZAKÁZAL UMÍRAT! – CZ 24 News
(Kdo neuposlechne, bude potrestán smrtí !!!)
______________

cz24.news/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-22 09:02
Vizitka tzv. "nezávislé" justice : Nedokázala potrestat jediného z komunistických zločinců... Co také chtít od jejich příbuzných a známých, že ?

nazory.aktualne.cz/.../...
0 # Allan 2021-05-22 13:47
Přes jiné možné chyby Šlachtovi patří správně velké díky, že útokem na slabé místo Peťulky Nečase a jeho dominu ředitelku Nagyovou položil jednu z nejzkorumpovanějších vlád v ČR. Že potom podjatá česká justice nechce odstíhat pořádně ani nezdaněná kabelky a jiné dárky, korumpující osoby a možné křivé svědectví NEČASE, opět jenom dokazuje její neschopnost. Snad nemají všichni tak krátkou paměť, aby již nepamatovali na rozkazy Nagyové té ostudě generality ČR Kovandovi a Páleníkovi? z nichž minimálně jeden plnil její nezákonné rozkazy.

Taková vláda, byť byla formálně legitimní jenom díky hlouposti voličů ODS a dalších, byla správně položena.To potvrzuje řev Jemelíka a dalších potrefených. I chudinky Němcové.

Proto, pane Šlachto, děkujeme. Ovšem nedělejte jinou chybu a nezkoušejte oslabit možnou protestní občanskou opozici jejím tříštěním.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-23 19:29
Děkujeme ?? Za položení zkorumpované vlády ?

A kdy ten hrdina položi tuhle vládu, jejíž korupce, ve srovnání s tou Nečasovou, je vysokou školou oproti nevinným jeslím ... ??


Jen hlupáci mohou takovému kreténovi děkovat.

www.forum24.cz/.../
0 # Allan 2021-06-05 10:48
Myslím, že si i vy pamatujete, kteří tady tak rádi kážete o demokracii a morálce, jak vláda ODS a TOP 09 opřená o nikdy nevolenou stranu, spíš obskurní spolek LIDEM, dopadla. Protože se ukázalo, že nikým nevolená úřednice se svým neuvěřitelným vlivem na tehdejšího předsedu vládu v podstatě je schopna nařídit cokoli i vojenské zpravodajské službě a řídí tuto zemi. Ne, k tomu už se samozřejmě nehlásíte. Já to považuji za pochopitelné, to se vám nehodí. Vaše pokrytectví se ovšem od té doby nijak nezměnilo. To se projevilo během pandemie.

Zdroj - poslanecká sněmovna.

Jen hlupáci mohou takovému kreténovi děkovat.


Kterýkoliv zaslepený chytrák mě může označit za hlupáka, pokud naopak správně děkuji tomu podivnému Šlachtovi za odstranění rakoviny otce Nečace a jeho dominy.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-23 19:27
Zdá se, že nejsem sám, kdo vidí ve Šlachtovu uskupení nebezpečný, nekontrolovaný společenský odpad, který napálil voliče už několikrát... (viz Věci veřejné, pak Ano, pak Piráti...).

Přehlídka prázdných slov a zaplněná prázdnota :

www.forum24.cz/.../

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.