Šlachta slaví výročí puče. Na svobodě.

Zatímco všude jinde se za organizování puče popravuje, případně zavírá na dlouhou dobu, u nás si pučisté zakládají vlastní strany a vydávají se za hrdiny... 

 

Hrdiny, co zlikvidovali jednu nedomrlou partu na Úřadu vlády - a nasadili tam jinou, nikoliv nedomrlou, ale která už má zločin přímo v krvi. 

Útok na sídlo vlády s cílem ji destabilizovat se všude na světě považuje za pokus o státní převrat. Ten se tvrdě trestá i v demokraciích. 

To jenom v takovém chlívě jako  je u nás, jak plně vyhovuje ANO a jeho vůdčím zločincům, kterým Šlachta boys pomáhali na světlo Boží, to může projít nejen bez trestu, ale ještě s pokusem o politický kapitál. 

Výroky Šlachty o tom, že se prý nemá za co stydět, svědčí o jediném : Ztrátě soudnosti a absolutní absenci základní politické, ale i občanské kultury... 

Podívejme se, čistě jen pro ilustraci, do Turecka, kde o pouhé tři roky později, zhruba ve stejné době, proběhl jiný pokus o puč, proti Erdoganově vládě. A podívejme se, jak Erdogan dokázal s pučisty zatočit. 

Turecká justice dostala co proto odsoudit takové kvantum lidí naráz k tak vysokým trestům, ale, jak vidět, dokázala to. Když se chce, všechno jde. 

V Turecku by si pučista Šlachta jistě po svobodě dávno nechodil. 

Nijak ho samozřejmě neomlouvá ani to, že ti, proti nimž byl pokus o puč namířen, byli převážně sralbotkové a zbabělci. Konečně, možná lepší sralbotkové, než cvičení a rození prvotřídní grázli, často s estébáckým původem, jakými nahradil sralbotky Nečasova typu Babiš. 

Je smutným osudem národa, který se posmívá svým hrdinům, že pak žádné nemá - a musí se, a to i na rozhodujících místech, spokojovat se sralbotky, mafiány - anebo, popřípadě, bezskrupulozními pučisty. 

 

 

 Největší protikorupční akce v Česku slaví výročí. A její šéf se může vrátit na úřad vlády – Forum24

 

Zásah na úřadu vlády byl podle zákona, stojí si Šlachta i po letech za svým (msn.com)

 

 Zásah v úřadu vlády byl podle zákona, řekli Šlachta a nejvyšší žalobce Zeman - Novinky.cz

(I doživotí je podle zákona, pokud ovšem k jeho uložení jsou pádné a přesvědčivé důvody, podložené důkazy. A to ne dvě krokodýlí kabelky...)

 

_____________________

_____________________

 

 

 

_________________________

_________________________

 

 

 

_______________________

_______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-14 10:04
Platba výživného :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-14 10:15
Spor o básnickou sbírku :

Štrasburský soud stížnost odmítl právě s poukazem na Žirovnického sklon zahajovat velké množství soudních sporů.

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-14 10:16
"Moje diagnóza je Čapí hnízdo".

Na večeři s Andrejem Babišem ml.: Příjemný muž, jehož vyprávění nebudí dojem blázna – Forum24
________________

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-14 10:17
Českou spolupráci s Evropským úřadem proti podvodům má filtrovat ministerstvo financí ČR

hlidacipes.org/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-14 10:17
My estébáci nemáme ve zvyku se omlouvat. J.K.

Soud nařídil Babišovi omluvu Pirátovi, řekl o něm, že je psychopat a udavač - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)
_________________

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-14 11:22
To se nám to pronajímá...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-14 15:13
Za peníze všechno k mání. Třeba - rozsudek.
Škody v miliardách korun, někdo jiný by dostal 15 let - ale pro Lněničku je to sotva na podmínku...
Kdybychom vycházeli z teorie průměru, tak v průměru soudí vlastně spravedlivě...
Gilovi 16 let za vraždu, kterou nespáchal, Tempelovi doživotí za dvě vraždy, které rovněž nespáchal - a ředitelce Pozemkového úřadu za miliardovou škodu nic, či vlastně podmínku. V průměru, když to spočítáme všechno dohromady, i ty tresty za nic, tak vlastně dostala nějakých 20 let, což je dost.

Je neuvěřitelné, že po tom všem, co je o něm známo, jenom z případu Nečesaný, může klidně soudit dál...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-14 17:59
Doporučení k nákupu korun :

faei.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-14 20:49
Známý stěžovatel tentokrát u štrasburského soudu neuspěl

www.justice.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-14 20:54
O justiční spolupráci s Arménií :


www.justice.cz/.../
________________


Ministerstvo spravedlnosti České republiky
ve čtvrtek
Ve středu 9. června 2021 se uskutečnilo setkání ministryně spravedlnosti České republiky Marie Benešové s velvyslancem Arménie v České republice Ashotem Hovakimianem při příležitosti podpisu Dohody mezi Českou republikou a Arménskou republikou o usnadnění aplikace Evropské úmluvy o vydávání ze dne 13. prosince 1957.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-15 21:19
Takových přísah už jsme slyšeli...

cnn.iprima.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-15 21:23
Viz www.vladimirhucin.cz/?q=node/1235 Souvislost soudního procesu proti Vladimírovi Hučínovi v r. 2001 se Šlachtovou razií na předsednictvu vlády následovanou svržením Nečasovy vlády je přímá: Stejné osobní obsazení justice! Hučínův proces měl za cíl odstranit z bezpečnostního aparátu osobu, která mohla mít vliv na odstranění komunistických a estébáckých struktur. Tento proces v r. 2001 lze tedy považovat za předstupeň razie na úřadu vlády ČR. Relikviím KSČ a StB v BIS už tehdy pomáhali disidenti, vytipovaní pro tuto špinavou práci uvnitř BIS. Osoby odpovědné za proces proti Vl.Hučínovi měly mohly (měly) být povolány před trestní odpovědnost už z důvodu, že jejich prokazatelný úmysl odsoudit Vl. Hučína na 12 let do vězení naplňoval útok proti bezpečnostní struktuře státu.
Dnes jsme svědky závěrečné fáze akce plného navrácení komunistů a estébáků k moci - ti disidenti, připravovaní na rok 1989 k provedení dezinformační akce velkého rozsahu, zvané "sametová revoluce", se pomalu stávají příslovečnými "mouřeníny, kteří po splnění úlohy mohou jít". Nejdříve chvíli na bohatou penzi, než jako osoby s nebezpečnými znalostmi budou případně potichu v zapomnění veřejnosti sprovázeny ze světa.
(Anebo se přidají otevřeně na jejich stranu, a budou i třeba propagovat Putina. Že takové tvrzení je bujná fantazie? Není - kdo se rozhlédne po dění v Polsku vnímaje jej svými smysly, a nikoliv prostřednictvím českých medií, i dokonce rádoby "pravicových", uvidí i uslyší - např. že Putina, prý moudrého pána, otevřeně ve svých slovních projevech dokonce veřejně adoroval už loni, hádejte kdo! Přece Lech Wałęsa, agent polské S(t)B "Bolek", jenž podepsal vázací akt v r. 1970, bezprostředně po prosincových dnech krvavého masakru v městech Baltského pobřeží, kde "Lidová armády" střílela do lidí strojními puškami, z tanků a dokonce z helikoptér...(A samozřejmě že něco takového se nesmí v ČR dovědět, proto se o Polsku lže ...i v mediích, rádoby "pravicových". Proto jsme se např. v Šafrově fóru24 dočetli moudro autora prof. Janyšky: Cituji...".....Zmínil jsem Wałęsu. Toho současný Kaczyńského režim už pět let systematicky ničí, chce ho vytlačit do nepaměti. Chce národu, chce těm deseti milionům bývalých členů Solidarity, v jejichž čele stál, namluvit, že to byl agent tajné policie a hlupák, že celý pád komunismu vlastně řídili komunisté a tajná policie SB. Proč? Aby uvolnil místo v dějinách pro jméno Kaczyński, aby zmizela ikona vzpurného drzého elektrikáře Wałęsy a nahradila ji národovecká verze konzervativního Polska a opatrnického Kaczyńského.....celý článek jsem si schoval jako ukázku exemplární lži, originál viz www.forum24.cz/.../ .Což si nepamatují lidé, kteří prožili léta po r.1989, jak Václav Havel, Pithart a další disidenti vehementně bojovali proti lustracím a proti potrestání komunistických zločinů a hlavně proti odstranění komunistů z odpovědných pozic ve státě? Což si nepamatuje nikdo jakými metamorfózami prošel dnes samotný prezident M. Zeman?...). Česká republika potřebuje autentickou konzervativní politickou sílu!

Freeeurope

Pozn.: Totéž osobní obsazení justice figuruje v procesu proti poslanci KDU-ČSL panu Čunkovi. A pokud jde o Wałęsu: Viz sice polsky, ale jasně:
Web loďařů nszz-stocznia.pl/ofiara-donosow-bolka/ o obětech udavačství agenta SB "Bolka". Jednalo se o "konfrontačně naladěné spolupracovníky..."
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-15 21:24
Nejsme kolonií Bruselu, ale Babiše. Za jeho střet zájmů brzo zaplatí celé Česko

nazory.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-15 21:24
„Čekal jsem od Ústavního soudu jasnější slovo o tom, že lidská práva platí i v nouzovém stavu,“ říká soudce NSS Karel Šimka

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-15 21:41
magazin.aktualne.cz/.../...

Devět policistů v pákistánském městě Láhaur chtělo po obsluze rychlého občerstvení hamburgery zdarma, ta to však odmítla. Policisté zareagovali zadržením všech devatenácti zaměstnanců restaurace. Nenechali je ani vypnout spotřebiče nebo obsloužit čekající zákazníky. Zadržení pak část noci na neděli strávili v celách. Policisté zapojení do incidentu byli suspendováni.
Vedení policie chování strážníků odsoudilo s tím, že "nikdo nemá právo brát zákon do vlastních rukou; nespravedlnost nebude tolerována a všichni budou potrestáni".


Srovnejme se zneužitím pravomocí v ČR a reakcí policejních pohlavárů a ministrů k brutálním neospravedlnitelným a hlavně zjevně nezákonným "zásahům" policajtů proti občanům ...

Srab
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-15 21:43
Diagnóza: Zvýšený tlak EU. J.K.

Babiš má zdravotní problém, ruší program - Novinky.cz
______________

novinky.cz/.../...
0 # Allan 2021-06-16 12:12
Suspendace policistů jako v Indii je v českém Bananistánu nemyslitelná.

Policista,který fackoval občana na zastávce kvůli roušce bude pokárán pouze kázeňsky. Může tedy nadále fyzicky napadat a trestat další lidi. A jeho kolegové, kteří na to koukali, možná budou pochváleni?
0 # Allan 2021-06-16 09:39
O žádný puč nešlo. Panská pravicová koalice měla pod vedením Petra Nečase v parlamentu pohodlnou většinu. Vždyť se hned za premiérku nabízela čistá Němcová. Překvapuje mě právě na těchto stránkách najednou tak nepochopitelná adorace Nečase? Nevím skutečné důvody odstřelení Nečase, ale svoji demisi Zemanovi na hrad donesl osobně a bez hlavně kulometu v zádech. Byl to pěkný pohled na ten okamžik u hulvátského Nečase. Jeho dnešní názory nikoho rozumného nezajímají, je to politikcá mrtvola a ať zůstane zalezlý hluboko v kanálu i se svojí partnerkou, zodpovědný otec. Z jakých poctivých příjmů dokazal platit soudně určené alimenty na (pět?) dětí?
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-16 16:01
Allan 2021-06-16 09:39...Pane Allan, snad asi sledujete tento web kratší dobu, nevím... K věci: Nečas jako neschopný premiér se stal akorát "mezistupněm" ve snaze stbácko-komunistického zázemí dobýt moc zpět do svých rukou. Jako osoba s příslovečným "máslem na hlavě" se nebránil. Sám jste si všiml jeho jiného atributu, souhlasí s Vámi a klidně dodám: Jaký otec rodiny, takový premiér, to platí...
Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-16 16:27
Tvrdí, že K 213 se zastává Nečase.

__________

My se nezastáváme Nečase, ale legitimity zvolené vlády, byť by to byl i takový blb jako byl Nečas. Prostě se tam dostal přes volby a povolební vyjednávání, tedy legitimně. Jestliže je to takový pako, jako že je, neměli ho lidi volit. Totéž dvojnásobně platí o Burešovi (který z toho puče vzešel).
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-16 16:45
Kdyby nebyl pako, musel by akci minimálně za pokus o puč považovat on sám a vyhlásit příslušná opatření. Vždyť navíc se jednalo o akci bez souhlasu parlamentu, senátu, ba ani BIS. A předpokladem takové akce by musela být zvláštní bezpečnostní hrozba plynoucí z jeho osoby. Protože byl(je) pako a měl "máslo na hlavě", tak jim ustoupil.

Puč jako ohrožení bezpečnosti státu nepodléhá promlčení.

FreeEurope
0 # Allan 2021-06-19 09:50
[quote name="Ing. Jiří Fiala"]Kdyby nebyl pako, musel by akci minimálně za pokus o puč považovat on sám a vyhlásit příslušná opatření. Vždyť navíc se jednalo o akci bez souhlasu parlamentu, senátu, ba ani BIS. A předpokladem takové akce by musela být zvláštní bezpečnostní hrozba plynoucí z jeho osoby. Protože byl(je) pako a měl "máslo na hlavě", tak jim ustoupil.

Pochopte a uvědomte si konečně, že tu demisi Péťa Nečas podal dobrovolně sám. Demisí předsedy vlády končí ta zkorumpovaná vláda jako celek. Takže žádný puč to nebyl.

Mohl si zůstat v klidu jako Bureš premiérem a za Janičkou chodit na návštěvy do vězení.

Zdá se, že dokážete přesně komentovat situaci v Polsku, ovšem české reálie a hlavně platné zákony vám trochu unikají. Obsah i starého webu docela znám, proto mě překvapuje jistá adorace a odpor proti zákonnému a hlavně logickému odstřelení Nečase. Ten udělal dobrou věc, že podal tu demisi.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-16 17:29
Jak si Šlachta představuje návrat spravedlnosti :

Šlachtův nelegální poutač v Plzni i přes sliby nezmizel, sundali ho až úředníci

novinky.cz/.../...
0 # Allan 2021-06-19 09:38

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.